2017. október 13., péntek

Helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2017/10/situation-update.html
Fordította: Rácz Anita, Dee Neolif

Október 11. óta a Fényerők elkezdték megnyitni a Tachyon membrán (külső korlát) nyomáscsökkentő szelepeit a heliopauzában.
Ez azt jelenti, hogy a Galaktikus Központból érkező Felemelkedési energiák 1995 óta először, elkezdtek belépni a Naprendszerünkbe. A Fényerők jelenleg ezeket az energiákat a holdpálya alatti térbe kezdték összpontosítani, ily módon gyorsítják fel a megmaradt plazma entitások megtisztítását, melyek még mindig a Föld bolygó felszínéhez tapadnak:
Néhányan lehet, hogy emlékeztek arra, hogy 1996 előtt a holdpálya alatti tér tele volt a pozitív űrtestvéreink űrhajóival, tele volt angyalokkal és pozitív Fénylényekkel. Most már a Föld felszínének közelében lévő parazita plazmoidokat elég mértékben eltávolították ahhoz, hogy bizonyos számú Plejádi flotta visszatérhessen a holdpálya alatti térbe (remélhetőleg véglegesen), annak a lehetősége nélkül, hogy ezzel a megmaradt toplet bombákat beindítsák:
A chimera csoport egy jelentős részét eltávolították múlt héten a bolygóról és a még itt maradt tagjai kezdenek ráeszmélni, hogy lehetséges a vereségük. Az az egyik tervük, hogy hagyják, hogy korlátozott mértékben elérhető legyen a Közzététel és az űrutazás, engednék a Cabal tömeges letartóztatását is, de eltüntetnek minden nyomot, ami hozzájuk vezetne, elhagyják a bolygót és elrejtőznek valahol a Kuiper-övben. Mondanom sem kell, nem fog sikerülni ez a tervük.
Megpróbálják ellenőrzésük alatt tartani a Közzétételi folyamatot az alábbi projekten keresztül, a színfalak mögött, anélkül, hogy a projekt egyes tagjainak tudomása lenne erről:


A képen olvasható szöveg magyarul:

"Számítógépes interfész és Telepátia.

Ember ultra - tapasztalati adatbázis - Kifejleszteni egy világméretű digitális adatbázist , különböző típusú szupranormális tapasztalatokat katalogizálva azzal a céllal ,hogy létrejöjjön egy szabadalmaztatott algoritmus ami egyedi minták alapján megtalálja , összegyűjti és megvizsgálja azokat egyéb tudományos kutatások  viszonylatában.

Agy - számítógép interfész technológia - Felfedezni új megközelítéseket a kifinomult technológiák alkalmazásával elősegítve ezzel a közvetlen agy - számítógép kapcsolatot.

Űrmérnökség térben és időben - Kifejleszteni a következő generációs repülőgép meghajtási technológiákat egyféle metrikus mérnöki koncepció használatával mely fejlett matematikai modellezési technikákat használ így biztosítva a technológiai bázist a repülőgépipari részleg és jövőbeli termékei számára.  

Telepátia - Felfedezni a helyzetét az agyon belül hol is központosul ez a jelenség, majd kifejleszteni az eljárást ennek fokozására és használatára."

Tom DeLonge, a projekt vezetője, John Podesta-val működik együtt és mindannyian tudjuk, ez mit jelent.
A chimera csoport egyre csökkenő ereje a fő oka annak a sok kezdeményezésnek, amiket jelenleg a Fényerők végrehajtanak, melyek előbb-utóbb meg fogják szüntetni a Föld bolygó karantén státuszát. Az első, ami sikerül, még több áttörés lavináját fogja beindítani, ami akár az Eseménnyel egy időben is megtörténhet. Ezek az kezdeményezések NEM az Esemény előfeltételei, de minden pozitív kezdeményezés, amely átszúrja a Fátylat, felgyorsítja az Eseményhez vezető folyamatot.

Ez a legígéretesebb, mivel kevesebb, mint egy éven belül bekövetkezhet.
Sok olyan kezdeményezés létezik, ami megfizethetőbbé teheti a bolygó felszínén túlra való utazást:
Amikor a felszíni emberek egy bizonyos számú kritikus tömege eljut a Fátylon túlra, a chimera nem lesz képes többé ellenőrzése alatt tartani a Közzététel és az Első Kapcsolatfelvétel folyamatát:

Most azonnal elkezdhetitek áttörni a Fátyolt, ha a Marsra elhelyezitek a neveteket:
Ami a Marsot illeti, sok olyan kezdeményezés létezik, mely megkísérel embereket juttatni a vörös bolygóra néhány éven belül:
Addig itt a Földön számos tömegmeditáció zajlik, melyekben részt vehettek:
A Fény győzelme!

14 megjegyzés:

 1. Èrdekes info az október 13.-i. Az Emberisèget a marsra? Ès aki nem szeretne a Marsra menni?? A földbolygón maradni?A fôld nevű bolygót kellene megtisztítani.....ès az embereket....nagyon szuper lenne.egy új rendszer..tisztelt fènyerők... tisztelt Cobra. tisztelt Plejádiak.tisztelt pozitív Idegenek. Várom válaszát T.Cobra.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Judit, Cobra itt nem fog válaszolni, remélem én is jó leszek. Nem azt írta, hogy a Marsra kell menni, hanem azt, hogy egy neveket tartalmazó kapszula fog útjára indulni, amit lehet támogatni, mert minél több "pici részünk" kerül a Fátylon túlra, az mindegyik egy-egy szög a Fátyol koporsójában. Továbbá nem azt írta, hogy ez a Fényerők terve, hogy a Marsot benépesítsük, csak megemlítette, hogy van ilyen kezdeményezés a Földön. Ugyanakkor, ha lehetőségünk lesz rá, hogy benépesítsünk bármilyen Naprendszert és lehetőségünk lesz rá, hogy ellátogassunk bárhová az Univerzumban, nyilván sokan ki fogják próbálni.

   Törlés
 2. Köszönöm a válaszokat.Megèrtettem. Ön felemelkedett mester? Az Angyalok a Plejàdiak? Köszönöm várom válaszát.Hamarosan az èlet olyan lesz a földön, mint a Star-Trek.! ? A fèny győzelme.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, nem vagyok felemelkedett mester. Az angyalok, azok angyalok, a plejádiak pedig plejádiak. Olyan lesz a Földön az élet, amilyenné teremtjük. A Fény győzelme

   Törlés
 3. “Az Eseménnyel egy időben ....... kevesebb, mint egy éven belül bekövetkezhet ....”
  Eddig meg nem hangzott el időpont .
  És most???? ( félre értelmeztem ???)...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, nem értelmezed félre... amikor már nagyon érik a gyümölcs, már sejted, hogy mikor lesz a szüret. :)

   Törlés
 4. https://www.disclosurenews.it/profezie-hopi-e-zuni-cosmic-disclosure/

  VálaszTörlés
 5. Üdv! Elnézést, nem akarom leértékelni a munkátokat, de a fordítás szorul némi javításra.

  "...bizonyos számú Plejádi flotta visszatérhessen a holdpálya alatti térbe (remélhetőleg véglegesen), így már nincs lehetőség arra, hogy beindítsák a megmaradt toplet bombákat:" - PONTOSÍTVA: "...bizonyos számú Plejádi flotta visszatérhessen a holdpálya alatti térbe (remélhetőleg véglegesen), annak a lehetősége nélkül, hogy ezzel a megmaradt toplet bombákat beindítsák:"

  "Az az egyik tervük, hogy hagyják, hogy korlátozott mértékben elérhető legyen a Közzététel és az űrutazás, de eltüntetnek minden nyomot, ami hozzájuk vezetne,..." - Itt kimaradt, hogy engednék a Cabal tömeges letartóztatását is.

  "Az első, ami sikerül, még több áttörés lavináját fogja beindítani, ami akár az Eseménnyel egy időben is megtörténhet." - Ez után van még egy mondat: "Ezek az kezdeményezések NEM az Esemény előfeltételei, de minden pozitív kezdeményezés, amely átszúrja a Fátylat, felgyorsítja az Eseményhez vezető folyamatot."

  "Ami a Marsot illeti, sok olyan kezdeményezés létezik, melyek megpróbálják néhány éven belül a vörös bolygóra áthelyezni az emberiséget:" - PONTOSÍTÁS: "Ami a Marsot illeti, sok olyan kezdeményezés létezik, mely megkísérel embereket juttatni a vörös bolygóra néhány éven belül"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük az észrevételt, javítottuk, néhány jogos. Érdekes az egy teljes mondat, amiről kiderült, hogy Cobra utólag írta hozzá. :)

   Törlés
  2. Kedves Névtelen, szeretettel várjuk fordítók segítségét :)

   Törlés
 6. Kedves Szerkesztők! Nagyon sok videóját ismerem Cobrának és a fényerőknek.Nagyon tisztelem azt a munkát, amit végeztek.Már nem tudom,hogy hol tegyem fel ezt a kérdést; de hol és hogyan lehet csatlakozni az Ellenállási Mozgalomhoz? A választ előre is köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jelenleg nem lehet jelentkezni az Ellenállási Mozgalomhoz a klasszikus értelemben. A földfelszíni munkákból kétféleképpen veheti ki a részét mégis az ember. Az első, hogy a meditációkban részt vesz és emeli a "szeretetenergiák szintjét", minden élethelyzetben, amennyire lehetséges. Igyyekszik, hogy önmaga legyen és legyen kapcsolata a Felsőbb Énjével. Ha mindez megvan és valamilyen küldetéssel is érkezett a Földre, biztosan felveszik vele a kapcsolatot. A másik, hogy besegít a szervezésbe, abba a munkába, amit mi végzünk, ami egyfajta "kiszolgáló" tevékenység az Ellenállási Mozgalom részére. Ez az Eseményt Támogató Csoportok/Csoport szervezése vagy helyi szinten történő szervezése és munkájának lebonyolítása. Lehet fordítónak is jelentkezni. Videóanyagokat is lehet készíteni, információs oldalakat, blogokat létrehozni, amellyel többféle területen lehet és érdemes az embereket ébreszteni, beszélni arról, amit nem mondanak be a TV-ben és ami nincs benne a történelemkönyvekben. Elgondolkodtatni őket arról, hogy nem csak az "anyag" létezik és a szeretet világa fontosabb mindennél, mert ha az nincs, akkor csak félelem van. Szeretetre születtek... ahol nincsenek falak, gátak és szabályok, országhatárok és megosztottság. Csak a végtelen teremtő energia, bőség és egység. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Bővebb információ: parlagisas777@gmail.com

   Törlés
 7. Ez engem is érdekelne hogy lehet csatlakozni az ellenállási mozgalomhoz. Működnek vajon európában, sőt itt Magyarországon is?

  VálaszTörlés