2018. március 28., szerda

Havi Csoportos Gyógyító Meditáció - a Felemelkedett Mesterekkel és a Csillagsugarakkal

A következő Csoportos Gyógyító Meditáció 2018. március 30-án és 31-én lesz, magyar idő szerint 16:00 órakor. Csatlakozni a következőképpen lehet:
Az International Golden Age Group élő YouTube-os adására kell kattintani a fenti időpontban és hallgatni azt. A szöveg angol/kínai nyelven lesz hallható, de így is hatni fog.
Untwine is a gyógyítók között lesz, mivel ő is megkapta Cobra-tól a kettes szintű 13 sugár beavatást.A 13 sugár az alábbi:

A Felemelkedett Mesterek sugarai:
1.Sananda sugara
2.Kuthumi sugara
3.Ashtar sugara
4.Saint Germain sugara
5.Serapis Bey sugara
6.Djwhal Khul sugara

Csillagsugarak:
1.Plejádok
2.Szíriusz
3.Orion
4.Galaktikus Központi Nap
5.Androméda
6.Lyra 
7.Antares / Aldebaran

Behívás a gyógyítás előtt, amit érdemes magunkban elmondani:

"Ma behívjuk az összes Felemelkedett Mestert és a Csillagsugarakat.
Most behívjuk … Mesterek jelenlétét (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)
Teljes mértékben, őszintén és végtelenül nyitott vagyok a Fény gyógyítására, védelmére és vezetésére. Így legyen és így van!"

A lenti linken bekapcsolódva az élő adásba lehet meditálni, magunkra hangolódni, amíg tart a zene. Érdemes fejhallgatót használni. A gyógyító energiák közben érezhetők. A meditáció 30 perces lesz. Más teendő nincs.Hála kifejezése a gyógyítás után, amit ugyancsak érdemes magunkban elmondani:

"Mondjunk együtt köszönetet a Felemelkedett Mestereknek és a Csillagsugaraknak.
Köszönet ... Mestereknek (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)
Legmélyebb hálánkat fejezzük ki a Felemelkedett Mestereknek, a Csillagsugaraknak, a Fény gyógyításának, a Fény védelmének és a Fény útmutatásának, melyek segítenek nekünk bőséget elérni a spirituális és az anyagi élet területén.
Valósuljanak meg a Szeretet és a Fény tervei!
Kérjük, add/adjátok át végtelen hálánkat és tiszteletünket ezeknek a Sugaraknak."

A gyógyító meditációhoz a linket az élő adás megkezdése előtti órában itt fogjuk megjelentetni vagy a Magyar COBRA FB Csoportban is látható lesz.
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=yEVuVR3haHY

2018-ban a következő időpontokban lesz Csoportos Gyógyító Meditáció:A Fény győzelme!

4 megjegyzés:

 1. Mi ez a nagy csend napokig? Cobra mit csinál? Miért nincs má lépés valami? Az áttörésnek kellene lennie. Ki mire készül én nem értem felkészültünk az eseményre a változásra évekig készültünk néhányan akik értik is mi ez. Valami van itt ami bűzlik. Nem spekulálni akarok az eseménnyel kapcsolatba csak hogy márciusba kellett volna itt lennie . A forráson nem múlik mert az már ébren van mióta . Valamit nem értek most mért nem kapunk bejegyzést .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te is kívülről várod a segítséget, ugye? Remek...

   Törlés
  2. Névtelen - igaz én még új vagyok ebben a világban, egy másik hitrendszerből léptem át ide, de szerintem ez nem túl jó hozzáállás az Eseményhez, nem célra vezető az erőszakos, követelőző magatartás. Remélem nem tévedek!?

   Törlés
 2. Szerettem volna időben értesülni a negatív rituálék közömbösítéséért tett meditációról, talán többen vagyunk, akik naponta csak egyszer-kétszer nézünk rá a számunkra fontos oldalakra, így lemaradtam. Mindenki! Ha többen és többen végezzük a meditációkat, akkor Cobra is jobb hírekkel tud szolgálni! Nekem úgy tűnik, a sötét oldal nem lazsál és ezt a morált túl kell szárnyalnunk!

  VálaszTörlés