2017. április 19., szerda

Vizualizáció: Az Esemény után 3 évvel

Írta: Czékus Viki
Előfordul, hogy a fókuszunk nem a megfelelő helyen van és olyan dolgokra koncentrálunk, amik nem visznek előre minket, sőt inkább hátráltatnak. Például jó néhányan foglalkoznak a chemtrail témával, pedig Cobra már többször közölte, hogy az égen megjelenő csíkok nagy része kondenzcsík és csak kisebbik része chemtrail.
Ezenkívül megnyugtatott minket, hogy meg van hozzá a technológia, amivel ez az Esemény után nagyon gyorsan orvosolható és már most is láthatók néhányszor kis fényhajók az égen, akik tisztítják ezeket a csíkokat.
Sokkal nagyobb problémának tartja azt, amit megeszünk és megiszunk, erre érdemes odafigyelni a táplálkozásunk során.
Azt is ajánlja, hogy töltsünk sok időt a természetben, mert jó hatással van ránk.
Mivel az arkhónok és technológiájuk a nagyvárosok felett nagyobb koncentrációban vannak, ezért kéri, hogy távolodjunk el ezektől a helyektől, még ha csak egy kis időre is, mert akkor fel tudunk töltődni és átérezhetjük a szabadságot és a jó energiákat.

Sokkal könnyebb tiszta fejjel gondolkodni és érezni, figyelni minden apró jelre, elképzelni olyan eseményeket, történéseket, amikre vágysz, sőt mindannyian vágyunk.
Ha végignézed a jelenlegi életedet, látni fogod, hogy mennyi üzenetet kaptál, hogyan érheted el az Egységet és a határtalan Szeretetet.
Gondolj vissza arra, hogy hányszor hallottál olyan zenét, hangot, előadást, olvastál olyan könyvet, láttál olyan fényjelenséget, alakot, és átfutott rajtad egy érzés, ami elvezetett ahhoz, hogy meglásd az illúziót. Nem kell félelemmel és fájdalommal élnünk, mert ezzel nem leszünk jobbak. Ez csak egy program része, ami éppen most törlődik.
Miért kaptad ezeket a jeleket? Azért, hogy megtaláld az utat a Forráshoz és segíts ebben másoknak is. A világunk készen áll az átalakulásra.
Kedves Mindenki, légy üdvözölve Új Atlantiszon! Itt mindannyian Békében, Jólétben és Harmóniában élünk!

Vizualizáció:
Helyezkedj el kényelmesen…..hunyd le a szemedet….lélegezz nyugodtan…..és képzeld el…..
Gaia és lakói sikeresen elhagyták a Mátrixot és átjöttünk a fátyolon túlra.
Feltárul előttünk egy teljesen más világ.
Az élővilág: a növények és állatok regenerálódtak és teljes pompában mutatkoznak meg. Az „Összhang zenéje” mindenhol, nem bántják egymást az élőlények.

A tengerek sótalanítva, ezért korlátlan mennyiségben áll rendelkezésünkre az édes víz. A források és folyók vize megtisztítva, az élővilág újból virágzik bennük. A levegő kristálytiszta, a Bolygó hőmérséklete kellemes és nincsenek többé a légkört hevítő berendezések sem.
A kristályok fontos szerepet játszanak az életünkben és újból a Fényrács tiszta energiájához kapcsolódnak.
Tökéletes egyensúly van.
Fényvárosokat alakítottunk ki az egész Földön. Olyan közösségeket, ahol a környezet alkalmassá teszi számunkra, hogy minden szinten kiteljesedjünk. A városaink rendkívül modernek.
A tér- és energiaelosztás a legmagasabb szinten képviselteti magát ezekben az épületrendszerekben és úthálózati kialakításokban.

A mindennapjaink egészen másként telnek: tele zenével, tánccal, önmagunk és az Univerzum felfedezéséről szólnak. Nem ismerjük a „hiány” szót, mert bőségben élünk, a replikátorokat bevezettük és minden mindenkinek előállítható korlátlan mennyiségben.
Mindenki azzal foglalkozik, amit szeret és kedvét leli benne. Van aki művészetekkel, valaki a tudomány megismerésével, valaki a növények és állatok között találta meg élete értelmét.
Szabadság-Szeretet-Öröm-Hála-Barátság-Boldogság-Béke"
Az emberiség testileg és lelkileg rendben van, hiszen az új és rendkívül fejlett gyógyító technológiák bevezetésével ez megoldható volt. Feldolgoztuk előző és jelenlegi életünk traumáit és örökre eltűntek a krónikus betegségek.
A Galaktikus Kódex irányelveit elfogadtuk és a Föld Bolygó bekerült az Univerzum Fénynemzetei közé.
Az első űrhajók összeszerelése folyamatban van, megértettük a szabad energia elvét és használjuk ezeket a készülékeket. A teleportáció mindennapos és nagyban megkönnyíti az életünket.
Csillagtestvéreink mindenhol jelen vannak és segítséget nyújtanak az oktatás, önmagunk megismerése, az egyensúly megtartása és Forráshoz való újrakapcsolódás megteremtése terén.
A Felemelkedéshez a fénykamrák elérhetők azoknak, akik tudatszintben elérkeztek ehhez a lépéshez. Ezen folyamat befejezése után a korábban különleges képességeknek számító telepátia, távolbalátás, intuíció, auralátás, pszichokinézis vagy bilokáció újból felébredtek bennünk és napi szinten gyakorolhatjuk őket, hogy minél magasabb szintre juthassunk általuk.
Teljesen természetes számunkra, hogy léteznek Tündérek, Angyalok és Felemelkedett mesterek...közöttünk szabadon léteznek és együtt alkotunk egy Egységet. Tanítanak minket türelemmel és szeretettel.

Gaia és lakói egyetértésben élnek. Célunk a minél magasabb szintre lépés és megérteni, átérezni és elfogadni a Forrás eredeti tervét. Határtalan Szeretet vesz körbe minket.
Tudjuk, hogy ez egy folyamat, aminek az eredménye az lesz, hogy egyesülünk a Lelkünkkel és az Abszolúttal….
Azt kívánom, hogy mindenki ebben részesüljön és segítsen létrehozni ezt a Valóságot. Együtt bármire képesek vagyunk!
Béke”
Kellemes és élményekkel teli meditációt kívánunk mindenkinek!


Szeretettel Viki

7 megjegyzés:

 1. Kedves Viki! Isteni egy írás. Örömkönnyeket csalt a szemembe. Köszönöm. :)) Legyen áldott minden lélek most és mindörökké!

  VálaszTörlés
 2. Én erre vágytam életem minden egyes percében! Nem vagyok türelmetlen, de itt tarthatnánk már!

  VálaszTörlés
 3. Mindenkinek kívánom ezt a szebb jövőt. A szeretet fénye éljen bennünk!

  VálaszTörlés
 4. Koszonom a forditast, es egyben a csodalatos hirt es meditacios modelt. Az Ejszaka, reggel fele egy Almom volt, ami nagyon is realisnak tunt, egy Csillagkapu aktivalast vartunk tobbmagammal, ami egy folyon keresztul haladt.Olyan nagyobb ajto formaja volt mindt mikor athaladsz valami fenyes fem szegelyezett szelesebb ajtom. A Plazmaszeru orvenyt vartuk hogy megjelennjen, hogy atlephessunk az Uj Vilagba, az jutott eszembe, hogy ne, kozeledik a reggel es meg nem nyilik, es felebredek es nem tudok atlepni, mikor a baratnom mar at ment rajta, es tudatta velem hogy menjek mert olyan konnyen at megyek, es semmi problemam nem tortenik, egesz egyszeru. Es nem tortent semmi csak felebredtem, az almom szertefoszlott es csalodast ereztem hogy nem mehettem at. Azert lampalazt is ereztem, es tudtam hogy valami mast kell lassak annak a pillanatnak megfelelloen. Mikor felebredtem, elmondtam almom, es a lanyom azt mondta, meg jo hogy nem lepted at, talan most nem is lennel ebben a testben.Kerlek benneteket, erol beszeljetek nekem is, ti mit gondoltok erol? Kkoszonom valaszotokat elore is sok szeretettel a szivemben.

  VálaszTörlés
 5. "A tengerek sótalanítva, ezért korlátlan mennyiségben áll
  rendelkezésünkre az édes víz" - írod. A tengeri élőlények KÉPTELENEK édes vízben megélni. Így alakult ez ki az évmilliók során. Szóval: a tenger élővilága kiiktatva???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem biztos, hogy sósnak kellene lennie a tengervíznek és kezdetben ez is máshogy volt… és az édesvíz mennyisége, - amely létünkhöz tartozik, szintén nem a bőségről híres, mint ahogy annyi minden másra is jellemző a hiány, amit az arkhónok tartanak ellenőrzésük alatt… miért ne változna meg ez is idővel?
   Minden, amit igaznak érzel, az meg is valósítható... :)
   Igen, nagyon régóta így van, és így tudjuk, hogy a tengeri halak nem bírnák az édesvízben… és fordítva sem, az édesvíziek nem bírnák a tengerben… de ennek eldöntését és a folyamat lebonyolítását bízzuk már az Anyatermészetre és ne döntsük el, hogy lehetetlen, hogy ez megváltozzon, ha ennek is meg kell változnia. (Vizualizálni meg szabad akaratodban áll... bármi ami "összességében" jó, miért ne lehetne?)
   Az Anyatermészet egyébként is híres a megújulásról, minden tavasszal megcsodálhatjuk…
   És akkor még azt a nézőpontot, hogy nem lehet ezt… meg nem lehet azt… például a lazac nem is ismeri…
   Ő ugyanis fittyet hány a „tudományoskodós, kétséget ébresztő” dolgokra, mert vígan kikelnek az ikrái az édesvízben, viszont az érett egyedek már a tengerben élnek… ráadásul a peterakás miatt újból visszatérnek az édesvízbe… és még keserves utat is megtesznek vissza a forráshoz, ahol megszülettek…
   Amikor az ember is felismeri, hogy vissza kell térnie a Forráshoz…. nem lesz számára lehetetlen és legyőzhetetlen akadály... sem neki, sem annak a világában, ami benne megszületik.

   Törlés
 6. Tisztelt Névtelen!Ezen történések mind csodálatosak és felemelőek.Ne csüggedj!Nem kell csalódni önmagadba,hisz ott álltál a "Kapuban",a lehetőség adott volt.Átélhetted,
  érezhetted a nagyságát,vibrálását ami milliónyi embernek meg sem adatott.Légy büszke,hogy Te részese lehettél ,ha csak a látványnak és érzelmeknek is.Talán benned volt a félsz az ismeretlentől .Az is lehet,hogy még nem álltál készen és ezt a Föntiek látják.Amit a leányod mondott ,hogy nem lennél ugyan ebben a testben az nem állja meg a helyét.Amennyiben átléptél volna,akkor egy magasabb spirituális,mentális és asztrális értékekkel tértél volna vissza a fizikai testedbe.Úgyhogy örömmel tölt el a csodás álmod .Ebből is látszik ,hogy nem vagyunk egyedül a világon akik a szebb,boldogabb,élhetőbb,szabadabb és magasabb szintű életre vágyunk.Béke legyen veled!!!

  VálaszTörlés