2019. január 22., kedd

Mennybuborékok


Fordította: Rácz Anita

A Fény Visszatérése meditációnak óriási sikere volt. 1 és 2 millió között volt azon emberek száma, akik értesítést kaptak a meditációról és 300000 és 400000 között volt azok száma, akik ténylegesen részt vettek, így többszörösen meghaladtuk a kritikus tömeget:

A Kozmikus Központi Napból érkező energia elérte a bolygó felszínét és ez az energia visszafordíthatatlanul le lett horgonyozva.
Ez jelentős mértékben megváltoztatta az elsődleges anomália felépítését szerte a bolygó felszínén és beléptünk a Kompressziós Áttörés következő fázisába, az ún. nukleációs fázisba:

A nukleációs fázis két dinamikus rendszer közötti fázisátmenet egy nagyon fontos fázisa és éppen ma léptünk be a planetáris és kozmikus felszabadítási folyamat e fázisába:
(Magyarul itt olvashatunk magáról a nukleációról: http://www.vilaglex.hu/Lexikon/Html/Nukleaci_.htm - a szerk.)
Mostantól Mennybuborékok kezdtek kialakulni a karantén Földön belül a Kozmikus Központi Napból érkező közvetlen beavatkozás következtében. Ez csak azért volt lehetséges, mert a meditáció alatt a kollektív tudatunk egy lencseként működött, hogy összegyűjtse a Kozmikus Központi Nap fényét a bolygó felszínén. A jövő civilizációi legnagyobb valószínűséggel erre úgy fognak tekinteni, mint e bolygó tudati evolúciójának meghatározó pillanatára:
A Mennybuborékok a tiszta Fény olyan területei, melyek függetlenül léteznek minden anyagtól, ami a 11. dimenziós bránvilág tér-idő kontinuumában lett megteremtve. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy kis területek vannak a fizikai és a nem-fizikai anyagban a bolygó felszínén, melyek elérhetetlenek a sötét erők számára. Ez a Fény Visszatérésének valódi jelentése.
(A bránelméletről ebben a cikkben lehet többet olvasni: https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%BArelm%C3%A9let - a szerk.)
Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy mostantól sokkal könnyebb lesz megteremteni és elérni a Fényt az életünkben. Azt jelenti, hogy kiléptünk az Ellenállási fázisból - ahol a caballal küzdöttünk - az Áttörési fázisba, ahol egyszerűen megvalósítjuk Új Valóságunkat, miközben nyugodtan megfigyeljük, hogy a régi világ hogy omlik össze saját entrópiájának súlya alatt, anélkül, hogy beszippantódna saját drámájába, és mégis Fényt sugározva minden helyzetre.
A Mennybuborékok (az alábbi szimuláción pirossal jelölve) a karantén Föld poklában fognak növekedni (az alábbi szimuláción fehérrel jelölve) addig, amíg az Áttörés (az Esemény) megtörténik:
Most pedig itt az ideje, hogy olyan információkat tegyek közzé, ami néhány ember számára sokkoló lehet, de mélyen belül már tudtátok ezt.
Az Eseményt követően egy bizonyos ponton fizikai pólusváltás lesz a Föld forgástengelyében, amit az fog kiváltani, hogy a Napunk egy mikronóvává/T-Tauri csillaggá fog válni, amit a Kozmikus Központi Nap és a Galaktikus Központi Nap aktivitása fog kiváltani:
Majd a beindított Nap egy óriási plazmahullámot fog kibocsátani, ami elő fogja idézni a földkéreg elmozdulását, a forgástengely el fog mozdulni és mintegy 1,6 km magas szökőárhullámot fog előidézni:
Ez az 1,6 km magasságú szökőárhullám hatékonyan meg fogja tisztítani a bolygó felszínét minden olyan tisztátalanságtól, ami még tisztításra szorul. Mondanom sem kell, hogy az összes Fénysziget és Fényterület teljesen érintetlen marad a szökőárhullámtól, mivel ezeket fejlett technológiák fogják védeni, amit majd a pozitív fajok fognak nekünk adni az Esemény után.
Mivel mindez csak néhány évvel az Esemény után fog megtörténni, nincs mitől félni.
Hasonló szoláris plazma esemény történt a precessziós ciklus felénél, 12900 évvel ezelőtt, de nem volt ilyen nagymértékű és nem történt fizikai pólusváltás:
A cabal tagjai érthetően idegesek, mivel tudják, hogy nincs hová rejtőzniük és ezért fejlesztettek ki különféle titkos űrprogramokat abban a hiú reményben, hogy elmenekülhetnek az események elől.
Kitalálták a globális felmelegedésről szóló átverést is, hogy így tusolják el az igazságot a közelgő pólusváltásról.
"Igen, én is látom... de senki nem akar beszélni róla!"
A közelgő pólusváltás az egyik legnagyobb titkuk, amit próbálnak rejtegetni. De fény derül az igazságra és az a mágneses kibillenés, ami a fizikai pólusváltás előjele, már jelenleg is zajlik:
A másik titok, amit a cabal megpróbál elrejteni az az, hogy a női és a férfi polaritás közötti interakciók egy toroid elektromágneses mezőt hoznak létre, ami beindítja a kundalini energiát, ami a planetáris felszabadításhoz vezet.
Mivel a jezsuiták arra irányuló terve, hogy az emberi szexualitást elnyomják, elbukott, új tervet eszeltek ki. Depolarizálni akarják és össze akarják zavarni a női és férfi szexuális identitást oly módon, hogy népszerűsítik a nemi identitászavart:
Úgy, hogy a férfiakat "elnőiesítik":
(A témáról itt olvashatunk: https://www.joy.hu/gillette-reklam-109612 - a szerk.)
Valamint oly módon, hogy a nőket "elférfiasítják".
A jezsuiták annak érdekében, hogy a nőket "elnőietlenítsék" és szexuálisan elgyengítsék, az elmúlt néhány évtizedben médiakampányokat is szerveztek arra, hogy népszerűsítsék a nők számára a hónalj- és szeméremszőrzetük leborotválását:
A hónalj- és szeméremszőrzet azzal az alapvető női erővel van kapcsolatban, amit a jezsuiták és a Fekete Nemesi családok el akarnak pusztítani.
Olyan mérgező higiéniai termékeket is kierőszakoltak, ami a nőkben felborítja a hormonális egyensúlyt:
Tiszta, torzulásoktól mentes aktív elektromos férfi energiákra és tiszta, torzulásoktól mentes reflektív mágneses női energiákra van szükség a planetáris felszabaduláshoz.
A tiszta aktív férfi energia képezi Thor Kalapácsának a lényegét.
A tiszta mágneses befogadó női energiák egy olyan rezonanciamezőt teremtenek, ami a Kapcsolatfelvételi Parabolaantennát jelenti az Eseményhez.
Együtt alkotják meg a Szent Grált.
Együtt hozzák létre a Lélekcsalád mandalát:
Itt az ideje, hogy a felszíni lakosság legfelébredettebb tagjai a Lélek szemszögéből tekintve kezdjék el kialakítani a Lélekcsalád kapcsolatokat. Ez a folyamat már megkezdődött. Erről hamarosan további instrukciók lesznek közzétéve.
A Lélekcsalád mandalák a Fényszigeteken kezdenek el majd élni. A Fényszigetek kialakításának folyamata már megkezdődött, és már folyamatban vannak projektek Ázsiában, Európában, Afrikában és Amerikában. Erről hamarosan további instrukciók lesznek közzétéve.
"A káosz belsejében épült a Szeretet temploma"
A Lélekcsalád mandalák és a Fényszigetek, olyan Mennybuborékok, melyek a jelenlegi felszíni körülményeken belül, de annak poklával párhuzamosan jönnek létre. Akkor nyilvánulnak meg, amikor elég Fény van jelen. Most van itt ennek az ideje.
Személy szerint azt a vezettetést kaptam, hogy elkezdjem kialakítani a saját Lélekcsalád mandalámat. Ez a folyamat 2019. január 1. óta felgyorsult a plejádi csillagflotta parancsnokának, Semjasenak az irányítása alatt, aki valójában azon Lélektársak egyike, aki az én Lélekcsalád mandalámhoz tartozik:

A plejádi folotta folyamatosan készíti fel a női Lélektársaimat és Lélekcsaládom női tagjait a bolygó felszínén erre a projektre, oly módon, hogy erős "felfedő" álmokat, víziókat és szinkronicitásokat küldenek nekik, ami felkészíti őket a velem való kapcsolatfelvételre. Számukra ezek az erős spirituális élmények már 2018. márciusában elkezdődtek, a Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna protokollok megjelenése óta, de 2019 kezdetén erősödtek fel.
Egy Mennybuborékot fogunk létrehozni, valódi Istennői misztériumokat fogunk lehorgonyozni és felgyorsított Felemelkedési folyamaton megyünk majd keresztül.
Ha vezettetést éreznek, hogy felvegyék velem a kapcsolatot, egy tutanota email címet szükséges létrehozniuk:
És CSAK erről a tutanota email címről írjanak nekem a következő email címre: project501@tutanota.com
A felszíni átlaglakosság részére a blogomon szereplő összes információ szépen össze lett szedve egy könyvben, ami keménykötéses és elektronikus formátumban jelent meg. Ez a könyv nélkülözhetetlen lesz az Esemény időpontjában, mivel lehet, hogy akkor majd zavarok lesznek az elektronikus rendszerekben és az internet nem lesz elérhető egy bizonyos rövid, de kulcsfontosságú időszakban az Esemény környékén. Ez a könyv nagyon hasznos lesz.
A könyvet itt tudjátok megrendelni:

És a Fény Visszatérése meditációról szóló jelentés végére... egy szempillantás alatt... minden ami megtörtént meg nem történt lesz:
A Fény győzelme! 

21 megjegyzés:

 1. Tamás,első rész:Szervusztok!
  Már nagyon vártam az eredményt és borzasztóan örültem neki hogy összejött a kritikus tömeg. Örömöm azonban nem tartott 25-30 másodpercnél tovább...kiderült hogy ki fogunk halni.Gyakorlatilag azzal hogy meditálunk a saját kihalásunkat siettetjük. Eddig arról volt szó, hogy eltakarítjuk a sötétséget erről a bolygóról és beköszönt az Aranykor - nekem ez azt mondja, hogy véget érnek a háborúk, megkapjuk azokat a technológiákat amelyek megtisztítják majd a levegőt, a vizeinket, a földet a káros anyagoktól, minden egyes embernek lesz elég ennivalója, innivalója, ruhája és normális lakhatás is biztosítva lesz számukra, a betegségeket könnyebben, gyorsabban lehet majd meggyógyítani és valóban meg fognak gyógyulni az emberek. Sokkal kevesebb lesz a gyűlölet, a harag, a kizsákmányolás, az emberi értékek lábbal tiprása, stb. Az emberek sokkal segítőkészebbek lesznek embertársaik iránt, nagyobb lesz az öröm és a szeretet a Földön, vagyis tényleg azt fogja érezni a több milliárd ember hogy hú de jó itt élni ezen a bolygón, de jól érzem magamat, nincsen semmiben szűkölködés, minden bőségesen az emberiség rendelkezésére áll, stb. Paradicsomi körülmények lesznek...Erre most kiderül, hogy nem, mert jön a cunami, ami kipusztítja majd a bolygót. Komolyan mintha a 2012 című film válna valósággá, most volt valamelyik nap a tv-ben. Ez tökéletes ellentmondásban van az eddigiekkel hogy a Cabal végleges bukása után a béke bolygója lesz ez a Föld. Akkor tök mindegy hogy akár a mai napon csapódik be egy több tízkilométeres aszteroida a Földbe valahol a világban és az pusztít ki minket vagy ez a cunami. Most végre megtudtuk hogy így is meg úgy is végünk. Én nem ezért meditálok mindig mikor szólítanak, én nem ezt szeretném.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Tamás, kérlek olvasd el figyelmesebben... ez a rész a lényeg:
   "Ez az 1,6 km magasságú szökőárhullám hatékonyan meg fogja tisztítani a bolygó felszínét minden olyan tisztátalanságtól, ami még tisztításra szorul. Mondanom sem kell, hogy az összes Fénysziget és Fényterület teljesen érintetlen marad a szökőárhullámtól, mivel ezeket fejlett technológiák fogják védeni, amit majd a pozitív fajok fognak nekünk adni az Esemény után.
   Mivel mindez csak néhány évvel az Esemény után fog megtörténni, nincs mitől félni."

   Tehát évekkel később lesz, amikor már mindenre felkészültünk és technológiánk is van rá... A pólusváltások és egyéb kozmikus események eddig is voltak mindig az univerzumban, ez nem egy különleges dolog. Az a különleges, hogy most már nem kell ezt ölbe tett kézzel várni, hanem fel tudjuk gyorsítani a folyamatot ilyen meditációkkal, hogy hamarabb eltépjük a láncokat, amelyek megkötve tartanak, hogy hamarabb fel tudjunk készülni a 26000 éves ciklus végére, ami közelít. És éveink maradjanak (ahogy Cobra is írta) erre az eseményre és ne csak hónapok, mert ez történne, ha még tovább tűrjük ezt a "rabszolgasorsot"...

   Törlés
 2. Tamás, második rész:A másik dolog amitől teljesen kiakadtam ez a nők szőrtelenítésével kapcsolatos. Én egy egészséges férfi vagyok és mindig olyan nőkkel volt szexuális együttlétem akik teljesen szőrtelenek voltak, mert nekem és nekik a szabad akaratunkból kifolyólag ez tetszik, ez a döntésünk. Én is igényes vagyok magamra, de számomra a férfi legyen azért szőrös, a nő pedig legyen szőrtelen. Haj-szemöldök-szempilla, számomra csak ez a 3 féle szőrzet legyen egy nőn. Már kicsi koromban mikor még nem voltam nemi érett de már érdekeltek a nők emlékszem már akkor kirázott a hideg ha megláttam egy szőrös női nemi szervet valamilyen szexújságban, mert akkor még nem volt internet. Számomra ez elfogadhatatlan, engem nem izgat fel a szőrös nő. Erre most kiderül hogy a szőrtelenítést a Cabal találta ki, ha így van akkor én ennek örülök, mert legalább kitaláltak valami jó dolgot is a sok szemétség és negatív dolog mellett. Egyszerűen nem tudnám elképzelni magamat egy szőrös nővel, nem érzek szexuális vágyat erre, nekem a teljesen csupasz női test az igazi nő. Akkor tudok beindulni rá, akkor érzem azt hogy energetikailag is egyesülni tudok az aktuális nővel és még a szerelmet bele se számítottam, hátha szerelmes is még az ember annál jobb. Teljesen képben vagyok azzal kapcsolatban is hogy az elmúlt években támadás alatt állnak a férfiak globális szinten. A homoszexuális propaganda reklámozása már a nyugat-európai országok iskoláiban is folyik, hogy legyünk toleránsak meg megértőek, stb. Hányni tudnék ettől. Már olyat is olvastam hogy a férfiak is menzeszelhetnek meg majd szülhetnek is mert lesznek ilyen férfiakba ültethető méhek amelyek segítségével a férfiak is átélhetik milyen érzés terhesnek lenni, meg láttam olyan nőket is akik büszkén arcszőrzetet növesztettek maguknak mindenféle hormon segítségével és szőrösebb az arcuk, mint nekem. Én úgy gondolom hogy ezek a dolgok és hasonlóak mint a pedofília legalizálása egyes országokban meg ezek a nemváltó műtétek, stb. ezek nem véletlenül csak úgy a semmiből jelentek meg. Ez egy előre megtervezett és kivitelezett terv aminek a célja összezavarni a férfi és női energiákat hogy ne tudjanak egyesülni a tiszta fényben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Tamás, lehet félreértetted a szőrzetes részt... ez nem azt jelenti, hogy egy telejsen szőrös gorillalánnyal kell majd együtt lenned... hanem vannak olyan szőrzetek a női test felszínén, amelyek nem véletlenül vannak ott már évezredek óta... ennek nagyon komoly funkciói lennének, de a "divat" és egyéb befolyások arra "kényszerítik" a nőket, hogy ne legyenek teljesen önmaguk, mert az igen csak veszélyes lenne a rendszerre. Erre megy ki az egész... és érdekes módon, amikor még a 60-as években nem borotválták magukat a nők, akkor meg el nem tudták volna képzelni a férfiak a borotvált nőket... ezek csak mind érdekes nézőpontok! :)

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 3. Tamás harmadik rész: De én úgy látom most hogy inkább a férfiak vannak célkeresztben. Elutasítom és számomra nagyon visszatetsző. Ugyanezt gondolom egyébként a migráns-invázióval kapcsolatban is. Egy megtervezett művelet hogy kiirtsák a fehér emberi fajt Európából, ez már sok évtizeddel ezelőtt napirenden volt. Egyszerűen egy újabb háború, egy harmadik világháború amiben most benne vagyunk. Itt nem tankokkal támadnak ellenünk, az ellenséget nem látjuk mindig fizikai formájában, de érezzük a jelenlétét. Nem természetes dolog az, hogy valaki reggel felkel és azt mondja mától én nő vagyok, de este még férfi volt. Nem természetes dolog az hogy egyik pillanatról a másikra emberek milliói gondolják úgy hogy akkor elindulnak egy másik országba, másik kontinensre mert ők ott akarnak élni és nem érdekli őket hogy az őslakosok ezt szeretnék-e vagy sem. Nem természetes dolog az, hogy naponta csak az USA-ban annyi élelmiszert dobnak ki a kukába az emberek, hogy abból napi 3 milliárd embernek meglehetne a napi élelmiszer szükséglete. Én régóta követem Cobrát és még egy pár a felsőbb énem szerint megbízható informátort, olvasom a bejegyzéseiket, történeteiket. Mindenki azt írja hogy globális változáson megyünk keresztül, megfogalmazva saját szavaikkal. Én elfogadom és logikusnak tartom hogy léteznek jó és rossz földönkívüliek, mivel nem tudom bebizonyítani hogy nem léteznek ezért elfogadom hogy léteznek. Túl sok minden történt eddig amire nincsen magyarázat de nyilván oka van annak hogy még egyáltalán létezik emberiség ezen a bolygón. Én szívesen veszek részt a meditációkban, szívesen fogadok el tanácsokat, de például ezt a szőrös nők legyenek a szőrtelenek helyett ötletet elutasítom, szabad akaratomból úgy döntök hogy ezt nem fogadom el, mert nekem az nem tetszik. Engem az nem mozgat meg, én a nőnek a bársonyos bőrét, illatát, energiáját akarom érezni mindenféle zavaró tényező nélkül. És az ismerősi körömből a férfiak túlnyomó többsége is az én álláspontomon van. Remélem valóban tiszteletben tartják a pozitív földönkívüliek az emberek szabad akaratát és nem akarnak úgy megváltoztatni minket hogy ahhoz szabad akaratunkból nem járultunk hozzá. Kicsit félek attól hogy a sok ezer éves Cabal irányítást átveszik majd a pozitív földönkívüliek de akkor meg majd az ő akaratukat szeretnék az emberiségre erőltetni, nem szeretnék csöbörből vödörbe esni. Szerintem az emberiségnek megvan a maga helye az Univerzumban, biztos vagyok benne hogy sok faj szeretne velünk fizikailag is találkozni, kommunikálni, de sokszor azt érzem nem tekintenek bennünket egyenrangú félnek, pedig bizonyára sokminden van amit mi emberek jobban értünk, jobban tudunk mint a nálunk fejlettebb lények. Sokat tudnánk egymástól elsajátítani de ez csak akkor működik ha azt szabad akaratunkból tesszük és egyenjogú félként. Úgyhogy most kicsit össze vagyok zavarodva....

  VálaszTörlés
 4. Javaslom a Galaktikus Kódexet... és ráadásul a szabad akaratot nem kell erőltetni... azzal kellene élni mindenkinek... ami most nem működik 100 %-ban.

  VálaszTörlés
 5. "Nyugtával a napot", ez egy éppen idevágó mondás. Majd meglátjuk mi valósul meg ebből az egészből. Nem kell pánikolni feleslegesen!

  VálaszTörlés
 6. Igy utólag belegondolva, akárhogy is ,kár volt ide leszületni,🤔.leszülettem,pedig az Érzésem szerint soha nem is (ÉN) akartam.🤔 Ui: Tamás......mond valamit! 🤔🤔🤔🤔

  VálaszTörlés
 7. Igy utólag belegondolva, akárhogy is ,kár volt ide leszületni,🤔.leszülettem,pedig az Érzésem szerint soha nem is (ÉN) akartam.🤔 Ui: Tamás......mond valamit! 🤔🤔🤔🤔

  VálaszTörlés
 8. Tamás pedig az öregek azt mondják nincs is annál jobb, mikor menetet vág a szőr aktus közben a férfi tagra. :) Kobra valamit kapisgál, mert tényleg kopaszságra programozzák a nőket is! Örülök az irigylésre méltó sikereidnek majd tanítgathatnál a csajozás rejtelmeiről. :D

  Unknown2019. január 22. 20:14 Lehet nem kívánságműsor volt az eseted!
  Pl.: Akár hajótörött is lehettél és itt maradt a lelked halál után ezen a karanténbolygón.

  VálaszTörlés
 9. A T Tauri csillagok fiatal csillagok, pár száz millió évesek. Míg a nap már 4-5 milliárd éves
  A mikronova nem helyes kifejezés, az asztrofizikàban törpenova-ként ismert. Jó lenne ha Cobra pontositanà ezt.  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. azt hogy hány éves csak találgatni lehet... honnan tudnánk teljesen pontosan? Bár ez emberi tulajdonság, hogy 40-50 évesen is azt gondolja, hogy mindent tud egy pár száz millió vagy milliárd éves dologról...

   https://www.youtube.com/watch?v=jTUJ7GtEx0Y

   Törlés
  2. Arra akartam kilyukadni hogy a nap nem válhat T Tauri csillaggà mert ez a csilagfejlődés korai állapota. A csillagaszok mondják ezt nem én. Azért is irtam hogy jó lenne ha Cobra tisztaznà ezt. Igaz, én nem tudhatom a magam 35 évével, de reméljük megváltozik a helyzet hamarosan.

   Törlés
 10. javaslod a galaktikus kódexet? Végülis a bibliával is fejbelehet csapni valakit...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jaaa, tényleg... még szerencse, hogy a Galaktikus Kódex nem létezik "fizikailag"... :D :D :D

   Törlés
 11. Lesz magyar fordítása a könyvnek?

  VálaszTörlés
 12. Fénygyermek! Nem a hibát kell keresni hanem a helyes utat. A fény legyen veletek

  VálaszTörlés
 13. Fény legyen velünk minden pillanatban. Erre nagy szükség van, hiszen mégcsak fenyszigetek vannak, illetve lesznek. De a többi helyen meg a sotetseg a felelem a pánik, milliard ketsegbeesett emberrel. Szóval eszmeletlen sok munkánk van, és lesz . A szerelem, a ket ember, ferfi és no eggyevalasa isteni, semmivel össze sem hasonlítható, leírni elmondani sem könnyű. A Feci és a női test ugy gyönyörű, ahogy teremtve lettünk. A szeretkezés egy előszoba . Ha másnak más az izlese, am legyen. Mindenkinek kitartó szeretetteljes fenymunkat kivanok. 74 évesen is harcos no, anya, nagymama

  VálaszTörlés