2018. szeptember 27., csütörtök

Helyzetjelentés


Fordította: Rácz Anita

A Galaktikus Központ megnövekedett tevékenysége tapasztalható, ami minden sötétség végső megtisztításához és ahhoz vezet, hogy a Galaktikus Fényháló teljes legyen, valamint hogy a Központi Faj elhozza a galaktikus magas szintű kultúrát még az olyan elmaradott helyekre is, mint a Föld bolygó.

A Galaxis egy multidimenzionális Fénymandala és a Naprendszerünk ennek a mandalának az egyik fontosabb csomópontjában található.

A Galaktikus Központi Nap megnövekedett tevékenységének következtében a földkéreg tektonikus lemezei kezdenek nyugtalanná válni.
És a tehetős "elit" egyre jobban kezd félni az Eseménytől:

https://deusnexus.wordpress.com/2018/07/27/do-wealthy-elite-fear-the-event/

Galaxis szerte, a szomszédos csillagrendszerben és a Naprendszerünkben Galaktikus Konföderációs flották sorakoznak fel a végső felszabadításért:
Sajnos s sötét erők a megtévesztés mesterei és képesek voltak arra, hogy a Galaktikus haloból - amely a Tejút galaxis szélén helyezkedik el - rendellenes plazmát koncentráljanak plazmaszálakon keresztül (Set alagútjai) a Naprendszerünkben élő lények implantátumaiba az 1996-os arkhón invázió óta egészen napjainkig. Ez volt az egyik fő oka a sok késésnek és az egyik fő oka annak, hogy a dolgok rosszra fordultak:
Az Erő ébred/Az Erőnek szüksége van még 5 percre
Ezt a problémát nemrég megoldották és most már gyorsabban fognak haladni a dolgok.
Ami még megmaradt, az a bolygó felszínének közelében lévő plazma toplet bombák, a plazma Yaldabaoth entitás fejének maradványai, valamint a sok kisebb plazmoid entitás maradványa, főleg a pókszerű plazmoid entitásoké, melyek a felszíni emberi lakosság nagyvárosaihoz kapcsolódnak.
A pókszerű plazmoid entitások kastélyokhoz, palotákhoz és a fekete nemesi családok vezetőihez kapcsolódnak energetikailag:
A fekete nemesi családok kastélyai óriási pincékkel és hatalmas föld alatti alagútrendszerekkel rendelkeznek, melyek a felszínhez közel vannak és amiket gyermekek elleni elkövetett erőszak központjaiként használnak.
A kazár negatív örvényt - amely a Fekete-tenger és a Kaszpi-tenger között helyezkedik el - használják fel arra, hogy adrenokróm anyagok termelésére (pszichotoxikus mérgező harcanyagok egyik csoportja - a szerk.) építsenek fel létesítményeket (figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képeket is tartalmazó anyag):
A chimera és arkhón kontroll alatt álló negatív katonaság továbbra is sok földönkívülit tart fogságban rendkívül durva körülmények között, így erősítve meg a karantén Föld egyik aspektusát:
Az arkhón fekete nemesi családok arra használják Trumpot, hogy mesterségesen polarizálja az embereket a baloldali/jobboldali paradigmába és hogy elvegye a fókuszukat a probléma valódi forrásáról:
Trumpot részben a jezsuita/SMOM (Máltai lovagrend)/Gaetani tagjai irányítják:
Részben pedig (ritkán) a pozitív katonaság hírszerzésének útmutatására is hallgat. A pozitív katonaság hírszerzése taktikai módszerekkel cirógatja Trump egóját, oly módon, hogy Trump imádatra biztatnak az alternatív médiában QAnonon és más alternatív csatornákon keresztül, a Rothschildok által ellenőrzött fősodratú médiában folyó Trump kritizálással szemben. Ezáltal Trump még inkább hajlandó arra, hogy a pozitív katonaság hírszerzésének javaslatait kövesse.
A baloldali/jobboldali paradigma mesterségesen kreált. Mindkét csoportot a sötét erők irányítják. Ahogy azt már évekkel ezelőtt is elmondtam, a fekete nemesi családok és a jezsuiták a Rothschild és a Rockefeller frakciót áldozzák be annak érdekében, hogy sértetlenül túléljék az átmenetet és a jelenlegi politikai megosztottság is pontosan ezt a célt szolgálja.
A politikai baloldal (Rothschildok által irányított) inkább a liberalista luciferizmus felé hajlik, melynek alapját az a mély okkult félreértés adja a szabad akarat használatával kapcsolatban (Thelema), amit mintegy engedélyként értelmeznek ahhoz, hogy bármit megtehetnek, amit csak akarnak önző céljaikhoz. A luciferiánusok a misztériumiskolák azon kitaszítottjai, akik nem mentek át a beavatási vizsgán.
A politikai jobboldal (a Vatikán által irányított) inkább a sátánizmus felé hajlik, melynek alapelve a sötétség okkult módon való imádata. Hisznek a szabad akaratban, mint a sötétségnek való egyfajta áldozathozatalban.
A Fényerőknek egy briliáns tervük van arra, hogy mindezt megállítsák és teljes rádiócsendet kértek e tervvel kapcsolatban 2018. január vége óta.
Először fordult elő, hogy ezt a kérést nem tartották tiszteletben, amikor augusztus végén QAnon információkat szivárogtatott ki a kémműholdak meghackeléséről (Keyhole művelet). Később David Wilcock is közzétett néhány információt a Tervről a legutóbbi cikkében, de szerencsére semmi lényegeset. A Fényerők azt közölték, hogy megértik azt a lelkesedést, ami olyankor jön, amikor befejeződnek fontos műveletek, de nincs vége, amíg nincs vége és teljes mértékben csöndben kell maradnunk a Fényerők folyamatban lévő műveleteivel kapcsolatban.
Hamarosan véget ér ez a rémálom.
A Fény győzelme! 

8 megjegyzés:

 1. Sűrűsödik a "sötétség", tehát érezhető a FÉNY közeledése ... kitartás !!! ÁLDÁS !!!

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen,megnyugvást érzek ,és gyözelmet,nagyon megnyugtató hallani kobra jó hireit,mindig ugy tudtam a fény és a jók ,mindig gyöznek ,volt ugy hogy nem igy volt ez nemtudom hogy lehetet,de most már ép ideje a rabság a sötét erök mind megsemisüljenek,a szeretetnek a tisztaságnak a hatalmát visza kell kapjuk mert mi fejlesztettük és a mi lelkünkböl szîvünkböl való ,áldás a fény tesvéreimre és munkásokra ,várom a fény gyözelmét és annak megünepelését,igy van igy legyen Namaste

  VálaszTörlés
 3. "A pókszerű plazmoid entitások kastélyokhoz, palotákhoz és a fekete nemesi családok vezetőihez kapcsolódnak energetikailag".... Vajon a Magyarországot a vezető elit ezért vásárolja fel elképesztő mértékben a kastélyokat????

  VálaszTörlés
 4. Az adrenochrome nevű vegyületet, mely az adrenalin oxidatív formája, elrabolt és szigorúan titkos létesítményben (Grúzia) fogvatartott megkínzott, bántalmazott kiskorúak véréből állítják elő. A "begyűjtés" előtt a gyermekek félelmi szintjét kegyetlen kínzásokkal megemelik, mert ilyenkor a legmagasabb ennek a stresszhormonnak a szintje a vérben. A pszichoaktív, elme kontrollra használt vegyületnek nincs betegséget okozó mellékhatása, használóik eufórikus állapotba kerülnek, vitalitásuk nő. Az uralkodó elit körében igen népszerű. Piaci értéke rendkívül magas.

  VálaszTörlés
 5. Türelemmel várom sorsunk beteljesülését, a zsigereimben érzem a fény győzelmének közeledtét Áldás...!

  VálaszTörlés
 6. Remélem, hogy már tényleg a végjáték ez, amiben most vagyunk, és remélhetőleg nem sokáig fog még elhúzódni ez a mostani átmeneti-köztes, sötét időszak és állapot a "fénybemenetelünk" előtt!

  A fény győzni fog! :)

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok!

  Egy kis folyamatos motiváció gyanánt szeretném közzétenni itt is egy korábbi videómat. (2018. Június 18.)

  Link: https://www.youtube.com/watch?v=h0XpPgPMsw4

  Hajrá, és kitartó fókuszt kívánok mindenkinek! ^_^

  A fény győzelme!

  Sok Szeretettel és áldással:
  MFA

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csodálatos és megindító <3 <3 <3 A legfantasztikusabb videó, amit a témában láttam, az elmúlt bő egy évben - amióta rátaláltam erre a blogra és társoldalaira. KÖSZÖNÖM!!!

   Törlés