2018. július 29., vasárnap

TERJESSZÉTEK! KULCS A SZABADSÁGHOZ MEDITÁCIÓ A NAPFOGYATKOZÁSKOR, 2018. 08. 11.


Fordította: Rácz Anita

Újra itt az idő, hogy cselekedjünk! Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük világunk sorsát! Mindannyian egyetértünk, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk az augusztus 11-i napfogyatkozás adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, melyen keresztül egyesíteni fogjuk tudatosságunkat és világosságba borítjuk a bolygó körül lévő energiamezőt.
Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Jelentessétek meg weboldalaitokon és blogjaitokon. Hívjátok meg a spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív médiát, küldjétek el nekik. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, akik lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükség van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. YouTube videót is készíthettek.
Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditáció pozitív hatásait az emberi társadalomra, így ha mindannyian részt veszünk ebben a meditációban, tényleg segíthetünk közelebb hozni az Eseményt és a teljes közzétételt:
(Magyarul itt találunk erről leírásokat: https://www.tminfo.hu/kutatasok/mhatas.html https://indavideo.hu/video/Maharishi_Hatas - a szerk.)
Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy megoldódjon a Fényerők és a sötét erők között lévő patthelyzet és végre felszabaduljon az emberiség. Az egyetlen és leghatékonyabb tényező, aminek a felszíni lakosság birtokában van, a meditációt végző emberek száma, amivel felgyorsíthatják a folyamatot.
A plazma toplet bombák még mindig a planetáris plazmapajzs belsejében helyezkednek el:
A plazma toplet bombák okozzák a Fényerők és a sötét erők között lévő jelenlegi patthelyzetet és "kölcsönösen biztosított megsemmisítést" (MAD-doktrína) garantálnak, ami a Nash-egyensúly egy bizonyos formája:
Amikor ezeket a toplet bombákat eltávolítják, megtörténhet az áttörés.
El tudjuk érni a meditációt végző 144000 ember kritikus tömegét! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben. A Fényerők Novaja Zemljára fogják helyezni a fókuszt, ami egy jelenleg is aktív chimera bázis:

A meditációnkhoz készült asztrológiai grafikonon látható egy erőteljes nagy hármas az alábbiak között: Eris a Kosban, fogyatkozó Nap/Hold az Oroszlánban és a Vesta közel a Galaktikus Központhoz a Nyilasban, melyek közül az összes tűz jegyben helyezkedik el. A Napfogyatkozáskor a felszabadulás elektromos tüzének energiája fog keresztüláramolni a Galaktikus Központból (Pleromából) az egész Naprendszeren és a Galaktikus Parancsnokság Fényerőin és keresztülcsatornázódik az Erisen és a Kuiper-övön, majd a Vestán és az aszteroidaövön, a Holdon (elsősorban a Fényerők Mersenius és Tycho holdi bázisain), a földalatti RM2m (Ellenállási Mozgalom) különleges munkacsoportján, majd a bolygó felszínén meditáló összes csoporton. Ezért megvan annak a lehetősége, hogy a meditációnk a Napfogyatkozás pillanatában áttörést fog eredményezni a bolygó felszínén, mivel ez az a pillanat, amikor nagyon kedvező kapcsolat jön létre a Galaktikus Központtal.

Ez a napfogyatkozás pontosan 19 évvel az 1999. augusztus 11-i nagy napfogyatkozás után lesz, ami az 1975-2025 időszak közötti planetáris felemelkedésablak fordulópontja volt:
A 19 év egy bizonyos csillagászati ciklus, amely a Nappal és a Holddal kapcsolatos és Metón-ciklusnak hívjuk:
Ezt a meditációt a Napfogyatkozás maximumának pillanatában fogjuk végezni augusztus 11-én, közép-európai idő szerint 11:11-kor.
Instrukciók a meditációhoz:
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára, valamint hogy felgyorsítsd a toplet bombák eltávolításának és az Esemény beindításának folyamatát.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad az Orion csillagkapun (az Alnilam/Epsilon Orionis csillagon az Orion csillagképben), majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. 4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, mely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé, majd áthalad az Orion csillagkapun és végül kapcsolódik a Galaktikus központtal és a Forrással.
5. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
6. Most gondolatban jelenítsd meg magad előtt az AN Fehér Lángját, amely a Forrástól árad ki és keresztüláramlik a Galaktikus Központon és az Orion csillagkapun a Föld felé és megtisztít minden meglévő toplet bombát a plazma síkon a Föld körül. Lásd magad előtt, ahogy a Galaktikus Parancsnokság Flottájának Fényerői eltávolítják és megsemmisítik az összes meglévő toplet bombát a fejlett technológiáikkal. Ha vezettetést érzel, hívhatod Metatron Arkangyalt, hogy segítsen a tisztító folyamatban. Lásd gondolatban magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze megtisztít minden anomáliát és visszafordít minden entrópiát a Föld körül lévő plazmapajzson belül.
7. Lásd magad előtt, hogy megtörténik az Esemény és visszaállítja az Egységet, a Harmóniát, a Békét és a Bőséget a Föld és lakói számára. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Forrás Fénye könnyedén manifesztálja magát a Föld bolygón és véget vet a karanténnak.

A meditáció javasolt időtartama 15 perc.
Az Istennő szabadságot akar és szabadság lesz!
A "Kulcs a Szabadsághoz" meditációról szóló friss információk itt lesznek olvashatók:
http://2012portal.blogspot.com
http://2012portal-hungary.blogspot.com

Népszerűsítő videó:
Vezetett meditáció:

10 megjegyzés:

 1. senkinek nincs hozaszolni valoja ? ?
  semmi velemeny ? ?
  ez erdekes !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennek a blognak van FB-oldala. :) ott jóval több komment van :)

   Törlés
  2. Szerintem sokaknak van véleménye, valószínűleg sokan írnak ide, de nem teszik közzé. Ez az oldal elsősorban azért van, hogy Cobra írásait magyarul olvashassa el az angolul nem beszélő magyar sereg. Informál, szemet felnyit, fejlődést hoz az egyénnek és felszabadulást a mindenségnek.

   Törlés
 2. Gondolom mindenki magában örűl és készűl a meditációra.Én úgy gondolom h nagyjából két-három hete már semmi lényege a hozzászólásoknak.Egyszerűen nem kell már hozzászólni mert mindenki érzi amit érez és gondol amit gondol.Mostmár mindenkinek magába kell szállni és készűlni.Ez a 11.-ei meditáció nagyon fontos.Hétvégén lesz, szóval nem dolgozik senki.Mindenki el tud vonulni negyed órára a családjától ha az emberiség megmentése a tét.Nagyon örülök h lesz ez a meditáció!!Tisztítsuk ki a bolygónkat a toplet bombáktól!!!Utána szabad az út.Szép napot mindenkinek!!

  VálaszTörlés
 3. Minden ember szedje össze magát, a meditációval tehet,hogy minden ember bőségben békében éljen! Hát nem ezt akarjuk? Ideje a tettek mezejére lépni. A fény velünk van.

  VálaszTörlés
 4. Kedves társak! Osszátok eme videókat mindenkinek kérlek!
  https://www.youtube.com/channel/UCa7tP9OMm0IACoElmgctMwg


  Nos köszönöm. Áldás a mindenségre a fényre!

  VálaszTörlés
 5. Hála és Áldás a Teremtőnek,a forrásnak.A fény győzelme 11.-én.☺

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Miért álmodok állandóan azzal a nagyon erős fénnyel?Miért vakít a nap annyira álmomban ?Miért hallom azt a nagyon erős frekvencia zajt?Olyan erős az energia hogy nem bírok tőle megmozdulni,és közben pedig a fejemben nagyon hangos az a frekvencia zaj.

  VálaszTörlés