2018. május 14., hétfő

Belépési protokollok - frissítés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2018/05/entry-protocols-update.html
Fordította: Rácz Anita

A belépési protokollok c. blogbejegyzés erős reakciókat váltott ki, így aktualizálást kíván.
Először is, soha nem nem lett az kijelentve, hogy az Esemény előtt fog megtörténni az Ellenállásba való belépés. A kijelentés úgy szólt, hogy lehet, hogy igen, lehet, hogy nem fog megtörténni. A belépési protokollok azért lettek megadva a felszíni lakosság számára, hogy felkészülhessenek abban az esetben, ha mégis megtörténik.
Másodszor, ha az Esemény előtt mégis megtörténnek a belépések, lehetséges, hogy mindez nem a közeljövőben fog végbemenni (napok, hetek, sőt hónapok múlva).
Harmadszor, ezek a belépések csak egy nagyon kis számú emberre vonatkoznak, 20 és 200 fő között. NEM az Ellenállás tömeges toborzási kampányáról van szó.
Negyedszer, ezek a belépések csak két kategóriába tartozó embereknek szólnak. Az első kategóriába azok a nagyon fejlett Fénymunkások/Fényharcosok tartoznak, akiknek minimális kötődésük van a felszíni lakossághoz és jól megérdemelt pihenésre van szükségük egy szebb és szeretetteljesebb környezetben. A második kategóriába azok a Fénymunkások / Fényharcosok tartoznak, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a kulturális antropológia, kommunikológia, szexológia, pszichológiai tanácsadás, kulturális pszichológia, szociológia és szociális munka területén. Ez a második kategória fog majd segíteni az Ellenállásnak a jövőbeni, felszíni lakossággal történő interakciókban, mivel az Ellenállás tagjai nagyon sokszor bizonytalanok a tekintetben, hogy hogyan lépjenek kapcsolatba a gyakran reaktív (külső inger hatására gondolkodás, ésszerűség nélkül, önkéntelenül és azonnal cselekvő) felszíni emberekkel.
Ötödször, ezek a belépések nagyon ritkán lesznek felkínálva olyan felszíni lakosoknak, akik erős családi kötelékekkel rendelkeznek. A felszíni lakosságnak sok meglepetésben lesz része a személyes kapcsolataikban az Esemény után és különbséget kell tenni az érzelmi kötődés és a feltétel nélküli szeretet között:
Hatodszor, az Ellenállásba belépő jelöltek egy belső felkészülési folyamaton fognak keresztülmenni, így ha és amennyiben a belépés tényleg megtörténik, képesek legyenek majd bízni a folyamatban az igazság belső hangján és az Ellenállással való belső Lélekkapcsolaton keresztül. Azok az emberek, akik túlzott mértékű félelemmel és gyanakvással rendelkeznek, nem számítanak jelölteknek.


Ne ess pánikba  (vigyél magaddal törülközőt)*
Hetedszer, az Ellenállásba való belépés spirituális beavató tapasztalásnak számít, ezért a jelöltnek saját szabad akaratával összhangban és egyedül kell keresztülmenni a tapasztaláson. Ez egy felsőbb valóságba való belépés és NEM egy csapda, ami valamilyen reptilián föld alatti bázisra vezet.
Nyolcadszor, az összevissza, értelmetlen megjegyzések, melyek az elmúlt néhány napban gombamód terjedtek az interneten, bizonyíték arra, hogy a felszíni lakosság még nem áll készen a kapcsolatfelvételre. Szóval ne panaszkodjatok, ha a jövőben késések lesznek.
Szerencsére sok ember elég józan ahhoz, hogy saját szemükkel lássák, hogy nem lettem helyettesítve klónnal és hogy az információim még mindig állnak.

13 megjegyzés:

 1. Még nincs felkészülve !!!! Sajnos !!!! De a Fény az erősebb !! Türelem és kitartás !!!!

  VálaszTörlés
 2. Erről van szó :-) tiszta, világos beszéd :-)

  VálaszTörlés

 3. Szeretettel köszöntök mindenkit! Azért írok, mert kérdezni akarok valamit. Ez egy nagyon fontos kérdés a számomra...

  Furcsa dolog, de szoktam kapni üzeneteket és tudok még valakit aki szintén szokott kapni. Ezek nem negatív dolgok, hanem inkább útmutatás nem parancs, de nem is kérés.
  De most már vannak benne zavaró dolgok, amiben nem bízhatok.
  És itt jön a kérdés:
  Ki ír nekünk SMS-t? A fény munkás lényei, vagy esetleg a gonosz csapdája ez? Vajon hihetünk-e olyan dologban, amikor természetellenes dolgokra bátorítanak, olyankor, amikor csak természetes és normális életre vágyunk? És ezt nagyon szépen fogalmaztam meg.

  Van egy szép világ, ahol a madarak párban repülnek, és az állatok is kiválasztják maguknak a legjobb, legerősebb párt maguknak. De van egy faj, ami nem tartja be a természet szabályait, földanya szabályait, hanem új szabályok szerint él. Ez a faj a pénzt tartja fontosnak az evolúcióban. Az autót tartja fontosnak az evolúcióban. A márkás ruhát tartja fontosnak az evolúcióban. A dolgatlan életet tartja fontosnak az evolúcióban. Ezért ebben a fajban a legaljasabb, legravaszabb, legostobább, leggyengébb egyedek szaporodhatnak csak. Ez egy gusztustalan elkorcsosult faj. Betegek, és gyengék, akár csak az isten ami bennük él. Lenézik azt, aki műveli a földet, lenézik azt, aki önellátóvá vált, lenézik azt, aki építi a házakat, lenézik akinek nincs autója mert nem akar autóért dolgozni egy életen át, lenézik aki erősebb, lenézik aki okosabb, lenézik az ügyességet, a bátorságot. Lenézik aki természetes úton formálta meg a testét, és nem vágatja le a haját? Miért nézik természetellenesnek ami soha nem volt az?
  Ez volt a csúnya fogalmazás.

  Miért kell itt élni annak, aki nem boldog ebben a fajban, amit egykor embernek neveztek? A világ miért nem fogadja el azt ami normális, és természetes? Homoszexualitásra akarnak rászedni, ahelyett hogy megtalálhatnám azt a nőt, aki boldoggá tehetne. Kik ők, és miért csinálják ezt velünk? Én csakis kizárólag a saját páromat akarom!!! Vagy semmit! És kész. Világos voltam és remélem érthető! Nem bukok a hájas, formátlan, lusta és ostoba férfiakra. De a nőkben sem látok semmi nőiességet sajnos. Mert én azt keresem! De akkor egyedül kell élnem igaz? Mert nem lehet normális életem igaz? Nem várok megbocsátást a bűneimért, mert amit tudtam azt mindig megtettem másokért, és ezért mindig bűnhődnöm kellett nemigaz? Mert a jóért ez jár ebben a világban.

  Persze elismerem a fény munkásságát, mert tudom hogy nélkülük sok rossz dolog történt volna már, és az esemény is azért csúszik, mert sokan nem állnak készen. Ezért bízom benne, hogy nem ők írnak olyan dolgokat. Türelmesen várok a válaszra. De nem fontos válaszolni természetesen.

  Tudok a témához is írni, de tudnom kell előbb ezt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden, ami körülötted történik, csak tükör, ami a benned lévő tükrözi vissza, akár fényesség az, akár árnyék. Akár hit, akár kétségbeesés, bármi. Furcsa dolgokat írsz... Tudom, hogy sokszor nehéz, találd meg a Belső Énedet, a Középpontodat, akár külső segítséggel. Szeretettel!

   Törlés
  2. Bakos István, a kérdéseid nagyon helyénvalóak.

   Mivelhogy nem látlak a facebook-csoport (Cobra Etheric Liberation Hungary) tagjai között, előszöris arra bíztatlak, hogy keresd ezt a csoportot, mert sokan, akik ugyanezen kérdéseket tartjuk 'égetőnek' az életünkben, ebben a csoportban találunk társakat, akikkel meg tudjuk beszélni e kérdésekre adható válaszokat.

   Ez az a csoport, amelynek tagjai többsége megtalálta a választ erre az alapvető kérdésedre: "Miért kell itt élni annak, aki nem boldog ... stb"

   A csoporthoz való csatlakozás kérése előtt kérlek olvasd el a LEÍRÁS-t.

   Törlés
  3. Kedves RM! Nagy kérés lenne, hogy bocsássatok rendelkezésünkre egy operációs rendszert, közösségi oldalt, amit örömmel használna minden fénymunkás kikerülve a Google, Facebook és társait? Előre is köszönöm!

   Törlés
  4. Nincs ilyen rendszer, amiről ne tudnának és jelenleg a rendszer nem engedi meg. Azzal kell dolgoznunk, ami van.

   Törlés
  5. Mert nem lehet, nem engedik. Ja, mindig elfelejtem ezeket az érdekes játékszabályokat!

   Törlés
  6. Pedig Te is itt élsz, ismerhetnéd már a Mátrixot... :)

   Törlés
  7. Minden jel arra utal, hogy inkább elfelejteni szeretném!

   Törlés
 4. 197701111956
  Utat mutathatok, tanacsot adhatok.. de helyetted nem jarhatom vegig! A mesterszamok az univerzum alapjai. Ezek az en szamaim. Mar lathatjatok ki vagyok.

  VálaszTörlés
 5. Valóban nem vagyok rajta semmilyen közösségi oldalon, mert rejtőzködő életmódot folytatok. Csak nem rég tudatosult bennem, hogy talán meg kellene keresnem a társamat, mert mindenkinek van valaki, akivel gyereket nevel, nem igaz?

  Persze voltam társkeresőn, mert ott akartam megtalálni.
  Nem voltak elvárásaim a nők terén, de írtam egy verset, amit kevesen érthettek meg, és ezzel szűrtem volna ki. De csapdába kerültem. Ezért nem tehetem meg hogy párt keressek elvárások nélkül, vagy hogy párt keressek egyáltalán.
  Pedig olvastam az igazság frekvenciáját, de mégis becsaptak. Csak a szívet lehet becsapni, az értelmet nem lehet. Ezért van az, hogy sokan elzárják a szívüket, és minden ösztönös lett. De azt most leírom, hogy én is visszazártam a szívemet, nem ért nagy csalódás, mint ahogy azt várták és írták. A játékot is csak azért folytattam, mert nem akartam senkit megbántani hogy elküldjem a q. anyjába. Mert anyagilag is lehúztak, de a pénz nem érték számomra, érzelmileg pedig nem ért sérülés, mert tudom kezelni a dolgokat. És tisztán jöttem ki a játékból.
  Annyi sérülésem azért van hogy nem próbálom újra meg a társkeresőt. Annyi győzelmet engedek.

  Az én hibám az, hogy nem akartam becsapni senkit szerkesztett fotóval, vagy hazudni egy másik személyiséget, hogy az vagyok ami nem.

  Tudnotok kell hogy nekem semmi nem elég. Maximalista vagyok. Túl sok a munkám és sok a teendőm. Nagy a kert, sok a gyümölcsfa, és még házakat is építünk, javítunk mellette az embereknek. De van idő a pihenésre is. Ahhoz hogy bírjam a tempót speciális tápanyagra van szükségem. Olyanra, amit én készítek, nem porokra, meg szteroidra, mert utálom a csalókat. Az emberek túlságosan aljasak ahhoz hogy megérdemeljék a bizalmamat az élelmiszer terén is. Tudom hogy mire van szükségem és mi az amit nem ehetek. De persze szoktam néha kenyeret is enni, de többnyire nem. Nem vagyok orvos, de ismerem a test működését, és le is győztem azt olyannyira, hogy tudom uralni.
  És nem azért vagyok erős, mert tetszeni akarok, hanem azért mert szükségem van az erőre. És nem azért vagyok formás, hogy szeressenek, hanem hogy példát mutassak. De az én példám nem kell a világnak. Mert túl sok munka van mögötte, és a csalás sokkal kifizetődőbb.

  Az én dolgom az lenne, hogy visszafordítsam a szekeret ami a szakadék felé rohan. Ehhez utol kell érni, föl kell rá kapaszkodni, és amikor rajta vagy akkor közös sorsot vállalsz a szekéren ülőkkel... miért kockáztassak hát? Vagy már rég rajta ülök?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez a Te időd is ..

   https://youtu.be/H7KSHXkMXfA

   Törlés