2017. február 26., vasárnap

Éterikus Felszabadítás Helyzetjelentés

COBRA mai bejegyzése:
Fordította: Rácz Anita

Közeleg az Éterikus Felszabadítás Meditációnk ideje és az energiák egyre emelkednek, ahogy egyre többen döntöttek úgy, hogy csatlakoznak hozzánk és egyre többen vagyunk. A meditációnkat megelőző utolsó napokban sok jel volt látható az égen, szivárvány felhőhajók formájában, főleg Ázsiában, ami azt mutatja, hogy a Fényerők támogatnak minket törekvésünkben.
(Kína, Szingapúr, Tajvan)
A következő órák döntő fontosságúak lesznek abból a szempontból, hogy hány ember csatlakozik hozzánk és hogy a meditációnk mekkora hatással lesz a bolygó helyzetére. Ezért arra szeretnélek kérni benneteket, hogy terjesszétek a meditáció hírét szerte a világon. Ez a YouTube videók segítségével a legkönnyebb, ami 25 nyelvre lett lefordítva:
MAGYARUL:

Vezetett meditáció formájában 12 nyelven készült el (a cikk végén találhatók a linkek):
http://prepareforchange.net/2017/02/17/make-this-viral-etheric-liberation-2017-2-26/

MAGYARUL: https://www.youtube.com/watch?v=ahSeCkebzBQ
A meditáció időpontjában ezen az oldalon is csatlakozhattok online a szinkronizált vezetett meditációhoz, 11 nyelven:
(MAGYARUL a rádiónkon is hallható lesz itt 15:55-kor: http://relax.barradio.eu/ - a szerk.)
Az Éterikus Felszabadítás Meditációról szóló fő cikk itt olvasható:
Gyerünk, meg tudjuk csinálni!!!
A Fény győzelme! 


COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport


 Korábbi cikkeink: 

Tisztelt Magyar Közösség!

A vasárnapi meditációról...


ÉS Az Áttörés MOST! blogon megjelent cikk 
3 megjegyzés:

  1. a fény győzelme a bolygon már megállithatattlan,,naprol napra erősebb ,,,tőbbicsak idő kédése.....áldás

    VálaszTörlés
  2. A csillagmagokis jelentkeznek itt van egy én és aki kapcsolat vezető Ahstarékkal a fény győzelme kedves társaink az akció indul !!!!!

    VálaszTörlés
  3. Én 11 óra 11 perckor is leültem meditálni, mert olyan csodálatos volt ahogy a Nap fénye átszűrődött a fátyolfelhőkön. Végig nyitott szemmel a Napba nézve így, csodálatos energiákat éreztem, miközben elképzeltem, hogy "tudatosan" fogadom és sok szeretettel a Galaktikus Nap és a Napunk fényét a szívembe, hogy saját szeretetemmel együtt továbbítsam a Föld középpontjába, ahonnan szétárad az egész Földre és utána az egész naprendszerbe és még tovább. nincsenek szavak rá, hogy elmeséljem ezt a csodás élményt.Éreztem, hogy igazán élek, fényoszloppá válva híd vagyok ég és Föld között, igazi isteni megnyilvánulás!! Délután 15 óra 55-től egy fél órán át pedig, olyan egységet és szeretet erőt éltem meg a meditálók kezét fogva és átölelve így a földet, amit még soha, egy közös meditáción sem lehetett tapasztalni.Remélem ti is éreztétek és hamarosan látni fogjuk az eredményét !!! Áldás e szép kék bolygóra és minden lakójára! Áldás,áldás,áldás Jézus királyunkra!

    VálaszTörlés