2018. július 11., szerda

Felhívás a Testvériséghez az Igazságszolgáltatásért július 13-án, pénteken


Untwine bejegyzése a július 13-i, pénteki eseményekhez: 

Fordította: Réder Ágnes és Rácz Anita

Felhívást teszek közzé július 13-ra péntekre az Isteni férfi számára, hogy álljon ki és hozzon igazságot a Földre. Ahogy az már említésre került, péntek 13. a Templomosok azon idővonalával is kapcsolatos, mely a Fény végső és teljes visszatérését jelenti a Földön. Ez a nap az ünneplésnek és az Istennő visszatérésének napja is.
Ezért hívom elsősorban a férfiakat, fivéreimet, valamint a nőket, hogy hívják és kapcsolódjanak az isteni férfi energiához július 13-án 4:37-kor, ami az újhold pontos időpontja előtt 10 perccel lesz. Aznap a Szentséges Egyesülés ceremónia elején vagy közben is megtehetitek ezt. Majd ezután folytathatjátok az Istennő meditációkkal és ceremóniákkal, ahogy arról az előző cikkemben írtam:
Ahhoz, hogy kapcsolatba tudj lépni az Isteni Férfi aspektussal, lépj kapcsolatba Mihály Arkangyallal és az ő Angyalaival, vizualizáld az Isteni Akarat Kék Lángját, mindeközben kapcsolódj Ashtarhoz és az Ashtar és a Jupiter parancsnoksághoz is, a Mjolnir energiához, az Isteni Akarat elektromos kék Fényéhez. Vizualizáld ezt a Kék Lángot és Kék Fényt, amint teljesen átöleli az energiameződ, körbevesz, erőt és célokat adva ahhoz, hogy folytasd a küldetésed és manifesztáld az álmaidat. Vizualizáld ezt a Kék Lángot és Kék Fényt, Mihály Arkangyalt és Ashtart és csapatát, ahogy szétszóródnak a Földön, az egész planetáris rács és a Cintamani rács körül a Földön és a Naprendszerben, kitisztítva minden sötétséget és zavart, elhozva az Isteni Galaktikus Igazságot, biztonságos teret teremtve minden érző lény számára, hogy szabadon élhessenek és kinyilváníthassák Lélekcéljukat.

Az Istennő energia és a Szentséges Egyesülés közötti kapcsolatra való tekintettel szólítom tehát a férfiakat, hogy emlékezzenek: létesítsenek, és tartsák fenn belső kapcsolatukat Istenanyával, az Istennővel, és ezen keresztül lépjenek kapcsolatba a nőkkel. A férfiak számára a nők nem helyettesíthetik a belső kapcsolatot az Istennővel. Ha valamit csak külsőleg próbálunk megkapni, az torzuláshoz vezet. Fontos a bolygón élő férfiak számára, hogy fenntartsák a belső kapcsolatot mind az Istennel, mind az Istennővel. A külső kapcsolat és egyensúly, amit a férfi (maszkulin) és a nő (feminin) között meg akarunk teremteni és tapasztalni, belső nászt kell visszatükrözzön, belső egyensúlyt.
Felszabadítás Most!

7 megjegyzés:

 1. Igy van ,igy legyen,felszabaditás most ,Áldás!

  VálaszTörlés
 2. Előtte negatív rituálék közömbösítése?

  VálaszTörlés
 3. Global Synchronized Meditation
  https://synchronized-meditation.com.pl/

  VálaszTörlés

 4. Isteni Férfi?

  A férfiak ereje megfogyatkozott. Hiába nyomják tele magukat szteroiddal, meg porokkal, nem segít. Csak a helyesen táplálkozó, állandóan munkálkodó férfi képes valódi fizikai erőt birtokolni. Ez ellen küzd az egész világ. Az olyan férfi ellen, akinek van annyi ereje és önbizalma, hogy fellázad bármi ellen, ha érzi az igazságtalanságot. De mégsem ez a valódi erő, hanem a lelki erő. Az az erő, ami képessé tesz arra, hogy akkor is vidd végig az akaratodat, ha mindenki ellened van. Akkor is ha a nők nem bíznak már benned, mert egy lagymatag pénzember mellett érzik jól magukat. Egy nőies férfi mellett.

  Ne félj, mert az ilyen nőknek nem kell megfelelned. Mert egy igazi nő érzéki, és bízik a fizikai és a lelki erődben. De ezek csak racionális gondolkodású elférfiasodott nők. Nem az Istennő női energiáját használják. Hanem a Parazitaét. Nem méltóak hozzád, Isteni Férfi. Neked Isteni Nő való.

  Az egyszerű embernél úgyis eltűnik a szép nő. És a férfias férfi van akiben soha nem is alakul ki. Ha ki is alakul, az valami csalással lehetséges. Olyan ostobák vagytok! Én meg merném mutatni, a természet formálta testemet, de mit érnék vele. Az lenne a célom, hogy te válj azzá, ami én is vagyok. Ne egy csaló legyél, hanem az Istennő kegyeltje. De minden hiába. Mert mire megöregszetek, csak egy kerektestű, rövidhajú, nagymellű férfinővé váltok. A mostani generáció még előbb válik azzá, aztán mégelőbb.....Hová is vezet ez az út? A nemtelenséghez. El fogjátok veszíteni a szex örömeit, és mindent vele együtt, ti buta emberi faj.

  A nőkre jellemző az értelem, a férfiakra az érzelem. Egy okos nő könnyebben bújik ágyba azzal is, aki nem vonzó a számára, anyagi megfontolásból. Az érzelmes férfinak ez viszont már nehezebben megy. Főleg ha még tud is az okos nőkről.

  De nem volt ez mindig így. Azóta fordult meg nő és férfi között a szerep, amióta a kollekitvizálás zajlik. Mert el fog tűnni a férfi, és a nő is, ha ezen az úton jártok. Én még valódi vagyok, és az én Istennőm azért van velem, hogy a meg nem talált női energiát pótolja. Nem szexuális úton, természetesen.

  A szexuális energia pedig nem ad örök életet. Egyszerűen azért nem, mert senki nem tudta bebizonyítani még. Pedig sok pár volt és van is a világon. Aki egyedül él, annak az életenergiája inkább marad meg.

  VálaszTörlés
 5. A férfi és nő kell hogy segíteni tudja egymást ha bíznak egymásban.
  A szellemi erő nem pótolható a szexuális erővel.
  Kell hogy fel tudjunk nézni egymásra, kell a belső vezetés!

  VálaszTörlés
 6. Istvan Bakosnak akkora eszmefuttatasai vannak hogy "orom" olvasni. Ez a ficko tenyleg Nagytudasunak hiszi magat. Halleluja jo sok ilyen van.

  VálaszTörlés