2017. szeptember 4., hétfő

Telihold Fordulópont Meditáció

Fordította: Rácz Anita
Ahogy azt sokan érezték, az elmúlt napokban drasztikusan felerősödtek az energiák, főleg Cobra szeptember 1-i ""fekete riasztás"" bejegyzése óta. A Fényerők mostani fontos győzelmei után a sötét oldal is reagál és a Fényerők minden idejüket azzal töltik, hogy ezt megszüntessék, ami egy újabb áttöréshez fog vezetni.
Ennek a kritikus időszaknak a fordulópontja szeptember 6-án lesz, pontban a telihold pillanatában, közép-európai idő szerint 9:02-kor.
Csatlakozhatunk és támogathatjuk a Fényerők intenzív erőfeszítéseit ebben a kritikus időszakban azzal, hogy együtt meditálunk ebben az időpontban.
Instrukciók a meditációhoz:
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely harmóniát és egységet hoz a Föld és minden lakója számára.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a puha rózsaszín fény feloszlatja az Irma hurrikánt és ártalmatlanná teszi azt. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon. Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és "Igazságtudó" egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért. Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

A Fény győzelme! 
(A meditáció Cobra egyetértésével és instrukciói alapján történik. - a szerk.)

17 megjegyzés:

 1. Az az igazság, hogy én azt tapasztalom már jó pár éve, hogy minden ilyen meditáció után történik valami pusztító a Földön.Többé nem csatlakozom, mert nem tudom mihez adom az erőmet.Szép szavakkal behálóznak Lucifer megerősítésére !!!

  VálaszTörlés
  Válaszok

  1. Sajnos az ilyen csúsztatásoknak és alap nélküli bemondásoknak már senki nem hisz, főleg amikor a félelemre és a negatívval való fenyegetésre utal valaki. A játéknak vége, jó lenne már észrevenni!

   Törlés
  2. Szerintem a "történik valami pusztító" dolog a sötét oldal állandó próbálkozása a fény ellen, ami a nagyobb horderejű tisztító megmozdulásaink előtt, közben, után még erősebb, hiszen mindent elkövetnek, hogy megfêlemlítsék a nem stabil hitűeket. Vagyis nem a meditálók idézik elő.

   Törlés
  3. Tartok tőle, hogy még van mit tanulnod az Univerzum valódi természetéről.
   Az erőd (energiád) oda megy, amire koncentrálsz. Ha a félelmeid irányítanak, azzal csak a sötét oldalt erősíted.
   Nekem tetszik az, hogy emberek összefognak szerte a világon, pozitív, magas rezgésű energiát hoznak le a Földre, és szép, szerető gondolatokkal egy szebb világ létrehozásán dolgoznak.

   Törlés
  4. Ella magam sem a pozitív, sem a negatív erők mellé nem állok, hanem a rend mellé állok. A véleményem az, hogy Smaly Seven, meg Cobra is így mondaná, hiszen a Seven hét is erről szól, a hét fényről. Nem véletlen a névválasztás. Csak fény van a szobában, és akkor van árnyék, ha beraksz a fény útjába egy tárgyat, egy hazugságot. Minél több a hazugság, annál több az árnyék is. Ha megszünteted a hazugságokat, megszűnik az árnyék is. Ezt tesszük, és ehhez nem kell harcolni, hanem magadra, a magodra figyelni, és ha ez sikerült, minden külső hatást a magba kell küldeni. Meditációkor, ha magadra figyelsz, nem tudsz ártani, mint ahogy, ha önzetlenül szeretsz, akkor sem tudsz ártani senkinek. Ha meditáláskor szeretet van benned, akkor meg főleg nem tudsz ártani senkinek, ezért nyugodtan meditálhatsz, mert nem fogsz tudni ártani. Sokszor megtapasztaltad, hogy ha szeretsz, ha tényleg szeretsz, akkor nem ártasz senkinek. Előtte, meg utána lehet, hogy tudnak ártani, de mikor szeretetben vannak, akkor nem tudnak ártani. Ha ezt elfelejtetted, akkor fedezd ezt fel újra. Meditálj szeretettel, és mindenki örülni fog neked. Magam tudok szeretettel meditálni, a párom meg tud szeretettel imádkozni, fa struktúrát felvenni, ahogy most mondják fényben, szeretetben állni.

   Törlés
 2. Amit az emberek pusztításként látnak, az nagyon könnyen lehet valami más. Sajnos a tájékozatlanság sok félreértésre ad okot. Egy mélyebb kutatás után azonban rájöhetünk arra,hogy a pusztításként látott esemény a jó célt szolgálja, mert valójában a fény és fény nélküliek kapcsolatában lévő eltérés van a háttérben. Bővebb tudást eredményez, ha elkezdjük kutatni mi az a földi karantén. Csak ötletként, hogy ismereteinket bővíteni tudjuk, írtam ezt a témakört. De nagyon sok információ áll már rendelkezésünkre az interneten. Így könnyebb lesz eligazodni azon ki is az az ember aki segítő és ki az ki nem. Magam részéről mély hálával tartozom Smaly Seven-nek és mindazoknak akik felvállalják azt a végtelen nehéz munkát, melyet végeznek, értünk emberekért és a Föld anyánkért.

  VálaszTörlés
 3. kedves ella, sanalom hogy hitedet vesztetted, jo volt teged olvasni.erot adtal nekem.amit teszunk az teljesen pozitiv es tudatos, ezt az erot nem lehet masra hasznalni.ami negativ az a valaszreakcio.

  VálaszTörlés
 4. ella, ne add fel, gyere vissza kozenk. Faradtak vagyunk mi is.ami tortenik, az a haarp, nezz utana, mi az. gombnyomasra mukodik egy szamitogepasztalrol. sajnos. kar,hogy meg mindig nem tudja sok ember

  VálaszTörlés
 5. sokunkat tamadnak, nem csak amit teszunk, azert amit teszunk. en eletveszelyes fenyegeteseket kapok, ragalmaznak, atkoznak, es megis harcolok, meditalok napra nap, az eletunkert, az esemenyunkert.

  VálaszTörlés
 6. hat, emeljuk fel fejunket, ne rendithessek hitunket, csinaljuk meg esemenyunket

  VálaszTörlés
 7. Kedves Névtelen, akinek cenzúrázom az üzeneteit... Sajnálom, ha a negatív, csúsztatásokkal teli, névtelenül a partvonal mellől bekiabáló megosztottságot és kételyt ébresztő üzeneteket nem jelenítem meg. Tessék csinálni egy blogot, ahol mindazokat közzé teheti... tessék összefogni az embereket, tessék dolgozni azon, hogy egy jobb világban éljünk, tessék felébreszteni az embreket, hogy miben élnek... nem pedig kritizálni, félelmeket terjeszteni a fotelből... a trollokat eddig is kizártam, mert senki nem kíváncsi már rájuk.

  VálaszTörlés
 8. A névtelenül a partvonal mellől bekiabáló,érdeklődne ,hogy ha majd nem történik semmiféle pozitív előre menetel és nem történik semmiféle esemény,akkor még mindig hitegetik az embereket? Mert ez a realitás, és semmiféle pozitív változás nem történt a világban,kérdem én ,hogy akkor mivel altatják majd az embereket? Vagy képesek lesznek elbújni a nick nevük mögé a nép haragja elől?Kedves Smaly Seven?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha nem történne semmi, akkor térjünk rá vissza. És sajnálom, ha Te nem látod a változást. Bár lehet, nem jó helyen keresed. Akit érdekel, megtalál, ahogy eddig is. És benned kit tisztelhetek?

   Törlés
 9. Hogyne látnám a változást évek óta egyre csak megvalósul a háttérhatalom minden lépése.Az emberek egyre ridegebbek és hamisabbak és gonoszabbak.Megjelennek hamis próféták ,mint a politikusok,vallási vezetők személyében de még hosszan sorolhatnám.A lényeg ,hogy imákkal nem lehet őket megállítani.És a történelem során már sokan ígérték a mennyország eljövetelét hamisan.Valamint a gonosz győzelméhez elegendő a jók tétlensége.Ami a nevemet illeti..nos talán a nicket áruljam el én is mint Ön? Ha igen akkor csak nevezzen Dante-nak.Ami a földönkívülieket illeti,jókkal még nem találkoztam,de rosszakkal már igen.És óva inteném a tapasztalat nélkülieket a velük való találkozástól.A háttérhatalom bevett szokása az akció és reakció létrehozása,tehát a jobb kéz és a bal kéz is az övék.Ezek után talán érthető ha az ember már nem hisz mindenféle tündérmesében.Mert aki sokat ígér annak sokat is kell teljesítenie.Talán nem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnálom, hogy ezen van a fókuszod, amit az elején leírtál. Én csak jó földönkívüliekkel tartom a kapcsolatot. Nem tudom, ki mit ígér, de az én világomat én teremtem. A Dante is jobb a semminél...

   Törlés
 10. Hír a meditációról:
  Telihold-fordulópont-meditáció, 2017. szeptember 6.
  „Ady Endre:
  Fölszállott a páva a vármegye-házra
  Sok szegény legénynek szabadulására”
  ez a mottó érkezett hozzá

  Íme szeretettel tudatom és osztom meg, mivel nem mondhatom már el az „EGYNEK”, így hát elmondom mindenkinek.
  Biztosan tudom, hogy ez így volt, láttam – átéltem, mert akkor jártamban-keltemben épp ott voltam a Most pillanatában.
  Tisztán láttam, hogy a „Kalitkából” kirepült a fénytestű tűztollú „Fény-madárka”, és felszállott Kárpáthaza legmagasabb ormára. Ott fehér tollú pávaként hirdeti tovább sok szegény ember szabadulását, és viszi hírül a világba.

  Ez óriási jel a magyarok számára, hogy kiáradt a Fény, így álljon be mindenki a vállalt feladatába, és hintsük szeretetünket szerte-szét a nagyvilágba, amely itt a földi szinten nem áll meg, terjed tovább és feláramlik a felsőbb és legfelsőbb világokba.
  Minél több szeretetenergiát küldünk ki, az megsokszorozódva a körforgásban visszaáramlik, és ez így folytatódik. A szeretetünk kiárasztásával váltsuk meg ezt a világot, mert ezt vállaltuk.
  A Forrás kegyelméből küldök ehhez erőt, kitartást és összekovácsolódást.
  Erzsébet

  VálaszTörlés