2018. május 10., csütörtök

Belépési protokollok


Fordította: Takács Anikó és Rácz Anita

A színfalak mögött a Fényerők a felszíni lakosság legfelébredettebb egyéneit a pozitív föld alatti és földönkívüli erőkkel való fizikai kapcsolatfelvételre készítik fel.
Ezek az előkészületek annak a hatalmas projektnek a részét képezik, amiben én is részt veszek.
Az új (beta) idővonallal teljes összhangban a felszíni lakosság egyes legfelébredettebb tagjai lehetséges, hogy lehetőséget fognak kapni, de lehet, hogy nem, arra, hogy elhagyják a bolygó felszínét és befogadják őket a föld alatti Ellenállási Mozgalomba vagy más pozitív Agarthai csoportokba.
Teresa Yanaros nem régi profetikus álma közvetlen eredménye ennek a felébredési folyamatnak és részletes elemzést igényel:
Az álom hipnagóg állapotban történt, az éber állapot és az alvás között lévő vékony határvonalon, amely a fizikai és a magasabb dimenziók között lévő portál:
Az álom jelzésként szolgált a felszíni lakosság számára arra, hogy elkezdjenek felkészülni az Agarthai hálózattal való kapcsolatfelvételre és tulajdonképpen a belépési protokollok nagy részét fedi fel.
Ha ezt olvasod, lehet, hogy meginvitálnak téged, de lehet, hogy nem, hogy belépj az Ellenállásba vagy más pozitív Agarthai csoportba az Esemény előtt.
Pontos leírást és útmutatót tudok adni az Ellenállásba való belépési protokollokról. Nem tudok pontos belépési protokollokat adni más pozitív Agarthai csoportokba, noha legtöbb szempontból szinte pontosan ugyanazok.
Ha kiválasztanak téged arra, hogy belépj az Ellenállásba az Esemény előtt, a belépési protokollok az alábbiak:
1. Fizikailag fel fogja veled venni a kapcsolatot egy Ellenállási ügynök (női vagy férfi) nagyon közel ahhoz a helyhez, ahol élsz. Egyszerű civil ruházatot fog viselni és nagyon pozitív energia fog belőle áradni. Be fog neked mutatkozni és meg fogja tőled kérdezni, hogy hajlandó vagy-e belépni az Ellenállásba. El fogja neked magyarázni, hogy miután beléptél az Ellenállásba, NEM fogsz tudni semmilyen módon kapcsolatot teremteni a felszíni lakossággal.
5-15 percet fogsz kapni arra, hogy összepakold személyes dolgaidat, amit magaddal viszel. Arra fog kérni, hogy olyan tárgyakat vigyél, amelyeknek személyes érzelmi értékük van (jegygyűrű, szeretteid fényképe, ...), mert az összes többi tárgy (ruha, étel, arany, készpénz, személyazonossági dokumentumok...) replikátorokkal könnyen újra előállíthatók. Kapsz majd egy kis táskát, amibe minden dolognak bele kell majd férni. A méret és súly előírások nagyon hasonlóak lesznek azokhoz az előírásokhoz, mint amit az űrhajósok kaptak személyes dolgaik űrrepülőre való felviteléhez:
3. Az Ellenállási ügynök el fog téged kísérni az Ellenállásba való belépési ponthoz. Ez általában az otthonodhoz közel lévő kereskedelmi épület pincéjében vagy alagsorában lévő hátsó bejárat lesz. Ott elirányít majd téged egy lépcsősorhoz, amin leereszkedsz és ami 30 méterre/yardra a föld alá visz téged, az Ellenállás legfelsőbb szintjére. A lépcső valahogy így fog kinézni:

4. Amikor eléred az Ellenállás szintjét, egy csúcstechnológiájú ajtóhoz fogsz lépni, ami egy olyan szerkezethez vezet, ami hasonlóan fog kinézni, mint egy zuhanykabin:

Ezen a ponton az ügynök még utoljára meg fogja kérdezi, hogy tényleg szeretnél-e belépni az Ellenállásba. Amennyiben visszautasítod, vissza fog vinni a felszínre és soha többé nem lépnek kapcsolatba veled az Esemény előtt. Ha pedig elfogadod a felkérést, az ügynök magadra fog hagyni, és egyedül fogsz belépni a csúcstechnológiájú ajtón keresztül. Megkérnek majd, hogy vedd le az összes ruhádat és hagyd a személyes holmidat tartalmazó táskád egy speciális tálcán. Ezután meg fognak kérni, hogy lépj be a "zuhanykabinba", ahol fertőtlenítenek, hogy megszabadulj minden nanotechnológiától, valamint a legtöbb vírustól és baktériumtól.
5. A "zuhanykabin" másik oldalán lépsz majd ki az Ellenállásba, megfelelően, felfrissülten és fertőtlenített állapotban. Ezen a ponton már sokkal jobban fogod magad érezni, belülről jövő boldogság érzése fog benned feltörni és nagyon elevennek fogod magad érezni, tele energiával.
Egy teljesen új ruházat vár majd rád a tálcán, az eredeti ruhádat megsemmisítik, a személyes dolgaid pedig a táskában lesznek, amelyet fertőtlenítettek, és megszabadítottak a nanitoktól.
6. Be fogsz lépni a következő szobába, ahol orvosi vizsgálatot fog egy orvos rajtad elvégezni. Ez az ellenőrzés körülbelül 30 percet vesz majd igénybe, és teljesen non-invazív és fájdalommentes lesz. Amennyiben volt bármiféle komoly orvosi problémád, mielőtt beléptél az Ellenállásba, a legtöbb esetben ez korrigálásra kerül 10-20 perc alatt, egy speciális kvantum korrekciós kamrában, egy fájdalommentes eljárással. Mihelyt az orvosi műveletek befejeződtek, egy speciális italt adnak majd, amely beindít egyfajta méregtelenítő folyamatot.
7. Kapsz majd egy saját szobát, ahol pihenhetsz és aludhatsz, illetve ahol keresztülmész egy méregtelenítő folyamaton, amely néha igen intenzív és meglehetősen kellemetlen lehet. Ez a folyamat általában 1-3 napot vesz majd igénybe, és segít feloldani a legtöbb fizikai, energetikai és érzelmi szennyeződést, amelyet a felszínen töltött életedben halmoztál fel. A folyamat során az enyhétől kezdve, a mérsékeltig tapasztalhatsz olyan mellékhatásokat, mint fejfájás, fáradtság, hányinger, hányás, erőteljes érzelmi oldódás, étvágytalanság és meghosszabbodott alvásidő.
8. Miután a méregtelenítő folyamat befejeződött, szabadon fogsz tudni mozogni és eljuthatsz az Ellenállás néhány legtávolabbi helyére is.
Lassan be fogsz illeszkedni az Ellenállás társadalmába és meg fogod találni a helyed az Ellenállás lélekcsaládján belül:
http://isigacagri2015.blogspot.com/2017/11/priestess-activation-meditation.html (fordítása folyamatban - a szerk.) * a meditáció fordítása elkészült, a cikk végén olvasható 
9. Miután befogadtak az Ellenállásba, nem mehetsz majd többé a felszínre, nem veheted fel a kapcsolatot a felszíni lakossággal, és nem használhatod a felszíni internet/mobiltelefon hálózatot, leszámítva egy-két különösen ritka esetet, amely közvetlenül a küldetésedhez fog kapcsolódni. Csak az Eseményt követően tudsz majd közvetlen kapcsolatba lépni a felszíni lakossággal.
A Fény győzelme! 
COBRA ETHERIC LIBERATION HUNGARY FB Csoport

*

Papnő aktiváló meditáció

Itt az idő, hogy Atlantisz papnői emlékezzenek és visszavegyék identitásukat. Itt az ideje, hogy azzá váljunk, amik régen voltunk... Itt az ideje a gyógyulásnak és annak, hogy egyek legyünk. Azt a vezettetést kaptam, hogy közzétegyem ezt a meditációt, hogy segítsek neked ezzel az aktiválással. Javaslom, hogy használj rózsaolajat (a bolgár rózsaszín rózsaolaj - rose otto - a legjobb) e meditáció során.
Itt az idő. Egyszer csak a Szeretet létezett és újra a Szeretet fog létezni!1. Képzeld el, hogy Atlantiszon vagy. Most belépsz a Szeretet Templomának ajtaján egy hosszú folyosóra. A folyosó mennyezete és falai vörös felhőből vannak. Olyan illatuk van, mint a vörös rózsának. Minden egyes lépéssel egyre nyugodtabbnak és egyre leföldeltebbnek érzed magad. Magad mögött hagyod az érzelmeidet. Itt biztonságban érzed magad és tudod, hogy szeretve vagy. Érzed, ahogy Gaia-val való kapcsolatod erősödik.
2. Most lemész a templom lépcsőjén. Egy barlangba érsz. Ahogy lefelé lépdelsz, meghallod a víz hangját. Ez a hang megnyugtat téged.

3. Most egy hatalmas helyiségben állsz. Jobb oldaladon egy vízesés van, melynek vize egy akvamarin színű tavacskába gyűlik össze.
A tavacska vize belefolyik a barlang folyójába. Ráébredsz, hogy a folyó fénylik és ragyog.4. Emlékszel erre a vízre. Tudod, hogy bele kell menned. Levetkőzöl és beúszol a vízeséshez és hagyod, hogy áradjon rád a víz. Ahogy a vízben vagy, érzed, hogy meggyógyulsz előző életedbeli sebeidből. A víz meggyógyítja a fizikai tested. Érzed, ahogy életerőd egyre erősebb.5. Kijössz a vízből és megpillantasz egy hatalmas helyiséget, aminek magas mennyezete van. Sok kristályt látsz a mennyezeten, melyek sokféle színben pompáznak.A fal mentén szárnyakkal rendelkező nők szobrát pillantod meg.6. Emlékszel erre a helyre. A mélyen lévő emlékek elkezdenek előjönni. Tudod, hogy aktiváltak. Hálás vagy ezért a tapasztalásért és elhagyod ezt a helyet, hogy majd újra visszatérj.

23 megjegyzés:

 1. Nekem tetszik ez a módszer,készen álok.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon-nagyon szívesen csatlakoznék az ellenálási mozgalomhoz. Ennél csodálatosabb dolgot nem is kívánhatok magamnak. Együtt, velük felszabadíthatjuk ezt a bolygót. Kívánom, hogy közülük valaki felvegye velem a kapcsolatot. Legyen így!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szívesen csatlakoznék én is az ellenáláshoz! Ez nagy örömmel tölt el! A Fény legyen Velünk!

  VálaszTörlés
 4. Engem biztosan nem kér fel egy ügynök sem, hiába látom a dolgokat, mert nem felelek meg az űrhajós előírásoknak. Egyszerűen túlsúlyos vagyok.

  VálaszTörlés
 5. azért az akinek családja, vagy más kötöttségei vannak, nehezebben vehető rá hogy tűnjön el ebből a felszíni társadalomból, még akkor is ha egy jobb világba kerülhet

  VálaszTörlés
 6. Szerintem a túlsúly nem akadály.
  A nanotechnológia ma már csodákra képes.
  És különböző zsírbontó enzimek is léteznek.
  Vagy egyszerű zsírleszívásos módszerek is szóba jöhethek.

  VálaszTörlés
 7. Egyetértek azokkal, akik elutasítanák a felkérést számos ok miatt és egyetértek az Ellenállásba való belépést választókkal is. Valamit valamiért alapon. Személy szerint nekem jobb itt kint a felszíni világban, habár nem vagyok vagyonos ember, mégis tetszik az az energia amit érzek az elmúlt hónapokban. Érzem a Cabal gyengülését, szeretem olvasni az olyan híreket, hogy már megint ki-hol tett keresztbe az összeesküvésnek, hogy vergődik a fenevad és szorul a hurok a pénzhatalmi világelit és hibridjei nyaka körül. Lehet hogy nem túl jó dolog ez, örülni mások kínjának, de ami rosszat speciel velem tettek, ezért cserébe végignézem bukásukat. Itt akarok lenni a felszínen, mert ez is egyfajta tanulási folyamat nekem. Ha meghívnának az Ellenállásba, akkor sem fogadnám el. Úgyis találkozunk majd velük az Esemény után, addig meg kiélvezem a sötétek vergődését és továbbra is a családommal leszek. Olyan időket élünk amelyek soha nem fognak megismétlődni. Nem szeretnék erről lemaradni, nem szeretném magamat egy újabb karanténba zárni. Szeretném továbbra is olvasni Sheldan Nidle üzeneteit, Benjamin Fulford írásait, Cobra jegyzeteit, stb. stb. Jó érzés van bennem, már egy éve nálam a Cintamani kő is, itt van mindig velem, valahogy egyfajta biztonságot ad. Szeretem az élet apró és nagyobb örömeit megélni, mert korábban igencsak keveset kaptam mindezekből. És érdekes módon ha mondjuk olyan hírt olvasok, hogy mindjárt kitör a III. világháború, már csak mosolyogni tudok rajta, mert annyira azt érzem, hogy nem félek ettől, hogy hihetetlen. Egyszerűen annyira tudom, hogy vigyáznak ránk, hogy nem adok energiát az ilyen és ehhez hasonló negatív dolgoknak. Csak nevetek azon, mikor egy politikus nyilatkozik, mondjuk Oroszországgal kapcsolatos negatív álláspontjáról. Ha tudnák, hogy Putyinnak kik segítenek, inkább csendben maradnának. Vagy itt van a migráció kérdése. Egyre több európai polgár és politikus világosodik meg ezzel kapcsolatban, ez is a Cabal műve és nem fog sikerülni Európát tönkretenniük a migrációval. Vagy itt van Észak-Korea és Dél-Korea baráti közeledése egymáshoz. Sokan nem is értik mi folyik itt. Én olvasom ezeket a nagyszerű híreket, hiszen erre vártunk már évezredek óta, hogy a FÉNY és a pozitív földönkívüli erők még inkább megmutassák magukat, nem szeretném ezt kihagyni. Szeretek inni egy jó hideg sört, miközben azt olvasom, hogy megint nem sikerül Brüsszelnek legyőznie a magyar nép különleges angyali státuszát. Szóval úgy vagyok ezzel, hogy tudom, mi történik a színfalak mögött, mégis itt szeretnék maradni a felszínen, ide születtem le, itt fogom kivárni az Esemény eljövetelét.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen!
   "A magyar nép különleges angyali státusza" sajnos pillanatnyilag nem egyértelmű, nekem pl. szinte az összes kollégám (és az ő családjuk, barátaik stb.) nyugat-majmoló és migrációpárti, és heves indulattal viseltetik mindazok iránt, akik ennek ellene vannak. Remélem, hogy hamarosan nekik is felnyílik a szemük és tényleg egység lesz.
   A Fény győzelme!

   Törlés
 8. Elég érdekes reakciókat lehet olvasni mindenhol a legutóbbi bejegyzéssel kapcsolatban...

  Kérem gondolkodjatok el a következőn:
  Mivel a legfelébredettebbekkel veszik fel a kapcsolatot, szerintem azok az emberek elég értelmesek ahhoz, hogy ha menni akarnak, szabad akaratukból, akkor meg tudják oldani a családi és egyéb ügyeiket intelligens és mindenki számára megnyugtató módon, akár levélírással, akár anélkül, akár egy hosszabb családi beszélgetéssel vagy akárhogy...

  Nem 5-15 perced van a döntésre, ha Te leszel az, akit kiválasztanak az együttműködésre, mert már több mint 1 napja fenn van a cikk és már gondolkodhattál róla...
  Ha már a felszíni lakosságból is bevonnak embereket a projektbe, akkor már tényleg közel vagyunk az Eseményhez, tehát biztos, hogy nem örökre mennek el azok, akik elmennek. Ráadásul elég sokan kérdezték korábban, hogy hogyan lehet csatlakozni az Ellenálláshoz... hát így.

  Szerintem ebbe nem kellene beavatkoznunk, azzal, hogy durván beleszólunk a szabad akaratukba és igyekszünk engedni megint csak a félelem alapú programozásnak, amely a "családi kötelékekkel" machinál, amit közben nem veszünk észre és mindenféle alaptalan dologgal fárasztjuk itt egymást, és levesszük a figyelmünket a "Lélekcsaládok" című történetről, ami sokkal fontosabb lenne a felébredéshez...

  Nem is értem, ki és miért is akarja meggyőzni és befolyásolni a másikat, amikor semmi köze a másik életéhez, amit nem ő él...? Nem furcsa egy kicsit, hogy mennyi ember "felhördült", közben pedig semmi közük az egészhez?
  Megfigyelhető, hogy amikor valaki tesz vagy fog tenni valamit az egész Földért, akkor a többi lebeszéli, de hogy ő tenne valamit... azt már nem. Nem kellene engedni a programozásnak vagy ha mindenáron írni akarunk valamit, akkor gondolkodjunk el ezen, hogy tényleg ezt akarom írni vagy csak "leíratják" velem? Hmmm...
  Egyébként sem örökre mennek el, csak egy olyan munkát választanak, ami a küldetésük és valószínű benne volt a tervben, amivel megszülettek. Nyugalom.... senki nem mondta, hogy menni kell...

  A kommenteléssel kapcsolatban felhívom mindenki figyelmét, hogy a félelemből ELÉG volt és egyetlen kommentet sem fogunk megjelentetni, ami csak félelmet terjeszt és a szabad akaratba való durva bevatkozást jelent.
  Ez várható volt és számítottunk rá, hogy amint egyre közelebb van az Esemény ideje és egyre jobban részesei lehetünk/vagyunk az eseményeknek, a sötétség erői és kiszolgálói vagy azok, akik engedik ezeket az energiákat magukon keresztül áramoltatni, hogy egyre jobban fognak prüsszögnek és fáj nekik a hatalom és a bolygó elvesztése, ezért inkább fenyegetésekkel, torzításokkal, csúsztatásokkal, a félelem gerjesztésével és minden egyébbel fognak próbálkozni...
  Fáj nekik, hogy az emberi tudatosság egyre csak emelkedik és a pozitív változások, az isteni energiák, istennői energiák mind erősebben vannak jelen a bolygón... Szíriában hamarosan vége a háborúnak, a Hasszuna-Szamarra örvény felszabadul... nem tudják kiprovokálni a 3. világháborút (amelyről Cobra már 2013-ban megmondta, hogy nem lesz), a két Korea soha nem látott módon közeledik egymáshoz, Szaúd-Arábiában már a nők is vezethetnek (amely ugyan kis lépés, de óriási változások előszele), egyre gyakrabban és gyorsabban buknak le a hamis zászlós akciók és egyre több informátor és tanú, kiszivárogtató lép elő... és még folytathatnám a sort.
  Csak rájuk kell nézni... milyen gyümölcsöket teremnek ezek az emberek? A szeretet energiáiról beszélnek vagy sem? Aki tiszteletben tartja a szabad akaratot, az nem fenyegetőzik... az elfogadja a másikat és nem akarja megmondani mindenkinek, hogy mit kell másoknak hinniük és tenniük.... ennek a korszaknak VÉGE!
  A Fény győzelme!

  VálaszTörlés
 9. "Aki tiszteletben tartja a szabad akaratot, az nem fenyegetőzik... az elfogadja a másikat és nem akarja megmondani mindenkinek, hogy mit kell másoknak hinniük és tenniük.... ennek a korszaknak VÉGE!"
  Toled ideztem. Tudom, hogy ugysem fogod megjelentetni a kommentet, de ugyis csak neked szantam, kedves szerkeszto. Ha senkinek nem kell mar tobbe megmondani, hogy miben higgyunk, te miert eroszakolod, hogy higgyunk Cobranak? Oke, ha nem hiszel neki, nem kell ezeket olvasni. Csak fura, hogy folyton megveded az allaspontodat a tamadasokkal szemben, kvazi igaznak erzed azokat, amik ketelkednek ebben az egeszben. Az a vicces, hogy Cobra leir ilyesmiket, mint ez a cikk is, aztan ha megsem tortenik meg, akkor szettarja a kezet es azt mondja, hogy en nem igertem hogy biztosan igy is lesz. Csak egy lehetoseg volt. De valtoztak a dolgok. Ennyi lenne a valasza a szamonkeresre. Kezenfekvo. Megfogadtam, hogy tobbe nem olvasom ezt a blogot. Hat most be is tartom. Par ev mulva visszanezek majd, es ha semmi sem valtozott a vilagban, ahogy en sejtem hogy lesz, megnezem, hogy milyen kifogasokat hozz fel Cobra, vagy te.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hol olvastad, hogy el kell hinni? Ki mondta, hogy olvasd el? Hol olvastad, hogy csak ebben higgy? Mit szokott mondani Cobra folyamatosan? "Hallgass a belső megérzésedre!' Ha valaki nem vette volna észre senkire nem akar rábeszélni semmit. Egyszerűen csak elmondja, hogy mi a szituáció, mi történik és mit érdemes tenni, ahhoz, hogy valami változzon. Ha nem rezonál Veled, akkor ne olvasd, kérte valaki? Zajlik egy folyamat, és folyamatban van egy felszabadítás. Ki mondta, hogy befejeződött és már vége annak, ami folyik. Ha valaki türelmetlen, azzal nem tudok mit kezdeni és azzal sem, aki csak kritizálni tudja azt, aki legalább tesz valamit... Ha meg valaki csak másokat néz folyton, hogy mit csinál és csak kritizálja, az még magát sem találta meg és valószínű önmagával van problémája... Rengeteg tanítás van erről és már nagyon régen mondták, nem én találtam ki... "Megfogadtam, hogy tobbe nem olvasom ezt a blogot" - örülök, hogy őszinte voltál, de már bocsáss meg, de szerinted ez rajtad kívül érdekel valakit?

   Törlés
 10. Először is ők pár éve kapcsolatba kell lépjenek veled majd ha úgy látják valóban alkalmas lehetsz talán beinvitalnak nekem a kapcsolatfelvétel megvolt ennek 4 éve sosem felejtem amíg élek :)

  VálaszTörlés
 11. Kedves Steve!

  Én is olvasgattam a kommenteket az angol oldalon is, és számomra nem úgy tűnt, hogy egyesek rá akarnák kényszeríteni másokra az akaratukat, hanem csak véleményt nyilvánítanak. Vannak, akik tényleg csak problémáznak, viszont sokan írták, hogy akár azonnal mennének, sőt többen kérték is, hogy mehessenek.
  Nyilván azért jelent meg a bejegyzés már most, hogy mindenkinek legyen ideje alaposan átgondolni ezt a lehetőséget.
  Az valóban butaság, hogy csak 5-15 perc lenne a döntésre. Szerintem ebből a félreértésből adódik a félelmük, hogy nyomtalanul fognak eltűnni és ez fájdalmat okoz majd a szeretteiknek. Már most lehetőség van elbeszélgetni a családdal… ha elég megértőek.
  Kérlek, ne légy túlságosan szigorú azokhoz, akik a családjuk anyagi helyzete miatt aggódnak az ő eltűnésük esetén. A megélhetési félelem valóban nagyon erős, de egész életünkben ezt sulykolták belénk és ezt is tapasztaltuk. Még nem mindenki jutott el arra a szintre, hogy Cobra útmutatásait eredményesen alkalmazni tudja. Ahogy írtad, a legfelébredettebbek valószínűleg ezt is intelligens módon meg tudják és meg fogják oldani.
  A Fény győzelme!

  VálaszTörlés
 12. ...legfelébredettebb egyéneit...

  Ez nagyon hangsúlyos része az írásnak!
  Feltételezem, hogy az érintett emberek szabad akarata elég erős, tudják, mi mellett döntenek. A hozzászólóknak kár belebonyolódniuk értelmetlen csatározásokba. Se mellettük, se ellenük nem kell érveket felhozni. Fölösleges.

  VálaszTörlés
 13. Azon gondolkodtam, talán nem is kell elbúcsúzni a hozzátartozóktól. Lehet, hogy házaspárok, barátok, családok egyszerre kapnak felkérést.

  VálaszTörlés
 14. Ha, rajta vagyok a listán, akkor, egy nagyon csinos nő jöjjön értem! Mert, álmomban úgy volt! Szűkségem van, a női megnyilvánulásokra. A másik felemre.

  VálaszTörlés
 15. Feltételezés, mert nem tartom magam legfelébredettebbek egyikének, hogyan lehetne elmagyarázni egy 7 éves kislánynak, hogy anya eltűnik? Emellett, hogy 99,99%-ban anyához húz, sajnos apa kívül áll a szeretetkörünkön...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az egész Ellenállás és a felszabadítási folyamat többek között arra épít és abból indul ki, hogy egyrészt a szabad akarat kell, hogy érvényesüljön, másrészt a pozitív energiák erősödjenek A Földön. Elég egyértelmű, hogy ott, ahol több embert érint egy ilyen döntés és több embernél negatív érzéseket és érzelmeket váltana ki, nem fogják felkérni őket, mert azzal nem szolgálnák a felszabadítást és egy ilyen ember, még ha elég felébredett is, „nem áll készen”, mert a kötődések és a belső vívódások nem teszik lehetővé a 100 %-os helytállást abban a posztban, ahová kerülne. Erre semmi szüksége az Ellenállásnak és senkinek sem.
   A lényeg, hogy vezetve vagyunk és az, akinek ez a feladat a küldetési tervében volt a leszületése előtt és úgy alakult az élete, hogy mindenki számára a legjobban fog történni a környezetében, azokat fogják felkérni: És ők erre készültek is vagy korábban már felkészítették őket a hipnogóg állapotban.
   Amiről most szó van, az nem úgy néz ki, hogy most egyszer csak valakihez odamennek, hogy van-e kedve… ez az egész folyamat egy nagyon hosszú tervezés eredménye és az idővonalak adta lehetőségeken belül alakult úgy azoknak az élete a mai napig, akik ebben részt fognak venni, hogy lehetőségük lesz erre és meg is fogják tenni. A legfelébredettebbek pedig már elég tudatossággal is rendelkeznek ehhez a feladathoz és az utóbbi években már sokszor tudatosan is alakították úgy az életüket, hogy el tudjanak menni.
   A legtöbb vívódás és a jelenlegi „felkorbácsolt” indulatok pedig arra vezethetők vissza, hogy a Lélekcsaládok c. cikkben szerepelt egy kulcsmondat, amely így hangzik: „hogy elkezdődhessen annak a társadalmi programozásnak a leépítése, amely létrehozza a Mátrixot.”. Ennek látjuk a beérését, ahogy az emberek kezdenek mélyen lelki szinten ébredni és az első reakcióikat látjuk, ahogy ezzel a cikkel (és még ezek után több ilyen tudatosodást segítő cikkel) kezdik a programok lebontását, ahogy a családdal kapcsolatos programozások jönnek elő, amivel együtt a belső, mélyen gyökerező, akár az előző életekhez visszanyúló ellentétek is most a felszínre jönnek azzal, hogy azt érezzük, hogy „döntésre” vagyunk kényszerítve ezzel kapcsolatban... vagyis megoldást keresünk a programok feloldására… Holott, pedig csak egy tisztulási folyamatba csöppentünk, ahogy a Mátrix hullik szét.
   Feltételezésekbe pedig nem érdemes bocsátkozni, mert az mindig az egó játéka és a valóság lehet teljesen mást fog produkálni. Tehát az általad feltett kérdésre hagyjuk meg a megoldását, annak, akit ez a helyzet megtalál, ha lesz egyáltalán ilyen... Ha nem megy, az sem gond. Szabad akaratában áll eldönteni azt is, hogy maradni fog. Nincs kényszer, nem az eddig megszokott sztereotípiákból kell kiindulni, egy új kort építünk...

   Törlés
  2. Köszönöm a válaszodat! <3 Áldás munkásságodra!

   Törlés
 16. A hozzászólásokat olvasva Tolkien: A Gyűrűk Ura c. trilógiája jutott eszembe. Érdemes lenne mindenkinek alaposan átgondolkodnia a lehetőségeit, mielőtt belefog a nagy "világmegváltásba".
  Frodó esete különösen tanulságos. A mestereket is megszégyenítő lelkesedésétől kezdve, a "Gyűrű az enyém" kijelentésig viszonylag széles skálán mozognak a megnyilvánulásai. Nem véletlenül történtek óvintézkedések.
  "És a Tanács, útitársakat adott mellé, nehogy a küldetése kudarcot valljon."
  A történet vége ismert, a küldetés sikerrel járt. MINDENKI kivette a részét belőle.

  Kívánok, hogy mi is valamennyien hasznos tagjai lehessünk a Szövetségnek!

  VálaszTörlés
 17. "Pontos leírást és útmutatót tudok adni az Ellenállásba való belépési protokollokról. Nem tudok pontos belépési protokollokat adni más pozitív Agarthai csoportokba, noha legtöbb szempontból szinte pontosan ugyanazok."

  Nem tudom, miért aggódnak sokan a hozzászólók közül.
  Cobra is megmondta, hogy van élet az Ellenálláson kívül is.
  Számtalan csoport van égen:) és föld alatt:), akik szívesen fogadják a lelkes tagokat. Mindenki megtalálja majd a számára legoptimálisabb csapatot. A kölcsönös együttműködés érdeke mindenkinek, mert így növelhető a hatékonyság.
  Szóval, nyugi! Biztosan van olyan társaság, ahol épp rád van szükség. Azokkal a feltételekkel, lehetőségekkel, amikkel téged ruházott fel az élet.

  VálaszTörlés
 18. Az első kapcsofelvetelkor nagyon féltem,majd hihetetlen nyugalom töltött el gyönyörű helyen voltunk talán nem is itt a földön. Letisztult addig nem látott bútorok voltak egy tengerparti házban bekisertek egyszerű szürke egyenruhás magas emberek mind hibátlan volt és szép nekem az volt a kérdésem mi céljuk velem nem adtak konkrét választ én türelmetlenül kirohantam az épületből ekkor megszűnt az illúzió képi formája csak beszéltünk azt mondták még nem vagyok kész,sejtettem hogy egész életemben készülök valamire de csak ezután kezdtem hinni komolyan a dologban miszerint céllal vagyok itt de sajnos konkrétan meg nem tudom mi is a célom a világon a világgal vagy az emberekkel...nem titkolom különc vagyok.mióta csak élek sosem értem meg az embereket ,a cselekedeteiket,a szabályokat,a tanitasokat, a vallásokat a néha már ordító butasagokat a penzrendszert .sohasem álltam be a sorba de nem tettem olyat sem ami helytelen másokra nézve ,totál máshogy látom a világot ,egy átlag iq tesztet amire egy óra van 10 perc alatt 1 hibával teljesítettem ritkán tanultam csak figyeltem és ramragadt sok dolog a. 31 év alatt.1 igaz barátom van akiért tűzbe mennék számomra már az a furcsa ha nincs kihivasom minden nap vagy hibazok... És nem jövök rá! Pár mondat után körvonalazódik bennem egy idegen ember alapjelleme, a hazugságot szinte zsigerbol eszreveszem de van hogy bennmaradok a játékban pusztán kíváncsiságból ...-mik a határok -néha tesztelem az embereket szituációk megfigyelésével.ha nem érzem jól magam valahol negatív kisugarzasu emberekkel különleges reakciók sora jön ...remélem nem csak én merek őszinte lenni, és felvállalni azt amilyen vagyok. Köszönöm a figyelmeteket!

  VálaszTörlés