2018. szeptember 2., vasárnap

Keyhole (Kulcslyuk) helyzetjelentésFordította: Rácz Anita

A Kulcs a Szabadsághoz meditációnk után felgyorsul a planetáris felszabadítási folyamat.
A Fényerők az kérték, hogy minél több olyan fizikai Rózsa Rendje csoport alakuljon meg a bolygó felszínén, akik rendszeresen hetente találkoznak, hogy megkönnyítsék az Eseménybe való átmenetet.
Itt található a már létező Rózsa Rendje csoportok listája. Ha vezettetést éreztek, csatlakozhattok hozzájuk vagy újakat is alakíthattok:
Az alábbi bejegyzésben találhatók a Rózsa Rendje találkozók instrukciói:
Hét nyelven készült el három meditáció videója a Rózsa Rendje csoporttalálkozókhoz:
Az Istennő visszatérése meditáció videói:
Az Istennő örvény meditáció videói:
A Szexuális gyógyító meditáció videói:
Az Istennő visszatérése és az Istennő örvény meditáció magyarul:
A Szexuális gyógyító meditáció magyarul:

Azért, hogy segítsünk terjeszteni az Istennői energiát szerte a bolygón, elkészült a tachion ékszerek egy speciális sorozata, Tachion Istennő Kollekció néven. Ezen ékszerek sok darabja hordozza Vénusz Rózsáját, a Rózsa Rendje szakrális geometriai szimbólumát:
Meglepő lépés, hogy a Fényerők engedélyezték az első lényeges információ nyilvánosságra hozatalát a felszíni lakosság számára 2018 januárja óta. Soha nem gondoltam, hogy ez nyilvánosságra fog kerülni.
Először Qanon tette közzé:
Majd Hal Turner:
Ez a Keyhole (kulcslyuk) Művelettel kapcsolatos, ami a Fényerők egy olyan művelete, melyben passzív/aktív ellenőrzés alá vonták a kémműholdakat és a telekommunikációs hálózat néhány más formáját.
Több mint egy éve említést tettem a műholdak passzív kontrolljáról:
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kémműholdak most már olyan képeket és adatokat küldenek, amiket a Fényerők akarnak, hogy küldjenek. A Fényerők közölték, hogy "néha a telekommunikációk és a Sigint berendezések nem fognak engedelmeskedni a fizika ismert törvényeinek". Ez gyakorlatilag azt is jelenti, hogy a karantén Föld ellenőrző mechanizmusának egyik aspektusát lekapcsolták.
A Keyhole (Kulcslyuk) Művelet egy másik része pedig a JP Morgan fő számítógépes rendszerében lévő számítógépes vírus frissítése, amely hatékonyan beindíthat egy globális tőzsde összeomlást és az ezzel összefüggő pénzügyi újraindítást.
Emiatt egyes források további iránymutatással szolgálnak, amit követhettek, ha vezettetést éreztek:
Ahogy azt Benjamin Fulford is közölte, szeptemberben még több változás várható:

Megbeszélést folytatok a Fényerőkkel azzal kapcsolatban, hogy még több információ lásson napvilágot és egy újabb helyzetjelentés várható egy-két héten belül.
A Fény győzelme! 

7 megjegyzés:

 1. Ez annyira jó hír, hogy beleborzongok...A FÉNY GYŐZELME MOST

  VálaszTörlés
 2. Ezek szerint sajnos majdnem ugyanott tartanak a fényerők mint 1 évvel ezelőtt... :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A legfontosabb az, hogy Mi egyénenként hol tartunk az utunkban(mag-unkban), és nem pedig az, hogy mások éppen hol tartanak. Bár tény, hogy a Földön csak akkor fog tudni megnyilvánulni-megvalósulni a globális szabadság, béke, és egység, ha már kollektív szinten is sikerül kilépnünk a dualitás/illuzió fogságából.

   A fényerők közvetlen beavatkozására most még hiába várnánk szerintem, mert úgy tűnik, ennek még nem érkezett el az ideje. A saját magunk, belső-szellemi felszabadulásunkért azért viszont nekünk kell tenni, a külvilág pedig majd átalakul szépen-lassan, amikor megérett rá az idő.
   Minél hamarább történik ez meg, annál jobb, azonban nem lehet ezt siettetni, sajnos.

   Az Égiek/Csillagtestvéreink csak akkor tudnak majd leszállni ide mi hozzánk, ha már elegendő mértékben sikerül felhangolnunk-átfényesítenünk magunkat és a környezetünket.

   Fény Győzelme!

   Törlés
  2. Ha igy lenne ahogy fentebb leirtad, ? akkor meeg joo sok ev-tizedekig nem valtozna SEMMI ! ! >>>vagyis de' : az Emberiseg kipusztitana sajat magat, (a sok felebredt majom-al eggyut akik jatszak az eszuket hogy ok aztan tudjak a jovot.)).

   a Gonoszok mindvegig 98 az 1 %-ban lesznek tobbsegben a joindulatu es tisztaszivu Bekeszereto es Istentisztelo kis embercsoporthoz kepest !!!

   >>>na de majd alakul ez . . .

   Törlés
 3. A sötét erők azért tudták megszerezni a hatalmat a Földön mert elszántabbak voltak. Ezt a hozzáállást hiányolom a fényerők oldaláról.

  VálaszTörlés
 4. Nem miattunk nem jönnek le.nem tudnak lejönni mert nem emgedik öket egyes eröszakos fajok!jezus helyèben èn se jönnèk ide mèg egyszer.minek?megint keresztre feszitsenek?haha.ezek nem fekete öves karatèsok hanem szeretö szèpsèges lènyek.mi meg birkàk egy hologramban v.màtrixban.szerintem kb.szàz -700 èv mèg mire jönnek.addig itt irogassunk ezt azt.

  VálaszTörlés
 5. Sziasztok! Ne legyetek ennyire pesszimisták! A változás már nagyon közel van! Van egy lelkęszünk, úgy hîvják hogy Soós Péter a youtube-n hallgassák meg az utólsó előtti előadását- Jézus jön- azt hiszem.. fantasztikus, hogy az Ő bibliai kifejtése mennyire egybevág a lelkész kijelentéseivel-fsntasztikus!! Nincs gyülekezete, nem akar senkit megtérîteni- fantasztikus ember! Ő az egyetlen ebben az országban akinek hatalmas rálátása van a bibliában kîvül még a politikára,- nem is rejti véka alá gondolatait- a gazdaságra stb. Párhuzamosan hallgatom illetve nézem mindkét oldalt, és úgy gondolom a fényerőt el nagyon sietniük kell,ha több embert akarnak megmenteni mint azt a bibliai kifejezéssel sorol a lelkész...

  VálaszTörlés