2017. december 29., péntek

A We Love Mass Meditation oldal interjúja Cobra-val - (2017. december 23-án) és Csoportos Gyógyító Meditáció az Új Évre

Fordította: Takács Anikó és Rácz Anita

A Csoportos Gyógyító Meditáció 2017. december 31-én és 2018. január 1-én lesz magyar idő szerint 15:00 órakor. Csatlakozni a következőképpen lehet:
Az International Golden Age Group élő Youtube-os adására kell kattintani a fenti időpontban és hallgatni azt. A szöveg angol/kínai nyelven lesz hallható, de így is hatni fog.
Untwine is a gyógyítók között lesz, mivel ő is megkapta Cobra-tól a kettes szintű 13 sugár beavatást.

A 13 sugár az alábbi:

A Felemelkedett Mesterek sugarai:
1.Sananda sugara
2.Kuthumi sugara
3.Ashtar sugara
4.Saint Germain sugara
5.Serapis Bey sugara
6.Djwhal Khul sugara

Csillagsugarak:
1.Plejádok
2.Szíriusz
3.Orion
4.Galaktikus Központi Nap
5.Androméda
6.Lyra 
7.Antares / Aldebaran

Behívás a gyógyítás előtt, amit érdemes magunkban elmondani:

"Ma behívjuk az összes Felemelkedett Mestert és a Csillagsugarakat.
Most behívjuk … Mesterek jelenlétét (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)
Teljes mértékben, őszintén és végtelenül nyitott vagyok a Fény gyógyítására, védelmére és vezetésére. Így legyen és így van!"

Hála kifejezése a gyógyítás után, amit ugyancsak érdemes magunkban elmondani:

"Mondjunk együtt köszönetet a Felemelkedett Mestereknek és a Csillagsugaraknak.
Köszönet ... Mestereknek (itt bármelyik Felemelkedett Mester/Mesterek nevét/neveit mondhatod)
Legmélyebb hálánkat fejezzük ki a Felemelkedett Mestereknek, a Csillagsugaraknak, a Fény gyógyításának, a Fény védelmének és a Fény útmutatásának, melyek segítenek nekünk bőséget elérni a spirituális és az anyagi élet területén.
Valósuljanak meg a Szeretet és a Fény tervei!
Kérjük, add/adjátok át végtelen hálánkat és tiszteletünket ezeknek a Sugaraknak."

A gyógyító meditációhoz az alábbi linken tudtok csatlakozni:
https://www.youtube.com/channel/UCzD7ocOiSH9oCPNtyZWXkuw
Az interjú:
Hoshiono, a We Love Mass Meditation oldaltól interjút készített Cobra-val december 23-án. Ez az első alkalom, hogy a WLMM oldalnak lehetősége volt erre. Az interjú során sikerült számos kérdést megbeszélni a tömegmeditációkról, a planetáris felszabadítással kapcsolatos jelenlegi helyzetről, valamint a végén több általános kérdésre is sor került.
Szeretném kihasználni ezt a lehetőséget arra, hogy köszönetet mondjak Cobra-nak, hogy rászánta az idejét erre az interjúra velem és remélem, mindenkinek tetszeni fog.


Tedd vagy ne tedd... de ne próbáld (Yoda)
Tömegmeditációk
Hoshino: A pozitív földönkívüliek is végeznek tömegmeditációkat a saját idejükben?
COBRA: Igen, ők is szoktak tömegmeditációkat végezni.
H: Saját időpontjukban végzik vagy egy bizonyos célból?
C: Sokszor végzik küldetésből amikor pl. más bolygóknak vagy civilizációknak segítettek, valamint azért, hogy kapcsolódjanak a Forráshoz.
H: Jelen pillanatban szoktak meditálni azért, hogy segítsék a Föld bolygót?
C: Igen, természetesen.
H: Az Ellenállási Mozgalom vagy a Plejádiak tudnak azokról a meditációkról, amiket naponta végzünk a We Love Mass Meditation blogon?
C: Igen, természetesen tudnak róla és teljes mértékben támogatják.
H: Ők is csatlakoznának hozzánk a meditációkban?
C: Igen, saját módjukon szoktak csatlakozni sok meditációhoz.
H: És mi a helyzet a Sárkányokkal?
C: Mire gondolsz konkrétan?
H: Pl. a Vörös Sárkányok vagy a Kék Sárkányok. Ők is szoktak velünk meditálni? Ők tudnak a meditációkról?
C: Azt mondanám, hogy főleg a Kék Sárkányoknak vannak saját meditációik és a mi meditációinkról is tudnak, főleg a nagy tömegmeditációkról, amiket a blogomon (The Portal) teszek közzé, és amikor ezek híre elterjed, ők (a Kék Sárkányok) is tudnak róla és támogatják a kezdeményezést.
H: Az Ellenállási Mozgalom szokta tesztelni, hogy a felszíni lakosság készen áll-e az Eseményre oly módon, hogy megnézik, mire képesek?
C: Nem azt mondanám, hogy tesztelik őket, hanem megfigyelik a felszíni lakosságot és tökéletesítik azt, amilyen számukra az emberi viselkedés modellje, valamint fejlesztik megértésüket az emberi viselkedésről és ez alapján módosítják terveiket az Esemény idejére.
H: Meg tudnád mondani, hogy mostanában az Ellenállási Mozgalomnak mi a véleménye, illetve a nézete a felszíni lakosságról? Mit gondolnak rólunk?
C: Tisztában vannak azzal hogy a felszíni lakosság borzasztóan el van nyomva és arra számítanak, hogy az Esemény idején, amikor ez az elnyomás megszűnik, sok ember fog sokkal nagyobb mértékben együttműködni a Fényerőkkel. Sok iránymutatásra lesz szükség, sok gyógyulásra és sok támogatásra, de alapvetően az emberiség, mint egész, meglehetősen békésen fog keresztülmenni ezen az átmeneten, amikor eljön ennek az ideje.
H: Ha azt kérnénk, hogy az Ellenállási Mozgalom értékeljen minket mondjuk 0 és 100 között, milyen eredményt kapnánk jelenleg a tekintetben, hogy milyen mértékben állunk készen az Eseményre?
C: Becslésük szerint a lakosság felébredett része meglehetősen készen áll magára az Eseményre. A fő problémát az jelenti, hogy a Fénymunkások és Fényharcosok különböző csoportjai között elég sok konfliktus van és nincs elég együttműködés. Az előző évhez képest történt javulás, de még mindig sok fejlődésre van szükség.
H: Mit tehetünk, hogy javítsuk ezen az eredményen?
C: Az egész emberiségre vagy csak az emberiség felébredett részére gondolsz?
H: Mindkettőre?
C: Az emberiség felébredett részének meg kellene tanulnia jobban együttműködni és kevesebbet harcolni. Az emberiség többi részének csak el kellene kezdeni a válaszok után kutatni és nem megelégedni azzal, amit a tömegmédia szolgáltat nekik.
H: Hogy szervezhetünk tömegmeditációkat és egyéb támogató dolgokat, hogy segítsünk az emberiségnek?
C: Azt mondanám, hogy a tömegmeditációk meglehetősen szervezettek. Az a helyzet, hogy amikor fontos meditációk vannak, szükség lenne arra, hogy más csoportok is csatlakozzanak hozzánk. Csoportos törekvésről van szó. Ez a legfontosabb.
H: Van arról információd, hogy mennyi ember vesz részt a napi tömegmeditációkban?
C: Van ezzel kapcsolatos információm az Ellenállási Mozgalomtól és lényegében néhány száz és néhány ezer fő között van az egyes napi meditációkat végzők aránya.
H: Szóval az Ellenállási Mozgalom rendszeresen nyomon követi ezt a számot?
C: Igen, folyamatosan ellenőrzik.
H: Van arra bármilyen mód, hogy ezt én magam nyomon kövessem?
C: Ez nem könnyű a felszíni lakosság szemszögéből. Annyit tehetsz, hogy figyeled a blogod forgalmát, de ez csak nagyon hozzávetőlegesen mutatja meg a meditáló emberek számát.
H: Egyetértek. Szoktam számolgatni én is, hogy rájöjjek arra, hogy mennyien végzik a meditációkat, úgy, hogy az oldal megtekintések számát veszem alapul.
H: Milyen hatása volt a globális téli napforduló meditációnknak és a WLMM oldalon meghirdetett tömegmeditációk mennyire gyorsítják a folyamatot?
C: A téli napforduló meditáció nem érte el a kritikus tömeget, de így is fontos áttörést jelentett, mert a Fényerők bizonyos műveleteit támogatta, melyek azon a bizonyos napon zajlottak és még mindig decemberben vagyunk és a Multidimenzionális Portálnyitás időszakában. Arra biztatnék mindenkit, hogy folytassa a téli napforduló meditációt legalább a portál bezárásáig azok miatt a dolgok miatt, amelyek jelenleg a bolygó felszabadításáért zajlanak.
H: El tudnád mondani, milyen közel voltunk ahhoz, hogy a téli napforduló meditáció alkalmával elérjük a kritikus tömeget?
C: Azt mondanám, úgy 10.000 és 15.000 fő között volt a meditálók száma. De akkor is nagyon sikeres meditáció volt és támogatta a Fényerők egyik kritikus műveletét, úgyhogy jó volt.
H: A téli napforduló meditációval mi lett eltávolítva a plazma síkról?
C: Ez jelenleg még mindig bizalmas információ. Nagy valószínűséggel egy-két héten belül fogok tudni információt közzétenni ezzel kapcsolatban.
H: Jó ötlet lenne tömegmeditációt szervezni arra, hogy aktiváljuk a 144.000 és a többi Fénymunkás és Fényharcos Felemelkedési kódját, akik jelenleg ezen az úton vannak?
C: Még nem lenne jó ötlet, mert jobbnak kellene lennie a plazma körülményeknek ehhez az aktiváláshoz, hogy elérjük a teljes hatást.
H: Ismerős számodra a 0010110 kód és rendelkezés?
C: Bizonyos fokig igen.
H: Van valamilyen jó módja annak, hogy hogyan alkalmazzuk ezt a kódot és a rendelkezést?
C: Használhatjátok, ha vezettetést éreztek rá. Nem fűznék ehhez további megjegyzést.
H: Meditációink során általában alkalmazzuk az alábbi lépést: "gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, a Napon és a Holdon, majd a Lélekcsillag csakrádon és a testeden keresztül a Föld középpontjáig." Ezt azért használjuk, hogy a Felsőbb Énünkkel és a föld alatt lévő Agarthával vegyük föl a kapcsolatot?
C: Lényegében nem csak arról van szó, hogy a Felsőbb Énünkhöz kapcsolódunk, hanem a Galaktikus Központi Naphoz is és hogy meglegyen ez a függőleges kapcsolat a Föld különböző részei, valamint Agartha és az összes Fénytudatos lény között szerte a Galaxisban. Azt mondanám, hogy teljes kapcsolat a saját Felsőbb Énünkkel és minden lénnyel a Fény teljes tudatosságában.
H: Ha lehetséges, el tudnád mondani, hogy a Fényerők kihasználták-e a téli napfroduló adta alkalmat arra, hogy eltávolítsák bármelyik plazmoid entitást és a Yaldabaoth entitást?
C: Igen, felhasználták ezt az alkalmat arra, hogy előrelépéseket tegyenek ezeknek az entitásoknak az eltávolításában, de természetesen ez a folyamat még nem fejeződött be.
H: Fénymunkásként mit érhetünk el, ha minden nap végezzük a téli napforduló meditációt a Multidimenzionális Portálnyitás időszakában?
C: Ez ma még érzékeny információ, mivel még a Multidimenzionális Portálnyitás közepén vagyunk és még mindig zajlanak a műveletek, szóval még nem befejezettek. Ha minden rendben megy, egy-két hét múlva tudok további információkkal szolgálni, de nem tudom megígérni.
H: A Fényerők hogyan észlelik a plazma vagy éteri parazitákat?
C: Fejlett technológiájuk van, amely ugyanúgy látja a plazma síkot, ahogy mi a mobilunk kamerájával látjuk a fizikai síkot. Tulajdonképpen az egy olyan technológia, ami mindent lát a plazma síkon.
H: A Fényerők hogyan távolítják el ezeket az entitásokat?
C: Dolgoznak az eltávolításon, de nem árulnám el, hogyan, mert ez ismét bizalmas információ.
H: Az egyik napi meditációnkban minden nap alkalmazzuk ezen entitások eltávolítására az Ibolyalángot és az AN fehér tüzét. Ezzel segítünk a Fényerőknek?
C: Igen, természetesen ez sokat segít. A Fényerők határozottan ajánlják és arra biztatnak minket, hogy végezzük ezt a fajta gyakorlatot.
H: Van egy kérdésem a PB Csillagpor paranccsal kapcsolatban. Mostanában arra biztatjuk az embereket, hogy használják a PB Csillagpor parancs protokollt a Multidimenzionális Portál meditáció után. Létezik bármilyen módja, amivel hatékonyabban alkalmazhatnánk ezt? Pl. ha hangosan kimondjuk?
C: Mondhatom azt, hogy az emberek kimondhatják hangosan, hogy még hatékonyabbá tegyék. És a másik tényező, ami számít, hogy minél szélesebb körben terjesztjük és minél többen használják ezt a protokollt, annál jobb lesz a hatékonysága, mert a Plejádiak az emberek visszajelzéseiből tanulnak és így teszik a protokollt még hatékonyabbá. Szóval arra biztatnám az embereket, hogy terjesszék, amennyire csak lehet. Jelenleg nem kapnak a Plejádiak elegendő visszajelzést. Valamivel több érdeklődésre számítottak, mert ez a protokoll sok embernek segíthet. Szóval ha egy kicsit szélesebb körben terjesztenénk, az a Plejádiakat is ösztönözné, mivel más protokollok kifejlesztésén is dolgoznak, melyek más helyzetekben segítenének, de még nem érkezett el az a pont, hogy ezeket megosszák. Valamint azt is mondták, hogy ha a PB Csillagpor parancs protokoll elég széles körben elterjed, akkor közzé fognak tenni további protokollokat is további helyzetek megoldására.
H: Szóval amikor valaki háromszor hangosan kimondja hogy "PB Csillagpor parancs", akkor a Plejádiak tovább tudják figyelni annak a személynek a testét?
C: A Plejádiak folyamatosan foglalkoznak azzal a személlyel, aki behívta őket. Szóval ha ez a személy többször dolgozik a Plejádiakkal, akkor a Plejádiak is többet fognak vele kapcsolatba lépni.
H: Léteznek további protokollok is, amit más pozitív földönkívüliek fejlesztettek ki?
C: Pontosan azt mondták, amit előbb említettem. Ezt a protokollt ismertebbé kell tenni és szélesebb körben kell terjeszteni. Az embereknek nem szükséges hinni a plejádiakban, nem kell hinniük semmiben, hanem csak ki kell próbálni a protokollt és meg kell nézni, hogy működik-e. Lehet, hogy sokak számára nem működik, de sok más ember számára a protokoll meglehetősen hatékony és ez az, amit a Plejádiak szeretnének. Azt szeretnék, hogy csökkenjen a fájdalom és a szenvedés a bolygón.
H: Van valamilyen mód arra, amivel javíthatnánk a meditációs technikánkon?
C: Ezen a ponton az az iránymutatás, hogy mindenki használja a saját meditációs technikáját. Jelenleg nem teszünk közzé további meditációs technikákat, mivel jelenleg erre nem megfelelő az idő. Megint csak azért, mert a plazma körülmények nem megfelelőek és néhány meditáció nagyon erős és egyszerűen még nem áll készen erre a helyzet.
H: Szóval a jövőben ha felébredettebbek leszünk és többen fognak részt venni a tömegmeditációkon, akkor lehet, hogy közzé fogod tudni tenni a blogodon ezt az információt?
C: Igen, lehetséges.
H: Ha az emberek az időzónák korlátozása miatt nem tudnak a meditációkhoz csatlakozni, akkor az is jó, ha egy másik időpontban elvégzik ugyanazt a meditációt? Pl. a Riasztás Meditációt hajnal 4-kor délután 4 óra helyett?
C: Arra ösztönzünk mindenkit, hogy ugyanabban az időpontban végezze a meditációt, amikor mindenki más, mivel ez egy sokkal erősebb koherencia mezőt hozna létre. De ha mégsem tudják megtenni, az is segít, ha egy másik időpontban végzik el.
H : Úgy tűnik, hogy sokan kapnak üzeneteket a Fényerőktől a meditációk alatt. Nem csak a tömegmeditációk során, hanem amikor a saját meditációjukat végzik. Ez azért van, mert meditáció alatt fokozódik a telepatikus képességünk?
C: Lényegében a meditáció közben megnyílik a csatorna. A Fényerők ebben a bizonyos időtartamban annyi útmutatást tudnak nyújtani, amennyit csak lehet.
H: Tehetünk még valami mást azon kívül, hogy összejövünk és értesítjük az embereket a különböző meditációkról? Mondjuk a blogunkon keresztül vagy bármely más általad javasolt médián keresztül?
C: Jelen pillanatban ez az egész egyszerűen természetes módon fog nőni. Amikor az emberek eléggé felébredettek, majd egyszerre csatlakozni fognak.
Jelenlegi helyzet
H: Az, hogy az eredetileg remélt időponthoz képest jó pár évvel késik az Esemény, azt jelenti, hogy lerövidült az Esemény és a Felemelkedés között lévő időablak is számunkra, akik készen állunk a Felemelkedésre? Főleg mivel közel vagyunk a 2025-ös évhez, amely az Esemény időablakának végét jelenti? (1975-2025)
C: Valójában a jelenlegi terv szerint 2025 az Esemény időablakának végét jelenti. A Felemelkedési folyamat ettől sokkal tovább tarthat.
H: A Felemelkedési folyamat a Föld bolygón vagy valahol máshol fog folytatódni?
C: Még nem szolgálná a legmagasabb célt ennek az információnak a közzététele.
H: A téli napforduló napján az alábbit tetted közzé a blogodon: RR9 complete (RR9 befejezve/teljesítve). El tudnád mondani, ez mit jelent?
C: Ez a Fényerők bizonyos műveletével kapcsolatos és az Ellenállási Mozgalomnak szól, nem a felszíni lakosságnak.
H: Úgy tűnik, hogy egyre több közzététel jelenik meg mostanában mind a fősodratú, mind az alternatív médiában. Mi várható mostantól február végéig?
C: Várhatóan folytatódni fog a közzététel. A Sárkány források azt remélték, hogy hatalmas előrelépés fog történni a közzététel irányában, de az Ellenállási Mozgalom még nem 100%-ig biztos abban, hogy ez meg fog történni február végéig. Amit tudunk, az az, hogy a Fényerők egy bizonyos művelete be fog fejeződni február végéig. Azt mondanám, hogy ebben az időkeretben véget ér egy bizonyos ciklus, bizonyos dolgokat be fognak fejezni és bizonyos új dolgok fognak elkezdődni. Erről február végéhez közeledve fogok tudni többet mondani.
H: Várhatunk Trump vagy Putyin elnöktől további közzétételt?
C: Nem várnék további közzétételt magas szintű politikusoktól, de várhatóan több független forrás fog előállni új információkkal.
H: Meg tudnád mondani a még meglévő plazma toplet bombák arányát, amiket még el kell távolítani?
C: Azt mondanám, hogy már nagyon sokat eltávolítottak, de még van néhány, amit el kell távolítani, szóval ez a probléma még nem oldódott meg, de azelőtt meg kell oldani, mielőtt megtörténik az Esemény. Az Esemény NEM történhet meg anélkül, hogy a toplet bombákat eltávolítanák.
H: Mennyi arkhón maradt még a plazma és éteri síkon, ha erre tudsz válaszolni?
C: Nem nagyon sok, csak néhány erős maradt még, de a többségüket eltávolították.
H: Mi a helyzet az Antarktisszal? Megtisztították a drakonidák és a chimera összes ottani bázisát?
C: Nem mindet, de azt mondanám, legalább 85%-át.
H: Mi a helyzet a sztázis kamrákban lévő óriásokkal? Az Antarktiszon is volt néhány? Felébresztették őket?
C: Még nem. Többségük még mindig alvó állapotban van. Néhányuk felébredt, de néhányuk nem. Azt mondanám, hogy néhányuk Észak-Kanadában és Szibériában van és még nem történt meg teljesen a felébresztésük.
H: Mi a helyzet a mesterséges intelligenciák ellen zajló folyamatos csatával? Történt bármilyen siker az emberiség feletti irányításuk csökkentése terén?
C: Nos, ez ugyanaz a csata, mint amelyik a Fátyol ellen és a skaláris technológiák ellen folyik. Van haladás e téren, de jelen pillanatban még messze nincs vége.
H: Mi, mint felszíni lakosság tehetünk többet annak érdekében, hogy gyengítsük a mesterséges intelligencia emberiség feletti kontrollját?
C: Azt mondanám, hogy fel kell vennünk a kapcsolatot a Lelkünkkel, a Felsőbb Énünkkel, amennyire ez lehetséges. A kulcs itt abban rejlik, hogy kapcsolatban legyünk az érzelmeinkkel, mert a mesterséges intelligencia program az érzelmeket nyomja el. Azt is mondanám, hogy az olyan technológiákat, mint pl. az okostelefonokat, azért gyártják, hogy ellenőrzésük alatt tartsák és elnyomják az emberiség érzelmeit.
H: Szóval azt javaslod, hogy ne használjuk olyan sokat az okostelefonokat, ahogy azt manapság tesszük?
C: Használd kiegyensúlyozott módon, de ne élj vissza a használatával
H: Mi történik a Földön kívül? Az összes rabszolgakolóniát felszabadították?
C: Felszabadították a Naprendszert. Jelenleg a Fényerők és a negatív titkos űrprogramok egyes frakciói közötti csata zajlik a Holdpálya alatti térben.
H: Leállították a Földön kívül zajló "tenyésztési" programokat?
C: Igen.
H: Azok az emberek, akiket felhasználtak ezekben a programokban, hogy tudnak hozzájutni a gyógyításhoz?
C: Más Naprendszerekben lévő bolygókra teleportálták őket. Sokakat közülük a Plejádi csillagrendszer bizonyos helyeire vitték. Van ott egy óriási bolygó, amely a gyógyításnak kötelezte el magát és ott nagyon intenzív és nagyon hatékony gyógyulási folyamatban részesülnek.
H: Mi a jelenlegi helyzet a Holdpálya alatti térben?
C: Voltaképpen, egy totális és teljes körű háború zajlik a Fényerők és a sötét erők között a Holdpálya alatti térben, mind a fizikai, mind a nem-fizikai síkokon. Azt mondanám, hogy a legfőbb csata éppen most zajlik ott.
H: Azt hiszem, már megválaszoltad ezt a kérdést, de meg tudnád újra erősíteni, hogy a Naprendszer többi része már mindenféle sötét irányítástól teljesen mentesnek tekinthető?
C: A Naprendszer, leszámítva a Holdpálya alatti teret, teljesen szabadnak tekinthető.
H: Létezik bármilyen sötét irányítás a világegyetem más részein?
C: Nem. Azt mondanám, hogy csak azt tudják ellenőrzésük alatt tartani, amiket a NASA által a Naprendszerbe küldött bolygóközi szondákkal elérnek és amikhez még azok által hozzáférnek, valamint bizonyos számú szondájuk van még az alacsonyabb katonai űrprogramon keresztül, és ennyi.
H: MegaAnon és QAnon jelenleg megbízható információ forrásnak tekinthető?
C: Azt mondanám, hogy csupán 60-70%-ban.
H: Mindkettő?
C: Igen.
H: Hallottál már az FBI Kozmikus Ügynökről? [http://cosmicagent.blogspot.co.uk/] Ezt is ismered?
C: Igen, de nem fűznék ehhez semmit, mert mindenkinek a saját belső útmutatását kell követnie az összes ilyen jellegű forrással és információval kapcsolatosan.
H: Lehet a jelenlegi helyzetet az Egyesült Államokban, a pedofilok letartóztatásaira, illetve Trump rendeletei szerint, a pedofilok erőforrásainak lefoglalására vonatkozóan, a tömeges letartóztatások előfeltételének tekinteni?
C: Igen, ez része a folyamatnak. Egyetértek.
H: Az irányító erőket el kell vágni a pénzforrásaiktól ahhoz, hogy le lehessen őket tartóztatni, igaz ez?
C: Nem kell, hogy teljesen el legyenek vágva a pénzforrásaiktól, de az segíti a Fényerőket, ha csak egy kevés pénzzel rendelkeznek, természetesen.
H: Ahogy azt már korábban említetted, a pénzügyi újraindítás az Esemény idején fog megtörténni, ekkor pedig így is, úgy is el lesznek vágva a pénzforrásaiktól.
C: Igen, pontosan.
H: Miért nem hallunk ezekről a fősodratú médiában?
C: A fősodratú média, különösképpen az Egyesült Államokban és Európában, majdnem teljesen a cabal irányítása alatt áll. Más országokban tehát láthatsz ezek közül néhányat a fősodratú médiában, de az Egyesült Államok az utolsó hely, ahol ezeket a fősodratú média közzéteszi.
H: A média lesz az utolsó, ami felszabadul majd a cabal irányítása alól?
C: A média felszabadítása egyazon időben fog megtörténni a bolygó és a pénzügyi rendszer felszabadításával. Mindez ugyanannak a törekvésnek a része.
H: Milyen hatása lesz az Egyesült Államokban, a már zajló közzétételi folyamatra, az "internet semlegesség vége"?
C: Ez a cabal egyik próbálkozása a közzétételi folyamat megszakítására, de a közzétételi folyamat le fog zajlani így is, úgy is. A Plejádiak azt közölték, hogy amennyiben egy bizonyos ponton a cabal megkísérli leépíteni az internetet, akkor ők elkezdhetnek egyre inkább fizikailag beavatkozni. Ez az opció mindig jelen van a tervükben.
H: Mostanában, a felsőbb légkörben észlelt ionizált gáz nyomairól tett jelentést egy megfigyelő állomás, amiről azt állították, lehetséges, hogy egy óriási űrhajó, amely belépett a Föld atmoszférájába. Most már érkeznek űrhajók a Föld felszínére is?
C: Nos, először is az ionizált gáz nem űrhajó volt, de igen, érkeznek űrhajók a Föld felszínére, és sok tevékenység zajlik az alacsony Föld körüli pályán, amit a különféle frakciók végeznek. Nem részletezhetem itt jobban, de azt mondanám, hogy sok minden történik a Föld közeli pályán, és így, vagy úgy egyre több lesz ezek közül megfigyelhető.
H: A kaliforniai tűzesetekkel a cabal bizonyítékokat próbál eltüntetni?
C: Nem, valójában ez a plazma- és irányított energiafegyverek kicsit nyíltabb használata ezúttal.
H: Azért irányítják ezeket az energiafegyvereket a lakosságra, hogy felégessék az otthonaikat?
C: Igen, ez történt.
H: Ezt mind a cabalra, mind pedig az átlaglakosságra érted?
C: A cabal irányítja azokat a fegyvereket.
H: A borvidékek azok a helyek szerte a világon, ahol erőszakos rituálékat folytatnak?
C: Ez mindenhol előfordul, függetlenül attól, hogy borvidékről beszélünk-e, vagy sem.
H: És ezért "égnek" most ezek a területek?
C: Nem.
H: Mi a jelenlegi helyzet Szíriában? A pentagramma felszabadult. Mégis mik a tervek ennek a területnek a meggyógyítására nézve, hogy ismét le tudja horgonyozni az Istennő energiát?
C: Alapvetően a pentagramma öt pontja lett felszabadítva, de még nem a teljes szíriai térség, és még rengeteg gyógyulásra van szüksége ennek a területnek mielőtt az Istennő energia le tud ismét horgonyozódni.
H: Úgy hiszem, Oroszországnak vannak tervei arra vonatkozóan, hogy Szíriába menjen és helyreállítsa a károk egy részét. Ez része a tervnek?
C: Igen.
H: Van itt egy kérdés Donald Trumpot illetően, mivel olyan sokan egyfajta Megmentő típusú pozícióba emelték már őt. Választania kellene, hogy teljes mértékben a cabalnak dolgozik vagy önmagán? Hogyan segíthetnénk és hozhatnánk egyensúlyba a sok Fénymunkást ezzel kapcsolatban?
C: Voltaképpen túl nagy a dráma körülötte. Azt mondanám, hogy ne helyezzünk túl nagy figyelmet rá, hanem fókuszáljunk inkább a bolygó felszabadítására.
H: Az emberek felvételeket osztanak meg hajókról, melyek múlt éjjel Los Angeles és az Egyesült Államok déli részein jelentek meg. Valaki feltette az alábbi linket és az állítja, hogy úgy néz ki, mint a SpaceX kilövése. Ez történik?
C: Alapjában véve rengeteg aktivitás zajlik most a nyilvános űrprogramon belül, meg azt is mondanám, hogy volt néhány titkos, katonai típusú műhold kilövés is, és Kaliforniában ezeket látták az emberek.
Általános kérdések
H: Mennyi ideig fog tartani az Esemény után a Felemelkedés egy olyan személy számára, aki spirituálisan készen áll?
C: Úgy saccolnám, néhány év lehet, vagy 3, vagy 4 év, a személytől függően, de nem fog olyan sokáig tartani.
H: Hogy néznek ki a chimerához tartozó lények? Úgy néznek ki, mint néhányan azok közül a ronda lények közül, akiket azon a bizonyos videón látni az interneten?
C: Tulajdonképpen úgy néznek ki, mint az emberi lények, mivel emberi testbe inkarnálódtak, és nem szörnyeteg kinézetűek. Átlagos emberi lénynek látszanak.
H: Tudsz a Rigel csillagrendszerben történt negatív kísérletekről, ahol egy csillag szikrái (csillag plazma) lettek behelyezve a lények lélekcsillag csakráiba az akaratuk ellenére, amely különösen fejletté és nagyon erőssé tette őket, később pedig szuperkatonákként használták őket a sötét erők a Fényerőkkel szemben?
C: Voltaképpen az implantációs folyamatról beszélsz, az implantációs folyamat egyik aspektusáról. És ez néhány millió évvel ezelőtt történt a Rigel csillagrendszerben.
H: Igaz az, hogy e lények motorikus funkcióit a sötét erők irányították, egyfajta speciális kibernetikus implantátumokon és hozzájuk csatolt eszközökön keresztül?
C: Bizonyos mértékig igen.
H: Ez a probléma már teljesen megoldódott?
C: Igen, a Rigel csillagrendszer már felszabadult, és jelenleg teljesen mentes az ilyen jellegű kísérletektől.
H: Hogyan segítik a tachion kamrák felkészíteni arra Gaia rácsait, hogy tartsák és lehorgonyozzák a Fényt az Esemény előtt és alatt? Hogyan működik ez a folyamat?
C: A tachion kamrák tachion energiát hoznak a bolygó felszínére, mivel a bolygó felszíne el van zárva ezektől az tachion energiáktól. A tachion energia egyik jellemzője, hogy mindent harmonizál. A tachion kamrák a bolygó helyzetének hatalmas harmonizálóiként működnek, mivel tachiont hoznak a bolygóra.
H: Mostanában sok Fénymunkás szenvedett a plazma skaláris hullámfegyverek általi támadástól. Mit tehetünk, hogy megvédjük magunkat ezektől a támadásoktól?
C: Nagyon jó dolog kimenni a természetbe, mivel a természetben kevesebb van a skaláris vagy plazma energiamezőből, valamint kapcsolatba lépni másokkal és egyfajta támogatói hálózatot kialakítani, hogy segítsétek egymást ezekben a kritikus pillanatokban.
H: Javasolnád azt is hogy fákat öleljünk?
C: Igen.
H: Korábban azt állítottad, hogy a Fátyol blokkol minden olyan részecskét, amely képes a fénysebességnél gyorsabban terjedni. Ez nyilvánvalóan megmagyarázza, miért nem működnek a tachion meghajtású rendszerek megfelelően ezen a skaláris védőfalon belül. Hasonlóképpen, a tudósok már régóta tanácstalanok a neutrínók kis számával kapcsolatosan, melyek átmennek a speciális érzékelő eszközökön - ezek száma legalábbis sokkal kisebb, mint amire elméletileg számítanánk. Ez a jelenség is a Fátyolnak köszönhető?
C: Igen.
H: Vagy van valami más magyarázat arra, hogy a megfigyelt neutrínók száma a vártnál sokkal kisebb?
C: Nem, a fentebb említett magyarázat helyes.
H: A minap került fel egy cikk a Prepare for Change oldalra a Távolból irányított Skaláris Energia Gyógyítással kapcsolatosan. Tudsz róla?
C: Nem, nem igazán. Tulajdonképpen sokféle technológiát használnak. És az embereknek a saját útmutatásukat kell használniuk, hogy megtalálják a számukra megfelelőt.
H: Valaki, aki a blogunknak dolgozik, az asztrális birodalomban (tudatos álomban) nagyon jó kapcsolatban volt az ikerlángjával, de súlyos arkhón beavatkozásokat tapasztalt meg, hogy megakadályozzák, és megzavarják a további kapcsolatukat.
A kérdés az, hogy ha az ikerlángok mindkét fele a fizikai síkra inkarnálódott, akkor lehetséges-e az, hogy még az Esemény előtt aktiválják egymást álmukban, vagy szükség van személyes találkozásra is a fizikai síkon a teljes aktiválás miatt valamikor az Esemény után?
C: Azt aktiválás folyamata megkezdődhet az Esemény előtt álmukban, de csak fizikai találkozás útján lehet befejezni azt az Esemény után.
H: Akkor tehát az Esemény után számíthatunk az ikerlángunkkal való találkozásra?
C: Ez egyéni folyamat, és erre a kérdésre a válasz minden egyén számára egyedi.
H: Előre elküldtem neked egy listát a különféle frekvenciákról, amelyekről szeretnénk kideríteni, hogy melyik van a legjobb hatással egy átlagos felszíni lakos számára, és melyik van a legrosszabb hatással rá. Ki tudnál néhányat választani közülük, amely jótékonyabb a többinél?
(Az alábbiakban látható a teljes lista, amelyet még az interjú előtt elküldtem Cobrának:)
1.6181 Hz (phi frekvencia)
3.4 Hz
3.5 Hz
4.83 Hz
7.83 Hz
14.1 Hz
136.1 Hz
174 Hz
256 Hz
285 Hz
396 Hz
417 Hz
432 Hz
528 Hz
639 Hz
741 Hz
852 Hz
963 Hz
1056 Hz
2675 Hz
6390 Hz
8190 Hz
10,000 Hz]
C: Rendben, kiválasztok néhány érdekeset. Az első a phi frekvencia (1.6181 Hz). Aztán természetesen ott van a Föld alapfrekvenciája (7.83 Hz), aztán pedig a 432 Hz, amely igen jól ismert. Azt mondanám, hogy a kulcsfontosságú frekvenciák közül ezt a néhányat használjuk most.
H: Úgy tűnik, az a helyzet, hogy a legtöbb Fénymunkás a 432 Hz-re van ráhangolódva. Van bármiféle speciális jelentése, vagy célja ennek a frekvenciának?
C: Ez egy harmonizáló frekvencia, mivel a hangrögzítő rendszerek mesterségesen másik frekvenciára lettek hangolva, ami elég káros. És mostanság van egy mozgalom, ami az emberiség felébredett részétől indult ki, és arra irányul, hogy az anyagok többségét egy természetesebb frekvencián (432 Hz) vegyék fel. Ez sokkal természetesebb és sokkal nagyobb harmóniában áll az emberrel.
H: Teljesen egyetértek veled, Cobra. A WLMM blogon nem rég állítottunk fel egy elvet, miszerint az összes vezetett hangfelvételt 432 Hz-en rögzítjük. Tehát mi is ezt a folyamatot erősítjük.
És mi a helyzet az 528 Hz-cel? Az is jó?
C: Az is jó, de azt mondanám, hogy a 432 Hz nekem személy szerint a kedvencem.
H: Könnyedebb hangvételre váltva a végére, Mr. Hoshino szeretne majd ellátogatni egy rövid vakációra az Esemény után a Plejádokra. Meg tudnád nekünk mondani, hogy vannak-e ott szép tengerpartok?
C: Igen, vannak a plejádi rendszerben olyan helyek a bolygókon, ahol elég sok a víz, és vannak szép partjaik, és szép a természet is. Azt mondanám, a legtöbb embernek nagyon tetszene ott.
H: Milyen ezeken a bolygókon az időjárás? Megfelelő az emberek számára?
C: Sok bolygón megfelelő, de nem az összesen. Néhányon jó az időjárás, leginkább napos égbolttal, és egyes bolygókon zöldesebb az égbolt. Néhány bolygó nagyon hasonlít a Paradicsomhoz.
H: Mi a helyzet a gravitációval? Az megfelelő az emberi lények számára?
C: Sok bolygó megfelelő számukra.
H: Szóval vannak bolygók (a plejádi csillagrendszerben), amelyeknek a Földéhez hasonló a levegő összetétele?
C: Igen, létezik egy bolygó oxigénnel és megfelelő hőmérséklettel és feltételekkel rendelkező légkörrel. Szóval az emberek képesek lennének ott életben maradni.
H: Meg tudnád nekünk mondani, mekkorának képzeljünk el egy privát háztartásban használatos replikátort? Olyan méretű lenne, mint egy átlagos tűzhely, vagy egy mosógép, vagy talán nagyobb, mint egy hűtőszekrény?
C: Tulajdonképpen a legtöbb esetben hűtőszekrény méretű replikátorok lesznek, valamint egy kisebb méretű, ami azt mondanám, hogy egy régi TV készülékhez hasonló, csak kicsit kisebb. Olyan méretű, mint egy mikrohullámú sütő.
H: A mikrohullámú sütő méretű replikátorokat kizárólag étel előállítására használnánk?
C: Bármire használhatjuk, amire szükségünk van. Leginkább étel, valamint minden egyéb dolog előállítására, amire a mindennapi életben szükségünk van.
H: Lehet replikátort is replikálni? Szóval mondjuk egy nagyobb replikátor segítségével létrehozhatunk egy kisebbet?
C: Igen, természetesen.
H: Van itt egy kérdés egy nagy Csillagok Háborúja rajongótól. Meg tudnád nekünk mondani, hogy a fénykard tényleg létezik-e?
C: Igen, tényleg létezik. Ez egy olyan technológia, amely valóban létezik.
H: A gyakorlatban mire használják ezt a Fényerők? A sötét erők elleni küzdelem során használnák?
C: Ez nem egy fegyver, hanem inkább eszközök lézerezésére, vagy vágására használják, ami nagyon praktikus.
H: Szóval technikailag mégis lehetne vele ölni?
C: Természetesen vissza lehet a használatával élni, de a Fényerők az anyag formázására használják, vagy egyéb célokra, amelyek inkább kényelmi és építő jellegűek.
Záró megjegyzések
H: Miután közeledünk a 2017-es év végéhez, van bármiféle üzeneted számunkra, illetve a Fénymunkás közösség számára?
C: Azt mondanám, hogy ez egy kulcs momentum az emberiség történelmében, és a legmagasabb cél, hogy mindenki felfedezze a küldetését. Fedezzétek fel a küldetéseteket, és vigyétek véghez, és horgonyozzátok le a Fényt amennyire csak lehet, mert a Fény hozhat változást a világban.
H: Mire számíthatunk 2018-ban?
C: Senki sem tudja. Mivel, ismétlem, kritikus időket élünk, szélsőséges helyzetek vannak, rendkívüli Fény és rendkívüli sötétség van jelen egy időben. Mindamellett ez a káosz időszaka is, így lehetetlen megjósolni, mi fog történni. Szóval egy igen megjósolhatatlan időnek nézünk elébe, ezért nagyon fontos, hogy lehorgonyozzuk a Fényt.
H: Azt mondanám, hogy amikor a sötét erők megpróbálnak beavatkozni a helyzetbe, mi talpra állunk és visszavágunk nekik a Fényerőkkel, és még többet vagyunk képesek elérni. Egyetértesz ezzel?
C: Igen.
H: Mekkora az esélye, hogy 2018-ban megtörténik az Esemény?
C: Nem bocsátkoznék bármiféle találgatásba, vagy jóslatokba ezzel kapcsolatosan.

A Fény győzelme! 


17 megjegyzés:

 1. Hálás vagyok, hogy mi és főleg gyerekeink nem látjuk/érezzük bőrünkön közvetlenül ezt a borzasztó kemény harcot, amit a fényerők végeznek többek között értünk. Elképesztően kevés a meditálók száma. Szerintem az embereknek szükségük van valakire, akit vezetőjüknek gondolnak, sőt vezérüknek. Nekem Cobra ezt jelenti. Amikor a meditációk szervezését, irányítását aktívabban végezte, sikeresebbek voltunk. Ez pl. az ember természete, amit a plejádiak érdeklődéssel vizsgálnak, talán a pb parancsot is ennek hiányában használják kevesen. Kell nekünk a lelkesítés! Különösen a magyarnak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A meditációk egy része munkaidőben van, ez is akadály lehet. Nálam az volt pl. a Multidimenzionális portál meditáció esetében.

   Törlés
  2. A meditációkat egy időben végzik mindenhol a Földön. Ha itt munkaidőben van, akkor nyugatabbra hajnalban vagy reggel, keletebbre este vagy éjszaka. Nincs optimális időpont, de nem is ez számít, hanem a döntés és az akarat.

   Törlés
  3. Igaz, én csak a saját körzetünket néztem. Köszönöm a választ.

   Törlés
 2. A gyógyító meditáció 31-én és 1-én 15 órakor lesz magyar idő szerint a Golden Age Group oldalán belinkelt idő konverter szerint.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, köszönöm kijavítottam. Kicsit megtévesztő volt, hogy a tajvaniak a CEST, vagyis a nyári időszámítást tették közzé, de ők is javítani fogják. 15 óra helyes időpont.

   Törlés
 3. Talán észrevették az emberek,hogy valami nem stimmel ezekkel az oldalakkal és azért csökkent le a meditálók száma,a megtévesztés és hazudozás nem sokáig működik,előbb utóbb kiderül az igazság.Elég ha vissza olvassa az ember Cobra(nem véletlenül nem vállalja az arcát,és nem a veszély miatt értem amiről ő próbálta meggyőzni az embereket)vagy Benjamin Fulfordot akinek nem azért van bejárása a Rothchildokhoz mert tartanak a csoportjától,hanem mert nekik dolgozik de említhetném Sheldan Nidle-t is aki egy őrült és mint a kilencvenes években most is eljátssza a kontakta szerepét,persze hiába valóan hisz semmi sem jött be eddig a kitalációijaiból.Sok embert vezetnek meg ők és a hozzájuk hasonlók, akik az idelátogató reményt és jobb világot keresők érzelmeivel játszadoznak,így elvéve a remény utolsó szikráját is.Lehet majd kifigurázni ,de mindenki őszintén gondolkodjon el mennyi vált eddig valóra a fantasztikus világból amiről írnak.Aki pedig még pénzt is ad ki az ilyen összejövetelekre ,hát annak tényleg kilúgozták az agyát.Benjamin Fulford is arról ír hogy békét kötnek az illuminátussal.Értem, eddig le akarták győzni őket?Vagy csak etették a népet,és miután nem történt persze semmi,mert miért is történt volna,most arra terelik a nem létező hadjáratukat,hogy békét kötnek. Sheldan Nidle szerint pedig jólét alapok lesznek kibocsátva(hmmm)hányszor is hallotta már tőle az ember hogy megtörténik?megvalósult bármi is belőle?Én tudom,hogy az emberek könnyen befolyásolhatóak,hisz megvezették már őket a bankok,politikusok,vallási vezetők és még mindig nem tanultak a saját kárukból.De aki vissza él az emberek bizalmával ,elárulva őket szerintem az a legalja.Remélem az ehhez hasonló háttérhatalmi bérencek és támogatóik eltűnnek a süllyesztőben. Egyébként gondolom ez sem fog megjelenni,de sebaj az emberek felébrednek az igazság pedig mindig kiderül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért ne jelenne meg?
   Köszönöm, hogy őszinte voltál.
   Bár vannak még hiányosságaid Cobrával kapcsolatban, jó úton haladsz. :)

   Törlés
  2. Nem azért csökkent a meditáciban résztvevők száma mert az emberek csalodtak, hanem azért mert ez egy rendszeres tevékenység - olyan mint a sport vannak hullámvölgyek, ill. vannak új gondolatok miatta..
   A cél az hogy az emberiség felszabaduljon. Most ez elég összetett. Aki hatalmon van nem akarja elveszteni.
   Azt aláírom, hogy kell visszacsatolás.
   Van és volt és lesz is de mindenkinek egyéni szinten és minőségben.
   Az már nagy szó ha vki a földönkívüli jelenlétet elfogadja és nem hitben hanem tényként. Pedig alig látni őket. A lényeg hogy elkezdjünk gondolkodni és mi találjuk meg a válaszokat. Mert nem helyettünk dolgoznak, hanem nekünk kell ezt megtennünk. Szóval nincs királyi út!
   A világ nem 3D, mi pedig mindannyian 3D-ben gondolkodunk... Nem Cobra meg Fulford a lényeg hanem az amit mi eltudunk képzelni és utána tudunk járni.
   Ők sose lesznek próféták.
   Ne várd el hogy vki a frankot elmondja, sose lesz ilyen mert akkor onnantól kezdve Ő lesz a te istened, aki meghatározza a világnézeted, ami nem a tied hanem az Ővé...
   Kétkedj ez jó! De keresd is a megoldást és ne add fel!

   Törlés
  3. Par honapja kezdtek elohuzni a nem meditalunk elegen kartyat....Valamit muszaj mondani, ha megkerdezik miert nem tortent még meg az Esemeny. Egy-ket evig lehet ezt elhuzni még. Egyebirant a galaktikus kozponti nap villanasa valos lehetose. Talalni errol a neten magyarul is cikkeket, de angolul meg tobbet. (G2 felho)

   Törlés
  4. 5 éve létezik a "nem meditálunk elegen" elvárás az emberek részéről. Max. 7 évig lehet húzni még, addig a tart az 50 éves periódus, amíg a tachyon-öv teljes erejével el nem ér minket. Kérdés, hogy mennyire vannak felkészülve az egyes emberek erre. Ha valaki ismeri a Maharishi effektust, akkor tudja, hogy mit jelent a "gondolati mező" vagy "morfogenetikus mező". Ez is csak energia, mint minden. Nem "valamit muszáj mondani", hanem vagy megvan az emberiség energiaszintje, amivel túléli a tachyon-övet vagy nincs. Ennyi. Ez a leghatékonyabb módja annak, hogy a szeretet és ne a félelem irányítsa az életünket.

   Törlés
 4. Pont ezeket a "félreértelmezem, belemagyarázom, hibást keresek de ezt is másra fogom, kiforgatom mindenki minden szavát, definiálom a definíció fogalmát, semmi se jó nehogymá', én aztán nem, énénén" a dolgokat unom már végtelenül, amit ebből a néhány nyafinyafi kommentből is látni.

  VálaszTörlés
 5. Egy elkepzeles csak akkor valosulhat meg ha mindvegig kitartunk mellette. Ha egy kis kétség is felmerül a dolgot illetően olyan mintha újra kezdenénk az egészet az elejerol.Nálam turelmetlenebb ember nem is volt talan a Földön de manapság már inkább megfigyelem magam türelmetlenségem idején és mosolygok belül.Tudom hogy ez csak odazza a vagyott dolgot. Részemről meg nem volt ilyen idopontra meditalas de a napomat kitölti a vágy a pozitív változás iránt. Kitartás!

  VálaszTörlés
 6. Szeretnék ajánlani egy gyönyörű szép, lélekemelő dalt; a The Greatest Showman című filmből, ami tökéletesen ideális így új év elejére.

  A Million Dreams:
  https://m.youtube.com/watch?v=a7IRBismhIk

  Álmodjunk magunknak egy jobb és szebb világot az idei évben!

  VálaszTörlés
 7. Ha nincs semmi konkrétum,vagy visszaigazolás akkor igen kevés a vágy a változásra ha az ő fejével gondolkodom.Akkor már inkább félelem nélküli akarat,ami a tudatos hitből fakad,és ehhez semmi köze cobrának,vagy bármelyik fénymunkás üzenetnek...Egyik bennfentesebb itthonit kérdezték cobrával kapcsolatban keressen rá,"nézze meg" a szándékait illetően,mert rengeteg a felesleges hablaty és ferdítés részéről...idézem az eredményt "ő egy nagyon pozitív valóban fényt szolgáló emberke,viszont iszonyúan félre van vezetve,ezt egyre inkább ő is tudja"...vagyis minden amit közzétesz,azt érdemes lefelezni majd átszűrni...egyébként is erős torzulás figyelhető meg a hasonló oldalakon akárcsak az ő információiban,ezért is menekül a fénymunkás közösség a természetbe,a meditálók száma pedig azért csökken,mert a hamis rétegnél elfogy a türelem,a valódibb pedig igyekszik befeléfordulni...arról nemis beszélve,hogy csak annak kellene tömegmediben alkotnia aki teljesen rendben van,sérült emberkéket őrizgetni a fényerőknek nem egy leányálom amikor máshol lenne dolguk...ami az eseményt illeti ha nem ebben az évben akkor már csak fű alatt apránként történik,mert ez abszolút a káosz ideje...2018 a "kutya" évében a régi leragadt energiák,tradíciók csapnak majd össze a forradalmi változást segítő erőkkel..itt is lesznek érdekes dolgok..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Egyik bennfentesebb itthonit kérdezték cobrával kapcsolatban keressen rá,"nézze meg" a szándékait illetően,mert rengeteg a felesleges hablaty és ferdítés részéről...idézem az eredményt "ő egy nagyon pozitív valóban fényt szolgáló emberke,viszont iszonyúan félre van vezetve," - az ilyen és hasonló tartalmú kommentek a jövőben nem fognak megjelenni, mert messziről bűzlik a kételytől, amit el akar az író ültetni a fejekben. Ezzel etetik évezredek óta az embereket és dúl a megosztottság.
   Konkrétumokat kérnek az emberek tiszta világos beszédet, hogy miért ne higgyenek xy-nak.

   A visszaigazolás az életedben fog érkezni, ha tényleg tudatosan akarod vizsgálni a világot és öszinte vagy magadhoz.
   Cobra egy szóvivő, amit mond nem kell elhinni, közli, hogy mi történik a színfalak mögött és meg van az oka, amiért nem jelenik meg a médiában, csak az alternatív oldalakon, de ezt is elmondta már ezerszer.
   A szándéka pedig annyira pofon egyszerű, hogy aki tényleg keres, megtalálja minden egyes mondandójában, riportjában: LÉGY ÖNMAGAD ÉS TEDD MEG AZT, AMIÉRT MEGSZÜLETTÉL! Hallgass a belsődre, létesits kapcsolatot a Felsőbb Éneddel... Ennyi.
   Nyilván ez az egyetlen. amit ezen a bolygón eredményesen és sikeresen végre tudnának hajtani emberek és akkor megszűnne a megosztottság, nem létezne a MÁTRIX és eljönne egy jobb kor.
   Minden más, mint ez a komment is, amire hivatkozok csak azt szolgálja, hogy ezt ne tedd meg, mert akkor nem tud ualkodni az, aki uralkodik éppen.
   Sajnos nagyon kevesen veszik észre, amikor felhasználják őket erre a célra a negatív programokon, múltbeli sérelmeken és még ezer féle dolgon keresztül.

   Törlés
  2. Eddig azt hallottam, hogy de furcsa vagyok, itt az egyik kommentben olvastam, hogy birkák is vagyunk, de hogy a fényerők gyűjtögetik maguk köré a sérülteket? Nem semmi! Egyébiránt bármilyen megbízható médium vagy annak eszköze befolyás alatt állhat bármikor, olyan módon, hogy azt ne vegye észre az illető. Mindemellett hiába van képessége ránézni bármire, ha nincs megfelelő rálátása vagy ismerete, vagy egyszerűen csak gyarló és manipulált emberke. Nem degradáló megállapítás, csak vélemény.

   Törlés