2017. november 7., kedd

Fizikai beavatkozás

Fordította: Rácz Anita

A plazma toplet bombák eltávolítása olyan szintre jutott, ahol egyre több fizikai akciót fogunk látni a planetáris felszabadítás irányába, de még nem az Eseményt. Nagyon érdekes információt kaptam az Eseményről, amit remélhetőleg december elején meg fogok tudni jelentetni. Addig csak apró utalásokat tehetek közzé. Csak annyit mondnék, hogy az Esemény előtt 2-4 héttel a dolgok drasztikusan fel fognak gyorsulni.
Ritkán kések le COBRA cikkeiről, de amikor mégis, akkor a friss hírei nagyon jók!  
Az alábbi apró információk részben helyesen írják le a szituációt, néhányuk túlságosan optimista azzal kapcsolatban, hogy milyen gyorsan fognak megtörténni a változások:
Nemrég Sárkány források azt közölték, hogy "2017 november és 2018 február között valakinek végül elege lesz és be fogja indítani a Teljes Közzétételt." Érdekes megjegyezni, hogy ez az időkeret egybeesik a Fényerők egy fő akciójával.

Egy másik, aránylag megbízható forrás azt állította, hogy "az Esemény nagy valószínűséggel 2018-ban fog megtörténni". Ez az állítás bizonyos módon kapcsolódik az alábbi fejlesztésekhez:
Az Ellenállás nem volt hajlandó semmit hozzáfűzni a két fenti állításhoz, mivel nyilvánvaló okokból soha nem becsülnek meg időpontot. A fenti időbecsléseket csak azért adtam meg, hogy érzékeltessem, hogy milyen pletykák terjengenek a hírszerző közösség legfelsőbb szintjén.
A Sárkányok azt is közölték, hogy "a sötétek túl messzire mentek és a tetteiket rögzítették. Intézkedéseket fognak hozni arra, hogy helyreálljon a kozmikus egyensúly."

Egy másik forrás azt közölte, hogy a "Microsoft programozóknak bölcsen kell dönteniük, hogy a fejlődés vagy a hanyatlás csoportját követik. Ennek a döntésnek drasztikus következményei lesznek az életükben."
A fenti állítás kapcsolódik, de nem korlátozódik az alábbira:
Egy másik utalás arra, hogy a végső szakaszban vagyunk, az a tény, hogy a szíriai pentagramma most már felszabadult, a legutolsó örvénypont (Raqqa) közelmúltban történt felszabadításával:
Az oka, amiért a sötét erők ilyen sok gonoszságot el tudtak követni, az, hogy senki nem állította meg őket. Most, ahogy a még meglévő plazma bombák száma gyorsan csökken, egyre több fizikai akció lesz, kizárólag azzal a céllal, hogy megállítsák a cabalt a tetteikben.
A plazma anomália mellett a fizikai fájdalom a második legerősebb forrása a gonosznak, amikor negatív szabad akarattal párosul. A fizikai fájdalom az olyan bolygókon lévő fizikai testek központi idegrendszerének tökéletlen kialakulásából ered, ahol rendkívül nagy arányban fordul elő az elsődleges anomália. A fizikai fájdalomtól való félelem a forrása a trauma alapú elmeprogramozásnak, amely a sötét erők ellenőrzése alatt lévő társadalmat felépíti. A Föld az utolsó ilyen bolygó.
A Fényerők most elkezdték feloszlatni az egész trauma alapú elmeprogramozó komplexumot gyökerestül a Földön a fejlett technológiájukkal, oly módon, amit itt most nem fogok leírni.
A Fényerők jelenlegi akcióinak pozitív mellékhatásaként sok áttörés történik a gyógyításban, melyek nagyban meg fogják könnyíteni sok ember életét:
Az alábbi találmány nagyon hasonló ahhoz, amit az Ellenállás az elmúlt két évtizedben használt:
A Plejádiak szeretnének segíteni a krónikus fájdalomban szenvedő embereknek és kifejlesztettek egy protokollt, ami segíthet enyhíteni a fájdalmat. Ha krónikus fizikai fájdalmaid vannak, az alábbi mondatot megismételheted magadban háromszor:
"PB csillagpor parancs" (Command PB stardust)
Majd a Plejádiak a fejlett technológiájukat felhasználva hozzáférnek a központi idegrendszeredhez, hogy enyhítsenek a fájdalmadon. Ez az új protokoll még fejlesztés alatt van és korlátozott a hatékonysága, ezért a Plejádiak visszajelzést kérnek. Szeretettel várjuk azokat, akik használni fogják ezt a protokollt, hogy számoljanak be a hatásáról a blogomon a bejegyzés alatt lévő megjegyzés részben.
Nem mondhatok többet a dolgok állásáról, de a következő hónapok nagyon érdekesek lesznek.
Az alábbi meditációval segíthetsz a végső lökésben:
A Fény győzelme!

23 megjegyzés:

 1. Köszönjük áldás.A fény velünk van.

  VálaszTörlés
 2. A kötelékek elvágásának technikája hol található? Előre is köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/10/meditacio-gaiaert-es-yaldabaothplazma.html

   Erre gondolsz?

   Törlés
 3. Nagyon szépen köszönjük ! Áldás,Béke és Szeretett legyen már a Földön!Érdeklődöm "PB csillagpor parancs" (Command PB stardust)használni szeretném a kérdésem az ami záró jelben van azt is ki kell mondani! Megköszönöm ha valaki meg válaszolja.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha valaki angolul szeretné mondani, azt is megteheti, de ugyanazt jelenti. Magyarul és angolul is feltettük. Mindegy, melyik nyelven mondod.

   Törlés
 4. Felére csökkentek ma a csipöfájdalmaim..nagyon hálás vagyok!!!Köszönöm szépen!

  VálaszTörlés
 5. nekem amputálták a jobb kezemen a mutatóujjamból kb 2 cm-rt eltávolítottak....nagy fájdalmaim vannak....pb csillagpor parancs....tudom,hogy fog segíteni...én hiszek benne...a fejleményekröl majd jelentkezem....KÖSZÖNÖM...Norbi..

  VálaszTörlés
 6. Isten áldása legyen a tevékenykedéseden! Sikerülni fog. Várjuk a beszámolót nagyon. :)

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen megkaptam az üzenetet, és jobban is lettem,a kedvem is jobb!KÖSZÖNÖM

  VálaszTörlés
 8. Alig akarom elhinni, de a hosszú hónapok óta tartó fájdalom a vállaimban csaknem teljesen elmúlt. Egyszerűen hihetetlen!

  VálaszTörlés
 9. én ezt a protokollt tegna használtam elösször...egy erössebb fájdalomcsillapító itt van az asztalomon,és nincs rá szükségem...a fájdalom a felére csökkent..tegnap elösször sikerült aludnom 10.órát egyhúzomban...ÁLDÁS A PLEJÁDIÁKRA....KÖSZÖNÖM...Norbi

  VálaszTörlés
 10. A feleségem 3 alkalommal használta és megszüntette a kemény fejfájását és a hüléses tüneteket egy nap alatt, valamint egy hosszantartó lordozisos hátgerinc fájdalmat. ÁLDÁSUNK A PLEJÁDIAKRA. KÖSZÖNET - Zoltán és Zsóka.

  VálaszTörlés
 11. Ezt a Command PB Stardust kérést megtettem én is. Nem történt semmi. Ezt leírtam Cobra oldalán, történt valami. Nem jelent meg a véleményem. Ez biztos itt is így lesz, mert ahogy tapasztaltam, ha valaki nem nektek ad igazat, az már "negatív"... Jó kifogás sosem rossz. Ha a cenzúra, elnémítás, semmibevevés a "jók" terve, hát... csúnya világ lesz itt....továbbra is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De Cobra megjelentette az oldalán, amit írtál. Én olvastam...

   Törlés
 12. Nagyszerű Norbi! Csináld csak tovább, amíg teljesen el nem múlik. :D

  VálaszTörlés
 13. Univerzális szeretet energiával kezelem a hozzám fordulókat az ő kérésükre.
  Alkalmazhatom-e a "PB Csillagpor parancs"-ot az ő nevükben?
  Nem találtam erre vonatkozó útmutatást.
  Katartikus fájdalma van 1-2 embernek.
  Köszönöm előre is a választ

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szabad akarat alapján csak annál lesz hatásos, aki önmagának kéri. Én azt szoktam mondani, hogy egy társasággal dolgozom együtt, akik ismerik a kimondott szó erejét és egy új fejlesztés van kísérleti szakaszban, ami eddig 80 %-ban tűnt hatásosnak, amivel a fizikai fájdalmat lehet csökkenteni. Ki lehet próbálni. :)

   Törlés
 14. Durva migrénem enyhült, ahogy kimondtam a parancsot. Köszönöm!

  VálaszTörlés
 15. Nekem a krónikus derék fájdalmam azonnal enyhül,én mindenre kérem a segítségüket,és nagyon működik nálam mindenben.Áldás minden PLEJÁDI fénytestvérünkre !
  Köszönöm és hatalmas Hála!

  VálaszTörlés
 16. Kovács Zoltán2018. január 8. 14:51

  Nekem a gerincem fájdult meg nagyon a sok üléstől, hátradőltem, elmondtam a parancsot 3x, és abban a pillanatban nekiállt ropogni, bizseregni a nyakam mindkét oldalon, majd ez a bizsergés lement a derekamig és pár perc múlva elmúlt a fájdalom. Megköszöntem Nekik, és egy olyan jó érzés futott rajtam végig. :) Magamhoz képest felpattantam a székből, és olyan könnyedén mozogtam, hogy hihetetlen. Gerincsérült vagyok, már régóta nem tudok így mozogni, mint a csillapitás után. Köszönöm.

  VálaszTörlés