2017. január 30., hétfő

Ízisz misztériumai

Fordította: Rácz Anita
Ízisz misztériumai az eredeti Istennő misztériumokból maradtak fenn, melyeket a Központi Faj hozott Atlantiszra sok százezer évvel ezelőtt.


Számtalan évezreden át gyakorolták zavartalanul ezeket a misztériumokat a bolygó felszínén az Istennő tiszteletére emelt szentséges templomokban. A társadalom stabilitásának és harmóniájának alapját az Istennői jelenléttel való élő kapcsolat, a közvetlenül a Forrástól származó tiszta Istennői archetípus jelentette.
Miután a sötét erők beavatkozása elkezdődött a bolygón és elsősorban a 26000 évvel ezelőtt történt arkhón inváziót követően, megszakadt ez a Forrás női aspektusával létrejött tökéletes kapcsolat.
Astara, aki a Szíriusz csillagrendszerből érkezett, magára vállalta azt a feladatot, hogy a bolygó felszínén megőrizze az Istennő jelenlétet az elmúlt 26000 éves ciklusban.
Az egyiptomiak Aszet-ként, a görögök Íziszként ismerték és jelenleg ezt a nevet használják széles körben.
Az egyiptomi misztériumiskolák a lehető legtisztábban próbálták megőrizni az atlantiszi misztériumiskolák örökségét. Ízisz misztériumai, ahogy azt az egyiptomi és később a görög-római misztériumiskolákban tanították, az alábbiakat tartalmazta:
A tiszta Szeretet és Fény isteni teremtés síkjának létezését, ahol nincs sötétség és olyan technikákat, amelyekkel hozzáférhetünk a tudatosságunkhoz
A Lélek halhatatlanságát és az utat, mely e Lélekké váláshoz vezet
Azt a protokollt, mellyel elkerülhetjük az arkhónokat és halálunk után elérhetjük a Fény birodalmait
Azt a protokollt, mellyel megtestesíthetjük az Istennő jelenlétet és mindennapi tevékenységeink során ennek az Istennő jelenlétnek az élő megtestesítőivé válhatunk
A föld alatti királyság misztériumait
A szent nász misztériumait (hieros gamos)
A misztériumokat csak a beavatottaknak tanították meg, mivel az emberek többsége Íziszt megszemélyesített istenségként imádta, védelmezőként, aki segít a bajban:
(Magyarul itt olvashatunk róla: https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%8Dzisz - a szerk.)
Az ókori világban, kétezer évvel ezelőtt, a Földközi-tenger térségében az Ízisz imádat volt a legnépszerűbb és legelterjedtebb vallás:
Mivel akkoriban ennek óriási hatása volt a Fátyol feloszlására, az arkhónok kidolgoztak egy tervet ara, hogy eltérítsék a kialakulóban lévő kereszténységet és elmeprogramozott szektává alakítsák, elnyomják a teljes Istennő imádatot és hatályba léptessék a niceai hitvallást:Ízisz misztériumait titotkban kellett tartani (sub rosa). (Erről a kifejezésről itt lehet olvasni magyarul: http://www.kislexikon.hu/sub_rosa.html - a szerk.)
Több mint 1000 évvel később a rózsakeresztes alkimisták megpróbálták feléleszteni ezeket a misztériumokat, de a valódi visszatérése csak a 18. században jött el, amikor Saint Germain gróf beavatta Cagliostro grófot a misztériumokba és azzal a feladattal bízta meg, hogy terjessze ezeket a misztériumokat Európa szerte:Cagliostro gróf Saint Germain tanítása szerint sok, felsőbb rétegekből származó francia nőt avatott be, hogy ily módon belülről reformálják meg és világosítsák fel a társadalmat. Ezek a nők kódolt üzeneteket továbbítottak jelnyelvvel, ahogy az az alábbi képeken is látható (figyeljük meg a kéztartásokat):
De Lamballe hercegné Ízisz főpapnője volt akkoriban, akit Cagliostro gróf avatott be és aki gyakori kapcsolatban állt Saint Germain-nel.
Mozart Cagliostro gróf tanítványa volt, aki a zenéjén keresztül terjesztette Ízisz misztériumait, különösen a híres operáján, a Varázsfuvolán keresztül:

Christian Jacq könyvsorozatot írt Mozart-ról és az Ízisz misztériumaival való kapcsolatáról, melyek sokkal közelebb állnak a valósághoz, mint tűnik:
Eljött az idő újra feléleszteni az Ízisz misztériumokat.
Megtehetjük úgy, ha zenéket hallgatunk:
Szexuális energiánk ápolásával:
Ha kapcsolódunk a múltbéli Istennő művészethez:
Ha kapcsolódunk az idő természetes ritmusához a 13 holdcikluson keresztül.
És ha úgy készülünk az Eseményre, hogy kapcsolódunk a Galaktikus Istennőhöz:
A Fény győzelme!

12 megjegyzés:

 1. Ez egy hülyeség.Mesevilágnak is sok már elnézést.Van egy rohadt rendes isten,jöttek a gonosz erők 26.000 éve és azóta rosz itt élni.Isten meg 26.000 éve semmit sem csinált? Most akkor ez nem lehet jó.Egyiptomiakat meg kár említeni,ufókat is istenként ábrázolták...Valaki cáfoljon meg ha tud,de ezt kétlem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy okot mondj, amiért cáfolni kellene Téged? Ha így látod, akkor így látod... A Te nézőpontod Neked fontos. Miért ragaszkodsz hozzá amúgy?

   Törlés
  2. Miért ragaszkodok hozzá? Mert ez az egy magyarázat van rá.Ha van isten és jó is akkor alapból nem engedi hogy egy egész bolygón uralkodjanak a sötét erők.De főleg nem 26.000 évig?! 26.000 évig elment a jósága,biztos más felé nézett épp és nem vette észre.Meg mért pont most lenne a változás? 30.000 év pont kerek szám...Meg alapból sok civilizáció kipusztult már,akkor se volt ott semmi isten,nálunk sem...Nézd abban igazat adok hogy vannak furcsa dolgok meg UFÓ-k.Egyiptom is furcsa civilizációnak tekinthető,ez rendben van.De isten hogy kerül a képbe azt nem értem mert alapból furcsa ez így.Több ezer évig semleges volt most meg már jó? Amúgy köszönöm hogy jóváhagytad a hozzászólásom.Sok honlapon erős cenzúra van ha nem értesz egyet a cikkel,ami azért furcsa mert a sajtószabadságot hírdetik.Szóval a "fény" erőit képviselőkkel is van probléma máshol,de ez más téma :)

   Törlés
 2. Kezdjuk azzal, hogy Isten nem letezik!!!! Akit itt Istennek hisznek az nem mas mint egy nalunk tudatosabb leny hetkoznapiqn UFO! Egyiptomba se istenek voltak hanem UFOk! Foldon kivuli lenyek akiket az emberek nekialltak istenkent tisztelni, imadni! Ennyi semmi hokusz pokusz nincs ebben! Aszet azaz Izisz is egy Ufo, egy nem foldi szarmazasu leny! Az orionrol szarmazik es mindig is utalta h istennokent tisztelik! Csak meg akarta mutatni az embereknek a megvilagosodashoz vezeto utat de rajott annyira sotetek h csak annyit szurtek le mindenbol, hogy : istennnooooo!
  Varhatunk itt az istenekre meg a kereszteny Istenre persze.... De hol van mikor olyanok sz4nvednek qkik nem erdemlik meg! Jah persze majd a mennybe jobb leszz! Pffff hat koszonom! Itt es most legyen jo... Ne utana ha, mondom HA letezik a menny! Es termeszetesen lehet varni a pleiadi, sziriuszi hajokat is.... Megsugom! Nem jon ide senki!!! Nem fognak minket megmenteni!
  Nezzuk mar meg kivulrol az emberiseget : eroszakos, elfajzott primitiv tarsadalom!
  Tudom kicsaptam a biztositekot de sorry! Ez a velemenyem!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm, hogy ilyen őszintén tudtok beszélni a világotokról és azt is, hogy mindezek ellenére ilyen blogot olvastok, mint ez is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elolvasni megéri egyébként,meg hát fáradságot sem okoz.De előbb utóbb mindenkinék eljön a spirituális kiábrándulás...Ma is mit olvastam...
   Isten tökéletes,a teremtményei is mind a tökéletességre törekszenek,de a földi életet leélők 95 százaléka a negatív civilizációkhoz inkarnálódik is csak 5 százalékuk lesz kozmikus ember valami pozitív civilizációnál.Ő most ez nálam üti egymást,pár sorral lejebb megcáfolta magát a cikk.Isten teremtményei sehogy sem tökéletes de az univerzum sem ha a lelkek 95 százalékuk negatív erőkhöz kerül...Pár sorral lejebb pedig már az volt hogy újra inkarnálódunk sokszor,de pár sorral lejebb meg egy élet után jött az ítélet.Akkor mi is van? :D
   Szóval vigyázzon mindenki hogy mit olvas.Felemelkedés se fog megtörténni mert hülyeség.Az ember meg nem is kész rá mert sajnos undorítóak.Kibeszélik a másikat a hátuk mögött.A pozicióért átgázolnak mindenkin...Aztán sorolhatnám amin nap mint nap keresztül megyek.Meg is fenyegettek nem egyszer...Szóval nem lesz felemelkedés.De a közzététel egy reális opció.UFÓ-k vannak ez biztos.De ha nekünk vannak csészealjaink az is számít mert akkor a kormány hazudik a technológiákról...Mi csak nyerhetünk ezzel majd.Szóval abban bízok.De a csodákban nem hiszek mert ez egy fizikai világ.Vannak korlátok amikkel tisztában kell lenni.

   Törlés
  2. Tokeletesen egyetertek veled!
   En egy kerdest szoktam feltenni: mazochista vagyok?
   Ha!!!!!szval ha en valasztom meg leszuletes elott az eletem, megtervezem stb(ugye mindig mondjak h te valasztottad mert fejlodes stb) akkor tenleg voltam olyan elmebeteg h ezt valasztottam? Es aki telen a -20 fokban a kartondobozban el az is? Aki vegignezi a beteg gyermeke halaltusajat? Akit megeroszakolnak? Vagy csak aki kuzd a mindennapi penz-munka nem elek meg korforgasban?
   Valahogy nehezen hiszem el h a tobbseg mazochista es ezt valasztotta!!!
   Az is uti egymast h sok keresztenyt ismerek akik Istennek elnek, hisznek abban h Isten letezik, jo es imadkoznak, templombajarnak es jo emberek! Megsincsennek elorebb mint en aki nem hiszek! Betegek, gyermekuk haldoklik v a ferjuk, nincs penzuk, egyedulallo anyak lettek, nyomorognak stb.... Ha Isten szereti oket akkor miert? Ezek utan kihagynam azt az Isteni szeretetet koszonom!
   A masik : Isten szeret HA megkeresztelkedsz, templombqjarsz, benne hiszel stb..... Khm kerdem en mit szolnanak a gyerekeim ha azert szeretnem oket ha engem magasztalnak! De ha rosszak v epp lazado tinik akkor nem!!! A szeretet nem feltetel nelkuli?????
   Akkor kerem szepen hogy is van ez?
   Suli ovi korom van! Utana folyt.

   Törlés
  3. Korcsolyat vinnem kellett volna....
   Az UFOk leteznek szerintem is! Tobb milliardnyi csillag van es ezekhez tartoznak bolygok! Csak a Foldon alakulhatott ki elet? Ezt nehezen hiszem el! Bar erre kaptam egy keresztenyi magyarazatot miszerint nem n9ncs! Isten megteremtette az embert es ennyi! Es akkor kerdem en m9nek teremtett olyan sok bolygot? - hat h az ember benepesitse!!!! Itt kiakadtam!!! Es hozzatette : isten mondta volna ha lennenek ufok! - miert megkerdezted? - nem de felesleges mert az ember letezik csak!
   Haaat valahogy nem vagyok buszke arra h az emberi fajhoz tartozom.... A felemelkedes meg...pffff! Hagyjuk!!!!Ahoz nagyon sokat kene meg az emberisegnek fejlodni! Elobb irtjuk ki magunkat mint, hogy ez megtortenjen!
   Par eve az akkor 2 es 4 eves fiaim beszelgettek:
   -Haldoklik a Fold!
   -Miert nem tesznek semmit? Miert olik meg?
   - Lehet nem latjak!?
   - Ha meghal a Fold ok is meghalnak! Nem erdekli oket?
   - Mi is meghalunk! Anya is meghal! DE EN MEG ELNI AKAROK!
   - En is
   Dobbenten hallgattam vegig ezt a szosszenetet mig a vacsijukat keszitettem! Honnan jott ez nekik? Nem nem neznek TV t! Tv ellenes vagyok, nekunk nincs tvnk!
   Majd ossze szorult a szivem.... Ezek a picik latjak!!! Mig a felnottek egymason atgazolva, onzo agressziv modon a bolygot kizsakmanyolva, mergezve elnek nem torodve azzal h m9ndennek van kovetkezmenye! Megerett az emberiseg a pusztulasra!

   Törlés
  4. Az embernek 50 legfeljebb 100 éve van vissza.Sajnos alapból ez a fogyasztói társadalom nem működik hosszú távon,márpedig az egész civilizációnk csak erre épül.Ez is csak békével lehetne,de egy háború nagyobb eséllyel fog hamarabb véget vetni ennek.A Földnek mint bolygónak tök mindegy.500 év és nyoma sem lesz az emberiségnek...Az ökológiai egyensúly is vissza áll.

   Törlés
 4. Koszonom h engedelyezted a postom! Persze h olvasom hisz az alapveto dolog m9nt h Izisz es az h mit szeretett volna megertettni az emberiseggel rendben van! Csak a korites mas! Na meg a sok teves info.... Ez tipikussan az h a faluelejen elf..magam mire a vegere erek a nepmesek hagyomanya alapjan ossze....am magam! Ugyan ez van Izisszel es naggyabol mindennel a vilagban! Raadasul a spiri dolog mara mar inkabb egy divat iranyzat mintsem titkos tanitas! Es olyan mesterek tanitanak akik nem mesterek! De ha papirod van rola akkor ersz valamit ha nincs? Akkor semmit!
  Sajat boron tapasztaltam amikor kozoltek h a lelekgyogyaszatihoz kell az aura latoi! Oh szuper! Gyerekkorom ota latom az aurat... Azt mar tudom! Papirja van rola? Nincs! Minek? Hisz latom!- kell a papir, maskepp nem jo! _Es ha bebizonyitom?-na az se volt jo!
  Tehat akkor mi az ami jo ebben a vilagban? Mi az ami tarsadalmilag elfogadott? Hat a hazugsag es a papir!
  Amikor olyan formed ram akinek 40 evig fogalma se volt h eszik v isszak a spiritualizmust majd elment egy szabadegyetemre es immar 8 eve o vegzett papiros atyauristen lett.... A leheto legnagyobb bizonyossaggal allitja, hogy hiaba a 30 eves spiritualis eletutam, a velemszuletett kepessegek, az emlekszem elozo eleteimre alap es a tudas mit sem er hisz hol a papir?
  A kedves istenek ott rontottak el h csinaltak egy projektet es a szuper lenyuk kicsit felresiklott! Majd bereinkarnalodtak az emberek koze mondvan h belulrol majd sikerul! Hat de nem! Mert a sajat teremtmenyeik alazzak le oket es hajtjak rab igaba!
  Errol egy jol ismert politikus mondasa jut eszembe : Elk...uk! Hat el! Nagyon!!!!

  VálaszTörlés
 5. Kedves eddigi Hozzászólók! Köszönöm az eddigi észrevételeket és azt is, hogy elmondtátok teremtő energiátokat felhasználva őszintén milyen világban szeretnétek tovább élni és mit akartok megvalósítani a jövőben. Sajnos mi nem ezért dolgozunk több millióan, így ha továbbra is szeretnétek ennek hangot adni, kérlek készítsetek egy blogot és ha valaki még unná, az eddig megteremtett világot a TV-ből nézni vagy egyéb az illúziót és a mátrixot fenntartó technika által létrehozott "valóságnak" titulált világot továbbra is megtapasztalni, akkor majd nyílván megkeres Titeket. A mi útjaink sajnos most elválnak, mert nagyon sokan nem ide tartunk, egy másik világot teremtünk éppen, ahol szeretet és bőség van, mert az is létezik a Földön, csak erősíteni kellene és észrevenni, ahogy már nagyon sokan észrevették és tesznek is érte. Ez a blog ennek az átalakulásnak az egyik "szócsöve" és nem a rombolásé, a szenvedésé, stb. A dualitás az elsődleges anomáliával együtt, lassan a múlté lesz, történelemkönyvekben majd lehet róla olvasni. Minden átalakul és a félelem már csak egy gyenge emlék lesz, mert a szeretet fogja irányítani az Univerzum eme szegletét is, ahol utolsóként a Föld is visszatér a Forráshoz. Köszönöm eddigi hozzászólásaitokat, a többire már senki nem kíváncsi, amolyan "lejárt lemez", mert megtapasztaltuk a szenvedést, köszönjük már többet nem kérünk belőle. Még egy apró hír: A harmadik világháborút nem tartját meg, érdeklődés hiányában. Ezt könnyű lesz igazolni részetekről is, mert ezt IS tapasztalni fogjátok. Áldás kísérje utatokat. A Fény Győzelme!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szépen köszönjük, hogy ezt az oldalt látogatjátok, jelzi, hogy a szívetek legmélyén ti is azt a világot szeretnétek, amit mi is. Hálás vagyok mindenkinek, aki ismeretlenül tesz értem, értünk. Két lehetőség adatott meg számunkra: vagy felveszünk egy várakozó állást és panaszkodunk továbbra is, hogy nem változik semmi, vagy azt mondjuk, hogy belenézek a tükörbe a saját szemembe, a gyermekem szemébe, a férjem, a feleségem szemébe, és azt mondom: elég volt, nem hagyom, hogy továbbra is ezt tegyék velem, velünk. Igen, szeretem a családom, ezt a Bolygót és megérdemlem, hogy szeretve legyek, és tenni akarok valamit, bármit! <3 Egy kis segítség ahhoz, hogy mit. A legtöbbhöz nem pénz szükségeltetik, csupán csak akarat, döntés és cselekvés.
  https://www.facebook.com/groups/421432088019829/permalink/620656411430728/
  https://www.facebook.com/groups/421432088019829/permalink/623412411155128/
  Szeretettel Viki

  VálaszTörlés