2017. február 2., csütörtök

Összefoglaló a harmadik magyarországi Rózsa Rendje találkozóról

Budapest, 2017. január 22.
Az első találkozó helyszínén a Női Varázs Műhelyben jöttünk újra össze, Magyarország szívében, Budapesten. A második találkozó óta sok támadásnak voltunk kitéve, de mindig megmaradtunk az Istennő szívében. A közös tudat, az összetartozás érzése a szeretet, amely egységbe kovácsolt minket, olyan energiát adott nekünk, hogy nem volt előttünk akadály, hogy összejöjjünk és megszervezzük ezt a találkozót.


A hely, ahol összejöttünk újra megtelt azokkal a csodálatos energiákkal, amelyért minden gondunkat, kihívásunkat, visszahúzó energiákat el tudtunk feledni, el tudtuk engedni, hogy küldetésünket teljesíthessük. Az Istennői energiák bevonzása, lehorgonyozása gördülékenyen a begyakorlott meditációk, invokációk és táncok segítségével történt most is, amelyet 12 nő és 3 férfi a helyszínen valósított meg. „Állandó távoli” tagunk, Viki, Németországból jelentkezett be skype-on és csinálta végig velünk a folyamatot két csodálatos gyermekével. Most először külföldről is érkezett közénk egy csoporttagunk, Alessandra, aki Brüsszelből, 1400 km-t utazott, hogy részt vehessen ezen az eseményen.


A kristályok és gyertyák fényében újra szilárd alapot teremtettünk az Istennői energiáknak, hogy békét, harmóniát és egyensúlyt hozzanak el a Földre. Az egység és erő mindvégig jelen volt a találkozón.


A családias légkörben a hat új tagunk is otthon érezte magát, volt akinek régi megoldatlan gondjai oldódtak ki és talált rá a megoldáshoz vezető útra.
Csakúgy, mint Pécsett, most is az egység érzése, a közös cél és a küldetésünk olyan erővé állt össze és olyan erővel bontakozott ki, hogy vibrált a levegő az Istennői energiáktól. Többen, akik látják is az energiákat ugyanolyan élményről számoltak be az örvényekről, lila fényekről és a felemelkedés folyamatáról.
A táncok is erősítették a belső és a külső egységet az Istennővel, önmagunkkal és egymással is.


A felemelkedés meditációt is együtt végeztük, pontban 17 órakor. Sokan éreztük, ahogyan az egységben és a Fényben, közösen, egymást erősítve teszünk a jövőért és vizualizáljuk az Aranykort a Földön.
A találkozó végén elmondtuk érzéseinket, tapasztalásainkat, megosztottuk élményeinket. Most sem volt kétség, hogy februárban egy újabb találkozón fogjuk vinni tovább a lángot, amely ott lobog bennünk… egyre erősebben és eltökéltebben, mint eddig. Ezen beszámoló megírása előtt már a helyszínt és az időpontot is megtaláltuk, hogy az ország különböző részeibe is eljusson az az Istennői energia, amelyet oly régóta hiányoltunk és vártunk vissza az életünkbe, hogy helyreálljon a béke és az egység.

A következő találkozó Magyarország harmadik legnagyobb városában, Miskolcon lesz, 2017. február 26-án. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése