2017. február 17., péntek

TERJESSZÉTEK! ÉTERIKUS FELSZABADÍTÁS 2017.02.26.

Fordította: Rácz Anita 
(A Facebook-on létrehozott eseményt itt találjátok, a szándékotokat ott is meg lehet erősíteni: 
https://www.facebook.com/events/1852462075039454/ - a szerk.)

Vezetett változat: https://www.youtube.com/watch?v=ahSeCkebzBQ

Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a február 26-i Napfogyatkozás adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, melyen keresztül megvilágítjuk a bolygó körül lévő energiarácsot.
Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Szóljatok spirituális csoportoknak, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.
Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt:
Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megerősítsék a Fényrácsot. Erre azért van szükség, hogy felgyorsítsák a Felemelkedés folyamatát. Az egyetlen leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják a folyamatot.
A bolygó körül lévő energiarács kulcsfontosságú pontja a Kongó örvény. Ez egy óriási energiaörvény, mely a kongói Kivu-tóban horgonyozódik le. Ez a terület volt a Központi Faj különleges expedíciójának landolási helye, ami több, mint 2 millió évvel ezelőtt landolt itt, nagyon erőteljes Fényjelenlétet horgonyozva le. Sokkal később ezt az örvényt átvették a reptiliánok, akik tulajdonképpen innen tartották ellenőrzésük alatt Afrika Szaharától délre eső területének nagy részét. Ez az oka annak, hogy szubszaharai Afrikában miért terjedt el annyira a fekete mágia és hogy miért kerítettek hatalmukba olyan sok embert azon a területen a reptilián entitások.
A Kongó örvény volt az 1996-os arkhón invázió belépési pontja. Azóta az arkhónok mindent megteszenek, amit tudnak, hogy tönkretegyék a női energiát Kongóban, miközben a Fényerők megpróbálják helyrehozni ezt a helyzetet:
Meditációnk elkezdi majd helyreállítani az energiaörvényt és megszünteti a planetáris energiarácsban lévő repedést, ami Kongóban keletkezett 1996-ban. Ehhez hasonlóan lehetne ábrázolni, mint ahogyan ezen a területen és képen van:

Ezzel a meditációval elérhetjük a 144.000 fős kritikus tömeget! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót teremt az energiamezőben és tulajdonképpen a visszájára fordítja az 1996-os invázió negatív hatásait.
A Napfogyatkozás központi zónája érinti Kongót:A meditációnkhoz készült asztrológiai grafikonon látható a Mars/Uránusz, Vesta, Jupiter és Pluto kardinális Nagy Négyszöge, amely bolygószintű feszültséget mutat, amit év eleje óta érzünk és csak április közepén fog feloldódni teljesen. A Napfogyatkozás Nap-Hold együttállása 8 fokban a Halak jegyben annak az energiának a hatalmas fókuszlencséjeként szolgál, ami majd elkezdi feloldani ezt a bolygószintű feszültséget. A Juno, Ceres és Holdcsomópont Nagy Hármasa olyan, mint egy nyíl, ami pontosan a zodiákus körben a Napfogyatkozással szemben lévő pozícióra mutat, a Szűz nyolcadik fokában. Itt helyezkedik el a Thuban, a pozitív Sárkány családok szülőcsillaga. Ők fogják az egyik döntő szerepet játszani a meditációnk során.Ezt a meditációt február 26-án, vasárnap közép-európai idő szerint 15:55-kor fogjuk végezni, a Napfogyatkozás csúcspontjában.
Itt megnézheted a meditáció időpontját a saját időzónád szerint:

Instrukciók:
1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Vizualizálj egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
4. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ibolyalángot, amely megtisztítja a Kongó örvényt és az örvény energiamezőjét a plazma, éteri és asztrálsíkokon. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez az ibolyaláng szétterjed egész Afrikán keresztül és megtisztítja a kontinenst. Majd terjeszd ki még jobban ezt az ibolyalángot, amíg körülöleli az egész bolygót, megtisztítva az energiamezőjét a plazma, az éteri és az asztrálsíkokon.5. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Istennői energiát, ami meggyógyít minden Kongóban élő nőt, akiket megerőszakoltak és meggyógyít minden kongói embert és békét hoz az országba. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez az Istennő energia megszünteti a planetáris aurában lévő repedést Kongóban. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, ahogy ez az Istennő energia szétterjed egész Afrikán és meggyógyítja az ott élő embereket. Majd terjeszd ki még jobban ezt az energiát, míg körülöleli az egész bolygót, meggyógyítva rajta minden élőlényt.Az Istennő békét akar és béke lesz!
Az Éterikus Felszabadítás Meditációról itt olvashatók helyzetjelentések:

13 megjegyzés:

 1. Minnel tobb embernek reszt kell vennie ebben a meditacioban mert ez mukodik. Egyebkent jomagam hosszabb ideje alkalmazok hasonlo meditaciot, az Isteni kegyelem Elohimja lila-ezustos fenyenergiajaval amely az univerzumbol erkezik, az ajna csakramon keresztul lep be a testembe, athalad a csakraimon keresztul majd beburkolom magam ebbe a fenybe es ezt fokozatosan nagyobbitom es elarasztok vele mindent es mindenkit a fold bolygon majd az univerzumban. Korbe veszem a bolygot es kerem hogy adjon enyhulest minden raszorulonak, majd beinditom a korforgast az univerzum es a foldbolygo kozott. Szoval ha ez nem csak nekem jutott eszembe...akkor tobb mint valoszinu hogy bizonyos meditacios instrukciokat csatornazunk. Kivanok sok sikert mindenkinek !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden nap meditálok és kérem a fényerők segítségét, hogy felszabadúljon a bolygónk.

   Törlés
 2. Szeretnem ha minnel tobben rameditalnanak, nagyon fontosnak tartom ! ~ jomagam hosszab ideje alkalmazok egy hasonlo meditaciot. Az Isteni Kegyelem Elohimjanak lila-ezustos fenyenergiaja az ajna csakramon keresztul lep a testemben majd vegig halad a csakraimon elarasztva egesz bensomet, majd beburkolom magamat ebbe a fenybe es nagyobbitom-terebejesitem bevonva mindent es mindenkit a foldon majd magat a fold bolygot is.Ezt kovetoen elinditok egy korforgalmat az univerzumon kereszrul a forras es a fold kozott. Gondolom tobb fajta meditacios ,,instrukciokat,, csatornazunk.

  VálaszTörlés
 3. Lenne egy kérdésem és kíváncsi lennék itt megfordulo és téma iránt érdeklődő emberek véleményére.
  A mesterséges intelligencia milyen más csillag terekben és dimenziókban okoz még problémát és ez a Teremtot illetoen hogy lehet jelen ebben a világ tojásban?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az Esemény után minden effajta kérdésre lesz válasz. A spiritualitás világa és a hatalomra törő mesterséges intelligencia együtt nem létezhetnek tartósan.

   "SPIRITUÁLIS (FEL)ÉBREDÉSED NEM CSAK A SAJÁTOD, HANEM EGYBEN AZ EMBERISÉGNEK ADHATÓ LEGNAGYOBB AJÁNDÉK IS."

   A fentiek alapján kiterjeszthető az idézet hatóköre: "... a világmindenségnek adható legnagyobb ajándék is"

   Törlés
 4. A biológiai és technikai evolúció keveredese valós probléma vagy pedig eleve elrendelt Teremtői szándék?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem létezik eleve elrendelt teremtői szándék. Számunkra ezek keveredése azért probléma, mert nem pozitív szándékkal történik.

   Törlés
  2. Kedves János.

   A Teremtői szándékban, tudomásom szerint, ilyen sosem volt, -az ilyesfajta keveredés... !
   Ez egy sajnálatos "Anomália, -félresiklás...".

   Teremtői Szándék pedig, nagyon is Létezik, de a Mi Lélekcsoportjainknál a Teremtés, a Szabad Akaratot, (Jelenleg még, csak a Szabad Választást,- Eleve Hozzá Rendelte, és ez alól,semmiféle helyzet nem alkothat kivételt!, - Ezért is történik, a segítő, többsíkú beavatkozás, a pillanatnyilag fent álló "kozmikus genetikai hiba, kiküszöbölésére ")

   Ami viszont, az úgynevezett, pozitív és negatív megítélést illeti, az csak a tér-idővel rendelkező létsíkokon, rezgés-tartományokban létjogosult, az 5. sík rezgéstartományától kezdve értelmét veszti, ezért is igyekszünk, ezt a Boldogabb Léttartomány elérni.
   Amit Mi,- Most, negatívnak és fájdalmasnak ítélünk, és élünk meg, az egy nagyon intenzív, Lelki-síkú Tanulási folyamat és megtapasztalás része, bár egyáltalán nem tartozik a Helyes, és okvetlen szükségszerű megélések közé.
   Ugyanis Minden Kozmikus törvények Alapja és Elsődlegessége; a NEM ÁRTÁS TÖRVÉNYE !!! -és Ezt NEM ÍRHATJA FÖLÜL, SENKI ÉS SEMMI !!!

   Üdvözlettel;

   Törlés
 5. Köszönöm szépen megtisztelo valaszod Kedves Xxirus.

  VálaszTörlés