2017. december 23., szombat

Workshop Budapesten és világszerte

Untwine előadássorozatának első állomása Budapest lesz. Az erről szóló bejegyzéseit itt olvashatjátok magyarul: 
Fordította: Rácz Anita 
Egynapos workshopot fogok tartani Budapesten január 20-án. Szeretettel várom mindazokat, akik őszintén keresik a Fényt. Ezt a workshopot testvéremmel, Smaly7-vel fogom megszervezni:
Magyarország a Fény egyik fő lehorgonyzója Európában, erős atlantiszi civilizáció volt itt az ősi időkben és nagyon erős a Fénytemplomosok és Saint Germain jelenléte. Jelenleg itt található a világ egyik legaktívabb és legharmonikusabb Fénymunkás csoportja is.Ezt a workshopot azok számára tartom, akik szeretnének információkhoz, tippekhez és technikákhoz jutni, hogy még jobban a Fénynek szentelhessék az életüket, hogy még több Fényt hozzanak az életükbe és a Fény még erősebb lehorgonyzóivá váljanak a bolygó számára. Az elmúlt néhány évben több mint 25 országba utaztam el 5 kontinensen, hogy Cintamani köveket ássak el és utam során sok helyzetet, találkozót, kultúrát megtapasztaltam és megvizsgáltam és sok tanítóval találkoztam. Az utóbbi időben sok kutatást és kísérletet végeztem bizonyos tudással és technikákkal, aminek az lett az eredménye, hogy én és néhány közeli barátom hatalmas áttöréseket tapasztaltunk meg. Azt érzem, hogy mindezt minél több emberrel meg kell osztanom.
A workshop programja két részből fog állni. Az első részben inkább az Univerzum teremtéséről szóló elméleti információkat, alapelveket fogok megosztani, a Forrással, a teremtés különböző síkjaival (éteri, asztrál, stb.) kapcsolatban, hogy minek felelnek meg, valamint hogy ez gyakorlati módon hogyan kapcsolódik a manifesztáció folyamatához és a Felsőbb Énünkkel való kapcsolatunkhoz.
A második részben a Felemelkedési munkálatokat megelőző gyakorlati technikákról lesz szó, ami segít újra létrehozni egy közvetlenebb kapcsolatot a Lélekkel és megtisztítani magunkat, ami életünk minden területén segíthet és ami által erősebb horgonyként tudunk segíteni a Fénynek. Fontos tisztában lenni azzal, hogy e technikák közül néhány intenzív lehet és bizonyos elkötelezettséget kíván, mivel nagyon mély változásokat indíthatnak be.Feliratkozni az alábbi oldalon lehet:
https://antoan.selz.com/item/5a3c0220ca4c9d0bbc17213e (Az oldal fordítása lentebb található! - a szerk.)
További workshopokat is szervezek más országokban, amit ezen a blogon fogok bejelenteni. Ha szeretnél valahol workshopot szervezni, kérlek írj az alábbi e-mail címre: untwine1@yandex.com
A Fény győzelme!* * * * * *
Budapesti workshop - 2018. január 20. 
Itt lehet feliratkozni Untwine workshopjára, ami 2018. január 20-án Budapesten kerül megrendezésre.
A workshop egy napos lesz, délelőtt 10:00-12:00 és délután 13:30-17:00 időpontokban.
Az program első felében alapvető információk hangoznak el a teremtés eredetéről, a Forrással való kapcsolatról, az különféle síkok teremtéséről, arról, hogy az éteri/asztrál, stb. minek felel meg és miként érinti a manifesztációs folyamatot, földi küldetésünket és a Felsőbb Énnel való kapcsolatunkat és a vele való újrakapcsolódást.
A program második felében a gyakorlatra helyezzük a fókuszt, erős energiatechnikákat tanulunk meg, melyek a Felemelkedést megelőző munkálatokra készítenek fel, újra létrehozunk egy közvetlenebb kapcsolatot a Lélekkel és tisztító munkát végzünk. Fontos tisztában lenni azzal, hogy e technikák közül néhány intenzív lehet és bizonyos elkötelezettséget kíván, mivel nagyon mély pozitív változásokat indíthatnak be.
A részletes program módosulhat.
A résztvevők száma korlátozott: 100 fő. Mindenkit szeretettel várok, akik őszintén keresik a Forrás Fényét.
A pontos címet a jelentkezés után fogják megkapni a résztvevők. Magyar tolmácsolás lesz. 
Részvételi díj 54 EUR (16.000,- Ft.), amely a helyszínen is befizethető, illetve utalással a https://antoan.selz.com/item/5a3c0220ca4c9d0bbc17213e oldalon.

PS:
Többen jelezték, hogy a helyszínen szeretnének fizetni, mert vagy nincs bankszámlájuk vagy nem tudnak online fizetni. 
Untwine-nal megbeszéltük, hogy lehetőséget teremtünk arra, hogyha valaki szeretné biztosítani a helyét, akkor utalással vagy egy MKB bankfiókban is befizetheti január 19-ig az alábbi számlára a részvételi díjat: MKB 10300002-10435457-49010018 Rácz Anita 
A megjegyzés rovatba kérnénk szépen a résztvevő nevét beírni.
A Fény győzelme!