2017. május 29., hétfő

Cintamani Rács

Fordította: Rácz Anita

A legutóbbi Cintamani-ról szóló bejegyzésem óta jelentős mértékben megerősítették a bolygó felszínén lévő Cintamani rácsot.
Két darabot az Antarktisz bizonyos stratégiailag kulcsfontosságú pontjain helyeztek el :

Sok követ helyeznek el világszerte folyamatosan óceánok és tengerek mélyén, valamint barlangokban.
A bolygó legtöbb kulcsfontosságú örvénypontján elszánt csoportok dolgoznak azon, hogy Élet Virága alakzatban helyezzék el a Cintamani köveket, mint pl. Long Island-en:
Chengdu-ban:

És sok más helyen, főleg Ázsiában.
Mióta Kelet-Ázsiában 2017 elején kialakították az első Élet Virága rácsot, drasztikusan megnövekedtek a felhőhajó jelenségek.

Ezek a felhőhajók a Galaktikus Konföderáció álcázott hajói, melyek azokat az ATVOR oszlopokat hozzák létre, amelyek az elásott Cintamani kövekbe ereszkednek le és megtisztítják az elsődleges anomáliát.
A bolygó körül lévő Cintamani rács a planetáris Fényrács megvalósításának egyik fő eszköze. Minden alkalommal, amikor egy Cintamani követ elásnak a talajba bárhol a bolygón, egy hatalmas angyali lény horgonyozódik le azon a ponton, több mérföld átmérőjű energiaörvényt hozva létre:

Amikor ezen angyali lények kritikus tömege lehorgonyozódik a bolygó körül, a Yaldabaoth entitás feje elkezd szétoszlani. Az entitás fejének szétoszlásával kapcsolatos helyzetről valószínűleg június közepe után fogok tudni híreket közölni, miután a Fényerők teljesítik bizonyos műveleteiket.
A bolygó körül sok zenei fesztiválhelyszínen is folyik a Cintamanik elhelyezése, hogy elősegítsék a pozitív földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétel élményét az általános techno/rave kultúrában:
A te saját Cintamani köved a te saját vezető csatornádként fog működni, ami a Végső Áttörés energiáit fogja csatornázni, amikor megtörténik az Esemény.
Azok a kövek, melyeket világszerte elhelyeztek a talajban, annak a Cintamani rácsnak a részét képezik, amely a Végső Áttörés energiáinak csatornájaként fog működni, amikor megtörténik az Esemény.
Azt a vezettetést kaptam, hogy készítsek elő egy újabb adag Cintamani követ. Az alábbi oldalon lehet hozzájutni:
Limitált mennyiségű Cintamani követ helyeztünk el a StratoProbe 5 űrszondán, ami egy űrközeli jármű és a csapatom indította útjára. A StratoProbe űrszonda kb. 34 km-es maximális magasságra jutott el és az általa készített fotókon jól látható a Föld görbülete:

Ezek a Cintamani kövek a Fátylon túlról származó kozmikus energiákat tartalmaznak és itt lehet hozzájuk jutni:

A Fény győzelme! 

(A Cintamanikról a korábbi bejegyzésekben itt lehet még olvasni: 12 megjegyzés:

 1. Miért nem ingyenes ez a kő? Ahol már pénzt kérnek ott hogy higgyünk benne?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Más ásványokat, különleges köveket hol kap ingyen? A jelenlegi rendszerben az "érték" és a "befektett munka" pénzben van kifejezve. Mi ebben a rendkívüli és mi köze ennek a hithez?

   Törlés
  2. Pont ezt a rendszert kellene kiiktatni,hol a pénz az érték mérlege ott az adósságalapú rendszer ami a negativ erők műve.Nem kellene ezt nekünk eladni.

   Törlés
 2. Csak óvatosan! Nincs jó érzesem... az üzlet szagát érzem, a hitnélkül nem vásárol az ember ilyesmit...

  VálaszTörlés
 3. Valahogy mégsem tul bizalomkeltő hogy a pozitiv fény erők dolgairól van szó , akik legyőzik a negativ entitásokat akik annyi rosszat csináltak a világunkal többekközött a pénz hatalmát.És most mi akik hiszünk a pozitiv élhető világban hogy hamarossan megtörténik az esemény,most mégis pénzért vegyük ezeket a köveket.Ez nem tul pzitiv dologra utal.Pláne nekünk akik alig tudjuk mát a horibilis számlákat fizetni ez lehetetlen,sajnos.

  VálaszTörlés
 4. Úgy látom néhány dolog keveredik és összekevernek egyesek valamit... A lényeges pontokon ingyen kerültek a helyükre a cintamani kövek, erről a Fénymunkások már gondoskodtak és folyamatosan dolgoznak ezen. Ha valaki szeretne hozzájárulni, hogy ez a rács kiépüljön meg tudja tenni, hogy ő maga is segít ebben. Semmi gond, ha nem ismeri vagy nem érzik egyesek a tachyon energiát... van aki igen és tudja mit jelent és mit lehet vele elérni. Ha valaki önmagának szeretne egy ilyet és a kövek áldásos hatásait szeretné kihasználni ugyanúgy megveheti, mint bármilyen más kristályt vagy ásványt, mi ebben a szokatlan?
  Ásványbörzén is pénzért árulják a kristályokat, amiket pl. a kristálygyógyászatban használnak fel. A jelenlegi rendszert, amiben élünk mi sem tudjuk még kikerülni. Nagyon sokan dolgoznak azért, hogy ez a pénzügyi rendszer megváltozzon és a pénzt "kivezessék" a rendszerből. Lassan minden ember rájön, ha olyan véleményeket olvas, amiben a félelem érződik, hogy honnan származik... már nagyon átlátszó. :)

  VálaszTörlés
 5. Smaly Seven én értem az érvelését, de nekem egyszerűen logikailag nem áll össze. Egy olyan szervezetnek, ahol fejlett technológia van, fényharcosok ténykednek,harcolnak, egyszerű földi ember be sem léphet az Ellenállási Mozgalomba, miért kell az amúgy is letompított emberektől pénzt szedni.
  Lehet, hogy tényleg az én 30 vagy 200 euróm kell nekik?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, van fejlett technológia, de nem a felszínen ténykedő Fénymunkásoknál. Ott még nem tart a folyamat. Amit eddig megkaptunk, az a Light Mandala és már elkezdtük használni. Nem szed senki pénzt, hanem mindenki szabad akaratából eldönti, hogyan tudja a földi körülmények között támogatni a folyamatot ezzel a lehetőséggel. Akik ilyet vesznek, nem tudatlan emberek és tudják mit vesznek. Bárcsak Te is éreznéd és tudnád, amit ők. Ez sem kötelező, egyébként a gyémántnál is ritkább. A gyémántból 30000 kg-ot bányásznak évente, a cintamaniból 20 kg-ot találnak a Fényerők segítségével és információi alapján.

   Törlés
  2. Utána akartam nézni ennek a 30 ezer kg-s infónak és azt találtam, hogy helytelen:
   http://geology.com/articles/gem-diamond-map/

   Összeadtam gyorsan a számokat, lehet helytelen mert kézzel gyorsan beírtam nem volt kedvem táblázatkezelő programmal most, de én 69771 kg eredményt kaptam, szóval majdnem 70 tonna ami több mint duplája az általad megadott számnak. Bár ugyan ez nem cáfolja a lényeget, sőt csak még jobban megerősíti az érvelés lényegét, a pontosabb számok miatt azonban úgy gondoltam egy kicsit helyesbítek.

   Törlés
 6. Az embereknek szép lassan át kell kalibrálniuk a gondolataikat ha segíteni akarnak az előbbre jutásban. A pénz csak egy eszköz ami jelenleg még a Földön működik és amivel igenis lehet jólétet teremteni . Ha úgy érzed hogy neked szükséged van egy ilyen kőre , mert hiszed hogy attól neked és/vagy a környezetednek jobb lesz , akkor ne sajnáld kiadni rá azt a 100-200 Eurót , mert előbb vagy utóbb biztosan vissza kerül hozzád az az összeg . Mi teremtjük a saját életünket ! A Fény Győzelme!

  VálaszTörlés
 7. Jó napot Mindenkinek! Én kb. 1 hete rendeltem meg a saját cintamani kövemet, már régebben olvastam róla, de most éreztem erős késztetést arra, hogy legyen egy saját cintamani kövem. Egyszerűen itt ültem a monitor előtt, olvastam a szöveget és ekkor hasított belém, hogy itt az idő, cselekedni kell. Megrendeltem és egy Ishtar Antares nevű emberke válaszolt is nekem, hogy 2-3 héten belül megérkezik a kő, Szlovéniából és köszöni a rendelésemet. Persze bizonyára vannak akik kétkedve veszik tudomásul, hogy míg Hitler annak idején mindent megmozgatott, hogy legyen egy ilyen köve, addig én 2017-ben a netről könnyen hozzájuthatok. Csak az energiák voltak akkoriban nagyon alacsonyak, most már nincsen értelme annyira titkolózni és rejtegetni azt ami jó, hiszen beléptünk az Aranykorba, a fenevad is megmutatta magát, akkor megmutatják magukat a fényerők is. Egyébként le fogom ellenőriztetni a szellemvilág segítségével a követ, hogy az valóban cintamani-e?! Eddig nem érkezett olyan információm, ami azt mutatná, hogy ez átverés és valaki lehúzza az embereket cintamani követ ígérve nekik. Meglátjuk hamarosan mi lesz. Most várok a csomagra.....

  VálaszTörlés
 8. A hozzászólásokat olvasva úgy éreztem, szükséges tisztázni néhány dolgot. Először is, a pénztől való zsigeri irtózás a fénymunkások/fényharcosok körében eleve a sötét erők programozásának eredménye.

  A pénz önmagában csupán közvetítőeszköz, és mint minden eszközt jóra és rosszra is lehet használni. A sötét erők arra használják, hogy a pénzügyi rendszeren keresztül ellenőrzésük alatt tartsák a lakosságot, rákényszerítsék az embereket, hogy részt vegyenek a kizsákmányoláson, bér- illetve adósrabszolgaságon alapuló rendszer működtetésében. Vagyis arra kényszerítenek minket, hogy föladjuk a szabadságunk egy jelentős részét.

  Azt várni, hogy a világosság erőihez tartozó, de a Föld felszíni társadalmában élő emberek teljes mértékben mellőzzék a pénz használatát, egyfelől képtelenség, másfelől pedig a saját mozgásterünk súlyos korlátozása.

  Pontosan ez utóbbi miatt plántálták belénk, hogy "a pénz mocskos". A pénz önmagában egy eszköz, semleges. Eljön majd az idő, amikor már nem is lesz szükségünk rá, és megszüntethetjük, de odáig el kell jutnunk, és jelenleg pontosan az a feladatunk, hogy belülről bomlasszuk a rendszert. Ezért jöttünk, ezért születtünk ide.

  Mivel jelenleg szinte minden pénzbe kerül, még az alapvető létfenntartáshoz is kénytelenek vagyunk pénzt szerezni. Akik próbálnak valami olyanból pénzhez jutni, ami nem szolgálja közvetlenül a rendszert, gyakran találkoznak rosszallással, vádaskodással, amikor mondjuk gyógyításért, alternatív termékekért, spirituális szolgáltatásokért, előadásokért, konferenciákért kérnek pénzt. Cobra és pl. David Wilcock is folyton megkapják, hogy micsoda rémes, pénzéhes alakok, amiért fizetős konferenciákat rendeznek. Mintha egy konferencia szervezésének nem lennének költségei, és mintha a jelen körülmények között az emberek nem pénzből élnének.

  Az rendben van, ha a rendszernek dolgozunk pénzért, mert hát „valamiből meg kell élni” de ha a rendszer ellenében tevékenykedünk, akkor szó sem lehet megélhetésről, költségekről és a többiről, mert „a pénz mocskos”, és ahol jelen van, ott „valami bűzlik”.

  Ez a fajta hozzáállás lényegében azt diktálja, hogy az emberek kettős életet éljenek és egymásnak ellentmondó tevékenységek közt osszák meg idejüket, erejüket: oldják meg a pénzkérdést valamilyen a rendszerbe illeszkedő, „polgári” módon, a rendszernek ellentmondó kezdeményezéseket pedig működtessék tisztán önkéntes, pénzmentes alapon. Éppen ez a gondolkozásmód az egyik mechanizmus, ami biztosítja, hogy az erőforrások a rendszer oldalán bőségesen álljanak rendelkezésre, a rendszerrel szemben állóknál pedig az állandó erőforráshiány legyen a jellemző.

  A küzdelem, amit folytatunk, pedig jócskán túlmutat, illetve túl kéne mutasson a puszta létfenntartáson, de így a többség számára az is gondot okoz. Szerencsére manapság a közösségi finanszírozás elterjedésével egyre többen döbbennek rá, hogy minden mozgalomnak, vagy bármilyen alulról szerveződő közösségnek jelenleg pénzre van szüksége, hogy hatékonyan és hatásosan tudjon működni. Azt is egyre többen értik, hogy a pénzbeli támogatás a közös célokhoz való hozzájárulást jelent. A sok kicsi sokra megy elvén is össze lehet dobni, meg lehet valósítani olyan dolgokat, amiket korábban csak jelentős tőkével rendelkező szereplők tudtak megvalósítani: pl. valóban független médiát, közösségi kampányokat stb. A jótékonysági adománygyűjtés gyakorlata még általánosabb. Persze egyes megbízott fénymunkások közösségi felszabadításának gondolata a bérrabszolgaság, a puszta létfenntartásért folytatott küzdelem alól, hogy teljes mértékben a küldetésükre fókuszálhassanak, valószínűleg még mindig kiverné a biztosítékot…

  VálaszTörlés