2017. szeptember 14., csütörtök

Beszámoló a Hurrikán Meditációról

Fordította: Rácz Anita
Amint azt valószínűleg tudjátok, nagyon sikeresek voltunk az Irma hurrikán szétoszlatásában, főleg a Floridán keresztülhaladó végső fázisában:

Arra számítottak, hogy az Irma 3-as vagy 4-es kategóriájú hurrikánként, 208 km/h-s erősségű szelekkel közvetlenül éri majd el Tampát:


Ehelyett a Tampában lévő meteorológiai állomás 30 km/h-s szeleket dokumentált abban a pillanatban, amikor a vihar legközelebb került a városhoz:Könnyebb volt sikert elérnünk, mivel Floridában nagyon sok Fénymunkás él, valamint a Miami területén lévő két Tachyon kamrának és a Florida Keys szigeteken, Miamiban és Tampában lévő erős Cintamani rácsoknak köszönhetően:A Fényerők úgy irányították a vihart, hogy az a lehető legkisebb kárt okozza, és a lehető legtávolabb kerüljön Miamitól és Tampa-tól, ahol az erős Cintamani rácsok vannak:
Jelenleg Tajvan, Japán és Kína felé tart egy új vihar:
A Fényerők az kérdezték, hogy valaki tudna-e olyan blogot létrehozni, ami olyan meditációkat szervezne, amely szétoszlatná ezt a vihart és az összes jövőbeli erős időjárási eseményt.
Az erős időjárási események nem bolygószintűek, hanem a bolygó felszínének bizonyos részeire korlátozódnak, így a szétoszlatásukhoz szükséges meditálók kritikus tömege általában 5000 és 10 000 fő között van, amit nem nehéz elérni.
A Hurrikán Meditációval megmutattuk, hogy szét tudjuk oszlatni az erős időjárási eseményeket a szabad akaratunk és az egységes cselekedet alkalmazásával. A meditációnkkal bemutattuk, mindez hogyan érhető el.
A Fény győzelme!

COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport

7 megjegyzés:

 1. Csak hangosan gondolkozom... Több helyen volt olvasható, hogy ezeket az iszonyú energiákat - mint pl. az óriási erejű földrengések, az eddig soha nem látott, újra és újra megerősödő, többször is irányt váltó, kiszámíthatatlan hurrikánok mesterségesen, a HAARP rendszer segítségével, mesterségesen idézték elő. Vagyis: ez azt jelenti, ha elég sokan vagyunk, és összetesszük az energiáinkat, akkor akár látványos eredményekre is képesek vagyunk. Igazán jó lenne ezt kiterjeszteni a következő hurrikánokra is, hogy megerősítsük magunkat hitünkben: együtt erősek vagyunk, és igazán nagy dolgokat vihetünk sikerre. Lehet, erre nem is olyan sokára igen nagy szükségünk lesz...

  VálaszTörlés
 2. A fênyerők kêrik, hogy valaki szervezze a meditációkat Cobra helyett. Remélem ez azt jelenti, hogy a szülőcsatorna végén vagyunk és készülnünk kell a köldökzsinór elvágására. Izgalmas...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érzem , hogy nagyon a végén .... hamarosan nyiszálhatunk !!!!

   Törlés
 3. Helló...egy kérdés ..miért nem oda irányitjuk a meditációs energiánkat..ahol a HAAR-ot müködtetik ???!!!!

  VálaszTörlés
 4. http://prepareforchange.net/2017/09/14/equinox-unity-meditation-september-22nd-at-802-pm-gmt/

  http://recreatingbalance1.blogspot.hu/2017/09/energetic-dissuasion-and-free-will.html

  VálaszTörlés
 5. Ez olyan csodálatos,megható!Kérjük aki tud ilyen blogot létrehozni,tömeges meditációt szervezni,az akár a bolygót is megmentheti az emberiséggel együtt értük és velünk.Áldás☺♥

  VálaszTörlés
 6. Welovemassmeditation.blogspot.com magyar fordítás is van. Ha úgy látjátok, megérne egy posztot. Ma késő délutàni időpontban még sokan csatlakozhatnának.

  VálaszTörlés