2017. december 26., kedd

Remény

Írta: Steven Smaly


Mindenki életében eljön egy pillanat, amikor ez a szó jelentőséggel fog bírni. Aki még nem került a közelébe, hogy átérezze a mélységeit, annak üresen fog csengeni minden, amit most leírok.
Vannak, akik már nagyon régen a közelébe kerültek és sokszor ez a láng mentette meg őket hideg téli éjszakákon. Olyan éjszakákon, amikor csak hiszed, hogy egyszer felkel a nap. Nappal könnyű benne hinni, de túlélni sötét éjszakákat csak így lehet.
Mi a remény? Egy érzés, egy fizikai folyamat játéka a testünkben? Egy gondolat, amely felbukkan apró gyertyalángként viharos időkben? Egy szó, amely mögött félelem van, amely küzd a szívvel? Egy erőtlen tett, amely megnyugtatja a lelkiismeretet, hogy megtettem mindent, amit lehet? Mások döntései, amelyek hatnak rám, de soha nem érzem magaménak? Ki vagy mi hagyja, hogy legyen? Ki vagy mi söpri el és hal meg utoljára… a remény? Most a Föld egyik felén épp Karácsony van. Talmi szeretetté degradálták sokan és van, aki igazán hisz benne. Máshol a Földön szenvedés van. Van, ahol nincs remény, mert most bukik el a szeretet a szívekben. Van, ahol pislákol még és a hajnalra várnak a kicsi tűznél.
Több milliárdan várják, hogy jobb legyen, szabadság legyen… és szeretetre vágynak. Tenni kevesen tudnak, másoknak még az sem tetszik, hogy erről írok. Gúnyolnak azért, amit teszek. Szánalmasnak bélyegeznek meg, mert egy ilyen blogot vezetek. Vannak, akik már feladták, kialudt a tűz és már nem hallják meg, amit most mondani fogok. Nem is nekik szánom…
Mit tennél, ha egy egész világ lenne ellened? Amikor a barátaid hagynak el, testvéreid, gyerekeid, szüleid? Mi tennél, ha mindenki azon van, hogy megszűnj… hogy add fel az álmaid. Add fel azt a vágyat, ami ide hajtott a Földre? Amiért megszülettél…
Te, aki most bolondnak, fanatikusnak, hülyének nézel, mert ezeket írom, kérlek hagyd abba az olvasást és ne szenvedj tovább vele, miért olvasnád el, mazochista vagy? LOL
A többieknek szeretnék mondani valamit, ami csak rájuk tartozik. Szeretnék átadni valamit abból, amit eddig őriztem. Óvtam és vigyáztam rá. Sokszor az életemet adtam érte. Sokszor az életet kaptam tőle. Sokszor segített túlélni nehéz helyzeteket. Sokszor csak ez maradt nekem, semmi más. Többször hittem, hogy már nincs és soha nem lehet már az életemben. Mindig el akarták venni tőlem. De mindig megőriztem egy apró szikrát a tűzből. Abból a tűzből, amely melegít, amikor fázol. A tűz, amely a szeretetben van, amely életet teremt. A tűz, melynek hamvain újra szárnyra kaphat az élet. A tűz, amely tisztít. A tűz, amely hajt és űz az életben új célokért. A tűz, ami előtt nincsenek akadályok, falak… a tűz, amely a hitet táplálja. A tűz, amely lobog, amelytől szíved dobog. Tűz, amely Fénnyel tölti be a sötétséget. Tűz, amely a gyertyádon pislákol, mikor egy kis Fényre vágysz. A tűz, amit körülülnek az emberek… A tűz, amivel meggyújtod a szikrát másokban, akik csak várnak és már majdnem feladták.
Tűz a tűzből, amely ott lobogott egyszer mindenkiben. Szabadság kísérte Fényét. Bőséget tapasztalt, akiben lobogott. Végtelen lehetőségeket adott minden lángcsóvája. A Forrás fehér, tiszta ragyogó Fénye.

Hívom most azokat, akik megőrizték a szikrát. Ne álljanak mellém, ne kövessenek engem! Csak gyújtsák meg végre a szikrát, amit őriztek! Álljanak fel, emeljék fel az arcukat az égre. Kiáltsák hangosan az univerzumba: „MINDIG VAN REMÉNY!”, úgy kiáltsd, hogy dübörögjön és hallják meg a galaxisban, hogy vannak, akik még nem adták fel! Hozz meg egy döntést, ha még érzed ott mélyen legbelül a remény szikráját. Bárhol, ahol most vagy, hunyd le a szemed és emlékezz a küldetésedre, amely már akkor reményt adott, amikor még meg sem születtél! Emlékezz a küldetésedre, amelyért megszülettél. Emlékezz a Fényre, amely életed része volt, mikor megteremtettek. Hozd el ebbe a világba ezt a tüzet, ezt a Fényt! Hogy szeretet legyen újra a szívekben. Tárd szét karodat és lélegezz. Tápláld a tüzet minden egyes lélegzettel, tudatosan. Tudd, hogy a tüzet táplálod magadban mindenkor, mindenhol. Az élet tüzét, amely a reményt adja, amely a szeretetért van itt.
Ha lángra lobbant, tudni fogod… hogy Lélek vagy! 
Isteni Fény vagy! 
Isteni Akarat vagy! 
Isteni Szeretet vagy! 
A Lélek által vagy meghatározott! 
ÉLJ és teljesítsd be, ami a szívedben van. Nagy szükség van Rád! Eljött a Te időd.

Én mindig lobogni fogok!

17 megjegyzés:

 1. Mottó:
  „Ha minden erre az útra tértek és úgy fogtok élni mint mi és képesek lesztek mindent megosztani másokkal, képesek lesztek úgy dolgozni és a közösségnek adni a munkátokat, de minden úgy, akkor minden másképp lesz. ...“
  „A Plejádi űrflotta parancsnoka Ptaah.“
  Es hozza teszem, akkor majd tudom hogy a Remeny amiben hittem es mind hiszuk kiknek a Szivebe Szikra gyult megvalosul, es Uj Kort hoz az eletunkben.

  VálaszTörlés
 2. Szenvedéllyel a reményről. Nincs kiút vagy nincs tovább? Sokszor éreztem, de nemrég ráeszméltem, hogy nálam megszűntek ezek az opciók és tényleg csak a szenvedélyes remény maradt. Ez egy nagyon jó érzés. Már csak a "Ki mit gondol rólam" c. beidegződést kell átírni, sajnos ezzel én is küzdök még.

  VálaszTörlés
 3. A történeteddel nem vagy egyedül! A magány az,ami megöli a remènyt...de mégis...ha átélted korábban, ebben az èletedben csak egyszer is az ÉLET, a LÉTEZÉS boldogságát...azt nem tudod elfelejteni!...És már nem vagyok egyedül, mint 22 éve, hisz megtaláltalak benneteket és ez csak egyet jelenthet, hogy éld és èl a remény!...��
  .

  VálaszTörlés
 4. És a remény egyszercsak hit lesz és a hitből TUDÁS. A tudás megadja nekünk a békét és nyugalmat. A reménytől még meglehet fosztani az embert, a hiteből elteriteni nagyon nehéz viszont a tudást elvenni nem lehet! Tudom hogy lassan itt az ünnep ideje.

  VálaszTörlés
 5. Testvérem vagy.Nem Nem kővetlek.Melleted megyek.Hogy amikor elgyengülsz rám tudj támaszkodni.Mert nem vagy egyedül.Meletedd megyek mert ezt az egylehetőséget hagytam magamnak.Mert csak akkor érzem hogy létezem ha vihetem ezt a piciszikrát amely pislákol bennem.Hogy nagy tűzet gyujtsunk együtt a szivekben.Testvérem itt vagyok nem követlek de megyek veled .

  VálaszTörlés
 6. Nem akarok közhelyeket írni, úgyhogy csak annyit, hogy átérzem és megértem a szavaidat és azt is ami közöttük van. Köszönöm, hogy itt vagy(tok)! Hálás vagyok, hogy idetaláltam és melegedhetek a Tűznél. :)

  VálaszTörlés
 7. Mindig van remény!

  VálaszTörlés
 8. Engem a párom is bolondnak néz. Nem ezen a földön élsz! -mondja. De nem zavar. Semmi bizonyítékom nincs ezekre, miket itt olvasok. Számomra csak egy érzés. Miért hiszek ezekben? A régiek szerint az igazságot nem tudjuk, érezzük. Ha valami nem valós, az sérti az igazságérzetünket. Benne van a magyar nyelvben. Ez nekem elég. A régiek tudták....

  VálaszTörlés
 9. A hit és a remény kéz a kézben járnak.A hit lehet a magunkban vetett hit,hisz bennünk van a teremtő.Látszik,hogy azok sikeres emberek,akik magukban hisznek.Az életben sok olyan emberrel találkozunk,akik,pont ezt rombolják és,aki tudja,hogy az Ö élete a teremtő és közte kötött megállapodás által jött létre és felismeri,hogy a teremtés tőle függ,annak a remény sosem hal meg.Észreveszi a színkronicitást életében.Minden rossz az Ő érdekében történt,hogy azt az utat járja,amiért felelősséget vállalt megszületése előtt.A felismerés után az élete meghoz mindent,amit elképzelt,mert akkor a jó úton jár.Tudni fogja azt is,hogy minden ember a társa,mint a sejtek a szervezetben,úgy vagyunk mi a sejtjei az Univerzumnak.<3

  VálaszTörlés
 10. akkor sem vagy egyedül, ha senki nincs a közeledben, hiszen melletted van még "a másik 48 tested"...;
  sokkal többen vagyunk, mint ami fizikai szemmel látszik;
  tesszük a dolgunkat, csendben, háttérben, ricsaj, fizikai találkozók, ego nélkül...;
  ha már írunk is, talán több igazat kellene írni a MAG szerepéről és arről amit teszünk, lehet, hogy ez több reményt adna másoknak?

  VálaszTörlés
 11. A remènynèl is erösebb a hit.Ne csak remèljètek ,hanem higgyètek is el szt amièrt most èltek,dolgoztok,tesztek.Ebben sz esetben nem fog fájni,ha elfordulnak töled,csah talán sajnálni fogod öket,hogy nem mernek mèg remènykedni sem a szebb jovöben.Ők azok akik támogatásra szorulnak,nem Te,nem Mi.Ha eljutsz ide,akkor benned már gyözött a fèny.

  VálaszTörlés
 12. Hit,remény,és szeretet,és a kulcs ?......A Szeretet !Ha meg van a kulcsod akkor van remény is !!!!

  VálaszTörlés
 13. 🌞Köszönjük szépen!🌞
  Sok ember szívét megérintetted.
  Olyan jó, hogy vagytok...

  VálaszTörlés
 14. KÖSZÖNÖM ... Áldás minden szavad ,szívemből szóltál ... gyönyörűen fogalmazva ! Idei Karácsonyom 3. csodás ajándéka volt ez az írás.Hasonlókat éltem ,sosem adtam fel ... nem is fogom , a lángot folyamatosan őrizni kell ,akármilyen nehéz néha !HÁLA -ÁLDÁS a kitartó munkátokért ! <3 <3

  VálaszTörlés
 15. Remény? Egyszer régen az asztrál tér létére. Tetszett ez a hely, vagy állapot, azt hittem, hogy ez lesz az új világ amit az égiek ígértek. Sok testelhagyást csináltam, egymás után többször is. De egy idő után félre csúsztak a dolgok, bele kerültem valami sötét világba,(szó szerint is)ahol elég sokszor megtámadtak. Volt amikor sokan lefogtak, máskor mintha az elmém ellen indult volna valami furcsa támadás.Ezekről nem fogok vitába szállni, semmire sem válaszolok, ne is támadjatok, mert csak a remény itt a fontos. A lényeg az, hogy később már az akaratom ellenére is "áthúztak" az asztrál térbe, az asztrál testembe. Olyan kellemetlenek voltak ezek, főleg éjszaka, hogy azt hittem, hogy egyszer tényleg le fognak győzni, és elragadják a lelkemet. De az utóbbi időben ez mind megszűnt. És keresni kezdtem az okát. És úgy gondolom, hogy a fényerők tényleg jelentősen megtisztították az asztrál síkot. Pedig már azt hittem, hogy tényleg nincs kiút ebből a helyzetből, mivel elég erős ártó lényekkel volt dolgom, amiket soha nem tudtam volna legyőzni. Köszönöm fényerők! Úgy látom eljött az idő az igazságra, vége a bujkálásnak. Újra van remény! És talán van miért élni.

  VálaszTörlés
 16. "SOHA NE ADD FEL!" Sokunkban Te is élteted a REMÉNYT! Egyre többen tudjuk, hogy nagyon közel van már egy szebb, új világ! Akinek van szeme a látásra és füle a hallásra, az TUDJA, hogy így VAN!

  VálaszTörlés
 17. Mindenki olyan gyönyörű és reményteljes sorokat írt! Mindenkinek köszönöm! :)

  VálaszTörlés