2017. március 2., csütörtök

Éterikus Felszabadítás - jelentés

Fordítás: Len Névte

Vasárnapi meditációnk volt a fordulópontja a Föld bolygó energiahálójáért vívott döntő csatának, amely 2017 januárja és áprilisa között zajlik, és egyben ez volt a Fény egyik legnagyobb győzelme.  Úgy becsülik, hogy meditációnk a felére csökkentette az Eseményig hátralévő várakozási időt.
Nem csupán elértük, meg is haladtuk a kritikus tömeget. Valahol 1 és 2 millió között volt azoknak a száma, akik értesültek a meditációról, és nagyjából 150-200 000 ember vett ténylegesen részt.
Olyan sokan meditáltak, hogy a meditációt vezénylő egyik fő weboldal összeomlott, mert túl sokan próbáltak rákapcsolódni és csatlakozni a meditációhoz.
Én először úgy 2 órával az aktiválás előtt vettem észre, hogy valami rendkívüli történik, amikor elkezdtem fogadni egy bizonyos, kritikus fontosságú értesülést, melynek részeit módomban áll majd közzétenni a következő hetekben, hónapokban. Kevesebb, mint egy órával az aktiválás előtt nyilvánvalóvá vált, hogy el fogjuk érni a kritikus tömeget, és utasítottak, hogy közöljem ezt a blogomon keresztül, éppen az aktiválás kezdete előtt.

Az aktiválás pillanatában egy hatalmas pozitív plazmahullám söpört végig a naprendszeren és aztán az ionoszférán, a Schumann rezonanciák robbanásszerű kiugrását okozva.
Ezt a hullámot észlelték az Űrfigyelő Rendszer által az oroszországi Tomszkban, ahol helyi idő szerint 21:55-kor zajlott az aktiválás. Tisztán látható a plazma-aktivitás drasztikus növekedése, amely nagyjából egy órával az aktiválás után kezdődik, és kb. 36 órán át tart, ha az alábbi képre kattintasz:

Ez a hullám eredményesen megtisztította a Naprendszert a negatív plazma legnagyobb részétől, és az Ellenállás közölte, hogy „a Hold pályáján túl nem észlelnek semmiféle plazma-anomáliát”. Ugyanakkor eltávolításra került minden, a Hold pályáján túli plazma toplet-bomba is.
Ez azt jelenti, hogy a Yaldabaoth entitás „csápjainak” vége egyszer s mindenkorra, és most már csak a „fej” maradt.
Aktiválásunk óta a Yaldabaoth entitás „fejének” gyógyítása a vártnál gyorsabban halad.
Aktiválásunk óta a Galaktikus Konföderáció erői nagyon aktívvá váltak a Hold pályáján belül, a Föld felszíne felé haladva. Nem véletlen, hogy a rákövetkező napon Elon Musk bejelentette, hogy két embert fog a Holdhoz küldeni 2018-ban:
A Galaktikus Konföderáció erői megszerezték az abszolút passzív irányítást minden geostacionárius pályán lévő távközlési műhold felett és a relatív passzív irányítást minden Molnyija-pályán keringő távközlési műhold felett:
A passzív irányítás azt jelenti, hogy a Fény erői képesek átvenni az irányítást a műholdas közvetítés felett, de nem fogják megtenni, mert akkor a Cabal megtorolná a túszul ejtett felszíni lakosságon. Az Esemény után fogják átvenni az aktív irányítást, vagyis olyan TV-adásokhoz fogják használni a műholdakat, mint ez:
A Kongó fölött, az aurikus energiamezőben lévő hasadás bezárult. Ez egy pozitív láncreakciót indított el a bolygót körülölelő energiahálóban, aminek következtében az éterikus és plazmikus arkhónok gyors ütemben veszítik el az irányítást, így felszabadítva az összes többi fontos energiaörvényt szerte a bolygón. Ez végül el fogja hozni a világbékét, mert minden háborúnak okkult oka van, ami a háborút kiforraló és hadvezéreket megszálló negatív éterikus és plazmikus entitásokban rejlik:
A Daesh vezetése most össze van zavarodva, és sokkos állapotban van, hirtelen elveszettnek érzik magukat az őket korábban megszálló negatív entitások katonai stratégiai iránymutatása nélkül.
Éppen elvesztik Moszult, a nagyon fontos ninivei Istennő-örvény helyszínét.
A felszabadított ninivei örvény máris hozott néhány fontos archeológiai felfedezést:
A szíriai pentagramban lévő megmaradt erősségeiket is elvesztik.
Éppen elveszítik Rakkát:
És Palmürát:
Bár nagy győzelmeket arattunk, a Föld bolygóért folyó küzdelem még nem ért véget, és szükség van a további erőfeszítéseinkre a végső felszabadításig.
Ha vezettetést érzel rá, még mindig csatlakozhatsz Felemelkedés Konferenciánkhoz március 11-12-én, Tajvanon:

A Fény (avagy VILÁGosság) győzelme!

21 megjegyzés:

 1. "A passzív irányítás azt jelenti, hogy a Fény erői képesek átvenni az irányítást a műholdas közvetítés felett, de nem fogják megtenni..."

  Ez a fél mondat mindent elárul. És most tényleg nem akarok negatív lenni: vajon mennyire hihető ez az egész?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meglehetősen hihető, pontosan a mondat második fele miatt, amit itt figyelmen kívül hagytál:

   "...mert akkor a Cabal megtorolná a túszul ejtett felszíni lakosságon."

   A túszhelyzetről és a bennünk rejlő erőről, amivel megtörhetjük, itt olvashatsz többet: Bolygószintű tárgyalások - Az erő, amit birtokolunk

   Ez az erő az, ami a vasárnapi meditáció során is megnyilvánult.

   Törlés
  2. Már rég foglyok vagyunk, és folyamatosan torol a Cabal szegénységbe taszítással, háborúk kirobbantásával, szellemi-fizikai munkával való kizsigereléssel. :(

   Törlés

  3. És ezt meddig kell még szajkózni és ezzel megteremteni??? Ébresztő! Épp most változik a világ! Már túl sokan akarják ennek az ellenkezőjét, ami épp most valósul meg. Láss ne csak nézz!

   Törlés
  4. Rendben. De nagyon el vagyok keseredve, látva a világ fájdalmát, mert érzem én is ezt a fájdalmat, és sokszor elhagy a pozitív hitem. :(

   Törlés
  5. egyet értek jég Madárral...és további kérdésem lenne: miért pont Taiwanon tartjátok azt a konferenciát? A Fény központja a Kárpát-medencében van, a Föld szívcsakrája a Visegrádi-hegységben. A bolygó ősnyelve a magyar, őslakosai a hunok...miért angol kapcsolattal kommunikál a felszabadítás??? Nekem itt valami nagyon bűzlik!

   Törlés
  6. Oda megy, ahol aktívak... jelenleg ott a legaktívabbak a Földön.

   Törlés
  7. Mi magyarok sajnos még csak várunk, lapítunk, vagy egymást marjuk.jó lenne egységbe állni már.

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Akkor ez most tényleg csak "hit" kérdése? Mert a világpolitika, ami meghatározza a világ sorsát, sajnos nemhogy javulást mutatna, hanem épp ellenkezőleg, még rosszabbra fordul a helyzet. Én hinni szeretném, hogy van egy külső erő (földönkívüli és spirituális erő), amely segít az emberiségnek pozitívvá fordítani a világ helyzetét, de Cobra pozitív bejelentései és a jelen negatív világhelyzet 180 fokkal áll ellentétben egymással.

   Törlés
  2. Ezt a 180 fokos értéket mivel sikerült kiszámítani?������

   Törlés
  3. Sajnos mindenki a saját nézőpontjából látja a világot és ez alapján lehet 180 vagy akármennyi ez az érték. Van úgy, hogy ami Neked elviselhetetlen, az másnak csak álom marad. Van úgy, hogy nem látjuk a fától az erdőt... :) Most végre átalakul minden és előbb-utóbb mindenki rájön, hogy nem az utat kell keresni, hanem mindenki a saját útjának a megteremtője... vissza a Forráshoz.

   Törlés
  4. Smaly teljesen egyet értek veled,mindenkinek egyedül önmagában kell megtalálni azt amit kintről vagy a földönkívüliektől várnak.Az esemény így is úgy is megtörténik. Vagy veled vagy nélküled.Jobb ha önvalónkra találunk mert akkor megtaláljuk a forrást.

   Törlés
 3. Ha nem hiszel benne , higgy magadban. Tegyünk meg mindent, hogy megváltoztassuk ezt a poklot, egy élhető világra. Meditálj élj szeretetben, segítsd embertársaidat.Gyógyítsd a földanyát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, hogy ilyen remekül megfogalmaztad! Ez az a hozzáállás, ami ténylegesen megváltoztatja a világot.

   Törlés
 4. Ahhoz, hogy a műholdas irányítást aktívvá tegyék - fel is kell készíteni az emberiséget. Változást nagyot hoz, az egyértelmű.

  VálaszTörlés
 5. Gyermekek ! Elég a beszédből ! Éljétek át a játékot hogy változik és mindenkinek van egy szerepe. Sose feledjétek a végső kulccszavát a küldetésnek . A fény végül győzni fog és minden jó lesz. Csak a sötétség az utolsó szó jogát birtokolja de nagy végzetük következik . Gyerünk hajrá így tovább magunk vagyunk a változás mi vagyunk a múlt jövő jelenjei a mostban . Csak higgyjetek tegyetek ! Áldás és fény !

  VálaszTörlés
 6. Cobra frissítése: A dolgok a vártnál gyorsabban történnek. 4 nappal a meditációnk után Palmyra felszabadult.

  https://www.rt.com/news/379197-syria-army-retake-palmyra/

  VálaszTörlés
 7. Palmürát 2016. március 27-én szabadította fel a Szír Arab Hadsereg. Mégis mennyire friss a fenti Cobra-jelentés???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Először, de aztán visszafoglalta az iszlám állam. Nézz utána kérlek.

   Törlés