2018. november 10., szombat

Sürgős helyzetjelentés


Fordította: Rácz Anita

A Delta Opció terve sok különböző és erős reakciót váltott ki és így egy kis pontosítást igényel.
Először is, az Eseményre vonatkozó általános terv ugyanaz maradt. A Delta Opció csak az Eseményt megelőző műveletek bizonyos részeire vonatkozik.
Másodszor, a Fényerők elsődleges célja az, hogy minimalizálják a szenvedést a bolygón és hogy csökkentsék az erőszak szintjét. A Delta Opció terve végső megoldásként CSAK akkor lesz aktiválva, amikor minden más békésebb opció megbukott. Annak a lehetősége, hogy ez meg fog történni, pillanatról pillanatra változik, de az Ellenállás azzal számol, hogy ahogy a helyzet stabilizálódik, hosszú távon csökkenni fog a Delta Opció valószínűsége.
Az elmúlt néhány napban a színfalak mögött sok tevékenység zajlott és az alábbi cikk részben helyes:
Az Ellenállás a 2000-es évek eleje óta nem volt ilyen aktív a felszínen, mint most.
Pozitívumként megemlíteném, hogy fantasztikus információkat kaptam azon a szinten, melyen 2000 óta nem kaptam, egy nagyon magas szintű, megbízható forrástól.
Csupán annyit mondhatok, hogy az a csodálatos jövő, amiért harcoltunk, valóban létezik és el fog jönni. Replikátorok, szabad energia, csillagközi utazás, az Aranykor - ezek várnak ránk. A cabal minden évben sok-sok billiónyi dollárt költ arra, hogy azt a benyomást keltsék, hogy semmi sem változott és soha nem is fog változni semmi. Amikor ez a Truman Show véget ér, le lesztek nyűgözve. (https://hu.wikipedia.org/wiki/Truman_Show - a szerk.)
Addig is, ahelyett hogy belekerülnétek a kétségbeesés és passzivitás feneketlen kútjába, felhasználhatjátok eszközként ezt a könyvet arra, hogy segítségével keresztülmenjetek egy belső átalakuláson és egy jobb életet tapasztaljatok meg:
Meg kell értenetek, hogy ha jobbá szeretnétek tenni az életeteket, nektek magatoknak kell megtenni a munka 80%-át, hogy a Fényerők segíteni tudjanak a maradék 20%-ban.
11:11 Csillagkapu
November 11-én egy nagyon fontos portál fog megnyílni, ahol a Plejádi flotta nagy aktivitása lesz megtapasztalható.
Ugyanazon a napon Putyin-Trump találkozó lesz Párizsban, ahol a felszíni Szövetség tagjai és az Ellenállás ügynökei közül többen jelen lesznek. Bizonyos zárt ajtók mögötti tárgyalások fognak zajlani a bolygónk jövőjéről:
Sok különböző csoport fog aznap meditációkat szervezni és ha vezettetést éreztek, csatlakozhattok ezekhez:
A Fényerők azt közölték, hogy jó lenne, ha lenne egy olyan tömeges meditáció, ami arra fókuszálna, hogy Fényt küldjünk a november 11-i párizsi tárgyalásokra, mivel a bolygó jövőjét illető fontos döntések fognak ott születni.
A Fény győzelme! 

8 megjegyzés:

 1. A földi emberek a meditációk során jó lenne,ha megerősítenék azt a gondolatot,hogy "mindez az emberiség javára váljon"

  VálaszTörlés
 2. Igen, a meditációkban benne van, úgy kezdődik, hogy "Jelentsd ki azt a szándékod..." :)

  VálaszTörlés
 3. Minél elõb annál Job áldás reá legyen így most!!! !!

  VálaszTörlés
 4. Cobra azt mondta a chemtrail nem gond.sztem nèzzük meg az alcyoneplejadok 78.rèszèt.az elsö 25percet.david icke is beszèl benne.intelligens por kis gèpek amit már beszivtunk az èvek alatt.ezeket a nanorobotokat a haarp ès gsm ès 5g rendszer müködèsbe hozza!bennünk!helymeghatározás irányitás befolyásolás stb.azèrt ez tènyleg nem gond igaz?nektek.mivel ti nem èrzitek a frekvenciák káros hatását ugy látom.engem egy sima telefon is zavar nem beszèlve a wifi 4-5-6g-röl.ezek tömegoszlato elektromágneses fegyverek emberek!ezeket a kis szerkezeteket hogyan tudnánk kizavarni magunkbol?erre adjon valaki választ.

  VálaszTörlés
 5. Én úgy értelmeztem, hogy nem ez a fő probléma, hanem a probléma forrását kellene elsődlegesen megszüntetni. Akár egy betegségnél, a tüneti kezelés még nem oldja meg a problémát.
  Az, hogy érzékenyebb vagy a frekvenciákra, valójában egy ajándék. Próbálj a pozitívakra koncentrálni, és amit lehet alakítsunk azzá, a csoportos meditációnak is ez a lényege.
  Valóban engem is felkavart az az "alcyonplejadok" rész, de éppen ez a lényege, hogy tudatában legyünk, hogy mi történik körülöttünk, és hogy tudatosabbak legyünk. Érdekes lenne, ha ez lenne a tv-hírekben, biztos lenne aki pánikolna, de talán többen keresnék a megoldásokat...

  VálaszTörlés
 6. Készülüjnk fel a végső megoldásra Áldás...!

  VálaszTörlés