2017. június 3., szombat

Iránymutatás a Cintamani rácshoz

Eredeti bejegyzés:
Fordította: Rácz Anita

Itt található néhány tipp és iránymutatás azok számára, akik el szeretnének ásni Cintamani köveket szerte a bolygón.


Ami a kő méretét illeti, ahhoz, hogy megfelelő aktiváció jöjjön létre, egy minimum 2-3 grammos vagy attól nagyobb kőre lenne szükség, ahogy azt Cobra is javasolta. Az is lehetséges, hogy több kisebb, 2 g alatti követ ásunk el ugyanabba a résbe. Ebben az esetben minimum összesen 4 g kő javasolt és 5 grammnál több. Minél több kő van elásva egy helyen, annál erősebb lesz az aktiváció.
Cobra kérésére a köveket magukban kellene elásni, nem más típusú kővel vagy anyaggal együtt, hogy elkerüljük az energiamintában jelentkező zavart. A tachyonizált kövekkel nagyobb aktivációt lehet elérni és sokkal inkább ez javasolt.
Ajánlatos saját, személyes követ magunknál tartani, mivel ezeknek fontos szerepük lesz a Galaktikus hullámok energiáinak saját energiamezőnkbe való lehorgonyzásában, amikor az Esemény megtörténik. A kő védelmünkben és spirituális utunkban is segítséget nyújt.
Hely szempontjából az a legfontosabb, hogy meggyőződjünk arról, hogy a kő biztonságban lesz és a helyén fog maradni. Jobban rezonál, ha a talajba helyezzük és nem virágcserépbe. A víz is erősen rezonál, de ha folyóba helyezzük el a követ, győződjünk meg róla, hogy biztonságban van. A Fényerők azt is kérték, hogy az óceánokba és tengerekbe is dobjunk legalább 3 grammos köveket, amilyen messze lehetséges a parttól.
A talajban a lehető legmélyebbre ássuk el, lehetőség szerint 30 cm mélyre. Viszont ha nyilvános helyen vagyunk és nem tudjuk ilyen mélyre elásni, tegyünk meg minden tőlünk telhetőt. A lényeg, hogy a kő biztonságban legyen és a helyén maradjon.
Ahhoz, hogy hol helyezzük el a követ, kövessük belső vezetésünket. Bárhol is helyezünk el követ, mindenhol működni fog. Jelenleg azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb helyen legyenek elásva szerte a bolygón, hogy elérjük az elásott kövek kritikus tömegét. Szóval menjetek bátran és ássátok el. Olyan helyeket keressetek, ahol szükség van a Fényre és/vagy ahol erős energiákat, geológiai vagy ökológiai képződéseket tapasztaltok. Rendelkezünk egy adatbázissal, ahol feljegyezzük az elásott köveket, ha tudunk róla. Ezért ha elástál egy követ, kérlek, írd meg nekem az untwine1@yandex.com e-mail címre.
Tippet is tudok adni néhány esetben, hogy hova érdemes elásni, de kérlek, értsétek meg, hogy lehetetlen mindenkinek útmutatást adni ezzel kapcsolatban, ezért főleg azokkal a speciális helyszínekkel kapcsolatban fogok csak válaszolni, amikről tudok és olyan területekről, ahová eddig nem jutottunk el. Ha nem válaszolok, egyszerűen csak kövessétek saját belső útmutatásotokat és a Forrással való kapcsolatotokat.
Az aktiválással kapcsolatban elmondható, hogy nem számít, mit teszel, amíg a kő biztonságban van, mindenképp megtörténik az aktiváció, mivel a kövek így is, úgy is megtartják tisztaságukat és lényegüket és a Fényerők ellenőrzésük alatt tartják, hogy mi történik és végrehajtják az aktiválást és a lehorgonyzást. Természetesen mindehhez te is hozzátehetsz valamit pl. meditációval, ha úgy érzed. Pl. megjelenítheted gondolatban magad előtt, hogy egy ragyogó Fényoszlop érkezik a Központi Napból és keresztüláramlik a területen le a Föld közepébe, majd vissza fel az ég felé, de az Istennő Örvény technika is nagyon jó:
Az Ibolyaláng, az AN Fehér Tüze és bármely másik meditáció is nagyon jó, amelyikre vezettetést érzel.
Ami az aktiválást illeti, az elásott kövek grammonként kb. 5 km átmérőjű örvényt hoznak létre, ami a Fátylon túlra is elér.
Ami a geometriai mintákat illeti, először is gondoljunk arra, hogy akár már egy darab kő is aktivációt hoz létre.
Ezt lehet úgy növelni, hogy 7 darabot ásol el Élet Magja alakban, ami egy hatszög, középen egy hetedik kővel, és egészen 7 km távolság is lehet az egyes kövek között. Ez az egyik, ha nem a leginkább elterjedt stabil és vezető forma a kozmoszban. A vektor egyensúly, az Élet Virága, a legtöbb kristálymolekula szerkezet, a platóni szilárd anyagok és a Metatron kocka alapját is ez képezi.

Az elmúlt néhány napban, 1 nappal az után, hogy az angliai Avebury körül el lettek ásva Élet Magja alakban Cintamani kövek, ez a gabonakör jelent meg a közelben:

Ez az Élet Magja szimbólum megnövelhető úgy, hogy 12 követ ásunk el körülötte, Élet Virága alakzatot hozva létre:

És persze, mindez még jobban megnövelhető, ha folytonos Élet Virága alakzatban ássuk el a köveket.
De újra fontos kihangsúlyozni, hogy akár már egy kő is aktivációt hoz létre, szóval tégy úgy, ahogy vezettetést érzel.
Minden érző lénynek, aki benne van ebben a földi börtönhelyzetben, szüksége van megkönnyebbülésre, ezért arra kérlek, ha csak lehet, ne késlekedj. Ha tudsz bármiben segíteni, nem csak a Cintamani kövek elásásában, kérlek, tedd meg.
Köszönet mindenkinek, akik az elmúlt két évben segített ebben a projektben. Folytassuk tovább, növeljük a lendületet a Végső Áttörésig.

A Fény Győzelme! 
                                                                                       * * * * 
COBRA a "Cintamani Rács" bejegyzéshez írt  frissítése: 

Egy adag Cintamani kő készen áll azon Fénymunkások és Fényharcosok számára, akiknek nincs pénzük arra, hogy vegyenek. Ők ingyen fogják megkapni a köveket, csak a postaköltséget kell kifizetniük. Az Ázsiában és Ausztráliában élők kérem, az anthem.chang@gmail.com címre írjanak, az Észak-és Dél-Amerikában élők a joyandlove1@outlook.com címre, az Európában és Afrikában élők pedig az arbresolaire999@gmail.com címre.

Azok, akik részt szeretnének venni a Cintamani elásásában, az alábbi bejegyzésben olvashatnak részletes információkat:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/06/cintamani-grid-guidelines.html

Csak egy rövid megjegyzés: NE ásd el a saját személyes Cintamani kövedet.

Az elmúlt néhány napban az angliai Fonthill Down területén egy gabonakör, Tajvanon pedig felhőhajók jelentek meg. A plejádiak ezzel fejezik ki támogatásukat a bolygószintű Cintamani rács projekthez:
https://theeventhub2015.blogspot.com/2017/06/cloud-ships-in-taiwan.html
A teljes cikk itt olvasható magyarul:
(http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/05/cintamani-racs.html)

COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport

1 megjegyzés:

  1. Én e-mail-ben kértem egy követ, magyarul írtam, úgy is jó lesz? Vagy angolul kell kérni?

    VálaszTörlés