2017. február 28., kedd

Összefoglaló a negyedik magyarországi Rózsa Rendje találkozóról

Miskolc, 2017. február 26.
Amikor a magyarországi Rózsa Rendje negyedik találkozóját kitűztük február 26-ra Miskolcon, (mi) még nem tudtuk, hogy aznap egy világméretű összefogás is lesz a jövőnkért.

Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hogy közösen végezhetjük az Éterikus Felszabadítás meditációt és a heti Felemelkedés meditációt is. Az istennői energiák lehorgonyzása, - hogy egyensúly legyen a férfi és a női energiák között, ezen a délutánon szimbolikusan is megvalósult a városban, hiszen 5 nő és 5 férfi volt jelen, de egy másik találkozón, - amelyre az ott meditálók egyike egy cintamani követ is vitt tőlünk, 20 hölgy vett részt az Éterikus Felszabadítás meditáción, illetve a közeli Bükkben pedig zömmel férfiak meditáltak együtt 15:55-kor.


Az már csak hab volt a tortán, hogy a Rózsa Rendje találkozót Kociszewszki Csilla AURA-SOMA Csillagfény-Forrás Stúdiójában tehettük meg, amely légkörével, energetikájával és esszenciáival nagyban hozzájárult a találkozó sikeréhez.
A program megkezdése előtt közösen a Seraphis Bey kvintesszenciát használtuk, a Tiszta, a Fehér Fénysugár Mesterének elixírjét és ahogy képzeletben angyalszárnyainkat kiterjesztve minden csakránk előtt belesimogattuk azt saját energiamezőnkbe, Fénytestünket is ráhangoltuk a meditációkra, de a Földnek is adtunk belőle.
A bemutatkozások és a ráhangoló meditáció után Istennő behívások (invokációk) és nyilatkozatok felolvasása következett.
A lelki, energetikai folyamatokat „Ayesha” Istennői Elixírével erősítettük. Az Ezüst Fénysugárhoz kapcsolódó esszencia permete, mint egy szikrázó Fényeső hullott bele az auránkba. Ezek annyira új esszenciák, hogy csak a találkozó előtti napokban érkeztek meg a Stúdióba.
Az Éterikus Felszabadítás Meditáció előtt az AURA-SOMA Éteri Mentőüvegből (! - bármily hihetetlen, ez a neve az egyik esszenciának) Csilla cseppentett a Földbolygó egy kicsinyített mására, annak is a kongói területére. Gyönyörű volt látni azt a szimbolikus képet, ahogy egy nő szeretettel, megbocsátással és fénnyel borítja be a földi aurát a nők és Földanya ellen elkövetett bűnök után, gyógyulást hozva az emberiségnek.


Az Éteri Mentő a Narancs színsugár gyógyítását hozza minden sokkos, traumás helyzetre. Ha sokk vagy trauma éri az embert, akkor rés keletkezik az energiamezőn, az étertesten. Amíg ez nincs begyógyítva újra és újra ismétlés jön… Na ennek most vége, hiszen olyan erővel és intenzitással törtek elő az energiák szívünkből a meditáció során, hogy érezni lehetett, szinte kézzel fogható volt az ibolyaláng, amely beborította a Földet.
A lendületet még csak fokozta az ezt követő invokációk, nyilatkozatok és az Istennő örvény meditáció, amellyel felerősítettük a folyamatot.

A meditáció utáni táncban kiteljesedtünk és a földi testünkben is megteremtettük a harmóniát és a békét.

A szokásos heti Felemelkedés meditáción már egy emelkedett állapotban jelenítettük meg és teremtettük meg azt a világot, amelyben együtt, egymásért, szeretetben és békében élünk, amelyre évezredek óta vágyunk.
A végén, akik most először voltak így együtt, kifejezték azt az érzésüket, hogy gyönyörű és pozitív élményekkel gazdagodtak. Beszélgettünk a teremtői erőnkről, amellyel közösen megváltoztathatjuk a világunkat és az útkeresések helyett végre utat vághatunk mi magunk… vissza a Forráshoz. Steve 
PS: Amikor utaztunk Miskolcra, ez a kép fogadott minket a város előtt:   
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése