2018. március 19., hétfő

Kapcsolatfelvétel

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2018/03/contact.html
Fordította: Rácz Anita
A Galaktikus Konföderáció Fényerői úgy határoztak, hogy a Galaktikus Kódex IV/2-es fejezete alapján e bolygó felszínét Konföderációs területté nyilvánítják.
Nyilvánvaló okokból nem sok információ kerülhet nyilvánosságra a felszíni műveletekről. Az egyetlen, amit mondhatok az az, hogy elég magas számban léteznek olyan chimera által irányított drakonida és reptilián hibridek, akiket az utolsó arkhón invázió alatt, 1996 és 1999 között inkarnáltak emberi klón testekbe föld alatti bázisokban. A 2001. szeptember 11-i hamis zászlós eseményt követően elkezdtek feljönni a felszínre és beszivárogtak az emberi társadalom felsőbb hatalmi ranglétráiba. A Fényerők jelenleg ennek a helyzetnek a megoldásán dolgoznak a Mjolnir Művelet részeként.
Csupán annyit hadd mondjak el, hogy a bolygó felszínén lévő túszhelyzet nagyon bonyolult és a felszabadítás lehet, hogy a vártnál egy kicsit tovább fog tartani.
Ez az oka annak, hogy a Fényerők nem tanácsolnak semmiféle spekulációt az Esemény időpontjával kapcsolatban a csalódások elkerülése végett és azt javasolják, hogy inkább kezdjünk a küldetésünkre fókuszálni és arra, hogy a Mostban éljünk teljes életet:

Senki sem születik harcosnak.
Akkor választasz úgy, hogy az leszel, amikor elutasítod, hogy ülve maradj.
Akkor választasz úgy, hogy az leszel, amikor elutasítod, hogy meghátrálj.
Akkor választasz úgy, hogy az leszel, amikor felállsz miután fellöktek.
Azért választasz úgy, hogy az leszel, mert ki, ha nem te? 

Minden egyes nap több tízezer ember hal éhen és hal meg alultápláltság miatt:
Ez megmutatja az ellenőrzésnek azt az erejét, amivel a sötét erők még mindig rendelkeznek a bolygó felszínén. Ha az Eseményt az előtt beindítanák, mielőtt a toplet bombákról intézkednek, a halottak száma ettől sokkal, de sokkal magasabb lenne.
Annak érdekében, hogy felkészítsék a bolygót a Végső Áttörésre, a Fényerők arra kértek, hogy intézkedjek a felszíni lakosság irányába, hogy a bolygó felszínét "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" alakítsák.
Instrukciók:
Ha rendelkezel olyan saját birtokkal, amihez tartozik egy kicsi, de ahhoz elég nagy sík terület, hogy ott egy kis Plejádi repülő csészealj leszállhasson, akkor csendben elmondhatod az alábbi rendelkezést:
"Az Én Vagyok jelenlétem nevében elrendelem, hogy egy Plejádi hajó szálljon le saját tulajdonú földemen és történjen meg a fizikai első kapcsolatfelvétel az ezen a hajón lévő Plejádiakkal a lehető leghamarabb, a lehető legjobb módon."
Nagyon fontos, hogy SOHA ne mondd ki hangosan ezt a rendelkezést és soha ne beszélj róla senkinek, mert különben nem lehetsz része a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" projektnek. Azzal, hogy nem hozod tudomására senkinek, hogy elmondtad-e a rendelkezést vagy sem, a Plejádiakkal való saját kapcsolatfelvételi folyamatodat véded meg a fizikai és nem-fizikai cabal beavatkozástól, ami megakadályozhatja, hogy megtörténjen a kapcsolatfelvétel. Viszont mindenképp megoszthatod a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" instrukcióit a lakosság felébredett részével.
7x7 méter/yard nagyságú terület az abszolút minimum egy kicsi Plejádi űrhajó landolásához, 30x30 méter pedig az optimális.
Mondanom sem kell, hogy a Plejádiak pozitív Fénylények. Ha ebben nem vagy biztos, akkor a "Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna" protokoll nem neked való.
Több ezer ember együttes szabad akarata, akik világszerte elmondják ezt a rendelkezést, egy kapcsolatfelvételi, pulzáló koherens Fényjelet fog küldeni a bolygó energiarácsába és a Plejádiaknak. Ténylegesen egy "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" fogja alakítani az egész bolygót. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, kb. 12000 ember kritikus tömegére van szükség. Ez egy jelzés lesz a Plejádiak és a Galaktikus Központi Faj számára, hogy az emberi lakosság felébredett része elért egy spirituális érettséget, ami 0,75-nek felel meg a Kardasev-skálán:
Ez fogja mutatni, hogy a kapcsolatfelvétel lépései elkezdődhetnek.

"Itt az idő a Kapcsolatfelvételre" - A Galaktikus Föderáció
Az emberiség készen áll a kapcsolatfelvételre:
A kapcsolatfelvétel lépései helyesen az alábbi könyv utolsó oldalain vannak leírva:
Induljon el a kapcsolatfelvétel folyamata. Változtassuk "Kapcsolatfelvételi Parabolaantennává" ezt a bolygót!
A Fény győzelme! 

COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport

32 megjegyzés:

 1. Nagyon várom a Plejádi testvéreket a gyözelem a szabadság fényében

  VálaszTörlés
 2. Sajnálom, hogy a feltételeknek nem felelek meg, így nem növelhetem a felébredettekből a spirituálisan érettek számát eggyel. Valószínűleg sokan járunk ebben a cipőben. Viszont szeretettel várom a további információkat misztériumokról és a felszabadítási folyamat állásáról, valamint feladatainkról.

  VálaszTörlés
 3. Mekkora az a minimális terület, ami elegendő lenne a leszálláshoz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt olvastam az angol blog oldalon a kommentek között, hogy 30x30 méter.

   Törlés
  2. kb. 30 x 30 méter az optimális vagy ennél nagyobb

   Törlés
  3. 7x7méter már megfelelő egy pici hajó számára,de a 30x30 méter az optimális terület igény.

   Törlés
 4. Cobra March 19, 2018 at 3:24 AM

  7x7 meters /yards is the absolute minimum for a small ship to land. 30x30 meters is optimal

  VálaszTörlés
 5. Szerintem ezt korai még így megtenni. Ahhoz hogy ezt megtegyük kellenek a közzétételek a gfről, meg rendbe kell tennünk mindent a földön . Az örömünnep velük és más fajjal csak igy fog fényesen működni ha az emberiség megcsinálta a lépéseit. Esemény lement, nincsenek már rosszak, közététel, technológiák , jólét , gyógyulás minden téren, utána kezdődik a kapcsolat felvétel. Legutolsó a listán . És éppen a bejelentés róluk ezt a feladatot fejlett tudatosságú szellemben már nem csak fizikai találkozást végzett csillagmagok végzik meg ők az elsők akikkel találkoznak majdan . Én is egyik vagyok akikkel már kapcsolatba vannak . Kérdésetek van írjatok zsolt376@citromail.hu emailemre hogy miképpen működik is ez . ☺

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csillagmagok? Akik az első inkarnációjukat töltik a Földön?

   Törlés
  2. A csillagmagok olyan teremtmények, akiknek voltak már nem földi élettapasztalataik odakint az univerzum más bolygóin és a nem fizikai síkokon is, bár előfordulhat, hogy korábban a Földön is éltek már. A csillagmagoknak 3 kategóriáját különböztethetjük meg:

   Tipikus Csillagmag: Korábban már voltak felkészülési életei és 5-50 alkalommal élhetett már ezen a földön is.
   Öreg Lélek Csillagmag: Több százszor élt már itt földi védelmezőként.
   Új Csillagmag: Sokan közülük még nem éltek a Földön. Közülük néhányan Kristály és Szivárvány Gyermekek.

   https://stillnessinthestorm.com/2017/01/are-you-a-starseed-traits-and-tendencies/

   Törlés
 6. Kérlek, segítsetek! Engem összezavart az a rész, ami az én értelmezésem szerint köze van a fénymunkás egyének megfelelő méretű birtokai és a spirituális fejlettségük között? Vagy én értem rosszul a szöveget? Köszönöm. Munkátokat köszönöm, áldottak legyetek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez nem jelenti azt, hogy a Kapcsolatfelvétel hamarabb történne vagy hogy egy űrhajó is landolni fog. A szövegben az szerepel, hogy "ez egy jelzés lesz [...] hogy az emberi lakosság felébredett része elért egy spirituális érettséget" és "egy kapcsolatfelvételi, pulzáló koherens Fényjelet fog küldeni a bolygó energiarácsába". Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy ahol tudjuk, gyengítjük a Fátylat és emeljük a rezgésszintet. Ez is egy jó módszer arra, hogy kifejezzük akaratunkat a Kapcsolatfelvétel és tulajdonképpen az Esemény iránt. Minden más "belegondolás" és okoskodás csak vakvágányra visz.

   Kimondani és beszélni róla pedig azért nem tanácsos, mert mint mondta Cobra egy korábbi interjú kapcsán, egyedül a saját teremtő gondolatainkat nem képes a negatív oldal detektálni.

   Törlés
  2. Márc. 19. 20:56-os hozzászólónak írnám, hogy szerintem is szerencsétlen párhuzamot szült ez a kezdeményezés a spirituális érettség és az adott méretű magántulajdon között, ez így vicc kategória lenne. Próbáljuk meg a lehetőséget meglátni benne, akinek megvannak a lehetőségei, hozzák meg a döntésüket. A többit majd meglátjuk, addig is élnünk kell, tenni a dolgunkat, megtenni amit csak lehet.

   Törlés
 7. Sajnálom,de nem jön ki a matek.1996 és 1999 között inkarnálódott drakonidák a hamis zászlós események után beszivárogtak a hatalomba.Ügyesek ti.2,5,de max18,20 évesen.Kezdek elbizonytalanodni.Pedig annyira várom a változást mert ez már nem mehet így tovább!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Földalatti bázisokban, emberi testekbe" nem azt jelenti, hogy akkor születtek meg "természetes úton" és újszülött testeket használtak fel a testöltésre, hanem felnőtt, klónozott testekről van szó.

   Törlés
 8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 9. Én leginkább azokt a "megrendítő" bejelentéseket várom inkább Cobrától, amikre utalt korábban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az elozo ket cikk, ez es az utana jovo 2-3 cikk azok a megrendito bejelentesek amiket vartal. Ennyi! Kapcsolatfelvetel, Plejadiak, Lelekcsaladok, Szexualis energia. Ezek azok. Remelem nagyon megrendultel! :) Azt hitted bejelentik, hogy gyozelemre allunk? Yaldabaothrol nagy a hallgatas. Legutobb csak a feje volt mar meg....asszem...

   Törlés
  2. Ki mondta, hogy ezek voltak azok...? Hol láttad leírva?

   Törlés
  3. En csak teged latlak ide leírva! :)

   Törlés
  4. Cobra szólt, hogy nyugodjunk meg. Úgy látom, még mindig a cinizmus és az irónia, na meg a vádaskodás alacsony rezgése "nyugtat meg". Gyerekek ne csináljátok már feleslegesen a feszkót!

   Törlés
 10. Már a kulfoldi oldal hozzaszolasai kozott is vannak egyre többen akik kételkedni kezdtek ebben az egészben...
  Valahol megertem őket is

  VálaszTörlés
 11. Kedves Fénymunkások! A kérlek segítsetek írója vagyok. Köszönettel tartozok azért hogy átírtátok és kiegészítettétek a szöveget. Így nekem sokkal könnyebb elfogadni az eddigi irányelvek alapján. Szeretettel és Tisztelettel: Joe1ni

  VálaszTörlés
 12. Kedves Fénymunkások! A kérlek segítsetek írója vagyok. Köszönettel tartozok azért, hogy átírtátok és kiegészítettétek a szöveget. Így nekem sokkal könnyebb elfogadni az eddigi irányelvek alapján. Szeretettel és tisztelettel: Joe1ni

  VálaszTörlés
 13. Remélem én már nem élem meg a világotokat.Nekem nem kell,elég volt ebből a világból és minden emberből,nagyon remélem nem létezik a reinkarnáció.Szeretnék végleg feloldódni és megsemmisülni.Akik új mátrixban akarnak létezni ,hát hajrá.

  VálaszTörlés
 14. Szeretnék én is mielőbb távozni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. megértem az érzéseidet Fényharcos!csak azt tudom mondani hogy ezen az érzésen én is átmentem és most már látom az alagút végét és tudom hogy valami nagyon jó vár ránk.kitartás!!!

   Törlés
 15. Őszinte leszek. Elhiszem, hogy nehèz megakadàlyozni a rossz terjedèsèt ès irànyìtàsàt, de ez màr aggodalomra ad okot. Ne èrtsen senki fèlre, mert èn lennèk a legboldogabb ha ez beteljesedhetne mihamarabb. De azt is figyelembe kell venni, hogy ez màr 30 ève (ès mèg lehet keveset is mondtam) hùzòdik. Ès az Angol oldalon is egyre jobban kètelkednek ebben az egèszben. Ha ez csak " kitalàciò " az emberek ezen rèsze mègjobban összetörik. Akik viszont ezt kitalàltàk gyorsan tùllèpnek hiszen az elejètől tudtàk hogy mese. Mièrt csodàlkozunk hogy drogos,bolond ès màs csùnya jelzőkkel illetnek minket mikor elmondjuk ezt, ha bizonyìtani nem tudjuk. Mi hiszünk benne, de vannak akik csak akkor hisznek ha làtnak. Szüksègünk van ràjuk! Igazàn belefèrhetne valami "bemutatò" hogy a többiek is làthassàk amit mi.

  VálaszTörlés
 16. A Legfőb Teremtő Tökéletes és végtelen,fentartás nélküli szeretettel bir az ő teremtményei iránt.Ne aggódjunk, mert minden a maga idejében rendben megoldódik,mindazok felemelkedésére,aki szeretik őt.Közeledjetek Istenhez és Ő is közeledni fog hozzátok.Ha sok mindent még nem látunk át a 3-d agyunkal azért tökéletesen biznunk kell egy Legfelsőb inteligenciába és Egy szerető Istenbe.Amint magassabak az egek a földtöl,aként magasabbak az én utaim és az én gondolataim ti utaitoknál és gondolataitoknál.Csak bizzunk, mert Jézus szavaival élve a haja szála sem görbülhet meg azoknak akik Istent szeretik.Még ha látszólag ygüzelemre is állnak a sötét erők,de szoktam mondani, hogy nem nőnek a fák az égig.Nagyok sok szeretettel és tisztelettel:István.

  VálaszTörlés
 17. Legyen kicsit több türelmünk,mondom úgy- pár hónapjuk van már csak hátra..!

  VálaszTörlés