2017. február 16., csütörtök

Az Esemény után...

Írta és összeállította: Barborik Annamária

Mindenkinek aki kérte sok szeretettel, és azoknak is akik nem kérték, de szívesen olvassák!!

Nagyon szeretnénk tisztázni egy-két helyzetet ami az Eseménnyel kapcsolatos! Többen is kértétek tőlünk, hogy segítsünk, mert úgy érzitek káosz és félelem van az emberek fejében azzal kapcsolatban, hogy mi is fog történni amikor az Esemény után amikor az emberek nem fognak tudni hozzáférni a pénzükhöz.
Nos, először is Cobrától fogok idézni Nektek, ha nem is szó szerint, de az alábbi mondatokat Tőle hangzottak el az interjúiban.
Az Esemény pillanatában a Fényerők át fogják venni az irányítást a tömegmédia felett…. a második fázisban a pénzügyi rendszer újraindítása történik, amit a Keleti Szövetség már régóta készít elő! A mostani, hibásan működő Pénzügyi Rendszer le lesz cserélve egy új, igazságos és humanitáriánus Pénzügyi Rendszerre! Minden bank átmenetileg be fog zárni, kb. 3-7 napig nem lesznek elérhetőek. Minden bankkártya és bank automata átmenetileg zárolva lesz. (Vagyis igen, be lesz fagyasztva, max. 14 napig …..(a szerk.).
De…..NEM KELL PÁNIKOLNI! Ez jó dolog! Mindez azért történik, mert a Fényerők ezzel elvágják a forrást a központi bankok illetéktelen tulajdonosaitól világszerte, akit úgy ismertek: Elit!
A szükségleteid eközben természetesen ki lesznek elégítve. Hogyha nem tudsz hozzáférni a pénzedhez és az alapszükségleteidet szeretnéd biztosítani, akkor erre a helyzetre egy utalvány lesz felállítva, hogy azon keresztül tudj fizetni a javakért és szolgáltatásokért. Ez nem ingyen pénz, ez egy kölcsön, ami 270.000 Ft-ig terjed, és fel tudod használni ételre, gyógyszerre és egyéb szükségletekre, az Esemény napjától egészen a bankok újranyitásáig! Természetesen ki kell fizetned a felhasznált összeget miután a bankok újranyitottak, és ismét hozzáférhető lesz a számlád. Eközben egy pénzügyi újraértékelés is fog zajlani, ezért ha legálisan szerezted a pénzed, megmarad, de az Elit pénzét, mivel ők illegálisan szerezték, el fogják kobozni! A valós hitelkártya adósságokat is törölni fogják, de nem elfogadott a spekuláció, tehát ha úgy gondoljuk, most túlterheljük a számlánkat, mert úgyis minden törölve lesz, nos, ez nem megengedett, mert a Fényerők a pénzügyeket is figyelemmel követik, és követni fogják!”
Eddig tartottak Cobra szavai. Azt kell mondanom, hogy számomra őszintén megnyugtató amit mond, és teljes mértékben érthető. Ám mivel emberi tulajdonságunkból fakadóan nagyon szeretünk kérdezni, felvetődhetnek bennünk gondolatok, amire azonban nem tudhatjuk a választ. De azt hiszem ez teljesen természetes, hiszen a jelenlegi tudásunkat bőven meghaladja az a technológia és bölcsesség, amivel a Fényerők rendelkeznek, és aminek a segítségével az Áttörés fázisában is tenni fogják a dolgukat. Én azt gondolom ne próbáljunk meg minden jövőbeli részletet a végletekig megérteni, mert akkor valóban káosz lesz a fejünkben. Egy emberközpontú, a javak igazságos újraelosztásán alapuló rendszer épül fel ennek a hamis és sok helyen belülről rothadó rendszernek az összeomlása nyomán, és ami következik, az csak jobb lehet. Nem csak azért mert annyira akarjuk, hogy bemagyarázzuk, most már csak jobb jöhet, hanem azért, mert dolgozunk érte. Mert annyian hiszünk benne! Mert bár néha elfáradunk, és kétségek között azt gondoljuk, mikor fog már megtörténni ez az egész amiről olvasunk, de reggel új nap virrad, és történik valami, ami megerősít bennünket abban amiben hiszünk! Mert fentről mindig velünk vannak és nem hagyják, hogy elvesszünk. És így, újbóli lelkesedésünk nyomán tetterőnk bátor gondolatokra sarkall, mert akármennyire is próbálják lenyomni tudatunkat a „kevés vagy hozzá hogy megváltoztasd a világot” szintre, lelkünkben ott énekel egy dallam, ami már nem hagy nyugodni. Már soha nem fog elhallgatni bennünk! Ezért vagy Te is itt közöttünk! Mert az elmét lehet manipulálni, de a szívet soha. Mert tudjuk, hogy napról napra közelebb vagyunk egy szebb világhoz. És még közelebb leszünk ha még többet teszünk érte. Végül pedig még valami eszembe jut ilyenkor. A Fényerők kezében lesz az irányítás. Mitől is félnék? Ha ebbe belegondolunk, minden nyomasztó szorongásunk feloldódhat, hiszen minden intézkedés és cselekedet az átalakulási folyamat részeként fog történni. Ezért éltessük hálánkkal azt a jövőt, aminek még igaz, nem ismerjük minden mozzanatát, de azt már tudjuk, hogy miért is történik, és azt is tudjuk, hogy ezt mi kértük, és soha ne adjuk fel magunkban ezt a törekvést! Tudjuk milyen nehéz talpon maradni a mindennapokban, és néha mintha minden kapaszkodó eltűnt volna. Ez az időszak most olyan, akár az éjszaka sötétje a pirkadó hajnal előtt, ezért miképp Cobra is mondta, őrizzük a belső fényünket türelmesen! Hívjuk segítségül a felemelkedett fénymestereket, Jézust, St. Germaint, hiszen Ők boldogok ha szólítjuk őket, mert így segíthetnek nekünk átkelni saját árnyaink völgyén.

Bízzunk a plejádiakban, a szíriusziakban, bízzunk az Angyalokban, a Forrásban és Pleromában, és bízzunk magunkban is, hogy képesek leszünk mindent a legjobb tudásunk szerint megcselekedni és higgadtan, nyugalommal végigcsinálni mindent, amikor eljön az idő…. a Mi időnk!!!! 

Az  Eseménnyel kapcsolatban bővebb információt korábbi cikkeinkből kaphattok: 

Az Esemény 1. rész

Az Esemény 2. rész - A Felemelkedési Terv

COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport

8 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. ha egy szegény! ember elkölti a fenti összeget, miből fizeti vissza a kölcsönt ?!

   Törlés
  2. A legelső információkban van benne, hogy pénzügyi újraelosztás is lesz. Érdemes elolvasni a korábbi cikkeket is, ezért jött létre ez a blog is... :)
   https://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/az-esemeny-1-resz.html

   Törlés
  3. Értem ... Akkor nem egészen figyeltem oda a szövegre ...

   Törlés
 2. Isten miért Pénzel oldaná meg a problémát? Nektek nem hülyeség ez így?

  VálaszTörlés
 3. Ki mondta, hogy Isten pénzzel oldaná meg a problémát? Egy átmeneti időszakról volt szó eddig is, amíg "kivezetődik" a pénz a rendszerből. Mi köze ehhez most Istennek?

  VálaszTörlés
 4. Gyerekek! A pénz egy váltóeszköz! Önmagában se nem jó, se nem rossz, az a fontos, hogy mi az alapja? A szeretettel végzett munka, vagy a lopás, csalás, gyilkolás. De én egy-két hetet meglennék szívesen éhen is szomjan is, ha tudom mi következik utána. Ne aggódjatok, én túléltem már sok mindent, s tapasztalatból tudom, hogy imával és Istenben bízva napi 2-3 almával és 2-3 pohár vízzel nagyon jól elvan egy ember, sőt 5 napig nem is voltam éhes, s vizet is keveset ittam, mégis túléltem, sőt akkor kezdtem el aurát látni és az emberi test "röngenképét" úgymond csak másképpen , mint a gép.Sokkal tisztább képet láttam és a tudatomban megjelent a képpel együtt, annak értelmezése is. Ezt csak azért írtam le, hogy ne engedjétek át magatokat a félelemnek, jó? - mert ha éhezni kell pár napot, annak is értelme van!!! Meg kell halni egy kicsit, hogy újjászülethessünk! a test sokkal tökéletesebb és sokkal többet kibír, mint amennyit a tudomány állít róla.A lényeg a lélek, az isten-tudatosság, a szeretettel teli megélése e napoknak! Áldás rá!

  VálaszTörlés