2017. március 29., szerda

Rövid helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés:
Fordította: Rácz Anita

Maat Igazsága! David Rockefeller, a Cabal Rockefeller frakciójának feje, miután "megette, amit főzött", szívelégtelensége lett és elhagyta a bolygót.
Jelenleg a plazma síkon tartózkodik és próbál elmenekülni a Fényerők elől. Várhatóan egy héten belül elfogják és elviszik a Galaktikus Központi Napba.
Id. George Bush, Henry Kissinger és Dick Cheney aránylag hamar követni fogják, ebben a bizonyos sorrendben.
Mindeközben folytatódik a chimera csoport eltávolítása. A Fényerők végre nagyobb befolyással bírnak a chimera csoporttal szemben és remélhetőleg április közepéig jó hírekről fogok tudni beszámolni.
Jelenleg a chimera csoport már csak kb. 180 tagja maradt a bolygón. Ők egy kicsi, de mégis erős és veszélyes csoport, akik a Long Island-en található, plazma toplet bombákhoz kötött top kvark-antikvark kondenzátumon keresztül tartják fenn a Föld bolygó karantén állapotát
Beszivárogtak az USA, az orosz és a kínai hadsereg kulcspozícióiba és hatékonyan akadályozzák meg a pozitív földönkívüli kapcsolatfelvételt bolygószerte.
Pontosabban itt látható, hogy milyen kulcspozíciókban vannak:
Még pontosabban itt:
itt:
itt:
 (kép feliratianak magyarul törénő megjelentetése folyamatban van)

és itt:
Érdekes kódnevek találhatók az űrfelügyeleti hálózatukban, mint pl. Felemelkedés (Ascension), Cobra, MOSS:
  (kép feliratianak magyarul törénő megjelentetése folyamatban van)
Erőfeszítéseik ellenére a közzététel folyamata folytatódik. A NASA fotókat jelentetett meg a Szaturnusz holdjáról, a Pan-ról, ami semmikép nem tűnik természetes objektumnak:

Ha már a NASA-nál tartunk, a Voyager űrszondáját évekkel ezelőtt meghekkelte a Galaktikus Konföderáció, amint kilépett a Naprendszerünkből és keresztülhaladt a Tachyon membránon/külső korláton.
Ahogy a karantén Föld hamarosan meg fog nyílni, a Naprendszer gyarmatosítására vonatkozó legfőbb tervek egyre valószerűbbnek kezdenek tűnni:
És Oroszország is csatlakozott számos olyan nemzethez, akik azt tervezik, hogy néhány éven belül turistákat visznek az űrbe:
Ezek a tervek mind a Fényerők próbálkozásai arra, hogy felgyorsítsák a Végső Áttöréshez vezető folyamatot.

A Fény győzelme!

3 megjegyzés:

 1. Sziasztok,
  sajnos még mindig hitetlenkedve olvasom a fenti sorokat.
  Eléggé beleástam magam a témába és sok mindent elolvastam. Persze vannak fenntartásaim, de még így is eléggé megrázó az igazság. Sajnos a saját bőrömön is tapasztalom ennek a hatásait. 1994-től gyakorló agykontrollos vagyok kisebb nagyobb sikerekkel. Sajnos kb. 3 éve teljesen meditációképtelen vagyok. :( Ez alatt az időszak alatt egyetlen egyszer sikerült kitörnöm ebből az állapotból. Akkor eléggé érdekesen alakult, de a hitem erős és gyakorlok nap mint nap.
  A FÉNY velünk van...mindig

  VálaszTörlés
 2. Szia, a meditatív állapot lényünk egyik legtermészetesebb állapota, már kisgyermek kortól tanítani kellene. Ne add fel, esetleg próbálj más technikákat, segít a testedzés is, hogy az izmokat könnyebben el lehessen lazítani. Mindenkinek ajánlom az öt tibeti jógát, ami nem csak a fizikai testet tisztítja, hanem segít feloldani az energiablokkokat is. 5 egyszerű gyakorlatból áll, gyors és hatékony, pozitív mellékhatása a jó közérzet és az egészség.
  Bízom benne, hogy sikerül leküzdened az akadályokat és még sok felemelő élményben lesz részed!
  A Fény bennünk van... mindig is bennünk volt...
  Üdv: SzSzilvi

  VálaszTörlés
 3. Önmagad harmóniájának csakis Te ismered az ösvényeit és és hozzájuk vezető utat.
  Saját individuális módszerek azok melyek valóban utat engednek Ősiséged tartományaihoz. Ez az amiben semmilyen kollektív minta vagy erőltetett modernkori pszeudo idea nem tud beleszólni csakis a Te szabad akaratod.
  Áldás és Békesség

  VálaszTörlés