2017. június 13., kedd

Szeretetkristály vs. Cintamani

1. Szeretetkristály
Készítette: Cseri Melinda, Dr. Tóthmartinez Adrienne
Aura vizsgálat készült a szeretetkristály felvétele előtt és után. A bemutatott vizsgálat egyedi méréseken alapul. Örömmel osztjuk meg a méréseink eredményét.1/A aura alapszíne türkiz és ibolya, ami a segítőkészség és érzékenység mutatója, a hűséges emberek színe. 

Jobb váll fölött található energia hiányos benyomat egy” terhet” jelez.
Érzelmileg nyitottság jellemzi a vizsgált személyt. A jin-jang egyensúly kissé megbomlott, dominál a jin oldalon a befogadói állapot, azaz érzékeny a környezetére, mélyen elfogadó hozzáállást tanúsít.
A fej fölötti világos ibolya-kék mező a gondolatiságot mutatja, tisztán spirituálisan látja a vizsgált személy a helyzetét, amiben van. A csakrák a mindennapi tevékenységeket kísérő gondolati és energetikai instabilitást jelzik. Egy átlagos hétköznapi gondolkodó, tépelődő magatartás ilyen lenyomatokat és energiazavarokat okoz.

2/ a) A szeretetkristály felhelyezése pillanatában, szinte azonnal megváltozott az aura: egy harmonikus térbe került a vizsgált személy. Ezt a pillanatot rögzítettük. A gondolat pozitivitása fokozódott, az érzelmi állapota kiegyenlítődött. Testileg teljesen ellazult. A jin-jang arány javult. Az összes testtájék energiája kiegyenlítődött. A test-értelem-szellem diagramban dominálóvá vált a gondolatiság - ez alapfeltétele a napi életben a tudatosságnak. Tehát a szeretetkristály hozzájárult a tudatosság fokozódásához.
b) Az aura a gépi mérés szerinti maximum értékre ugrott. Ez a 100% érték ezt jelzi, hogy a gépi méréshatára fölött akár 10-szeresre is ugorhatott az előző állapothoz képest és azonnal harmonizálódott. Ennek a jelentősége abban van, hogy a szeretetkristály nemcsak az ŐT viselő személyre van hatással, hanem a körülötte lévőkre is kiterjed a hatósugara. A jobb oldalon mutatkozó narancs szín a külvilág felé egy boldog embert mutat. A zöld aura egy teljesen harmonikus szeretetgömbbé változott, a szélén arany fénnyel.
c) A csakrák energiatöltöttsége 80-90%-os, kiegyenlítetté vált. Feltűnő, hogy a szív csakra megnőtt, színe zöldből türkizzé vált, ami annak a jele, hogy egy magasabb dimenzióból képes lecsatornázni szeretetenergiát, amelyet azonnal cselekvő szeretetté alakít. A korona csakrát fehér energiával övezett rózsaszínűvé változtatta, amely a koncentrált isteni szeretetenergia mutatója.
* * *
2. A Cintamani kő, amely lehorgonyozza a Fényt
Készítette: Cseri Melinda, Dr. Tóthmartinez Adrienne
Egy vizsgálatot végeztünk, amelyben a cintamani kő hatását néztük egy vizsgálati személlyel való kontaktus hatására. Elkészítettük a vizsgálati alany aura képét a cintamanival való kontaktus előtt, a kontaktus pillanatában, 3 perccel a kontaktust követően, majd a követ eltávolítottuk. A méréseink egyediek, mégis sokat mondóak. Szeretettel osztjuk meg vizsgálataink eredményeit mindannyiótokkal.

1/ A vizsgálat előtt, az alany kiegyensúlyozott érzelmi tónusban, szellemi frissességben, döntően kreatív energiákkal jellemezhető, megfelelő relaxált állapotban, átlagosan 70-90% csakra töltöttségi szinten van.

2/ A cintamani követ, egy medálban a nyakba akasztottuk, amely belógott a szív csakra magasságába. A felhelyezés pillanatában a vizsgált alany egy határozott nyomást érzékelt a nyak- váll magasságában. Ezzel egyidejűleg az aura színe azonnal türkiz színűre változott, amely a kék - gondoskodó, segítőkész, támogató energiákat ötvözi a szeretet zöld energiáival. A test-értelem-szellem diagramban az arány azonnal elkezdett a szellemi szintek felé tolódni az értelmi energiák visszahúzódásával egyidejűleg. A torok csakra tisztulása is elindult, és fellazult a szív csakra energiája, amelyben szintén egy tisztulási folyamat figyelhető meg. Ezzel párhuzamosan a vizsgált személy egy „nyomást” érzett a szív tájékon. A vizsgált alany úgy érezte, hogy a ki nem kommunikált események érzelmi nyomait tisztítja a cintamani. Az auraképen ez a folyamat ott fedezhető fel, ahol látszik, hogy a torok csakra és a szívcsakra is mélykékké változott, ebben az esetben a szív csakra segít a torok csakra munkájában, ezért elmondható, hogy ezzel már 2 főcsakra dolgozik azon, hogy a lecsatornázott energia biztonsággal elérje célját.
jin:rózsaszín, jang: türkiz
kilép a polaritásból
 érzelem: 10%, értelem: 15%, szellem: 75%


3/ A vizsgálat 3. percétől radikálisan megváltozott a helyzet, a vizsgálat alanyában egy könnyű szabad érzés jelent meg, a nyomás megszűnt, a test mélyen relaxált állapotba került, a lehunyt szempillák alatt ezüstfehér fény volt érzékelhető. A jin és jang energetika teljesen szétnyílt – ez akkor jelentkezik amikor kilépünk a polaritásból (az energiatest az egységbe lép, hátra hagyva a polaritást). A test és értelmi energiák teljesen visszahúzódtak (10-15%), 75%-ban a szellemi energiák domináltak. Az eddig „kontrollált” érzelmi állapot kiszabadult-egy könnyed lebegéssé szelídült. Az aura színek egyenletesen ezüstfehérré alakultak, bal oldalon finom rózsaszín árnyalattal, amely az idő előre haladtéval nem változott. A fehér aura a teljes befogadás állapota, a képen a befogadói oldalon látszik a nagyobb fényintenzitás. A csakrák jelentősége és intenzitása lecsökkent, mert beállt egy testen kívüli magasabb tudatossági szint, fokozott érzékszerveken kívüli érzékeléssel kísérve. Az aura ezüstfehérré változása önmagában is a teljes fényspektrumot hordozza, ez a feltétel nélküli szeretetfény állapota. Innen nézve átláthatjuk és megérezhetjük a körülöttünk lévő eseményeket egy magasabb szempontból.
A magas rezgésű aura beálltával lecsökkent a fej energiájának összértéke - mert az ellenállás lecsökkent, ezáltal könnyen átjárhatóvá vált. Ez az energiaképlet annak a tükre, hogy a gondolatok itt már nem játszanak szerepet. Ez azt bizonyítja számunkra, hogy a fény birodalmába belépni csak gondolatmentes állapotban lehet.
Máté (18,3) „Ha nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem mentek be az Isten országába”

4/ Ahogy a cintamani kő eltávolításra került, azonnal visszaállt az eredeti sárgás arany, vidám kreatív aura tónus. Látható, hogy az összes csakra fellazult az alsó csakrák különösen aktívak - visszalépett az egós aktivitás - solár plexus felerősödésével, és a szex csakra aktivitása is megduplázódott. A cintamani eltávolítása egy belső „zuhanás” élménnyel párosult, ami azonban „könnyű” érzet volt, mert az energia nem rekedt meg a testben hanem akadálytalanul átáramolhatott. Megfigyelhető még a testtájékok energiaszintjének teljes kiegyenlítődése. Egy érdekes változás is nyomon követhető, miszerint a szív csakra visszahatott a torok csakrára- amit az jelzett, hogy a torok csakra színe zöldre változott. A szív csakra ezáltal dupla intenzitással végezte gyógyító , harmonizáló hatását az egyén teljes aura mezejére: ezt jelzi az aurában látható sok zöldes színspektrum.
A fenti folyamat azért lényeges, mert így megteremtődött az energetikai testek szabad átjárhatósága- ezért magunkon keresztül le tudjuk földelni a Fényt. A változások további hozadéka a jin-jang energiák teljes harmonizálódása.

A vizsgálat eredményeinek eléréséhez teljes nyitottságra, és a gondolatok elengedésére van szükség. Az elme torzíthatja az energiákat és megnehezítheti a kövek hatásainak leképződését.
Hajdúszoboszló, 2017.06.12.

A Fény győzelme!

7 megjegyzés:

 1. Kedves Smaly Seven! Tudnál nekem elérhetőséget adni, hogy hol tudnék beszerezni igazi cintamani követ? Sajnos eléggé visszafogottak az anyagi lehetőségeim, de már régóta érzem, hogy szükségem van rá. :) Sok helyen próbáltam keresni, de eddig nem sikerült. Előre is köszönöm a segítséget!
  Seileila

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ma fogom feltenni a COBRA magyar FB csoportba az infókat a közös rendelésről. Mi a COBRA által tachyonizált köveket rendeljünk attól a személytől, akit személyesen is ismerek.

   Törlés
 2. Milyen néven/címen van az a website v. blogoldal, ahol a Szeretetkristály rendelhető ?? N. Köszönöm; Kiss József ...

  VálaszTörlés
 3. Senkinek nem tűnik fel, hogy mindegyik "aurafotón" ugyanazzal az arckifejezéssel ül a nő? Illetve három különböző váltakozik, holott percek telnek el a készítésük között! Ti egyszerűen kiszíneztétek a fotókat és hülyének nézitek az embereket, sőt leveszitek őket nem kevés pénzzel azokért a kavicsokért. Ti a Sötétség oldalán álltok és nem a Fényén.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha ismernéd a technikai részét a felvételkészítésnek, akkor ezt a bejegyzést nem tetted volna meg. Kérlek nézz utána, hogyan történik az aurafotózás.
   Ha nem, akkor csak annyit, hogy az elején készül egy állókép és utána történik az energetikai "vzsgálódás". :)

   Törlés
 4. Illetve annyit hozzá, hogy nem veszitek le az embereket, mert a "kavicsok" ingyenesek. Ez olyan, mikor a katolikusok "óva intettek"kint kuksolva a krisnás rendezvény előtt, hogy bent ne egyek"húst" mert mérgezett, az teljesen hidegen hagyta őket, hogy mondjuk nem esznek húst....:)))

  VálaszTörlés