2017. szeptember 6., szerda

Helyzetjelentés

Fordította: Rácz Anita
A Fekete Követ feloszlatták és az ehhez kapcsolódó összes elsődleges anomáliát várhatóan a szeptemberi napéjegyenlőség idején fogják eltüntetni.
Ami még hátravan, az az, ami a Yaldabaoth entitásból megmaradt, a testében lévő toplet plazma bombákkal és plazma elsődleges anomáliával.
A Yaldabaoth entitás kezd rájönni, hogy majdnem lejárt az ideje és nagyon erősen reagál a Galaktikus Központból érkező egyre növekvő energiákra. Ez az oka annak, hogy sokan rendkívül nehéz energiákat és helyzeteket tapasztalnak meg jelenleg.
Az arkhónok és a cabal visszaélnek a Yaldabaoth entitás "felkavart" plazmájával, hogy így növeljék a plazmaörvények erejét és szélsőséges időjárást idézzenek elő.

Indiában:
Hong Kongban:
Ausztráliában:
A Harvey hurrikánnal is megpróbálták:

Azt tervezték, hogy ez a hurrikán egy másik Katrina lesz és több ezer áldozatot fog követelni, de az Új Atlantisz rácsnak köszönhetően a Fényerőknek sikerült meggyengíteniük a vihart, ahogy az lecsapott és így több, mint 95%-kal kevesebb sérülés történt, mint ahogy azt a cabal eredetileg tervezte.
Elégedetlenül az eredmények láttán, a cabal egy másik hurrikánt is módosított, ami szinte biztosan le fog csapni Floridában és potenciálisan drasztikus következményekkel fog járni:
A Fényerők arra kértek minket, hogy mostantól minden nap meditáljunk, hogy szétoszlassuk az Irma hurrikánt. Ezt a meditációt naponta közép-európai idő szerint 18:00-kor fogjuk végezni.
Ha vezettetést éreztek, csatlakozzatok hozzánk.
Instrukciók a meditációhoz:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd azt a folyamatot, mely szétoszlatja az Irma hurrikánt.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín fényt, ami szétoszlatja az Irma hurrikánt és ártalmatlanná teszi azt. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény megvédi az összes embert és javaikat a hurrikán pályáján. Lásd, hogy ez a helyzet a lehető legpozitívabb módon oldódik meg.
Fontos megértenünk, hogy ez a bolygó még nem szabadult fel és a bolygón lévő körülmények az Esemény előtt nem fognak javulni jelentős mértékben. Ezért nagyon fontos, hogy továbbra is erősítsük az Új Atlantisz energiarácsot a bolygó körül Cintamani kövekkel és meditációkkal.
Mielőtt befejezném ezt a helyzetjelentést, íme egy kis inspiráció:

A Fény győzelme!

7 megjegyzés:

 1. Köszönet mindenért ... szervezésért , gyors tájékoztatásért ! Áldás a munkátokra és Mindenkire !

  VálaszTörlés
 2. Kedves Smaly Seven! Hallgasd meg ezt az előadást a luciferi tervről és az igazságról, a jezsuita vezetésről a Földön.Lehet, hogy még te sem értetted meg kiket támogatsz lelkesen, mert nagyon jól titkolják valódi céljaikat, de én ismerve a Teremtő valódi tervét (kinyilatkoztatásaiból) feltettem a kérdést, hogy ez az Eseménynek nevezett terv, nagyon hasonlít az ÚJ Világrendről olvasott terhez, amit a CABAL szeretne elérni.Íme:
  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/09/titkos-tarsasagok-szabadkomuvesek-es.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Lehner Ella! Utoljára kértem, hogy a vallási témát és a megosztó filozófiádat nem vagyunk hajlandóak támogatni. Ha vennéd a fáradságot végre és elolvasnád az eddigi Cobra cikkeket, talán eljutna hozzád az üzenet. Nem tudom, hol olvastál itt Lucifer reklámozásáról és arról amit itt nagyon átlásztóan igyekszel nyomni. Köszönjük, de nem kérünk belőle. Elég volt.

   Törlés
 3. Na most én is okoskodom kicsit.. A Csillagpor2 'technologiával' már nem lehetett volna a azt a bizonyos 80 chiméra entitást lebénítani ? (...(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem erre találták ki, ráadásul amíg a tagok a topletbombákkal össze vannak kapcsolva nem is lenne okos döntés.

   Ezt írták a technológiáról:
   "Az Esemény kezdetekor lesz aktiválva, hogy megakadályozza a háttérhatalom tagjait abban, hogy elkezdjék azt a pusztítást amit terveznek.

   A Csillagpor 2 akció célja, hogy ellensúlyozza a háttérhatalom „Doom33”(Végzet33) tervét, amellyel a Sötét Erők készülnek a letartóztatások esetére. A Pozitív Katonaság akcióival karöltve ez a művelet alapvetően sakk-matt-ot jelent a háttérhatalom számára. Ez a technológia NEM lesz aktiválva az Esemény előtt. Fontos, hogy a Pozitív Katonaságnak és a rendfenntartó erők tagjainak továbbra is ki kell venniük a részüket az akcióból. A Csillagpor 2 célja, hogy megkönnyítse a folyamatot."

   Törlés