2018. augusztus 6., hétfő

Az Álló Örvény vagy Buddhikus Oszlop


Az alábbi cikk a The Rainbow Bridge (A Szivárványhíd) könyvhöz kapcsolódó egyik Csoport tagjától származik.
Fordította: Libisch Etelka

Buddhikus Oszlop vagy Álló Örvény

A Buddhikus oszlop a Buddhikus tűz egy tartósan fennmaradó oszlopa, mely a planetáris hálózathoz kapcsolódik, és gyakorlatilag bárhol létrehozható – piacon, repülőtéren, színházban; rossz hírű helyeken, mint pl. börtönben, kórházban, szanatóriumban /idősek otthonában; a saját otthonodban, vagy bármely más nyilvános vagy privát helyen.
Az a funkciója, hogy folyamatosan megtisztítsa a helyet a negatív energiáktól.
A spirális örvénylő mozgáson alapul, mely minden anyagra jellemző, beleértve az atomot is, mely maga apró örvényekből áll. Akkora méretben készíthető, amekkora csak szükséges.
Szerkezetének összetevői:
1. Egy ötágú csillag, melyet gyakran a Világ-tanító Csillagának neveznek, a Bodhiszattvának / Krisztusnak (ötágú csillag)
2. A buddhikus szubsztancia szála a Buddhikus síkon lévő Nagy Dévától (Angyaltól), mely mélyen a Földbe van lehorgonyozva.
3. Az atomikus alsík anyaga forgó mozgást végezve, tornádószerűen összetömörítve, e szál köré összpontosítva, mely hegyével a Csillaghoz kapcsolódik.
A lehorgonyzott Buddhikus szál körül a tanítvány (aki a meditációt végzi – a szerk.) a Buddhikus sík nagy Dévájával közreműködve létrehoz egy hatalmas és erős örvényt, melynek hegye az Ötágú Csillaghoz kapcsolódik, és a széles vége a felszínen nyugszik, mint egy fejjel lefelé forgó csúcs, amint az a fenti képen látszik.
Azon nem kell aggódnod, hogy hogy indítsd be az álló örvény forgását. A Dévák nagyon jól ismerik ezt a gondolatformát, és automatikusan megpörgetik a megfelelő irányba, a te útmutatásod nélkül.
Azonban a következő információ az örvény forgásáról azoknak szól, akik kíváncsiak erre.
Föntről nézve lefelé, a forgás iránya ebben az esetben valószínűleg az óramutató járásával ellentétes lesz.
Bizonyos esetekben a csillag helyet változtat, leszáll a földbe és vissza föl, vagy pedig a felszínen nyugszik. Az utóbbi esetben az örvény csúcsa lent lesz, és a forgás föntről nézve valószínűleg az óramutató járásával megegyező. A negatív hulladék (negatív energia, blokk, entitás) bármely esetben be- és felszívódik az örvénybe, és elhamvad a Csillagban az örvény csúcsán. Ezek az örvények stabil szerkezetek és fennmaradnak minden további intézkedés nélkül, mint állandó „tisztító állomások”. A céljuk az asztrális sík megtisztítása.
Minthogy a Buddhikus Tűz oszlopai és a lehorgonyzó örvény már a planetáris háló részei, a tanítványnak inkább egy meglévő örvény áthelyezése a célja, mintsem egy új létrehozása. Tehát mikor azt mondjuk, hogy építünk egy Buddhikus oszlopot egy bizonyos helyen, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy áthelyezünk egyet, vagy akár növeljük vagy csökkentjük a méretét. Ehhez csupán a Buddhikus Sík Nagy Dévájának a közreműködése kell.
Ha egyedül horgonyzol le egy Buddhikus oszlopot és nem csoportban végzitek, akkor a központi energiacsatornádnak teljesen nyitottnak kell lennie, mert a Buddhikus szál, melyet használni fogsz, a csatornádon megy keresztül. Ez a feltétel nem érvényesül csoportos létrehozás esetén.
Hogy kell „felépíteni” egy Buddhikus Oszlopot
1. Mondd a Lélekmantrát, és kapcsold össze a Lélekcsillag csakrádat a csoport többi tagjáéval vagy más csoportokéval.
Lélekmantra: "Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
Önmagam, (mint lélek) által meghatározott tervezés vagyok.”
2. Mondd: "Mint a személyiség, mely feloldódott a Lélekben és mint a személyes ént magába fogadó Lélek, én/mi megidézzük az Egyet. Mint az Egy, mely az Egy fehér fényében központosul, én/mi összekapcsolódunk a Buddhikus Sík Nagy Dévájával.
A Déva közreműködésével én/mi behúzzuk a planetáris hálót ebbe az intézménybe vagy helyre az álló, tisztító örvénnyel a Világ Tanító vagy Krisztus Ötágú Csillaga alatt.”
Helyezd el a Csillagot a hely fölé. Tarts szünetet addig, amíg elhelyezed. A Buddhikus sík Nagy Dévájának segítségével a Buddhikus szubsztancia egy szála fog leszállni az Ötágú Csillagon keresztül, és mélyen le a Földbe, ahol le van horgonyozva a hálóba.
A vörös vagy a zöld szín energiái megjelenhetnek, hogy segítsenek a Buddhikus szálat lehorgonyozni. Ha ez megtörténik és felismered, segíthetsz a kívánt szín energiájának behívásával.
3. Képzelj el egy forgó álló energiaörvényt a Buddhikus oszlop körül, mint ami a fenti képen van, mely átalakít bármilyen alacsony rezgést és fölemeli azt az Ötágú Csillagba, hogy átalakuljon.
4. Képzeld el, hogy az újonnan létrehozott Buddhikus Oszlop kapcsolódik a hálóhoz úgy, hogy fénysugarak indulnak az új oszlop Ötágú Csillagából a planetáris háló többi Buddhikus Oszlopának csillagához.
5. Ha a gondolatforma létrejött és a Dévák beindították, többé nem kell foglalkoznod vele. Ahogy korábban említettük, a Buddhikus oszlopok stabil szerkezetek és fennmaradnak, minden további intézkedés nélkül, mint állandó „tisztító állomások”.
Christan Hummel a Szivárványhíd Prototípus Csoport tagja volt, ahol mind ő, mind én (Ronald B. Tiggle – a szerk.) megtanultuk, hogy hogy kell Buddhikus oszlopokat felépíteni.
A weboldalán leírja, hogy hogy kell Buddhikus oszlopot felépíteni, továbbá néhányat azon csoportprojektek közül is, amelyekben részt vettünk a Szivárványhíd Prototípus Csoport tagjaiként.
Az egyik ilyen projekt a Dévákkal közreműködve a Szent András törésvonal stabilizálása.
Ha mi, emberek megtanulunk együttműködni a Dévákkal /Angyalokkal, akkor nagyszerű tetteket tudunk véghezvinni.

3 megjegyzés:

 1. Én nem tudom ki irta ezt a cikket és mennyi köze van a buddhizmushoz, de ez így egy óriási hülyeség. Számomra ez valami zagyva keveredése több ezoterikus nézetnek. Husz éve vagyok gyakorló buddhista, de ilyen katyvaszt még nem olvastam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak azért mert szerepel benne a "buddhikus" szó, nem jelenti azt, hogy köze van a buddhizmushoz. Talán ha más nézőpontot is fel tudnál venni, közelebb kerülnél a tartalomhoz.

   Törlés
 2. Üdv.Szerintem,aki megszeretné tudni,hogy mi is ez az egész,mi folyik itt ,és ,az igazság,mindenről, az Telepatikusan vegyefel a pozitív idegenekkel a kapcsolatot. és majd válaszolnak,jelentkeznek,.....

  VálaszTörlés