2018. március 23., péntek

Plejádiak

Fordította: Takács Anikó 


A Plejádiak a Szeretet és a Fény teremtményei. A felszíni lakosság java részét annyira behálózza az ezen a bolygón lévő működésképtelen helyzet, hogy nehéz nekik elhinni, hogy tényleg léteznek olyan lények, akik tele vannak Szeretettel és Fénnyel, és nem rendelkeznek semmiféle hátsó szándékkal.
Pedig léteznek! Valójában ebben a galaxisban a lények többsége ilyen. És a Plejádiak is köztük vannak.
A Plejádiak angyali evolúcióból származnak, akik a Galaktikus Központi Nap portálján keresztül léptek be, és kerültek ebbe a dimenziós univerzumba.
Ezt követően angyali Fénytestükben fedezték fel a galaxist, míg végül a Plejádi csillaghalmazban telepedtek le, amely plazmából emelkedett ki a fizikai síkba nagyjából 18 millió évvel ezelőtt.
Tudatosan próbálták plazma anyabolygójuk egyikét a fizikai sűrű anyagba tömöríteni, és a bolygó felrobbant.
Felrobbant otthonuk darabjai szétszóródtak a galaxisban, és néhányuk a Földet is elérte Moldavitként.
Egy nagy darab Moldavit, 144.000 Földi misszióval rendelkező önkéntes 144.000 Fénykódolásával, lett később a Szent Grálba belemetszve.
Sok százezer évvel ezelőtt a Plejádiak megtanulták, hogy az erőszak nem oldja meg a problémákat, és eldöntötték, hogy többé nem vesznek részt a Galaktikus háborúkban, így a fókuszukat inkább egy békés társadalom felépítésére fordították, amely több száz bolygóra terjedt ki a Plejádi csillaghalmazban, amely a Plejádi Konföderációt alkotja.
Ők a szépségben és a harmóniában hisznek, életstílusuk pedig ezt tükrözi. Folyékony fénnyel veszik magukat körül.
Gyönyörű műalkotásokkal veszik magukat körül:

Valamint zenével:
Kristályvárosokban élnek, amelyek apró kvarckristályokként csillognak a természet zöldjében:

E városok közül sok olyan, mint a Plejádi csillaghalmaz bolygóin lévő föld alatti és óceán alatti kristályhelyek.
Nincs szükségük sok alvásra, a fizikai testüket pedig egy speciális elixírrel tartják karban:

Értik a halhatatlanság titkait, mégis ritkán határoznak úgy, hogy 1000 évnél tovább tartják meg ugyanazt a fizikai testet.
Nagyon pozitívak, vidámak és érzékiek.
Az erotikus szerelem életük egyik legfontosabb aspektusa, és tudják, hogyan gyógyítsanak azzal az energiával:
A Plejádiak évezredek óta kapcsolatban állnak a felszíni lakossággal:
Annak érdekében, hogy megtörjék e bolygó karantén státuszát, felvették a kapcsolatot a Vril lányokkal (die Vrilerinnen), hogy elkezdjék a német titkos űrprogramot:
Miután a sötét erők eltérítették a német titkos űrprogramot, a Plejádiak kimentették a Vril lányokat a bolygó felszínéről 1945-ben, egy titkos projekt keretében, mely a "Niemand bleibt hier" (senki sem marad itt) kódnevet viselte.

A Plejádiak 1954-ben felvették a kapcsolatot Eisenhower Elnökkel, egy nukleáris háborút próbálván ezáltal megakadályozni:
A Plejádiak 1977-ben kapcsolatba léptek velem, ezzel szintén egy nukleáris háborút próbáltak megakadályozni:
A Plejádiaknak sikerült megakadályozniuk a nukleáris háborút, de nem voltak képesek megakadályozni az arkhón inváziót 1996-ban.
Az arkhónok képesek voltak rövid időre még a Plejádi csillaghalmazt is megszállni 1996 és 1999 között:
Miután a Plejádi csillaghalmaz 1999-ben felszabadult, és a Plejádi túszok java része kiszabadult a Föld bolygón lévő föld alatti katonai bázisokról, a Plejádiak kapcsolatba léptek velem 2001 vége felé, és instrukciókat kaptam tőlük Tachyon gyógykamrák építésére.
Nem voltak azonban képesek megakadályozni a lélektársam meggyilkolását.
Éppen ezért nem fér a fejembe, hogyan hihetik egyesek, hogy ez a blog valamiféle alaposan kidolgozott átverés, és hogy én manipulálom az embereket. Ezeknek az embereknek komoly problémájuk van a bizalom terén, és terápiára lenne szükségük. Azok az emberek pedig, akik összevissza, értelmetlen megjegyzéseket tesznek közzé ezen a blogon, azok mindörökre le lesznek tiltva a hozzászólástól. Ha pedig nem tudod, milyen az összevissza vagy értelmetlen megjegyzés, akkor jól gondold meg, mielőtt bármit is közzéteszel, és számolj a következményekkel.
Ez nem tréfa, ez egy komoly háború, amelyben én messzemenően többet adtam egy nemes célért, mint a legtöbb ember, és messzemenően többet veszítettem, mint a legtöbben. És ezért megérdemlem a tiszteletet.
Ennek a bolygónak a felszíne sokkal több sötétséggel rendelkezik, mint amire én, az Ellenállás, vagy a Plejádiak valaha számítottunk. Ennek a komplex helyzetnek a kitakarítása elkerülhetetlenül csúszásokkal jár. Ez nekem sem tetszik. Neked sem tetszik. Senkinek sem tetszik. Ne légy többé pancser, fejezd be a nyavalygást és a panaszkodást, és TÉGY végre valamit, hogy elviselhetőbb legyen a bolygó felszíne. Nem engedhetsz meg magadnak saját birtokot, hogy a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projekt részese lehessél, mert "csak a cabal engedheti meg magának, hogy saját birtoka legyen"?
Itt egy eladó földdarab, amelyet 500 dollárnál kevesebbért kínálnak, amely alkalmas lenne a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektben való részvételre, és amelyet a google-on 20 másodperc alatt találtam:
Valaki megosztott egy briliáns hozzászólást és ezzel gyönyörűen az Esemény kontextusába helyezte a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna projektet:
"A kulcs az, hogy multidimenzionálisan gondolkodjunk ezzel kapcsolatban... nem létezik egyetlen lineáris, lépésről-lépésre vezető út az Eseményig. Sok különböző idővonal váltakozik valószínűség és alternatív módok tekintetében a megvalósulást illetően. Azzal, hogy felfedik ezeket a projekteket, társteremtenek abban a mezőben, amelyet az Ellenállási Mozgalom és mi mindannyian teremtettünk. Ez az idővonal stabilizálás aztán megemeli összességében a rezgést és a kvantum mezőt, amely aztán támogatja az összes pozitív idővonalat. Beleértve ebbe azt is, amelyen az Esemény megtörténik."
Most mire számíthatunk? Vért, verejtéket és könnyeket ígérhetek:
És aztán, megígérhetem a Fény Győzelmét.
Mikor? Senki sem tudja. Az Esemény NEM fog megtörténni, amíg a plazma toplet bombák túlnyomó része el nem lett távolítva.
Addig pedig, nagy szeretettel várunk, hogy csatlakozz hozzánk Budapesten, Magyarországon, április 14-15-én a 2018-as év első Felemelkedés Konferenciáján:
(Magyar fordítása itt található: 
Vagy csatlakozhatsz hozzánk Tajpejben, Tajvanon a második konferenciára, május 12-13-án:
A Fény Győzelme! 

21 megjegyzés:

 1. Amint látom, no komment. Sok ilyet láttam már, amikor a vezérnek abból lesz elege, hogy még az emberei hitetlenségét, és félelmét is neki kell legyőzni. Túl régóta tart már ez a harc, és még mindig csak késik, tolódik, ez frusztrálttá tesz kb.: mindannyiunkat, de én nem fogom most feladni, mikor a győzelem és a szabadság már karnyújtásra van. Elegem van már a sötétek elnyomásából. Ideje egyenként felvállalni a saját harcainkat úgy hogy közben egymást is támogatjuk. Az Erő legyen veletek és Cobrával.

  VálaszTörlés
 2. Köszönettel és hálával tartozunk , türelemmel dolgozunk és készülünk ,s nem tétlenül várakozunk . Minden nap szeretettel gondolok Isisre és Rád ,sok szeretetet és kitartást kívánva munkádhoz ! A Fény már most is győzött ,hisz sok-sok ezer lélek felébredt ! <3

  VálaszTörlés
 3. Én azokat az információkat varom amelyek annyira be lettek harangozva par hete

  VálaszTörlés
 4. Csak így tovább.

  VálaszTörlés
 5. Emberek!Tessék észrevenni a lényeget! Szeretett Plejádi Testvéreink nem fognak idejönni ha mi nem hívjuk Őket! Igaza van Cobranak, ha nincs megfelelő földterületed amit fel ajánlhatsz a leszálláshoz,elintézed anyival " sajnos nincs ilyen területem" akkor Te nem hívod meg Őket! Keress nemhasznált területet,béreld ki, kérd el használatra! Nem csak leszállásra hívd meg ,de házadba,asztalodhoz ! Akkor lessz ez meghívás!

  VálaszTörlés
 6. szerintem az engedélyykérésnek nagyon egyszerű oka van:a Föld szinte minden részét birtokolja valaki és ők nem akarnak senkit megsérteni azzal hogy tönkreteszik valaki termését azzal hogy rászállnak a hajójukkal.aki megadja az engedélyt,annak számolnia kell ezzel a ténnyel. szerintem ez a legkevesebb amit vállalhatunk.Fény győzelme!

  VálaszTörlés
 7. Kedves Domee ! Elvagytok tévedve . Elfognak majd jönni nyugi fénymunkás társaim. Sok társammal beszélek és most veletek is . Most felszabadítási müveletek közepén vagyunk ezért most Cobra is tartja magát mert muszály csöndesbe tolni. Éppen a toplet bombák hatástalanítása zajlik a föld karantén gyűrűjébe és a föld alatti komplexumok eltakarítása. Ez hosszabb fázis de ahogy cobra is mondta egyik interjúba amint nem végzünk a föld alatt vagy az űrben nem történik meg hamarabb változás vagy infó . Ráadásul egyesített mezőn dolgoznak Naprendszer szerte ami valszeg majd az eseményhez lenne fontos . Nos ennyi lenne. Bármi kérdés , vagy segítség zsolt 376@citromail.hu oldalon találtok.

  VálaszTörlés
 8. Czeke András szerint Putyint a plejádiak (is) "vezetik". Orbán Putyinnal szövetséget kötött. Na, most egy költöi kérdés Deres Andráshoz és a többi "nem földön járóhoz": Számít április 8.?!üdv,Szabó János

  VálaszTörlés
 9. Én nem vagyok része a cabalnak. Birtokom pedig van, mert kaptam az Ősöktől. El is adnám, de nem kell az én áramon senkinek. Arra gondoltam, valószínűleg azért maradt a nyakamon, hogy fel tudjam ajánlani a vendégeinknek - Ezt most meg is teszem. Használják nyugodtan ahogy a kedvük tartja. Annak azért örülnék, ha a kapcsolatot azért velem is felvennék közben. Szeretettel!

  VálaszTörlés
 10. Szemlélőként nézem a Fény oldalát és a Sötét oldalát.
  A korosztályombeliek inkább a rossz oldalt követik, a rap műfaj sok embert meghatároz, inspirál és egyben rombol, de csak azért rombol mert romboló képekkel és mondanivalóval fűszerezik meg.
  Egyre ki mondom sátánibb képeket valósítanak meg és ahogy volt a hardcore metal őrület most érkezett meg a metal trap műfaj. Nem gondolkodnak nem hisznek már és nem is nyitottak az emberek, nem elég, hogy egy teremtett burokban élnek hanem még maguknak is teremtenek egy kisebb burkot....sajnos.
  Nem is értem már, bár lehet nem is kell ezt értenem. Még csak gondolkodom, hogy tudnék segíteni mindenben amiben csak tudok, szeretnék is valahogy. Az élet előtt állok még fiatal vagyok, ezért még csak a köreimben próbálom megvilágítani az elbújtatott képeket, de van ami számukra is hókuszpókusz, nem baj azért próbálkozom. Amire gondoltam a zenével kapcsolatban youtube-on keresőbe-->Zillakami Shinners 13
  Köszönöm az elolvasást.
  Nem maradok névtelen.
  Ádám

  VálaszTörlés
 11. Nem tudom, hogy más hogy van vele, de én túl soknak találom a 40-60000 Ft részvételi díjat Cobra felemelkedés konferenciájára. Annak persze örülök, hogy Cobra ellátogat hozzánk személyesen is (ha jól tudom ez az első ilyen alkalom), azt viszont nem egészen értem, hogy minek ez a nagy titkolózás(titoktartási szerződés aláírása) és titokzatoskodás Cobra részéről így fénymunkások között. Mert ha már vállalja valaki, hogy ilyen világkörüli útra megy és előadásokat szervez, akkor annak szerintem a saját személyét/identitását is fel kellene vállalnia nyíltan. Mert ennyi erővel akár álarcban is megjelenhetne Cobra, ha ennyire nem akarja felfedni a kilétét. De szerintem példát vehetne Corey Goode-ról, aki nyíltan felválalja magát a nyilvánosság előtt, ami számomra csak még rokonszenvesebbé és hitelesebbé teszi az ő személyét. Nem mintha Cobrát ne szeretném hasonlóképpen; az ő személyét is őszintén sokra tartom, és nagyra becsülöm azt a fontos fénymunkát, amit végez, és minden tiszteletem az övé.
  De még egyszer mondom, hogy én soknak tartom azt az összeget, amit Cobra elkér a rendezvényért.

  Áldást!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha beleszámolod, hogy néhány embert el kell szállásolni, a termet ki kell bérelni, az útiköltségeket ki kell fizetni, és még mi minden járulékos költsége van egy rendezvény megtartásának, akkor bizony nem is olyan sok az a belépő. Magam könnyen beszélek, mert nem használok pénzt már több mint egy éve, így biztos nem leszek ott azon a konferencián. Nem is érzek indíttatást, mert számomra úgy sem ott dől el mit kell tennem. Akiknek meg fontos az ott lét, azok ott is lesznek a konferencián. Segítséget adhatnak a magyaroknak, de nem tesznek meg semmit helyetted. Helyetted senki nem tud jó lenni, nem tud szeretni, és nem tud a társába szerelmes lenni. Ami információ fontos, azt úgy is megtudom, vagy ezen a honlapon, vagy olyantól, aki járt azon a konferencián. Tudod nincs titok, főleg a magyarok, sőt az emberek között sem. Ha meg szeretnél tudni, akkor a magot figyeled, a magtól kérdezed meg azt, amit tudni szeretnél. Magam is így teszek. Senkinek, semminek nem hiszek, csak magamnak, a magomnak, de mondhatod egységnek, eredetnek, mennyországnak is a magot. Az információk meg fontosak, de tudni kell hogy mit kezdj az információkkal. Be kell a magba küldeni, és megtisztítva kapod vissza.

   Törlés
 12. Húúúha! Annyi mondani valóm lenne, napokig tudnám mondani.
  Azt se tudom, hol kezdjem, de megpróbálok érthetően írni.

  1) Az elmúlt években nagyon sok esemény történt, melyeket az emberek többsége érzékszerveikkel nem képesek felfogni. Az események több dimenzióban történnek, időtől függetlenül, mert hogy az nincsen, vagyis inkább egyszerre létezik múlt, jelen és jövő.
  Nagyon nehéz ez elmagyarázni olyan emberekenek, akik még nem tapasztaltak. Pl. ha a lovagkorban egy mai ember elkezdett volna hablatyolni elektomosságról, internetről, műholdakról, televízióról, Twitterről, Facebookról, gondoljuk csak végig.
  Tehát az események megértése bizonyos fokú tapasztalást igényel, hiszen ezek a felsőbbrendű társalmadalmak olyan technológiákat ismernek, amiket mi 4 dimenziós emberi lények elképzelni sem tudunk. Sőt tovűbb megyek, egyes társadalmak is ismernek olyan technológiákat, melyekkel a többi felsőbbrendű lény sem találkozott.

  2) Látók, gyógyítók, segítők, tanítók, stb.
  Minden lény feldattal érkezik a földre (leszületés), melyhez magával hozzá (génjeibe kódolva) a szükséges képpességeket. Ezen képességek rendelkezésre állnak a születés pillanatában már, egészen a távozásunkig. Akkor most mi van? Nos, a helyzet az, hogy társadalmunk nevelési szokásainak (programozás) köszönhetően egészen egyszerűen ezeket ELFELEJTJÜK. Ennyi. Ilyen egyszerű. Így működik és ezért van a programozás.
  Bizonyíték: kivétel nélkül megvizsgálható, hogy óvodás kor alatt minden kisgyermek lát "nem létező" dolgokat. Ennyi. Ezen nincs mit tovább ragozni.
  Tehát, a hozott képesség mindenkiben ott van, KIVÉTEL NÉLKÜL, egyszerűen emlékeznünk kell rá és használnunk azt. Gyakorolni és fejleszteni, majd, amikor itt az ideje legfelsőbb feladatunkat -- amiért leszülettünk -- elvégezni.

  4) Felemlkedés, aranykor, az esemény.
  Mint az köztudott, volt sajnos egy átütemezés az eredi tervhez képest. Ezzel szerintem mindenki tisztában van. Aztán lett egy "második" -- ami már a sokadik volt -- időpont, amit anyian vártatok. Nos, van egy jó és egy még rosszabb hírem. A felemelkedés az utolsó időpontban elkezdődött. Ez volt a jó hír. A rossz hír megértéséhez visszautalnék az első pontban említett ismeretlen technológiákhoz. Szóval a rossz hír az, hogy a felemelkedés beteljesülése előtti "pillanatban" - emberi "idővel" ez nem tudom mennyi, csapdába ejtették galaxisunkat (igen! ismét! tudom, vicces).
  Szóval ezúttal sikerült galaxisunkat egy olyan csapdába ejteni, aminek hatására úgymond lefagytunk abban a pillatban és ott, ahol és amikor éppen voltunk. Ennek köszönhetően, mi itt a Földön úgy érezzük, hogy megy az idő ezerrel, pedig semmi nem történik a galixisunkon kívül.
  Ezt úgy kell elképzelni, mint pl. a legyek látását. Galaxisunk ott van egy helyben, de külső szemmel le van fagyva, nem mozdul, időtlenül egy helyben és egy időben áll. Összegezve, galaxisunkban külön megy az "idő", de mégis egy helyben állunk.
  Amit tudni kell még: a Plejádiak az csapdába ejtés óta dolgoznak a megoldáson, viszont számukra is ismeretlen a technológia, mellyel csapdába ejtettek minket.

  5) Végezetül, Cobrának pár címszó. Ha akarja/kap engedélyt kérdez le információt, ha akarja/kap engedélyt megosztja a kapott információt.
  - Aranyszövettség megalakulása
  - Galaxisunk felosztása az arnyszövettség tagjai között
  - Angyali sík bevonása - együtt működés az angyalokkal
  - Plejádok bevonása - együtt működés a pejádiakkal
  - A fény győzelme a sötétség felett
  - A fény és az árny világ szövettsége, a sötétség bukása
  - Az új, harmonikus (keverék) energia létrejötte és használata

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És ezt Te honnan tudod ilyen biztosan..? :) Bírom az ilyen magabiztos embereket, akik persze névtelenül osztják az "igazat" minden bizonyíték nélkül. Ja, hogy Te is ezt olvastad egy new age-es oldalon? :D :D No comment!

   Törlés
  2. Na igen,de ha véletlenül mégis az igazat írja,akkor viszont elég nagy lesz a pofára esés nemde?
   Egyébként sem a te dolgod,talán jobban tennéd ha inkább a csoportos meditációra készülgetnél cobrával,aki már annyi mindent "bizonyított"...
   No comment....

   Törlés
 13. Én ebben a Galaxis lefagyásában nem hiszek, bár érdekes elgondolásnak tartom, és lehet némi igazság alapja ennek a teóriának is.
  Az univerzumi teremtésen belül minden él és mozog(spirálisan) egyidejűleg, és hogyha a Galaxisunkat valóban lestoppolták volna, akkor nem lehetne benne ilyesfajta élet, mint amilyen van. Esetleg még az elképzelhető, hogy bezártak bennünket valamiféle időhurokba/csapdába, ami miatt nem történt még meg az Esemény....de fölösleges ezen agyalni szerintem.
  Annyi egészen bizonyos, hogy a Föld(és talán a Naprendszer környéke is) karantén alá van helyezve, mivel ez az egyetlen logikus magyarázat arra, hogy miért nem veszik föl velünk a kapcsolatot nyiltan a pozitív űrbéli csillagtestvéreink. A másik ilyen akadályozó tényező az elsődleges kozmikus anomália, amely beárnyékolja a Galaxisunkat/Univerzumunkat, és akadályozza az Isteni fény áramlását a világunkban......

  VálaszTörlés
 14. https://www.scribd.com/document/208716912/Juventus-mester-tanitasai-2

  Ennek a nagyon fontos fény-közvetítésnek az elolvasását tudnám ajánlani mindazon igazságkereső társamnak, akik tudni-érteni szeretnék a jelenlegi földi helyzetet, a bolygónk karantén státuszával kapcsolatban!

  Fény Győzelme!

  VálaszTörlés
 15. Vicces amiket írtok. Látom megy rendesen a találgatás. Biztos meg kellene most mindenkinek ijedni, pedig minden megy a maga módján. Ha ismered a folyamatot, akkor nem is csodálkozol, s nem türelmetlenkedsz.

  VálaszTörlés
 16. Sziasztok!Részese szeretnék lenni az itt folyó hatalmas dolognak! Szükségem van a segítségetekre! Szeretnék meditálni,vagy bármit odaadni azért,hogy a fény győzedelmeskedjen.Sajnos nem tudom,hogy kezdjem!Tudom,hogy minden igaz amit írtok!Szó szerint érzem! Segítsetek!Megőrjít a tehetetlenségem!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves József!

   Ezt a videót szoktam ajánlani a meditációhoz... kicsit rosszabb a minősége, de a lényeg "belül" van. :)

   https://www.youtube.com/watch?v=WBbLsfFS9wo

   Ahhoz, hogy a Fény győzedelmeskedjen, elsősorban nekünk kell tennünk és igen, jól érzed és köszönet azért, amit leírtál. Sokan kívülről várják a segítséget, de meg kell látni a saját részünket is.

   A meditációk is segítenek, hogy a morfogenetikus mező töltődjön... de a legfontosabb, hogy Te magad legyél a Fény és kapcsolódj a Felsőbb Énedhez. Ehhez arra van szükség, hogy őszinte légy önmagaddal és minden percben az életedet igyekezz tudatosan élni és figyelni arra, mikor nem vagy önmagad. Sok esetben ha épp valami betegség gyötör, az is egy nagyon jó jelző, hogy melyik életterületen van benned diszharmónia és ezt milyen "program" váltja ki vagy milyen nézőpontokhoz ragaszkodsz, milyen neveltetés, hitrendszer vagy szülői minta dolgozik benned... Erre szoktuk mondani, hogy dolgozz magadon... vagyis felismerni azokat a részeidet, amelyek idekötnek, negatív beidegződések... stb, amelyek elválasztanak a pozitív energiáktól, a Fénytől vagy a szeretettől. Sokféle módszer és megoldás létezik még a belső munkán kívül, hogy megtaláld önmagad... könyvek, társaságok, közösségek, akik hasonló úton járnak, mint éppen Te. Ezt nehéz lenne itt egyszerre leírni.

   Mindenképpen törekedj arra, hogy minden érzékszerveden keresztül több pozitív érzés, tapasztalat és inger áradjon be a lényedbe. Törekedj erre, ha lehet. Ez sokszor nehéz döntésekkel jár, de ha már megvan egy "mélyebb" döntés, hogy az életedet a Fény felé irányítod újra, akkor az Univerzum melléd áll...

   Légy kitartó, és ne ragadj le annál, ha elbuksz ezen az úton... állj fel és menj tovább. Számíts majd rá, hogy a környezeted újra szeretne visszahúzni... ez mind egy-egy jel lesz az életedben, hogy jó úton jársz.

   Az elején lehet többször meg kell majd ismételni azt a mondatot magadban, hogy "Szeretem magam". Ne bántsd magad és tudd, hogy minden olyan mondat, amelyben magadra nézve jelentesz ki valamit... teremtő energiákkal bírnak szintén és nagyon fontos, hogy mit mondasz magadra.

   Esténként pedig, ha lefekszel és becsukod a szemed, gondolj arra, hogy előtted van az Univerzum... látod a galaxisokat és milliárdnyi csillagot... béke van, nyugalom és érzed, hogy ebben a térben lebegsz. Ekkor magadban mondd ki (vagy inkább magadban kiabáld bele) ebbe a térbe a következő kérdést... és ne várj rá választ: "Hogyan lehetne még ennél is jobb?"

   Szeretve vagy és nem vagy egyedül... Ne félj! :) Isteni lény vagy... nem rabszolga.

   Törlés