2018. január 22., hétfő

A kötelékek elvágása a nyolcas technikával

Korábban ITT esett róla szó és ezt a technikát használjuk a Yaldabaoth / Föld szétválasztásához is az "Elválasztódás meditációban". 

Hogyan szabadítsuk fel magunkat azok alól a negatív kondicionálások alól, melyek szüleink, barátaink, testvéreink, és egykori kedveseink miatt fogva tartanak minket. 
A nyolcas szimbólum lehetővé teszi, hogy az ember megvédje a saját személyes terét anélkül, hogy behatolna máséba. Célszerű ha egy időben csak egy személy áll a saját köröddel szemben lévő körben amikor ezt a gyakorlatot végzed, hogy ne zavard össze a különböző emberek iránt tapasztalt különálló reakcióidat.
A technika lépései:

1. Képzeld el, hogy egy aranyfényű körben ülsz vagy állsz a földön. A kör sugara olyan hosszú, mint a karod, beleértve az ujjaidat is.
2. Képzelj el egy körülbelül ugyanilyen méretű, és kinézetű kört magad előtt. Ez a kör csak megérinti a te körödet, de nem fedi azt le.
3. Képzeld el, hogy a két kör érintkezési pontjától egy neonkék fény áramlik az óramutató járásával megegyező irányba a veled szemben lévő körön, míg be nem tölti az egész kör vonalát.
4. Hagyd tovább folyni a neonfényt a köröd bal oldalán, a hátad mögött, majd onnan a jobb oldalról felbukkanva visszatérve a két kör találkozási pontjára. Ezzel meg is formáltál egy "nyolcast".5. Négy percig vizualizáld ezt a neonkék nyolcas formát.
6. Most lásd, ahogy Mihály Arkangyal ragyogó kék fénysugara elvágja a kötelékeket és szétválasztja a két kört. 
Végezheted a vizualizációt bármikor, amikor azt tapasztalod, hogy megpróbálsz irányítani valakit vagy amikor megengeded valakinek vagy valaminek, hogy téged irányítson. Végezheted ezt a technikát akkor is, ha tisztulni szeretnél bármilyen negatív programtól, tulajdonságtól vagy mintától, amit felismertél magadban vagy szeretnél tőle megszabadulni. Helyzetektől, amelyek újra és újra visszatérnek, emberektől, akik valamilyen formában kötődnek hozzád és nem az önzetlen tiszta szeretet kapcsol össze titeket.

A vizualizáció során mindig a földön kell látnod a köröket és a fényeket. Ha esetleg azt látod, hogy lebegnek, kérd meg a felsőbb Énedet, hogy segítsen a köröket szilárdan a földhöz rögzíteni, mielőtt tovább mész a feladattal.

A kötelékek elvágása szabaddá tesz, megszabadít a kontrolláltság érzésétől, a fájdalomtól, a haragtól és segít, hogy szabadon menj tovább az életedben és teljes életet élj. Segít abban, hogy közelebb kerülj valódi lényedhez, önmagadhoz, a Felsőbb Énedhez. 

A Fény győzelme!

COBRA ETHERIC LIBERATION HUNGARY FB Csoport

4 megjegyzés:

 1. Most már értem, hogy miért fontos az istennői energia számotokra. Magyarul ezt szernek, szer elemnek nevezzük, vagyis szerelemnek. Téli napfordulóra megkaptam a "Páros víz szer" lépéseit. Páros, mert csak párok adhatják át egymásnak, tehát nem lehet tömegesen, közösségben átadni, hanem láncszerűen, egyenes vonalban. Víz, mert a vizet használjuk pecsétnek, és információ átadásnak. A szer a szerelem lépéseiről szól, amely minden párkapcsolati problémát helyrerak. A testen belüli kapu kinyitásához, amely a maghoz, a mennyországhoz vezet, kell a négy elem, a fegy-elem, tür-elem, figy-elem, és a szer-elem. A szer, szerelem tudása szükséges az életfa kialakítására is, vagyis a bolygó közösség létrehozására.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem a fentiek miatt fontos az istennői energia, hanem azért, mert Atlantisz óta felborult az egyensúly a női és férfi energiák között a Földön és mesterségesen feenntartják ezt. Ezt kell helyreállítani. A fentiek egy nagyon pici, "személyes szegmensei" ennek az egész folyamatnak. Ennyi.

   Törlés
 2. Szeretnék ajánlani egy nagyon jó írást, ami szerintem remekül illik ide, és amely segítséget nyújthat sokak számára a régi és negatív energiák elengedésében, ill. az ego alapú tudatosságból áttérni a szív központú tudatosságba:

  https://kristalyhang.wordpress.com/2015/09/22/jeshua-biologiai-szuleitek-spiritualis-elengedese/

  Béke és áldás legyen mindenkivel!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Zsolt, érdekes, hogy másokat ajánlsz. Eddigi tapasztalatom az, hogy a legtöbb ajánlások félrevezetnek. A magyarok, a nagyon kicsi belső kaput használják, amely a mennyországba vezet. Ha ebbe a belső kapuba beküldesz minden külső hatást, és benned keletkező számodra kellemetlen dolgokat, akkor beküldöd a magba, a mennyországba. Ennek hatása az, hogy soha nem fog visszatérni a kellemetlen érzés, sőt még a fizikai, és érzelmi fájdalom sem, mert a mennyországban minden vagy feloldódik, vagy átalakul, vagy visszakerül oda, aki küldte neked, persze 1,6 szeresen, tehát az aranymetszés szerint. Ennél jobb megoldást nem találtam. Évek óta magam így élek, tehát minden hatást beküldök a magba. A szer, a szerelem, is erre a technikára épül. Azt még elárulom, hogy nincs kétféle szer, csak egy, és közösségben nem lehet a szert végezni. Nagy átverés, amikor bármelyik vallás szertartást végez, ráadásul minden vallás rosszul végzi a szertartását. Vagy jól viszed végig a szert, vagy rosszul. Szer, szor, fordítva olvasva rosz, fokozva, rossz. A rossz szavunk is a szerből képződött.

   Törlés