2017. január 10., kedd

Szintrópia

Eredeti bejegyzés:
Fordította: Rácz Anita

A sötétség az elsődleges anomálián alapszik, amely entrópiaként nyilvánul meg. Az entrópia a fizikában használt kifejezés, mellyel egy rendszeren belül lévő azon energiamennyiséget írják le, amelyet nem lehet felhasználni, mert nem hozzáférhető, mivel az adott rendszeren belül rendezőtlenül helyezkednek el az alkotóelemek, nem ott, ahol lenniük kellene. 
A cabal manipulálja a fizikában tanult dolgokat, így azt tanítják az egyetemeken, hogy az entrópia mindig növekszik az idővel. Ezt szeretnék, de nem ez a valóság. A valóságban az entrópia csökken az idővel, mivel a Forrás fokozatosan átalakít minden elsődleges anomáliát úgy, hogy mindent isteni rendbe állít vissza és így minden energiát felszabadít, hogy az eredeti céljáért lehessen felhasználni: ami a Fény és a Szeretet. Ez a szintrópia alapelve, ami az entrópia ellentéte, az a tendencia, hogy a dolgok elérnek egy megnövekedett rendezettségi állapotot és oda kerülnek, ahol lenniük kell és felfogják a céljukat és hogy az összes szükséges energia hozzáférhető legyen.
A teremtő univerzum az EGY-ből jelenik meg                             és az EGY-be tűnik el.
A felszabadulás és átalakulás ezen szintropikus útvonala jelenti az Eseményhez és a Felemelkedéshez vezető utat. A Föld börtön egy zárt rendszer, ahol idővel felhalmozódott az entrópia. Ez azt jelenti, hogy az ezen rendszerben lévő összetevők rendezetlen állapotban vannak, nem ott vannak, ahol lenniük kellene és így a börtön Földön belül sok energia el van nyomva és nem hozzáférhető.
Az összes Fényerő szintropikus erő: a Galaktikus Konföderáció, Agartha, minden Csillagmag a Földön, a pozitív Sárkány csoportok, minden pozitív természeti szellem, a fák, a kristályok, stb.
A szintrópia egy egyre növekvő erő, amely nagyon erősen képes lendületbe jönni. Ez azt jelenti, hogy az irányába megtett kis lépések hatalmas mértékben felgyorsulhatnak és megnövekedhetnek és a szintropikus erő egyetlen eleme képes szétterjeszteni a szintrópiát a körülötte lévő sok többi elembe, más szóval "futótűzként tud terjedni".
Olyan élőlényekként, akik a Fényt és Szeretetet választják, arra születtünk, hogy szintropikus erők legyünk, amit a naponta meghozott apró döntéseinken keresztül tudunk elérni.
Az entrópia az által növekszik, hogy a dolgokat egy burokba, egy izolált zárt rendszerbe korlátozzuk. A sötét erők emiatt fejlődnek mindig, az elkülönülő elemek, a korlátozó dolgok és a skatulyákban lévő emberek, a börtön Föld, az országok körül lévő határok, a társadalmi normák és korlátok miatt.
Szintrópia akkor történik, ha a döntéseink alapja az inspirációnk, ha a szívünket követjük és nem a túléléstől való félelem táplál minket. Ha azt választjuk, hogy többé nem korlátozzuk magunkat egy olyan buborékba, ami minden olyat tartalmaz, amit már tudunk. Ha kinyújtjuk a kezünket, szembenézünk a félelmeinkkel és megpróbálunk valami újat.
A kétség több álmot öl meg, mint amennyit a kudarc valaha is fog
Szinte mindannyiunk életében létezik olyan dolog, amiről tudjuk, hogy ha most megtennénk, jobbá tenné az életünket, de hajlamosak vagyunk ezeket elnapolni. Ez jelentheti azt, hogy több időt töltünk meditációval és energiamunkával, kevesebb időt azokkal a dolgokkal, melyek elvonják a figyelmünket, eleget alszunk, elég vizet iszunk, többet mozgunk, több időt töltünk a természetben, megszakítjuk mérgező kapcsolatainkat, melyek alapja a túléléstől való félelem és nem az amit a szívünk diktál, több időt töltünk szeretteinkkel, lépéseket teszünk álmaink megvalósításához, időt és energiát szentelünk arra, hogy segítsük a közösségünket és segítsük a bolygónkat, stb.
Tedd meg ma! Tedd meg most!
Ahogy a szintrópia egyre növekszik, láthatjuk, hogy a legkisebb, pozitív irányba megtett lépés a legnagyobb változásokat eredményezheti. Talán annak, hogy egészségesebb ételeket és italokat fogyasztasz, az lesz az eredménye, hogy több életerővel fogsz rendelkezni és tisztábban fogsz látni, jobban fogsz aludni, ami viszont azt eredményezheti, hogy álmodban áttörést tapasztalsz meg és emlékszel az álmaidra amikor felébredsz és mindez életet megváltoztató megoldásokhoz vezethet.
Ez egy azok közül a való életbeli változások közül, amiket magamon és másokon látok folyamatosan. Az Eseményhez és a Felemelkedéshez vezető út sok kis lépésből áll. Kezdd el ott, ahol vagy, kezdd azzal, amit magad előtt látsz és tedd meg most. Ha következetesen teszed, azt fogod látni, hogy minden, amiről álmodunk (és még több) a szemünk előtt valósul meg, gyorsabban, mint ahogy azt várnánk.
Felszabadítás most!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése