2019. február 7., csütörtök

Mennybuborékok – frissítés

Fordította: Rácz Anita, Nagy Mara Katalin, Takács Anikó

Ennek a bejegyzésnek az a célja, hogy magyarázattal szolgáljon a felszíni lakosság számára a Mennybuborékok c. cikkel kapcsolatban.
Először is, részletesebben el fogom magyarázni az átalakulás hat fázisát. E fázisok mindegyike a planetáris Felemelkedési folyamat egy-egy teljes szakaszát jelenti és előreláthatólag néhány hónaptól néhány évig fognak tartani. Ennél többet soha nem fogtok megtudni ezen a blogon azzal kapcsolatban, hogy "Mikor lesz az Esemény".

A fázisátmenet első fázisát Interface Evaporation („Terjeszkedési Interfész”) fázisnak nevezzük. Ez a fázis 2012-ben kezdődött és 2019. január 21-én ért véget. A Terjeszkedési Interfész azt jelenti, hogy egy "hőáramlás" (esetünkben a Galaktikus Központi Napé) irányul az "interfészre" (esetünkben a bolygó felszínére) és egy hőáramlatot hoz létre a földfelszín fölött (ez a felszíni lakosság 2012 és 2019 közötti ébredésének felel meg). - (A terjeszkedési interfész egy olyan összetett meghatározása ennek a fázisnak, amelyben a Galaktikus Központi Nap energiája, tudatrezgése és a látható, mérhető fizikai tartományon és azon túl létező áramlata szétáramlik, szétterjed a Földön és az emberi, földi tudatmezőre hatva előidézi a felszíni lakosság ébredését. - a szerk.)
A fázisátmenet második fázisát „Buborékkondenzációs” fázisnak hívjuk. Ez a fázis 2019. január 21-én kezdődött és jelenleg is tart. Ez a fázis azt jelenti, hogy elegendő hőáram irányult a felszínre ahhoz, hogy lehetővé tegye a folyékony vízből (mátrixtársadalomból) a vízpárába (galaktikus társadalomba) való tiszta fázisátmenetet a felszín néhány rendkívül kicsi és elszigetelt területén. A Buborékkondenzációs fázisban az Ising-modellnek megfelelően jelennek meg, mintázódnak újra és szerveződnek újra ezek a Mennybuborékok:

(A modell Ernst Ising német fizikustól származik (Ising, 1925), a modell kidolgozását tanára, Wilhelm Lenz (1888–1957) inspirálta. 1925-ben írt PhD-dolgozatában egy modellt adott meg, amely a mai napig ismert és a nevét viseli. Az Ising-modell feltételezi, hogy csak a szomszédos spinek között van kölcsönhatás, vagyis az egész rendszer csak a szomszédain keresztül hat minden egyes spinre. - A spin egy részecske minden egyes fizikai tulajdonságait leíró állapotfüggvény. - a szerk.)
E fázis során a Mennybuborékok lassan és fokozatosan egyre nagyobbak lesznek, kevesebb entrópiával, míg az ezeket körülvevő mátrixtársadalom fokozatosan egyre instabilabbá válik, még több entrópiával.
Pontosan ez az oka annak, hogy sokan miért érzik azt a vezettetést, hogy kevesebb figyelmet szenteljenek a külső, napi politizálásnak és több figyelmet a belső spirituális fejlődésnek:
A fázisátmenet harmadik fázisát „Buborék Felemelkedés”-nek hívjuk. Ebben a fázisban a Galaktikus Központi Napból érkező hőáramlás exponenciálisan fog emelkedni, egyre több Mennybuborék fog aktívan kialakulni, a mátrixtársadalom pedig aktívan össze fog omlani, míg végül a hőáramlás az Esemény pillanatában eléri a csúcspontját.
Az Esemény pillanata a kritikus hőáramlás pillanatát jelenti, a mátrixtársadalom összeomlik, megtörténik a kapcsolatfelvétel, a régi társadalom entrópikus elemeit gyors ütemben eltávolítják és belépünk a negyedik fázisba.
A negyedik fázist „Instabil Finomréteg” fázisnak hívjuk. A Mennybuborékok a bolygó felszínén stabil hálózattá (egy finomréteggé, "hártyává") kapcsolódnak össze, ami az új társadalom gerincét alkotja, miközben maga az egész társadalom instabil, de fejlődik, integrálódik és stabilizálódik. Teljes mértékben kialakulnak a Fényszigetek, aktív kapcsolatfelvétel kíséretében.
Az ötödik fázist „Stabil Finomréteg” fázisnak hívjuk. A bolygó felszínén lévő Fényszigetek aktív konverziós/inverziós zónákká válnak és ezeken keresztül zajlik az egyéni és a csoportos Felemelkedési folyamat. Megtörténik az első Felemelkedési hullám, amikor több ezer ember emelkedik fel. Néhányuk Felemelkedett lényként visszatér a felszínre és előkészítik a második Felemelkedési hullámot, amikor több százezer ember emelkedik majd fel. Néhányan a második hullám során felemelkedettek közül visszatérnek a felszínre és előkészítik a felszíni lakosságot a harmadik hullámra.
Az ötödik fázis során a felszíni lakosság teljes mértékben integrálja a fejlett technológiákat és meggyógyul eléggé ahhoz, hogy együtt egy egészként fogadja be a Fényt.
A hatodik fázist a Végső Villanás fázisának hívjuk. A fázisátmenet ezzel befejeződik. A Galaktikus Központi Nap kioldja a Naptevékenységből eredő eseményt, valamint a bolygó pólusváltását. Emberek milliói emelkednek fel a harmadik hullámban, az emberiség fennmaradó része pedig evakuálva lesz a bolygó felszínéről a Galaktikus Flotta fedélzetére, amely elszállítja őket egy arra megfelelő bolygóra a Plejádi csillaghalmazba, amely az emberiség új otthonául fog szolgálni.
Abban a pillanatban a Föld felszínén egy szökőár fog végigsöpörni, amely tisztára mossa a bolygót. Azok a területek, amelyek érintetlenek maradnak, egyedül a Fényszigetek lesznek, amelyeket fejlett csillaglények fognak benépesíteni, akik közül sokan TI lesztek. Azután pedig felépül Új Atlantisz az Új Földön.
Most, hogy nagyobb megértéssel rendelkeztek a teljes tervet illetően, már biztonságosan felfedhető, hogy a Fényerők befejezték egy föld alatti bázis építését Észak-Tajvan alatt, amely 3 milliárd ember befogadására képes. Egy hasonló, de kisebb bázis már épül egy bizonyos helyen Közép-Európában, és egy bizonyos helyen Dél-Amerikában, valamint a tervek szerint Afrikában. Ezek a bázisok az evakuáció alternatívájaként szolgálhatnak majd.
Meg kell értenetek, hogy amit január 21-én értünk el, az óriási. A Mennybuborékok az első jelei egy teljesen új valóságnak, amely az új kozmikus ciklushoz tartozik:
Bármikor amikor összhangban vagy a Fénnyel, az életed egyre könnyebbé válik. Bármikor, amikor a régi világ összeomlására fókuszálsz, a dolgok ismét egyre rosszabbak lesznek.
Ez az időszak nem kedvez a hírfüggőknek. Azoknak az embereknek kedvez, akik a saját kezükbe veszik az életüket. Bármilyen élethelyzetben is legyél most, egy pár éven vagy még kevesebb időn belül valami sokkal jobbá tudod azt fordítani, ha igazán elkötelezetten dolgozol rajta, független attól, hogy az Esemény mikor következik be.
Az előző cikkem egyes részeire adott gyerekes reakciók és hozzászólások előre láthatóak, várhatóak és elferdítettek voltak. A küldetés folytatódik.
Ezenkívül néhány embernek egyáltalán fogalma sincs arról, hogy miről beszélnek, amikor az Ellenállási Mozgalom kódolt üzeneteiről hantáznak, képtelenségeket terjesztenek az interneten keresztül, zavaros youtube videókban. Ez olyannyira meghaladja megértésük szintjét, mint ahogy a kvantummechanika meghaladja egy átlagos Rhesus majom megértési szintjét.
A Plejádiak aktívan ellenőrzik, értékelik és ösztönzik a felszíni lakosság legtudatosabb tagjai felébredésének fejlődését és elfogulatlan de szerető energiát küldenek mindenki másnak.
Alig 30 perccel a tömegmeditációnk előtt, Semjase rendezett egy "meteor villanást" a Holdon. A csillagásznak, aki észlelte a villanást, "volt egy olyan érzése, hogy most lesz itt az alkalom" és előre kikészítette a teleszkópokat :
Ez egy világos jelzés volt Semjasetől, melynek jelentése még nem hozható nyilvánosságra a felszini lakosság számára.
Csak annyit mondanék, hogy pár nappal később, a GSSAP, a Geosynchronous Space Situational Awareness Program kénytelen volt átrendezni felderítő műholdjainak pályáit, mint egy válaszképpen a Plejádi flotta tevékenységére. (A GSSAP műholdjai az USA légierejéhez tartozó kémműholdak, amelyekről itt lehet olvasni magyarul bővebben: http://www.urvilag.hu/a_honap_szama/20160820_ha_indul_egy_start_ket_kem - a szerk.)
Az Ellenállás közölte, hogy jelenleg a toplet bombákról szóló összes információ szigorúan titkos. Az egyetlen dolog amit elmondhatok az, hogy a toplet bombák nincsenek még eltávolítva, de fokozatosan veszítenek az erejükből.
Az Ellenállás azt is elmondta, hogy a legtöbb ember, aki önként jelentkezett a Belépési Protokollokra, messze nem áll még készen rá, és bizonyos "társadalmi dinamikájú" cikkek és workshopok lesznek nyilvánosságra hozva a felszíni lakosság számára, hogy fokozzák a felkészültséget.
Ezek annak érdekében is nyilvánosságra lesznek hozva, hogy felkészítsék az embereket arra, hogy Mennybuborékokat és Fényszigeteket hozzanak létre és kiterjesszék azokat.
Az első, egy "Lélekcsaládok" workshop lesz, ami Magyarországon, Budapesten kerül megrendezésre március 16-án és 17-én. Szeretettel várunk, ha csatlakozni szeretnél hozzánk:
Magyarország a bolygó egyik legfontosabb Istennő Örvénye a Lengyeli és a Tisza neolitikus Istennői kultúrák létrejötte óta:

(A Lengyeli és Tisza kultúrákról itt olvashattok bővebben: https://hu.wikipedia.org/wiki/Lengyeli_kult%C3%BAra és https://hu.wikipedia.org/wiki/Tisza-kult%C3%BAra - a szerk.)
A workshop előkészületei közben, ezek a Fényoszlopok jelentek meg Magyarországon:

Eljön az Istennő egysége:
A Fény Győzelme!

6 megjegyzés:

 1. Próbálok rövid lenni....Bár lehet, hogy nem ilyen későn, fáradtan kéne foglalkoznom a dologgal. Tény ami tény: Majd' két évnyi kemény politizálás után, hirtelen én is abbahagytam a dolgot. Olyannyira, hogy még a facebook profilomat is töröltem, mert kb. csak arra használtam, és igazság szerint semmi értelmét nem látom a facebook-nak. Az, hogy pontosan ez mit takar, egy másik történet.
  Ez a frissítés jól jött, mert igen "lyukas" volt a dolog. Véleményem szerint felesleges az emberiséget bárhová is átköltöztetni. Nem hinném, hogy sikerülne annyira megváltoztatni őket, hogy egy új bolygót ne tegyenek tönkre. Ugye azok, akik egy új Földet építenek, azok maradnak. Itt van az a pont, hogy nem értem, hogy az özönvíz hogyan is tisztítja meg a bolygót? Esetleg annyiban lehet jó, hogy akik a föld alá bújtak, hogy ott rejtőzzenek el (értsd. gonoszok), azok ott pusztuljanak el. Ezen kívül max arra lesz jó, hogy a víz tetején ússzon az a sok retek, szemét, mocsok, amit a "modern" ember elásott szemétkezelés címén....
  Nos... Igaz a politizálást abba hagytam, de nem kezdtem el "több figyelmet fordítani a spirituális fejlődésemre". Nem is akarok, tehát hiába olvasom ezt a Blogot, nem vagyok a "TI" része, aki egy fényszigetre bejutna. Nem szeretném ezt a bolygót sem elhagyni, elvégre ez a sárgolyó a szülőbolygóm, meg aztán amúgy is elegem van a gyökér emberekből, és a gyökér az gyökér, akárhol is van. Őszintén kérdezem: Ilyenkor mi van? Szabad nekem békében, nyugodtan elpusztulni, ha akarok?

  VálaszTörlés
 2. Biztos remek választ fogsz kapni. Idézek: "Ez a talizmán most erős energiákat közvetít a Szíriusz csillagrendszerből, ami megerősíti az Orbán Viktor mögött álló Pozitív Templomos erőket a cabal ellen folytatott harcában, akik megpróbálják tönkretenni Európát."

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves abcd,

   Írtam,hogy már nem politizálok. A másik dolog, hogy ez az oldal politikamentes, így nagyon nehéz választ adnom, mert nem akarok vitába keveredni. Ennek ellenére adok választ, és bízom benne, hogy ha nem is tetszik az oldal tulajdonosainak, annyit meghagynak belőle, hogy "Volt itt válasz, de...."

   Szóval: Lehet, hogy neked ez egy "remek" válasz, nekem annyira nem. Mikor politizáltam, nem éppen Orbán Viktor mellett voltam. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ha ez így van, akkor a Pozitív Templomos erők" helyből olyan hülyék, mint más nekifutásból. Nem csak az említett személy miatt. Vsz. egyik politikus mögött sem állnak pozitív erők. Pontosan ezért szoktam erősen kacarászni, mikor Fulfordot olvasok.

   Törlés
  2. Kedves "politizálók" :)
   Korábban volt már erről szó és arról is, hogyan befolyásolják az éppen döntéshozó vagy hatalommal bíró személyeket (nevezzük most őket politikusoknak) a pozitív vagy negatív oldal (szabadjon most így használni a dualitásban létező energiákat). Egyik politikus sem lesz "fényharcos" csak azért, mert pl. a pozitív oldal jobban befolyással van rá néhány döntésében vagy azokra, akik tanácsadóként vagy csapatként mögötte állnak. Természetesen a világon minden döntéshozót igyekeznek a pozitív oldal erői befolyásolni... ezt nem szabad kihagyni egy olyan játszmában, mint amilyen most zajlik a Földön. Több-kevesebb sikerrel, de ez történik most is. Egy mondatot kiragadva nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni egyik politikusról sem. Rengeteg rossz döntést hoznak és van néhány jó is. Ettől még nem kell őket felmagasztalni, sem elítélni. Ők is csak bábuk egy nagyobb játszmában.

   Törlés
 3. "Lehet, hogy neked ez egy "remek" válasz, nekem annyira nem." ?

  VálaszTörlés
 4. Üdvözlet...
  Mit lehet, mit kell tenni ahhoz,hogy március végén, a nyári időszámìtás az óra átállìtást töröjék..el.....már..
  Nagyon megfelel a természetes időszámítás is.....választ várok.és 1 csodát......köszönöm

  VálaszTörlés