2017. április 10., hétfő

Frissített információk a Békemeditációról

Fordította: Rácz Anita

Közeleg a Békemeditációnk ideje és az energiák emelkednek, ahogy egyre több és több ember döntött úgy, hogy csatlakozik hozzánk és lendületbe jövünk. A meditációnkat megelőző napokban újra sok jel volt látható az égbolton szivárvány felhőhajók formájában, különösen Ázsiában. Ez is azt mutatja, hogy a Fényerők támogatnak minket ebben a törekvésünkben.

Az elkövetkezendő órákban eldől, hogy hány ember csatlakozik hozzánk és hogy a meditációnknak mekkora hatása lesz a bolygó helyzetére. Ezért arra kérnélek mindannyiótokat, hogy terjesszétek mindenhol ennek a meditációnak a hírét. Ennek legkönnyebb módja a YouTube videók megosztása, ami 25 nyelven készült el.
(Magyar nyelvű videó: https://www.youtube.com/watch?v=5t1GzhkrLTg   - a szerk.) 
Vezetett meditációs felvételek is sok nyelven elkészültek:
(Magyar vezetett meditáció: https://youtu.be/Wk3lrmlmufk  - a szerk.) 
A meditáció időpontjában az alábbi oldalon is csatlakozhatsz az online összehangolt meditációhoz, ahol több nyelv közül választható ki a vezetett meditáció:
Az alábbi linken található a Békemeditáció főoldala, ahol a meditáció instrukciói olvashatók:
(Magyar nyelven:
Csináljuk meg!
A Fény győzelme!

2 megjegyzés:

 1. Egy biztos, nagyon intenzív volt.

  Az elmúlt hét, de különösen az utolsó pár nap elég nehéz, nyomasztó volt, folyamatos kimerültséggel, problémákkal. A meditáció első perceiben is támadásokat, figyelemeltereléseket tapasztaltam, az ibolya lángos részhez érve még a kutya is morogni kezdett. Ezután az egész feloldódott, és a rózsaszín istennői energia meggyógyított mindent és mindenkit. Még úgy fél órát "rá is húztam", annyira jó volt elmerülni ebben az érzésben. :) Végre visszatértek azok a könnyed, békés és derűs energiák. Köszönöm mindnyájatoknak!

  A Fény/VILÁGosság győzelme!
  Békét, szeretetet, boldogágot és bőséget mindenkinek!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm.Én is részt vettem.Csodás érzésem volt.

  VálaszTörlés