2018. június 28., csütörtök

Gamma idővonal


Fordította: Rácz Anita

Az elmúlt néhány hónapban drasztikus váltások történtek az idővonalakban és jelentős változások a planetáris felszabadítás tervében.
E változások legnagyobb része szigorúan bizalmas kell, hogy maradjon, annyit fogok itt nyilvánosságra hozni, amennyit közzétehetek.
Májusban béta idővonalról átváltottunk gamma idővonalra. Az új gamma idővonal a Fényerők a felszíni Fénymunkások és Fényharcosok életébe való közvetlen fizikai beavatkozását követeli meg a lehető leghamarabb anélkül, hogy beindítanák a toplet bombákat.
Felszólítom a Fényerőket, hogy hozzanak igazságot és gyógyulást a Földön lévő helyzetre. Felszólítom a Plejádiakat, Arkturusziakat, Szíriusziakat, az angyali birodalmat és az Agarthaiakat. Ami sok, az sok. Mi, az emberiség fizikai beavatkozást kérünk. Így legyen és így van.
Az Esemény előtt a Plejádiak lehet, hogy fizikailag kapcsolatba lépnek néhány Fénymunkással a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna protokolloknak megfelelően és Fénymunkások egy másik kis csoportját lehet, hogy be fogják fogadni az ellenállásba a belépési protokollok szerint. Valamikor az első csoport után lehet, hogy egy másik csoportot is befogadnak az Ellenállásba és ők magukkal vihetik majd a házi kedvenceiket. A második csoportot nem fogják beintegrálni az Ellenállás társadalmába, egy különleges kolónia készül számukra egy bizonyos helyszínen a föld alatt.
Egy adott időpontban Ellenállási ügynökök lehet, hogy fizikai kapcsolatot fognak kialakítani egyes felszíni Fénymunkásokkal és fel fogják ajánlani segítségüket.
Amíg a fizikai beavatkozás meg nem történik, a felszíni társadalom a termodinamika második törvényével teljes összhangban omlik össze. Ez a törvény kimondja, hogy egy zárt rendszerben az entrópia mindig növekszik.
A felszíni társadalom eme összeomlása elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy sok Fénymunkás teste nem tudja kezelni a helyzetet és szintén összeomlik. Sok furcsa betegség fordul elő, összeomlanak a testi funkciók, szívrohamok történnek (melyre rásegítenek az irányított energiafegyverek) és szokatlan halálközeli élmények.
A Fényerőknek meg kell érteniük, hogy fizikai beavatkozás nélkül a felszín összeomlása hamarosan visszafordíthatatlan folyamat lesz és kockázatot kell vállalniuk, gyakorolniuk kell szabad akaratukat és be kell avatkozniuk fizikailag.
A felszíni lakosságnak nagyon világos az akarata ezzel a problémával kapcsolatban:
Amíg a fizikai beavatkozás meg nem történik, a Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak amennyire lehet, tartaniuk kell a Fényrácsot az alábbi módokon:
a) Cintamani rács kiépítésével
b) Tachion kamrák hálózatának kiépítésével
c) Lélekcsalád kapcsolatok hálózatának kiépítésével
d) fizikai Rózsa Rendje csoportok kiépítésével
e) a Fényerőkkel való kapcsolatfelvételre történő felkészüléssel belső vezettetésüknek megfelelően
f) azzal, hogy tartózkodnak a többi emberrel való konfliktusoktól oly módon, hogy nem reagálnak és helyette tudatos pozitív módon cselekednek
A Fény győzelme! 

4 megjegyzés:

  1. Felszólítom a fényeröket vegyék el a hatalmat az élösködöktöl és indulhat a Nessara köztársaság csatlakozunk a galaktikus köztársasághoz.Gaia ujra szabad lesz és ö fogja eldönteni hogy rendelkezik az eröforrásaival és vége lesz a rabszolgaságnak.ezt akartam mindig és végre itt az idö, gyertek,gyertek gyertek.

    VálaszTörlés

  2. Ugyan már. Azért ez nem olyan egyértelmű. Mert éha az ember annyira fél a bizonytalantól, hogy teljesen megszűnik önmaga lenni. A változatos életet felváltja a mindennapos rutin, és a szokások rabjaivá válnak. De hol van a szabad akarat? Sehol nincs, mert a félelem és a kiszámítható biztos élet utáni vágy ellopja az egyén akaratát. Így válik az emberiség egy hatalmas tudattá. Ebbe a tudatba nincs önálló teremtés, csak kollektív teremtés van. Nem féltek emberek, hogy elveszítitek azt ami egyedivé, és különlegessé tesz? Az emberiség azért nem él békében, mert mind egyének vagyunk, és ez így a jó. De amikor mindenkinek hasonló az elképzelése a normális életről, ott valami nagy gáz van a szabad akarattal. Mert van egy bukott emberi faj kollektív tudattal. Kicsik, szürkék és most vissza akarnak jönni ide. De én nem szeretném.

    VálaszTörlés
  3. Várom,hogy vége legyen a szenvedésnek,a fájdalomnak,a betegségnek.Vágyom a földi emberek békés egymásmellett élésére,az Egyetemes Világ Békéjére.Az embereket a téveszmék terhelik,itt az ideje az Égi Segítségnek.Várom.

    VálaszTörlés