2017. július 6., csütörtök

Bolygószintű helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés:
Fordította: Rácz Anita

Jelenleg a Fényerők fő fókusza a Yaldabaoth entitás fejének, a toplet bombák, a fekete kő és az ezekkel kapcsolatos elsődleges anomália eltávolításán van. Ez egy nagyon érzékeny művelet, ezért remélem, érthető, hogy nem tudok sok információval szolgálni ezzel kapcsolatban addig, amíg be nem fejeződik.
E művelet befejezése felé haladva hirtelen és váratlan áttörések várhatók, melyek sorozata az Eseményhez fog vezetni.
A chimera csoport tagjai egyre jobban aggódnak a "Galaktikus Konföderáció flottájának inváziója miatt", ezért folyamatosan erősítik meg az alacsony Föld körüli pályán lévő védelmi pozíciójukat. Ők állnak az USA hadsereg hatodik fegyvernemének létrehozása mögött (űrfegyverek):
Ezt a titkos egyezményt sok kongresszusi tag meglepetésként fogadta:
Maga a légierő is készülődik egy összeütközésre a Galaktikus Konföderáció és a chimera által beszivárgott légierő között az alacsony Föld körüli pályán lévő utolsó védelmi vonalon a Fényerők ellen:
Ez a katonai összeütközés közvetlenül az Esemény előtt lehetséges és ha megtörténik, rövid, látványos, kiterjedését tekintve korlátozott lesz és a chimera teljes legyőzésével fog végződni.
Mindeközben a Fényerők a teljes közzétételt szorgalmazzák.
Ennek első ígéretes jele az az új állítólagos "tizedik bolygó", ami sokkal inkább hasonlít a valódi X-Bolygóhoz, mint az előző állítólagos "kilencedik bolygó":.
Ennek az állítólagos új bolygónak a keringési pálya menti részei eléggé hasonlítanak a valódi X-Bolygóhoz, ahogy az itt is látható:

A NASA (szójáték a kezdőbetűkből: N-soha, A-egy, S-egyenes, A-válasz) arra kényszerült, hogy cáfolja a titkos űrprogramok létezését, amikor Alex Jones Robert David Steele-lel készített interjút, ami eljutott a fősodratú médiába:
Másfelől viszont Elon Musk jövőbeli Mars kolóniája egyre nagyobb mértékben örvend széleskörű támogatásnak, egyszerűen azért, mert tovább már nem lehet visszatartani. Az emberiség ki fog törni a karanténból és így vagy úgy, de el fog jutni az űrbe.
Eközben a bolygó felszínén a Fényerők folyamatosan kezdenek aktiválni bizonyos Erőtárgyakat és erőhelyeket a planetáris energiarácson belül, a Saint Germain gróf útmutatásával zajló Új Atlantisz projekt részeként.
Az első hely, ami benne van az aktivációs folyamatban, a Szerelem Temploma, Kis-Trianon közelében:
A Kis-Trianon épületében lévő mozgatható tükrökből álló szekrény az a hely, ahol Lamballe hercegnő és Marie Antoinette lehorgonyozták Atlantisz valódi Istennő misztériumait Saint Germain gróf instrukciói alapján 1776-ban.
Franciaország királynéja beavatást kapott az Istennő misztériumokba, amire itt a titkos bizonyíték azok számára, akik készek megérteni:

A Kis-Trianon aktivációja erős Istennő energiákat küld egy olyan Ley-vonalon keresztül, ami keresztülhalad a Long Island-en lévő Szerelem Templomán, hatékonyan tisztítva meg az USA keleti részén lévő plazma anomáliát:

A másik Erőtárgy, ami aktivációs folyamatban van, Szent István koronája:

Ez a talizmán most erős energiákat közvetít a Szíriusz csillagrendszerből, ami megerősíti az Orbán Viktor mögött álló Pozitív Templomos erőket a cabal ellen folytatott harcában, akik megpróbálják tönkretenni Európát.
Orbán Soros ellen van:
És az európai civilizáció elpusztítása ellen, amit Angela Markel, a Kalergi terv fő támogatója kezdeményezett:
A Pozitív Templomos erők és az egykori Osztrák-Magyar Birodalom pozitív Fehér Nemes családjai támogatják Európát:
Itt olvasható egy erre való utalás:
Olyan egyéb Erőtárgyakkal és Erőhelyekkel kapcsolatos információkról, melyek befolyásolják a geopolitikai helyzetet, akkor fogok beszámolni, ha erre szabad kezet kapok.
A Fény győzelme!

17 megjegyzés:

 1. Nem értem! Hogy jön a képbe a népnyúzó Orbán ???!!! És mi lesz az általa összeharácsolt sok-sok milliárdal ??!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek veled.Egy másik posztnál már Putyinnál ugyanezt leírtam én is. Egy pozitiv oldalon álló vezető nem követhet el súlyos büntetteket a népével szemben és ha mindeze ellenére támogatják őket a pozitiv erők akkor ebben ők is bünrészesek lesznek.... Az ilyen megnyilvánulások nem tesznek jót az Eseményt váró csoportoknak , inkább zavaróak.. Ott van például az Ecuadori Mujica aki tényleg országa felemelkedéséért küzd, őt vajon miért nem támogatják a pozitiv erők???

   Törlés
  2. Senki nem beszél olyan támogatásról, amire Te gondolsz, de a kapcsolatot mindenképpen fel kell velük venni és át kell alakítani a rendszert. Ez a folyamat zajlik most. Miért kell arra fókuszálni, hogy milyen egy politikus? Egyik sem az Egységért dolgozik és a Mátrix szolgája. Ez nem kérdés, de ennél leragadni nagy hiba. Mujica már nem elnök, lejárt a mandátuma. Az zavaró, ha "életben tartjuk" ezeket az energiákat azzal, hogy állandóan erre fókuszálunk és mindenhol arról beszélünk milyenek a politikusok. Az Eseményt váró csoportok tudják, hogy változás van és lesz és nem azon agyalnak milyenek voltak a vezetők. Azon agyalnak, hogyan tudnak hatni az emberekre, vezetőre, politikusra vagy a szomszédra... hogy hogyan tudnak önmaguk vezetői lenni és változn, fejlődni. De ez is csak úgy kezdődik, hogy önmagunk változunk először... és nem azt szajkózóm, miért lyen meg olyan egy politikus, hanem én hogyan tudok változni, mert akkor a világom is változik.

   Törlés
  3. Orbánék olyanok amilyenek ezen fölösleges vitázni viszont most a fő irány amit felvettek követendő és még ha fájó is,de szükséges támogatni ebben őket. Ne feledjétek hogy Orbán mentora egykor Soros volt,tehát pontosan ismeri a trükkjeit a manipulációs teknikákat amit jelenleg ellene
   fel tud használni!

   Törlés
  4. Azért sokkolt e beszólás...
   Népnyúzó?...
   Aki e oldalakon van tudhatja akik most politikai hatalmat akarnak azoknál rendesen rezeg a léc...
   sorosról ezekszerint pozitiv képed van? Mert ha Orbán népnyúzó akkor a spekuláns mit csinál?
   Nem félre értve: az zavar hogy Orbán pozitív környezetben van említve.. Igen az mert a totális hatalommal szemben hasonló "érzékenységű" ember a méltó ellenfél... Kint nagyobb a baj mint itt...
   + ha ide akarsz tartozni méltón, akkor tudnod kell mindenkinek van pozitív ill. negatív tulajdonsága ill. tettei... Ne itélkezz mert megitéltedsz. Orbán menni fog de csak az esemény után... Addig Ő az egyetlen aki tényleg ellen tud állni a háttérhatalomnak (bár nem vagyok meggyőzödve hogy hasoló értékeket vall mint mi, ill. hasonlóan értelmezi a világot mint mi)

   "Egy pozitiv oldalon álló vezető nem követhet el súlyos büntetteket a népével szemben és ha mindeze ellenére támogatják őket a pozitiv erők akkor ebben ők is bünrészesek lesznek.... " Ezt a bűn dolgot el kellene feledni... meg nép elleni... van olyan csopoprt akinek jó van olyan akinek rossz.
   Az állam adóság hazugsága a nép elleni tett!
   Azért nincs egészségügy mert a gyógyszer lobby ragaszkodik a jussához stb..
   Teséék már nagyképet gyakoraltba ültetni!

   Törlés
 2. Ha egy bolygót fel karnak szabadítani, nem lehet megkerülni azokat a vezetőket, akik éppen "hatalmon" vannak, bárhol is legyenek a világban és mindenképpen meg kell próbálni befolyásolni őket a felemelkedési folyamat sikere érdekében. Ebben a befolyásolásban Putyin tart legelől és Orbán is halad a maga módján. Nincs ebben semmi különös. Ha valaki ebben a megosztottság, a népnyúzás a pénzlenyúlás és a napi politikai alacsonyrendű csatározásokat igyekszik látni mögötte és abból próbál kiindulni, nagyon rossz úton jár és nem szolgálja sem a felemelkedést, sem az Egységet. Kérném szépen ezt figyelembe venni, mert a jövőben a politikai tartalmú, negatív hangvételű kommenteket törölni fogjuk, ahogy eddig is tettük.

  VálaszTörlés
 3. ""Untwine: És például tud a Föld börtön státuszáról?
  Cobra: Vannak bizonyos -behatárolt- ismeretei ezzel kapcsolatban."" --- szóval értem én.. (nem pejorativ volt a szóhasználatom!)

  VálaszTörlés
 4. A fentiekkel kapcsolatban két dolgot mndenképpen érdemes végiggondolni.

  1. Az, aki a megosztó politikáknak, hitrendszereknek és egyéb nem az egységet szolgáló energiáknak energiát ad azzal, hogy "közönsége" lesz ennek a cirkusznak semmivel sem lesz különb azoknál, akik a cirkuszt csinálják.

  2. A behatárolt ismeretek azt jelentik, hogy csak annyit képesek felfogni ebből az egész folyamatból, amennyit az energetikai szintje képes megérteni. A szándékai és eddigi céljai egyik politikusnak sem az Egységet képviselték. A gonoszt nem legyőzni és megölni kell..., ez sehová nem vezet és csak a régi rendszer megoldásait hozná és egy lyen változtatás semmilyen újat nem hordoz magában egy ilyen megoldáson alapuló társadalomra nézve. Áttranszformálás és "átpolarizálás" segít csak... amelyre mindenben és mindenkor csak szeretettel tudsz hatni és eredményt elérni. A döntés pedig az övéké, hogy hajlandóak-e együttműködni vagy nem. Ha nem, akkor erre is van megoldás, de az részükre fájdalmasabb.

  VálaszTörlés
 5. Ajánlom figyelmetekbe Kozsdi Tamás hangoskönyveit a youtube-on föleg szent-e a szent korona
  és Bácsi Boglárka Szent korona c. elöadását
  Hazugságra nem lehet egységet alapitani mert ha kiderül hogy nem jól tudtuk akkor megoszlik a társaság.Nimród vérvonala most is létezik és ha szíriusziak ugy akarják elö tudnak egy aktiv szent koronával hozakodni.A monda szerint az igazi nimród koronát a fehér atyák örzik a Pálosok.Azt se felejtsük el hogy corey goode mit hozott nyilvánosságra a belsö föld lakott állitása szerint elözö kataklizmák elötti civilizációk akik részt vettek a mai emberiség kialakulásában.Legtöbbször istenekként definiálta az alacsonyabb tudatszintü ember a nála sokkal tehetségesebb repülni is tudó humanoidot ahogy a hieroglifeken felvésték .A monda szerint az igazi szent korona nem áll meg hazug ember fején tehét Viktor alkalmatlan Apró István Tisztellek ,de biztos információval etessétek a jó népet mert különben elvész még a remény is ha ebben a cobra vonalban is csalódni kell

  VálaszTörlés
 6. Kedves SmalY! Teljesen egyetértek veled. A politikus is ember, így az ő tudatossága is fejlődik. Amit tehetünk, h segìtjük őket ebben. Legfőképpen azzal , h MAGUNK változunk.Örök érvényü: változz meg és a világ is megváltozik. Mi magunk változása hozza a politika struktúrájának változását. Ez egy lehetőség, ami rajtunk múlik. Hajrá és kitartás. Egyedül a szeretet örök. Fókuszpontváltás.
  Köszönöm. :-))

  VálaszTörlés
 7. Érdekes elemzést olvastam a koronáról,női korona.(Magyarok tudása)

  VálaszTörlés
 8. Kozsdi Tamás Szent koronáról nem tudott tovább jutni, könyvek segítségével, így sok mindent még nem tud. Bácsi Boglárka, ha ugyan arról beszélünk, akkor elég sok nevet használ. Avatara-Bácsi-Bácsfi Boglárka Erős Diána után meg nem mennék, mert igen megtévesztő. Tudomásom szerint fiatal korában oszlopos tagja volt a szélsőjobbnak, a hungarista nézeteknek, és hirtelen vallási színezetet váltott. A kommunikációjában egészen különlegesen torzítja az igazságot, és ha nem érted a magyar nyelvet szótagértelmezés szintjén, akkor hamar átverheted magad, és most igen finoman fogalmaztam. Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy helyre rakja magát, ezért fogalmazok ilyen finoman.
  Már több éve mondom, hogy a Szent korona, a körosztós vagy krisztus korona asszony korona. Magyarul a körosztós, keresztes, és krisztus jelentése ugyan az, csak minőségi különbség van a szavak között. Ha valakit érdekel, a szíriuszi naprendszerben lévő bolygón lévő lány fejére fog kerülni a krisztus Szent korona, a szent kör hona. Ő lesz a Magyarok nagyasszonya, bárki bármit is terjeszt erről. Alap dolog, hogy a kelár Szófián születik meg, míg a Magyarok nagyasszonya a Szírius naprendszer bolygójára születik meg. Szólán. Szkíta, aszkéta jelentése magyarul szabad ember-asszony, aki a magjára figyel és elkezdett a köreiből kilépni. Magyar az a lény, aki minden körből kilépett, és így az egyenes úton halad a mag felé, az egység felé. Bárki lehet szkíta, és magyar, tehát nem népfüggő, hanem minőség függő e két kifejezés. Valójában Szkítiában élsz, és Szkítia jelentése a szabad emberek-asszonyok területe, ahol szabadon élnek. Azt kell elérned, hogy szkíta legyél, mert mihelyt szkíta vagy, onnantól Szkítia tagja vagy, akinek nem tudnak ártani, ha minden külső hatást teljesen beküld a magjába, és semmilyen olyan energiát nem tart magánál, ami nem az övé. Mindkét bolygón van egy-egy bán, Or-szág(orr szag, óra szög) Bán, aki addig helyettesíti a kelárt, a Magyarok Nagyasszonyát, míg nincs Szkítiában. Orbánnak is tudatosodnia kell, és rá kell jönnie, ki is valójában, mert nagyon félrevezették, félrevezette magát. A bán mindig az az ember, aki a legalacsonyabban van. Aki még a Bánnál is alacsonyabban van, az nagyon kapkodja magát, mert nem fog tudni Szkítiában maradni. Sok mindent lehetne erről mondani, de minden információ, amire szükséged van ott van benned, a magodban.

  VálaszTörlés
 9. Sziasztok, ehhez szeretnék hozzászólni :"A Kis-Trianon épületében lévő mozgatható tükrökből álló szekrény az a hely, ahol Lamballe hercegnő és Marie Antoinette lehorgonyozták Atlantisz valódi Istennő misztériumait Saint Germain gróf instrukciói alapján 1776-ban." Ezeket a minőségeket:mindenki aktiválhatja mag(j)ában ezekkel a segítő hanganyagokkal Aminek a csoportos címe : Atlantiszi magok ébredése..4 részből áll, szeretettel ajánlom :https://www.mediafire.com/folder/udm174qp1jag4/Atlantiszi_aktiválások Üdv Marga

  VálaszTörlés
 10. Ha nem Orbán vezetné az országot, már nem lenne Magyarország.Inkább köszönd meg, hogy sok fáradsággal, magyarságtudattal megmentette az országot a hyének karmaitól. A sok hazaáruló és megtévesztett tudatú ember negativitása ami még akadálya annak amit Nosztredámus jósolt Zrinyi Miklósnak.
  "Királyok gyűlése lesz Budán, De császárok magyar marad
  Egy évszázadra legyőzhetetlen Mert uralkodik a Lélek és a Szellem". Inkább küldj szeretettet és biztatást Orbánnak és munkatársainak mert szüksége lenne rá, ahelyett a sok rágalmazásnak ami a fentiekben áll. Érezz hálát amit a magyarokért tesz ez emelne téged is meg országunkat is. Mária

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért nem kell senkit fényezni. A magyar forintot egy magán személy, a magán bankján keresztül állítja elő, és nem a Magyar Nemzeti Bank,tehát nem a magyar állam. Azt tudod, hogy aki fizet, az parancsol. Ha ez így van, akkor ez a magán személy, fizeti a magyarnak hitt kormány, parlamentet, rendőrséget, közhivatalnokokat. A valóság az, hogy kilóra meg lett mindenki véve, aki magyar forintot használ, és még nem is tudja. Tehát van ennek a magán személynek egy magán parlamentje, egy magán kormánya, egy magán rendőrsége, egy magán hivatalnok rendszere, bírói, stb, ami be van jegyezve az USA-ban mint Magyarország nevű vállalat. Ne áltasd magad, mert olyan, hogy magyar állam nem létezik, és nem fizet senkinek semmilyen bért. Orbánt, de a világon az összes politikust, pl. Trumpot is egy magán személy, egy magán bankon keresztül fizeti, és mondja meg nekik, mit tegyenek. Téged is megvettek kilóra, és még nem is tudsz róla, mert magyar forintot használsz, ezért is vagy rabszolga, mert meg lettél véve.

   Törlés
  2. A politikai témájú hozzászólásokból úgy gondolom ennyi elég volt, többet nem jelentetünk meg ilyan kommenteket. Köszönöm a megértéseteket. Sajnos még sokan egy fura nézőpontot alakítottak ki a politikusok iránt és nem látják a megosztott világot mögöttük, azt amiben élünk és nekik mi a szerepük valójában, de sokan azt sem látják, hogyan munkálkodnak és igyekeznek befolyásolni őket mind a pozitív, mind a negatív erők egyaránt.

   Törlés
  3. Pont a dualista világ miatt néha helyére kell a dolgokat billenteni. Mondok egy egyszerű esetet a dualizmusra. Ha egy csoport, két pártra szakad, és azt mondja, hogy állj mellé, és olyan hihető is amit mond indoknak, meg a másik is ezt teszi, akkor egyik mellé sem állsz oda, hanem megvárod, míg mindenki rájön, hogy hazudnak. A két csoport össze fognak veszni valamin, mert mindegyik hazudik, és a vége a két csoport közötti vitának, ha fegyvert fognak az, hogy kitör a polgárháború, másként a tolvajok háborúja. Ugye a tolvajok mindig hazudnak. A polgár egyik jelentése tolvaj, csak a pol szót fordítva olvasd, mert vannak olyanok, akik mindent megfordítanak. Amíg egyek voltak, egy csoport, addig nem volt háborúság, és rend volt a csoportban. Az egész csoport felbomlás egy hazugsággal indult, és ezért nem kell egyik mellé sem állni. Azért hoztam fel ezt a példát, mert nagyon időszerű Magyarországon, és úgy néz ki most, hogy ilyen irányú lesz a folyamat, és az oroszlán, akinek neve a zenélő sivatagok tigrise, a Turáni tigris, sem fog ebbe beavatkozni, de ugrásra kész. Az andromédai űrhajó ismeri az oroszlánt, mert találkoztak vele pár éve, pedig akkor még kölök volt az oroszlán. A lényeg, hogy nincs sem pozitív erő, sem negatív erő, hanem olyan lények vannak, aki helyre akarják magukat rakni, és keresik a megoldást, magoldást, miként tudják ezt megtenni.

   Törlés