2018. május 1., kedd

Rövid helyzetjelentés


Fordította: Rácz Anita

A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Továbbra is a még meglévő plazma toplet bombák jelentik a fő akadályt, amiket el kell távolítani, mielőtt az Esemény beindítható lesz.
Mjolnir oly módon mér csapást a bolygó felszínére, amit itt most nem árulhatok el. Az egyetlen, amit elmondhatok az az, hogy az AN átalakítást nem rég hozzáadták a Mjolnir technológiához, mintegy kiegészítő hullámjelként, amely majd segít megtörni a bolygó felszínén lévő túszhelyzet krízist:
A béta idővonal január 27-i aktiválása óta a felszíni műveletekről szóló információk teljesen titkosak. Ez azt jelenti, hogy a fényerők NEM adnak ki semmilyen létfontosságú információt senkinek a felszíni műveletekről és sehol az interneten nem fogtok tudni hozzájutni semmilyen megbízható friss információhoz a felszíni műveleteket illetően (kivéve egy-két morzsát itt-ott elhintve). Ennek az az oka, hogy a Fényerők nem szeretnék elárulni a planetáris felszabadításért folyó új meta-stratégiájukat.
Az Eseménnyel kapcsolatos tervek bizonyos aspektusai megváltoztak, míg bizonyos aspektusok ugyanazok maradtak. Az biztos, hogy létfontosságú információkat fogtok kapni az Esemény műveleteiben való szerepeteket illetően, ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez, akkor, amikor erre szükség lesz.
De drágám, nem azért kaptuk ezt a Vad Lelket, hogy csupán létezzünk. Az a küldetésünk, hogy felrázzuk a világot és megmutassuk embertársainknak azt a különbséget, ami aközött van, hogy lélegzünk vagy teljes életet élünk. 
Az új idővonal létrejötte óta a blogomon megjelenő "társadalmi dinamizmusokról" szóló cikkek összezavartak egyes embereket, ami egészen addig a spekulációig vezetett, hogy az eredeti Cobrát felváltotta egy klón. Semmi nem állhat távolabb az igazságtól. Ezek a "társadalmi dinamizmusokról" szóló cikkek teljes mértékben összhangban vannak a tervvel és még több ilyen cikk fog megjelenni.
A színfalak mögött egy bizonyos projektben veszek részt, ami a planetáris felszabadításhoz elengedhetetlen és időm, energiám és forrásaim legnagyobb részét kívánja. Emiatt jelenleg a felszíni lakosságnak szóló blogbejegyzéseim nem olyan gyakoriak, az e-mailekre egy kicsit lassabban tudok válaszolni és az üzleti megrendelések is csúsznak egy kicsit.
Köszönöm a megértéseteket.
A Fény győzelme!

11 megjegyzés:

 1. Felrázzuk és teljes életet élünk ! Áldás ! A Fény Győzni Fog !!!

  VálaszTörlés
 2. Azok a megrendítő erejű hírek, amelyeket "ígért" Cobra, valahogy mintha késnének.. :) Éppúgy, mint az egyéb ígérgetések.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amit ígért, azt be is tartja. Mivel nem írt határidőt, így nem is késik. A türelmetlenekkel pedig eddig sem tudtunk mit kezdeni és nem is fontos. Zajlik egy felszabadítási folyamat és folyik egy átalakulás az emberi tudatmezőben. Erről beszél és tudósít folyamatosan. Óriási változások vannak, csak keresni kell... a türelmetlenség pedig nem a Fényt szolgálja.

   Törlés
  2. http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/04/az-olajdollar-vege-ingyen-energia-es-az.html

   Mar 2014-ben szo volt az olajdollar vegerol. Azota se tortent semmi. Ahogy jo par regebbi bejegyzeseben beszel olyan dolgokrol, amik hamarosan megtortennek. Azota se semmi. Hat ennyi.

   Törlés
  3. http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/06/az-olajdollar-vege-amit-federal-reserve.html

   A többit nem nevesítetted... de Szíriában hamrosan teljesen vége a háborúnak, a két Korea olyan szinten közeledik egymáshoz, amelyre még nem volt példa... sem Ukrajnában, sem Szíriában, illetve seholsem tudják kirobbantani a 3. világháborút, amit még 2013-ban megmondott Cobra, pedig ott már mindenki arra készült... a nők már vezethetnek Szaúd-Arábiában (ami ugyan kis dolog, de óriási munka van mögötte és hatalmas változások előszele), és egyre hamarabb buknak le a hamis zászlós akciókkal és egyre több kiszivárogtató és tanú lép elő... csak keresni kellene... :)

   Törlés
 3. Ebben igazad van de a naivitás sem a fényt szolgálja..

  VálaszTörlés
 4. Üdv.Lenne egy kérdésem,valóban változik-e a Föld mágneses pólusa,és ez okoz extrém ,természeti katasztrófákat,,,,vagy mesterségesen idézik elő,,,,,,,pl erdő tüzek=valaki gyújtogat....? Vulkán kitörés = mesterségesen robbanással aktiválják ? Válaszát...Köszönöm

  VálaszTörlés
 5. A mágneses pólusoknak nincs köze a felszíni tevékenységeknek. A mágnesességnek a bolygó forgásához van köze. Nem lesz pólus váltás ezt hitetlenkedők küldték félelemre de nem lesz ilyen. A kérdésedre a válasz hogy mindkettőt csinálják . Természeti csapások gyakrabban.történnek mert állandó változás van s bolygón mindenkiben. Nem feltétlen pusztulás ez . A bolygó igazodik a változásaihoz. Az emberek meg buták hogy idézzenek mesterségesen.is . De az emberiség többsége még nem ébredt fel. De nem tanítani kell az embereket. Lassú folyamat ez évekig megy még úgy hogy nem hirtelen lesz Esemény. És.nem a topletek oka . Már levették a fényerők a bombákat az asztrális tér tiszta. Itt az emberiség nagy többsége s kérdés . Nem lehet pánikot kelteni vele az eseménnyel hanem ok mély félelmek előtörnek de mert gondolkodni kezdenek és viselkedést változást tapasztalni. Nem lesz égi jel, közvetítés hanem ezt az energia zuhatagot mindenki magában fogja észlelni ez felemelkedésnek nevezik . A dimenziókat már.megváltottuk 5_ikre de az csak szellemi értelemben a fizikai anyagi bevonat helyén marad. Csak fizikai.béke lesz már nem tud semmit se tenni az elit réteg a háború kirobbanttására. Kb 4 év alatt annyit változtam felemelkedtem viselkedésben, tudatosságban és most manifesztálódik hozzá egy jó világ. Nem lesz átmeneti esemény meg háború démonokkal vagy emberek kontra hüllők mert ezek már.megtörténtek csak nem jelentik . Különben űrbeli harcok folynak de am már semmis a sötétség elvakul ezen a bolygón mert a galaxis kód 4 !ík fejezete van érvényben fizikai beavatkozás ami annyit jelent a földön aktivan együtt működik az összes csoport, a Galaxis Tanács és a Föderáció együtt összedolgoztak a földön kivül és a föld alatti háborúk kis részletben lezajlottak. Nos most már ezért változás.a változás már nem karantén bolygó ez főleg ha az új rács aktiválódik idő közben. Ennyi tájékoztatás . Én voltam Domaházy Ákos fénymunkás társatok.

  VálaszTörlés
 6. Juditkatona 17@gmail.com2018. május 6. 11:43

  Köszönöm a teljes körű választ. A Fèny Gyözelme..

  VálaszTörlés
 7. Atya-gatya, jó az anyag.. :)

  VálaszTörlés