2018. május 20., vasárnap

Megoldások a Fénymunkás harmóniáért

Köszönet a megjelentetésért és a fordításért az Áttörés MOST! blognak. A cikket most mi is változtatás nélkül adjuk közre.
Eredeti magyar bejegyzés:

* * * * * * *
Az alábbi szöveg nagyon fontos meglátásokat és javaslatokat tartalmaz minden fénymunkás/fényharcos számára, és különösen az általunk alkotott csoportok számára, legyen szó az Eseményt Támogató Csoportokról, a Rózsa Rendjéről, vagy más közösségekről. Bizonyos gondolatok elhangzottak belőle Untwine legutóbbi budapesti előadásán is április elején.
Eredeti bejegyzés: Untwine
Fordította: Backtosource
Szerkesztette: Len Névte

Mivel a spirituális mozgalmak az utóbbi években általában a külső információkra összpontosítottak (a Cabalra, a sötét erőkre, az Eseményre, a Fényerőkre), sokan szem elől tévesztették ezen információk tényleges célját és elfelejtették az önmagukon való munkálkodás fontosságát.
Célunk a külső információk megismerésével az, hogy megtaláljuk cselekvő szerepünket a történetben, nem pedig, hogy megrekedjünk szemlélőkként, áldozatokként, vagy bírákként. Még mindig a saját valóságunk teremtői vagyunk, és mindig is azok leszünk.
Amint az emberek tudomást szereznek a bolygó sötét helyzetéről, a Föld energiamezejének mátrix megszállásáról, és ráeszmélnek a Föld mindennapi valóságában a negativitásra, úgy támadásokat, beavatkozásokat, személyes negatív helyzeteket tapasztalhatnak. Úgy reagálni erre a negativitásra, hogy hibáztatod a sötétséget vagy másokat és ennyiben hagyod a dolgot, az nem segít és nem is fedi a teljes valóságot. Ez a sötét megszállás azért volt képes leigázni a Földet, mert az atlantiszi idők óta meghívást kapott és engedélyezve lett. És még most is csak azért képes fennmaradni, mert a Föld lakossága még mindig befogadja és engedélyezi.
Még egyéni szinten is szabad akaratunk van megteremteni saját személyes valóságunkat oly módon, hogy mi az, amit megtartunk energiamezőnkben, és a negatív helyzetek csakis a saját energiamezőnk negatív belépőpontjain képesek behatolni a valóságunkba.
A szabad akarat alapvető törvény, a valóság alapvető létrehozója és egy teremtett lélek sem sértheti meg azt az univerzumban.
Lássunk egy példát, mely nagyon átlagosnak mondható számos olyan csillagmag esetében, akik a múltban sokkal egészségesebb valóságokat tapasztaltak meg felszabadított bolygókon, és így rendszerint rendelkeznek egy olyan belső megérzéssel, hogy valami nincs rendben ezzel a valósággal. Némelyikük talán emlékszik erre és tudatában is van ennek. Ez segít nekik felébredettnek lenni és abban, hogy vágyjanak megteremteni valami mást, valami Világosat. Azonban sokaknak nehéz elfogadni, hogy itt legyenek, ami azt jelenti, hogy a szabad akaratukból hozott döntésük arról, hogy mit szeretnének megteremteni, nem egészen világos és egyértelmű, így egy részük el akar innen menekülni valahová máshová, egy részük viszont itt akar maradni, hogy lehorgonyozza a Fényt.
A mátrix belső állapotunk könyörtelen tükrét hozza létre, gyakran felerősítve a negatív részeket, de az mégis csak a mi belső állapotunk tükre.
Ha nem fogadjuk el (ami nem egyenértékű a mátrix elfogadásával), hogy a Fényt lehorgonyozni vagyunk itt, legalább is egyelőre, akkor nem érezzük jól magunkat itt és most, és kellemetlen helyzeteknek engedünk teret a valóságunkban. Ez az, ahogyan a mátrix működik, mint egy könyörtelen tükör. Azok a lények, akik a múltban elég elkötelezettek voltak - annak a sötétségnek és őrületnek az ellenére, mellyel szembe kellett nézniük abban az időben - hogy megtisztítsák magukat, vagy felemelkedtek, vagy Agarthába, vagy más bolygókra költöztek (maják, hopik...), mivel nem tudták tovább mágnesesen a mátrixhoz kötni őket. Bizonyos helyzetek csak akkor léphetnek be életeinkbe, ha azok mágnesesen kapcsolódni tudnak az energiamezőnk hasonló energiáival, melyeket szabad akaratunk hozott létre, és ez az akarat tömörült személyiségünkbe gondolatok, érzelmek, éterikus plazma és fizikai energiák formájában. Egészséges valóságokban, ha valakinek valamilyen benső problémája akad, az megbocsátást és könyörületességet tapasztal, gyógyulással és útmutatással, melyeket mind a Felemelkedett Lényektől kap. De ez nem történhet meg a mátrixon belüli implantált és programozott emberi környezetben.
Csak azok az emberek képesek repedéseket létrehozni a mátrixon, és egészséges valóságot teremteni itt és most , akik mentesítve magukat a programozástól elvégzik benső munkájukat, és lehorgonyozzák az ÉnVagyok Jelenlétüket itt és most.
Amikor a múltban létrehoztuk és hozzájárultunk a Fény valóságaihoz a Plejádokon vagy más csillagrendszerekben, azt az ÉnVagyok Jelenlétből, a Forrásból teremtettük. A Forrás és az ÉnVagyok Jelenlét ugyanúgy van jelen az univerzumban mindenhol és mi megvalósíthatjuk a Földön épp itt és most a Fény otthonos valóságát, ha elfogadjuk hogy most ezért vagyunk itt és azért, hogy teljesen leföldeljük a Lélek Jelenlétünket itt és most a fizikai síkon, megvalósítva majd saját Fényvalóságunkat. A Lélek jelenlétében benne rejlik a Fény, az Új Atlantisz és az Aranykor terve, és ez az eredeti küldetésünk Csillag Magokként, hogy bárhová és mindenhová Hazahozzuk a Fény Valóságát.

Annak érdekében, hogy megtisztíthassuk a negatív belépési pontokat az energiamezőinkben, képesnek kell lennünk arra, hogy harmonikus módon lépjünk kapcsolatba az emberekkel, mivel a többi ember tükrözi benső állapotunkat, és mi együtt lettünk arra hivatva, hogy összerakjuk a különféle adottságainkat, és hogy egy kirakós darabjaiként az összes különféle Lélek kódjaink kiegészítsék egymást egy Lélekcsalád mandalát létrehozva, mely az energetikai tervrajz és a kiváltó tényező Új Atlantisz létrejöttéhez.
Van egy egyszerű alapelv, melyhez ha igazán ragaszkodunk, megszabadíthat minden problémától és harmonikus módon kapcsolhat bennünket össze. Mégpedig az hogy megértsük, hogy
a szabad akarat törvény, és soha semmilyen körülmények között sem hagyható figyelmen kívül, és hogy a kritizáló magatartás, a szabad akarat semmibe vételének legközönségesebb formája, mely általában csak ajtót nyit a konfliktusok és a diszharmónia számára.
Soha nem arra a feladatra, vagy hatáskörre, vagy annak szükségességére lettünk rendeltetve, hogy más embereket kritizálva kényszerítsük őket arra, hogy megváltozzanak, vagy így vagy úgy cselekedjenek. A kritizáló magatartás azon a hamis elképzelésen alapul, hogy az embereknek joga van erőszakkal megváltoztatni másokat, még ha ez az erőszak csak szóbeli, vagy akár csak néma energetikai erőszak is. Az egyetlen olyan alkalom, amikor a szabad akarat meggátolható, ha az egy másik szabad akaratot akadályoz, és/vagy nyíltan közvetlen sérelmet okoz egy másik érző lénynek, mely a Galaktikus Kódex alapelve:
Ez azt jelenti, hogy például ha az utcán sétálunk, és azt látjuk, hogy valaki egy másik érző lényt ütlegel, akkor beavatkozhatunk. Nem azt jelenti tehát, hogy letorkolhatunk és kritizálhatunk más Fénymunkásokat vélemények, értelmezések, egyéni megítélések, egyéni alternatívákkal kapcsolatos különböző spekulációk és közvetett tényezők alapján.
Az emberek csak építő jellegű és tisztelettudó kezdeményezéseknek és javaslatoknak köszönhetően változnak és fejlődnek.
Amint tartjuk magunkat a zéró kritikához és a szabad akarat teljes tiszteletben tartásához, ez arra készteti a dolgokat, hogy azok harmonikus módon oldódjanak meg. A kritika helyett feltehetünk kérdéseket, elmagyarázhatjuk személyes nézőpontjainkat, tiszteletteljes javaslatokat tehetünk (amennyiben szívesen fogadják azokat), példákat hozhatunk fel stb.
Az is fontos, hogy ne fojtsuk magunkba személyes problémáinkat és tegyünk erőfeszítést, hogy az érintettek tudomására hozzuk őket, mégpedig bármiféle kritika nélkül, hogy ezek a dolgok megváltozhassanak és átalakulhassanak.
Mivel egymás tükörképei vagyunk, teljes felelősséget vállalhatunk a valóságunkban az általunk teremtett dolgokért, megbocsáthatunk magunknak és másoknak, és szilárdan kiállhatunk a tiszta Fény és Szeretet megvalósítása mellett, mely a mi örökkévaló Fényünk, Felsőbb Énünk ÉnVagyok Jelenléte. Mi vagyunk a Fény kapui és hídjai, akik energiamezőinken keresztül mágnesesen képesek vagyunk bevonzani az összes pozitív eseményt, a bolygó gyógyulását, a Kapcsolatfelvételt, az Eseményt, a Felemelkedést, Új Atlantiszt -a Fény Otthonos Valóságát, épp itt, bármilyen összefüggésben, mindenhol.
A Fény Győzelme

31 megjegyzés:

 1. "A kritika helyett feltehetünk kérdéseket..."

  Az igazán fontos kérdésekre ki tudja a választ?
  Állandóan azt halljuk, hogy nincs szükség vezetőkre. Oké... És tanácsadókra sem?

  Azért tartanak itt a dolgok, mert nincsenek normális válaszok a kérdésekre. A kérdéseket gyakran támadásnak veszik a címzettek és azok is, akik nincsenek megszólítva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kérdést mindig az ego teszi fel és kívülről keresi a választ, pedig az ott van belül mindig. Igaz először mindenféle válasz felmerül, de ha kitartóan keresi , az energiák meg fogják hozni a jó választ.

   Törlés
  2. Tisztelettel! Az ÉnVagyok jelenlét helyett részemről a Vagyok,Aki Vagyok jelenlét közelebb áll a Forrásomhoz.
   Köszönöm

   Törlés
 2. Üdvözlök mindenkit ismét!

  Ez miattam lett írva, nem igaz?
  Fénymunkás lennék? Pedig csak sima munkás paraszt vagyok. A munka az élet alapja, de csak ha magadnak dolgozol.
  Mert én az egészséget tartom a legfontosabbnak. Mert akik ideküldtek, azok is azt tartották fontosnak. De nem látom azt kedves fények, hogy erről az elemi dologról szó esne. Senki nem nyújt segítséget a tudatlannak? El lehet-e nézni azt, hogy az emberiséget szándékosan mérgezik étellel, oltásokkal vagy tönkreteszik a földjeinket bizonyos csoportok, hiszen én nem engedtem meg, és senki nem engedte. A fizikai világban senki nem írt alá semmit. Tehát itt megb...ták az akaratunkat! Megerőszakoltak minket. Tehát nincs is ilyen dolog......hogy szabad akarat. Úgy kezdték el, hogy senki nem tudott róla, és még most is tagadják.
  Miattam lett írva, nem?
  Mert megbántom az embereket, mert minden nap, elveszett nap a számukra. Már csak szánni tudom az embereket. Persze vannak akikre ez egyáltalán nem vonatkozik, mert vannak még igazán tiszta emberek. Akiknek a testük is tükrözi ezt. Tudom, hogyan élnek az emberek azon a területen, ahol én élek, mert nagyon sokat tapasztaltam a fizikai világban is. Azt kell hogy mondjam, hogy nincsen egy utca sem, ahol néhány házban vendégül ne láttak volna több településen is. Mert én előbb látok, és csak utána beszélek. Hiteles vagyok mindig, ez a lényeg.
  Igen, én csak tükör vagyok. Mindenki döntse el, hogy belenéz-e jó mélyen, vagy sem. Íme a világ tükre. Szomorúan mutatom meg a valóságot. Vagy mit hazudjak inkább? Azt hogy jól néznek ki? És egészségesek? Attól a sok méregtől, amit megesznek vagy megisznak, vagy szívnak? És edzettek attól a sok mozgástól amennyit az ujjaikkal végeznek a billentyűn? Én csak azt akarom mondani, hogy a test is lehet börtön, de adhat szabadságot is. Engem sokan megbántottak azzal is hogy nem ismerik el a példámat, és ezt is tükrözöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van földed, amin a szereteted hömpölyög. Szívd ennek a levegőjét! Folyód tiszta, mert tiszta érzéseiddel van tele. Ùssz ebben! Nincs szükséged arra, hogy levegődet mással együtt lélegezd. Ez nélkül is létezel. Akik pedig szennyezett levegőt akarnak adni tüdejüknek, hát tegyék azt! Ha akarnak, válasszanak klóros wellness medencét tömegesen, szabad! Te azért soha ne betegítsd magadat idegeskedéssel! Kinek a pap, kinek a papné.

   Törlés
 3. Mindig vannak válaszok és van, amikor a válasz hitrendszerekbe, nézőpontokba ütközik... és nem lesz befogadás és mindenki a saját igazságnak vélt nézőpontjait tartja jelentősnek és ragaszkodik hozzájuk. De ezzel senki nem tud kezdeni semmit, csak az, aki ragaszkodik hozzájuk. De ez is a szabad akaratod része...

  http://2012portal-hungary.blogspot.hu/p/cobra-osszes.html

  VálaszTörlés

 4. Azért fontos foglalkozni a fizikai testtel, mert ez az első lépcsőfoka a szellemi fejlődésnek. Az soha nem lép tovább, aki nem ismerte meg tökéletesen az anyagi világ lehetőségeit, nem igaz? Hogyan ismerhetnék meg, ha a fizikai testük nem engedi? Furcsállom, hogy ezt senki nem említi. Mert előbb én is legyőztem a testemet, és csak utána lettem képes más síkokra is "kivetülni".
  A legtöbb amit elértem, az csak egyszer történt velem, és az az energiafelhőként való repülés volt. Szétbomlott a (nem fizikai) testem, és egy másik helyen újra összeállt. Sosem mertem erre bíztatni embereket, azért nem, mert én sem ismertem eléggé.
  De ha csak egyszer átélné valaki, akkor egyszerre hihetővé válna számára minden. És ezért lenne fontos az embereket tanítani.

  Amúgy mit lehet várni egy 33 évestől? Vannak fiatalabbak is talán? Nekem nem volt mesterem, és mégis átjutottam. És felfedeztem a titkokat. Persze csúsztak be hibák, de erről nem igazán tehetek. De ha kezdettől fogva foglalkoztak volna velem, akkor minden máshogy alakul.

  VálaszTörlés
 5. Szeretettel mindenkinek! A saját tapasztalat (tapasztalataim szerint) a legerősebb, ami az utadra segít és végig is vezet rajta. Ha mások véleménye, tapasztalata, hite után mész, mindig marad legalább egy olyan kérdés, hogy: Mi lett volna ha...? Ezért rendkívül fontos amit Cobrától már sok helyen olvastam, hogy önmagunkat kell megtisztítani, hogy a belőlünk áramló fény tiszta legyen azért, hogy fényben éljünk mi magunk is és a környezetünkre is hatása lehessen. Nem a szó számít, hanem a személyes példa. Üdvözletem: Joe1ni

  VálaszTörlés
 6. Mennyi idő alatt oldódik fel az implantátum, ha valaki a Pleiadi feloldó technikát használja? Honnan lehet észrevenni, hogy már hat a dolog, ill. miből látható, hogy már teljesen megszűnt az implantátum?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy Cobra említette teljesen csak az Eseményt követően tűnik el 100 %-osan, addig csak "kezelni lehet", hogy ne tudjon hatni ránk.

   Törlés
 7. Szokták azt mondani, hogy a megfelelő kérdés feltevése az majdnem annyira fontos, mint a helyes válasz megtalálása, és megadása.
  A kérdések azok többnyire az elméből fakadnak, vagyis az elménk kutat válaszok után szűntelen, a (helyes)válaszokat viszont rendszerint a szívünk/lelkünk súgja meg nekünk. Az egyik fő nehézséget és akadályt pedig általában az szokta jelenteni, hogy az Ego illúziójától nem vagyunk képesek átlátni a hazugságok fátylán, és emiatt nem vesszük észre a nyilvánvaló és egyetemes igazságot, ami ott van az orrunk előtt....a szívünkben. Én személy szerint a szív igazságát előrevalóbbnak tekintem az elme igazságánál, azonban mindkettő igazsága a valóság egészéhez tartozik, és a valóság egészét képezi, ezért nem hagyhatjuk figyelmenkívül egyik nézőpontot, ill. igazság változatot sem. Mivel a valóság az relatív(látszólagos/viszonylagos), ezért az nagyban a mi egyéni és kollektív szemléletmódunktól/világképünktől függ, hogy miként értelmezzük a valóságot.

  A kritika amúgy nem feltétlenül rossz dolog, mert lehet építő és pozitív jellegű egy kritika, vagy vélemény nyilvánítás. A lényeg, hogy ne ítélkezzünk, és bíráljunk mások felett, mert különben mi magunk is megítéltetve leszünk a másik oldalról/féltől. Ugye Jézus is mondotta annak idején, hogy az vesse rá az első követ, aki még sohasem hibázott! A bűn/bűnösség fogalma is relatív, akárcsak a valóság meghatározása. :D

  Szeretet! Fény! Egység! Békesség!

  VálaszTörlés
 8. igaza van a szabad akaratot meg hekkelték nem kicsit többször érzékeltem én is hogy kötést raktak az éteri testembe nem tudtam lereagálni fontos dolgokat az akaratom ellenére és átjöttek a fogva tartók rezgései és ismertem öket de nem tudom honnan.félelelemböl aggódásból fluusztrációból táplálkoznak.Legtöbbször azt éreztem nem ugy van semmi ahogy én tisztán akarom hanem egy másik világból kényszeritik a sorsom.nézzük a nemzeti vagyonom.föld és viz olyanok gazdálkodják adják veszik akiket én saját tiszta akaratomból soha nem hatalmaztam fel,ez atükörkép elmélet nem fedi a valóságot szerintem Istvánnak van igaza

  VálaszTörlés
 9. Nem értem ezt a bejegyzést. Aki valóban "fénymunkás", vagyis igaz ember, annak az elfogadás és az empátia alap. Az soha nem a rossz embert látja, hanem képes mögénézni, az okait látni annak ha valaki elkeseredett, és nem igaz módon cselekszik vagy él. Érti az okait annak ha valaki szenved és emiatt soha nem az embert kritizálja, hanem segít. Ahogy tud. Legtöbbször megértő hallgatással, együttérzéssel,jó tanáccsal, szeretettel. Aki így él annak nem kell felhívni a figyelmét arra, hogy szeressen, toleráljon, segítsen . Aki így él, azt nem tudja bántani senki és semmi a világon. Csak a belső iránytűre, a lelkiismeretre kell hallgatni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez olyan dolog mint a karma .Pár éve minden spirituális csatornázó esküdött a karmára hogy igy müködik az élet .mióta Cobra és Corey goode kijelentette hogy a karma az Arkónok játéka azóta csend van.

   Törlés
  2. Senki sem ismeri a teljes igazságot. Ismereteink bővülése miatt nagyobb és nagyobb rálátás mellett finomodik és változik mindannyiunk véleménye. Már csak azért is, amiért pl. az oviban nem tanítanak matekot felsőfokon. Értelmetlen, pedig az ovis gyerek azt állítja, ő tud számolni. Az ő rálátása a számok világára annyi, ameddig el tud számolni. Emiatt ő nem alacsonyabb szintű lélek, mint a nagyobb ismerettel rendelkezők. Ha pedig többet tud majd a matekról, akkor sem kell magát ostoroznia, amiért 5 évesen még nem tudta. Ezzel a példával nem az általunk jelenleg érzékelt idő múlását akartam kiemelni, hanem a képlékeny jövőt.

   Törlés
 10. Hahó! Én írok ismét!

  A megértés, és az empátia valóban működik egyéni szinten, de társadalmi szinten már nem igazán. Mi emberek megértjük egymást, és elfogadjuk egymást, vagy rossz esetben elkerüljük egymást. Mert akik engem taítottak, azok azt mondták, hogy kerüld el a rossz embert. Talán mégis volt mesterem.

  Legyek pozitív?
  És fogadjam el a parazita fajokat?
  A társadalom el akar venni tőlünk mindent, meg is teszi, igazából folyamatosan ezt teszi. Hányszor kell még visszavásárolnunk azt ami a miénk? Családokat tettek tönkre azzal, hogy a földjeiket erőszakkal elvették. Gazdagok voltunk, és most a tolvajok lenéznek minket. Legyek pozitív? Igazságot akarok! És az igazság ordít, hogy irtsd ki azt, aki bánt! Pusztítsd el a gonoszt. A szeretet nevében raknak ránk bilincset! És szolgaságba taszítottak úgy, hogy nem is védhettük meg magunkat. Pedig ehhez volna jogunk. Mert mi vagyunk azok a népek, akik az Atlantiszról menekülő gonoszt megállítottuk, és azok a népek váltak hódítóvá, akik befogadták őket.

  Mindent elvettek, a mi értékeink a jó termőföld, a tiszta levegő és az erdők, a víz. Ezeket nem is lehetne kisajátítani, csak őriznünk kell annak aki utánunk jön. Mégis hatalmas méretű törekvések vannak arra, hogy a Föld kopár sivataggá váljon. De szerencsére nem lehet elpusztítani az életet. De azt lehet hazudni, hogy minden veszélyes a természetben, és élj a négy fal között. És mindent csövön kapj. Az élelmiszerrel az a baj, hogy a feldolgozás során kiirtják belőle az életet. Furcsa és ellentétes dolog az, hogy abban a korban, amikor nem volt fagyasztó, sem autó, mégis mindenki friss élelemhez jutott, most pedig a modern korban nem lehet megtenni. Mert semmi kézzel termesztett dolog nem kell a piacra. Ezt tudták adni a világ vezetői. Azt mondják, hogy így az emberiség megszabadul a nehéz munkától, és több ideje marad. De ez nem igaz, mert nincs is ideje senkinek. Az autó szabadságot ad, pedig csak munkába járnak vele, és a Lidbe.

  A világ barátaim, nem olyan régóta lett rossz hely. Ne hazudjatok hamis történelmet! Csak 200 éve van ez nálunk. És van Európán kívül is világ, ahol még nem férkőzött be a parazita. És ott még élnek igazi életet.


  VálaszTörlés
 11. Hahó! Valami rosszat írtam?

  Már úgy értettem az előbbi üzenetemet, hogy a világ szívét 200 éve érte el a gonosz. És én itt élek. És ha a szívét eléri, akkor ne csodálkozzunk, hogy drasztikusan leromlott minden. Ne támadásnak vegyétek az írásomat, csak tudni akarom, hogy bízhatok-e egy olyan portálban, ami egy mérgeskígyó nevét viseli. És bízhatok-e mágusokban, amikor két útja van a mágiának. És bízhatok-e olyan fajban, ami klón testben él. Vagy bízhatok-e abban, hogy a Föld alatt, ahol már nincs törvény, marad-e szabad akarat? Mert a Teremtő a természetben rejlik, és a klón test nem természetes. Tehát választ várnék. Egyszerű választ. 3 vagy 4 betűset. És ne féljetek kiírni, mert a félelem a sötétség előszobája, nem igaz? Vegyetek példát rólam. Én ki merem írni a valós gondolataimat, valós néven. Bármit akarsz tudni tőlem, megkapod a választ.

  VálaszTörlés
 12. Szóval nincs válasz. Tudjátok ki küldött? Persze hogy tudjátok. De ez a ti oldalatok. Tiszteletben tartom, de hagy írjak egy utolsót az embereknek. Soha ne a könnyebb utat válasszátok, mert az a pokolra visz. Soha ne fogaddjátok el azt ami nem természetes. Mert azzal a Teremtőt tagadjátok meg. Ennyi.

  VálaszTörlés
 13. Nahát, úgy látszik, hogy megsértitek a szabad akaratomat azzal, hogy nem teszitek közzé az írásaimat, fénymunkások. Nem félek El Drákótól, sem Thor kalapácsától, sem semmitől. És az én vagyok jelenlétemben kijelentem, hogy azt akarom, hogy az írásaimat kirakjátok, és védjétek meg nyíltan az álláspontotokat. Teljesülhet ez?

  VálaszTörlés


 14. Mesét írok most. Az Istenekről.

  Van egy Isten családban él, mint a Földön a normális emberek. Ez az Isten nem ad okos telefont a buta kezekbe, de berakta a gyermekeit egy édenkertbe. Egy élettel teli világba. És ez a világ az Istennő szeretetét árasztja feléjük, nap mint nap. És mint egy koronát föléjük helyezte a Napot. A teremtő erőt az emberek hordozzák ebben a világban. Mert így válhatsz hasonlóvá a szüleidhez.

  És van egy biszex Sötét úr, aki a gyermekeit Egy mesterséges környezetbe nevelte föl. Őt nem érdekli a gyermekei biztonsága, ezért mindent megenged nekik. Ők félnek a természettől. Ja, és egy fekete lyuk közelében élnek. Mert ez az ő napjuk. A teremtést műanyaggal oldják meg, és gépekkel.

  De ez a két világ valahogy összekeveredett, mert a a sötétség gyermekei mégiscsak vágynak a szépre és a jóra. És meg lett nekik engedve, hogy megtapasztalják azt. De a vérük nem vált vízzé, és pusztítani kezdtek a pusztításért, és hozták a szokásaikat, amivel az eredeti embert is megfertőzték. És így a világ megromlott. És az az Isten aki jó, most nehéz döntés előtt van, mert ő volt gyenge, amikor hibás döntést hozott. A jókat mindig a szívük győzi le sajnos. De egyszer eljön a végső döntés, de ez akkor fog bekövetkezni, ha az aki Jó erre kényszerül. Magától nem tenne ilyet ti is tudjátok. Mert mindenkit szeretne jónak látni.


  Szép mese volt mi, én tanátam ki hirtelen. De vajon el jut-e hozzátok, gyermekek? Vagy elakad félúton.

  VálaszTörlés

 15. Csak a bukottak várják a felemelkedést. Nekünk csupán fejlődnünk kell, nem igaz? De a bukottak úgy akarják elérni ezt, hogy letaszítanak másokat azáltal, hogy hivatkoznak a szabad akaratra, és a teremtőre. Szabadakarat lehet hogy van, de akkor bűn is van. Ha nincs szabad akarat, akkor nincs bűn. Ez így logikus. Ezért vagyunk bűntelenek, ha elnyomás alatt csinálunk rosszat. És ezért leszünk bűnösek, ha szabad akaratból rosszat csinálunk.

  Na? Megint magamban beszélek?

  VálaszTörlés
 16. http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2018/03/az-igazsag-frekvenciaja.html

  "...létezik egy bizonyos "Igazság Frekvenciája".

  "Életünk során mindannyian megtapasztaltuk, amikor valaki az arcunkba hazudott. Egyszerűen tudtuk, hogy a szavak, amiket mondtak, nem voltak valóságosak. Ennek oka az, hogy van egy bizonyos frekvencia, amit az igazság kibocsát. A megtévesztés és a hazugság is sajátos frekvenciával rendelkeznek."


  Az egyszerű ember számára is nyilvánvaló kell, hogy legyen: ha az igazság FREKVENCIA, akkor az befolyásolható is. A "rosszak" meg is tesznek minden tőlük telhetőt azért, hogy ezt a frekvenciát eltorzítsák. (A fenti linken erről is szó van.)
  Az emberek többsége se nem szent, se nem angyal. Mi a garancia tehát arra, hogy amit ők az igazság frekvenciáján érkezőnek gondolnak, az valóban az is?
  A törekvés a magasabb tudatosság elérésére teljesen érthető. A "jók" igyekeznek is ennek megfelelően élni az életüket. De a kérdés akkor is kérdés marad: Honnan tudja az ember, hogy az érkező sugallat nem befolyásolva érkezik-e hozzá?  VálaszTörlés
 17. A bolygószintű felemelkedés az egy természetes folyamat, amely mindenképpen be fog következni úgy és akkor, és olyan tempóban, ahogyan az megfelel, és összhangban van a mi, ill. többség szabad akaratával és tudatszintjével.
  Hiába is próbálja a sötét oldal meggátólni a felemelkedésünket, max lassítani tudja egy ideig az elkerülhetetlent. Miként az évszakok is váltakoznak a Földön, aképpen a kozmikus-galaktikus ciklusok is váltják egymást, aminek most jött el az ideje. A késlekedés az csupán annak tudható be, hogy a sötétek azok minden tőlük telhetőt elkövetnek, hogy a bolygó energiaszintjét továbbra is a 3D-ben tartsák; emiatt van ennyire agyonszennyezve a Föld. Emellett pedig még az is egy komoly hátráltató tényező, hogy az emberiség zöme az nagyon nem akar még fölébredni, és tudatosabbá válni szemmel láthatóan. És hát ugye mindenki szabad akaratát figyelembe kell venni, és tiszteletben kell tartani a felemelkedési ciklus során.
  Éppen ezért a mi egyéni és kollektív tudatosodásunknak, és tisztulásunknak annak rendkívül nagy és fontos szerepe van a sikeres felemelkedésünk tekintetében.

  VálaszTörlés
 18. Meg annyit még hozzáfűznék a fentebbi kommentekhez, hogy a Karma az nem az arkhónok kreálmánya, hanem ez egy ok-okozati hatás/törvény, amely a döntéseink és tetteinknek a következménye; az kapjuk vissza az Univerzumtól, amit adunk. Az energia oda-vissza áramlik a résztvevők között; a hasonló az hasonlóat vonz.

  A szeretet az pedig nem egy hiba, és nem gyengeség, ami a rossz dolgokért felel, hanem az univerzális és Isteni szeretet az minden teremtés és létezés alapja. A szeretet táplál/éltet bennünket, és csakis az egyetemes szeretet frekvenciájában, ill. energiamezejében létezve élhetjük át a teljesség, az abszolút egész-ség, szabadság, és boldogság érzését/élményét.

  Egyek és egyenlőek vagyunk az Isteni szeretetben!

  VálaszTörlés
 19. Ennek a fontos szellemi írásnak/tanításnak az elolvasását tudnám ajánlani István Bakosnak, amennyiben érdekli. Ebből és az ehhez hasonló és kapcsolatos írásokból talán te is választ kaphatsz számos kérdésedre, amik felmerülhetnek benned.

  Jeshua - Új Föld:
  https://kristalyhang.wordpress.com/2014/05/14/pamela-kribbe-jeshua-az-uj-fold-ii/

  Érdemes az írás első részét is megtekinteni, mert nagyon értékes és hasznos információkkal szolgál! :)

  VálaszTörlés

 20. Oké, ti győztetek. Úgy látszik félreismertem a fényt. Elnézést kell kérnem tőletek. Szégyellem magam kissé az írásaim miatt. Mert a fájdalmat tükrözi, és a kétségeket.
  Egy utolsót írnék még, utána újra hosszú csend és belső munka következik.

  Nehéz szívvel tettem fel az írásaimat, de azért, mert akarok bízni valamiben. Nekem nem is tudom hogy igazán mi kell, talán nyugalom kellene és biztonság. És szeretet.

  Megint példát kell írnom, remélem nem feszítem túl a húrt: Azt mondom nektek, hogy mostantól minden reggel fél ötkor fussatok a lakóhelyetekről 1000 métert keleti irányba. Mert ha elég sokan csináljuk ezt, akkor meg fogjuk állítani a Földet, és akkor az idő is megáll, és örökké élhetünk. Elhiszitek ezt nekem akkor is ha soha nem láttatok engem? A józan ész azt mondatja veletek, hogy menj a p....ba, és igazatok van. De lesznek akik csalással fognak vádolni, mert úgy gondolják, hogy nyugatra kell futni ehhez. De egyszer csak jön valaki, és azt mondja majd hogy a Föld soha nem is forgott, csak a világ körülötte. Akkor aki bízott bennem évekig, meg fog védeni, mert ha nem teszi, akkor azt kell mondania saját magának, hogy hülye voltam, hogy ennyit futottam. Ez a hibánk, nekünk embereknek, hogy megtagadjuk a Teremtőt, és utána már nem merjük beismerni a hibánkat. Hanem makacsul ragaszkodunk valami máshoz.

  Szeretem ezt a világot, de már azt érzem, hogy bármi amiben próbálok bízni, az egyszer csak szertefoszlik. Ilyen hülye az ember, hogy próbál mindig bízni. Az igazság frekvenciája nem működik, mert maga a bizalom homályosítja el, a lelkesedés valami iránt. Csak annál működik aki alapból bizalmatlan.

  De tényleg van itt valami hatalmas erő, ami átformálja a világot, és az embereket, de sms-t küld, fizikai dolgot. Személyre szabottan. Ez a valóság. És csak annyit akartam tudni hogy kapcsolatba áll-e a fénymunkával. Mert ez olyan erő ami teljesen átformál. Szelíd de határozott. Zavaró, de mégis jó. Nem véletlenül vagyok itt, hanem ő hozott ide. A fizikai világban nincs másom, csak ez az iránytű, ami megjelent az életemben...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves István! Nem volt eddig sok időm, hogy válaszoljak. Szerintem tudd meg a telefonos cégtől, hogy ki irkál Neked, mert nem érzem, hogy ez tiszta dolog lenne vagy pedig valamikor feliratkoztál lehet valami oldalra és azok küldözgetik a "jótanácsokat".

   A másik.. a világ olyan, amilyen... 7-8 milliárd ember akaratának (akár szabad, akár nem) az "eredője". Nem tudod ezzel a metodikával megváltoztatni, amit eddig leírtál. Ha csak arra fókuszálsz és várod, hogy mikor lesz jobb... nem lesz jobb.

   Egyedül egy dolgot tehetsz, hogy a saját világodat megváltoztatod. Ahhoz van hozzáférésed, azt tudod befolyásolni és arra tudsz hatni. Tedd jobbá a saját életedet és ne kívülről várd, hogy majd Neked jobbá teszik... A Földön mindenki egoista, mióta elszakadt a Forrástól. De az ego nélkül már hamarabb megpusztultunk volna, mert van, amire azért jó itt a fizikai világban, de csak arra, hogy túléld. Neked viszont élned kell, teremteni, szeretni és fejlődni.
   Éppen most készült el egy új videóm, hátha Neked is segíteni fog...
   https://www.youtube.com/watch?v=H7KSHXkMXfA

   Törlés
 21. Végtére is mindannyian az abszolut igazságot keressük,erre a galktikus kodex amiért meg lett alkotva el lett fogadva megoldást kap mindenki a pozitiv élettapasztalatra tehát nincs több egyéni probléma ha a földon is életbe lép és be lesz tartva, tartatva.nem lesz kiválasztott faj aki rabszolgaként tekint az emberi fajra.

  VálaszTörlés
 22. Ha az implantátumok csak az Esemény után szűnnek meg 100%-ban, az Igazság Frekvenciája pedig befolyásolható, mennyi esélye van az embernek arra, hogy jól döntsön?
  Leginkább az ébredező vagy a frissen felébredt emberekre gondolok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha már döntésig vitte csak jó lehet... Mi van, ha minden amit választasz, abban működik közre, hogy több legyél?

   Törlés
  2. A válaszod első fele megnyugtató. A másik felét nem értem, de talán majd idővel.

   A tudatos élethez mindenképpen kellenek a visszajelzések. A hétköznapok tudatosságához is, de a "spirituális" tudatossághoz is.
   Ha az ember meg akar vásárolni vmit a boltban, akkor megnézi, elég pénze van-e a termékre, nyitva van-e a bolt, amikor ő éppen bevásárolna, stb.
   Ha vki fejlődni akar "spirituálisan", akkor tudnia kell, mi az, ami működik az életében és mi az, ami nem. Ha komolyan gondolja a fejlődést, akkor utána kell járnia, hogy ha vmi nem működik az életében, akkor az miért nem működik. Talán azért, mert nincs dolga vele vagy azért, mert akadályozva van benne. Nagyon nem mindegy!

   Én nem a "nagy szentekről" beszélek, hanem az ébredezőkről. Őszintén és komolyan gondolom, hogy ezeknél az embereknél szükségszerű lenne felvilágosítás, útmutatás arról az "új" világról, ahova ébredés után belecsöppennek. Különösen, ha ők is igénylik ezt.

   Az elmúlt napok tanúsága szerint a Cintamani-követ birtoklók is tanulhattak valami újat. Vajon maguktól is rájöttek volna ezekre a sajátosságokra? Ha igen, mennyi ideig tartott volna nekik? Mennyi értelme lett volna megkockáztatni, hogy a rács beszennyeződjön?

   Törlés