2018. május 22., kedd

Beizzítani a Fényrácsot - frissítés

Fordította: Rácz Anita

A Fényerők bizonyos flottája, amely a Plejádiaknál sokkal fejlettebb, elkezdte aktiválni és felkészíteni a felszíni lakosság egyes kulcsfontosságú tagjait a Végső Áttörésre és az Eseményre.
Ez a folyamat beindíthatja az összes elfojtott energetikai mintát és hitrendszereket és az a célja, hogy tesztelje a felkészültséget.
Maradj nyugodt!

Sárkány források azt közölték, hogy a Cintamani kövek tulajdonosai a planetáris rács részét képezik a Végső Áttöréshez. A rács jelenleg belenyúlik az Agarthai hálózatba. A Cintamani az Agarthai hálózat szentséges köve. A Sárkányok azt kérik mindenkitől, hogy tisztelettel bánjanak a Cintamani kövekkel, valamint azt kérik azoktól az emberektől, akik a felszíni Cintamani rács kialakításában részt vesznek, hogy tartózkodjanak saját Cintamani kövükkel való fizikai kontaktustól azokban a pillanatokban, amikor más felszíni emberekkel kerülnek konfliktusba vagy amikor rendkívül negatív érzelmi állapotokban vannak, hogy elkerüljék a rács beszennyezését.
A Fény győzelme! 
Előzmény: Beizzítani a Fényrácsot cikk

13 megjegyzés:

 1. "tartózkodjanak saját Cintamani kövükkel való fizikai kontaktustól azokban a pillanatokban, amikor más felszíni emberekkel kerülnek konfliktusba vagy amikor rendkívül negatív érzelmi állapotokban vannak, hogy elkerüljék a rács beszennyezését." Ezt nem egészen értem hogyan lehet kivitelezni? Adott x ember, aki részt vesz ebben a műveletben, de az az x ember honnan tudja, hogy ha elmegy otthonról, akkor vajon konfliktusba fog-e kerülni valakivel a napja során és inkább nem viszi magával a követ aznap? Én speciel ha elmegyek vásárolni, vagy dolgozni mindig viszem magammal a követ, ott van testközelben, de mikor reggel felkelek fogalmam sincsen hogy kerülök-e aznap konfliktusba valakivel vagy sem. Hogy vigyem magammal a követ vagy sem. Viszont egyfajta biztonságérzetet ad ha a közelemben tudhatom a nap 24 órájában. És egyébként én azt hittem, hogy a Cintamani hatással van másokra is pozitív értelemben, tehát ha valakivel konfliktusom van, akkor a kő energetikája rá is hatással lenne és hamarabb megszűnne a konfliktus függetlenül attól, hogy az a kő az enyém. Hiszen számos kő el lett ásva világszerte, gondolom ez az energiarács nem tesz különbséget konfliktuskerülő és konfliktusos ember között. A cél végeredményben nem az lenne, hogy a teljes harmóniát és békét reprodukálja a Föld nevű bolygón? A Cintamani kő energiája csak erősebb egy konfliktusos ember energiájánál nem?

  VálaszTörlés
 2. Én értem és ha lehet kerülöm a konfliktust amikor rajtam van a kő!Ha negatív hangulatban vagyok ami ritka nem teszem fel a követ!Egyébként a kő hatása gondolom hogy lüktet a csecsemőmirigyem ha rajtam van a kő!Aktiválja az új csakrát?

  VálaszTörlés
 3. A rács már működik és él évek óta . Csak az arkhon rács maradványában foszlik közbe energetikai erőt kell elképzelni . Haldoklik a régi rendszer és az új rendszer energetikai rendszere születik meg. Cobra csak elismétli hogy ez nagy hatással van ránk azárt rács izzitás. 5 perces meditációval te megerősítheted a pozitiv energia szálakat fényoszlopokat amiből irtó sok temérdek van mert az szintén hatással van ránk viselkedésünkre. A játékot már mi irányitjuk hiszen egyértelmü a sötétség elesik utóhatásait érzékeljük már a dolgoknak. Föld alatti háborúnak is vége , űrbeli csatáknak is nincs mijonir . Bombák sincsenek az űrben eltávolitották az akadályokat . Már csak a megfelelő energetikai beállások mennek minden felébredettben ami nem AN átalakitás hanem a DNS rendszerünk újítja frissiti magát a 13_as energetikai csakra rendszerre ezérr érezni néha furcsa beidegződéseket , fejfájást, szédülést , mert alakulunk a felébredetteken erősen megy a dolog az alvók többségében viselkedésben zajlik mert ezek nem nyugodt energiák . Amikor energetikai átalakulásról van szó az nem nyugodt energiákat jelenti hanem erős frekvenciák alakulását érezzük. Egyébként ha meditálsz megérzed azt a rezgés értéket ami benned van ln tudom érzem mi milyen. Szóval az esemény márcsak az alakulás után fog történni. Nos Namaste mindenkinek! Domaházy Ákos voltam .

  VálaszTörlés
 4. Nem kellene ezt túl-ragozni..
  A cintamani kőnek a jelenléte mindenféle helyzetben előnyös.

  A BŐRÖDDEL ne érj hozzá 'akkor'..

  VálaszTörlés
 5. Áldás a mindenségre a szeretetre a fényre áldás,köszönöm, köszönöm, köszönöm, Namaste😇

  VálaszTörlés
 6. Elhagytam a kövemet vajon véletlen volt?

  VálaszTörlés

 7. Ááá..., nem tudok pihenni még, sajnálom. Mert vannak igazságok az írásaimban, amit senki nem tudott megcáfolni. Pedig ezt akartam.

  Ti akik ezt olvassátok, ti vagytok azok, akik a legnagyobb tudással rendelkeztek. De a nagyobb tudás nagyobb felelősséggel is jár. Tehát nem dobhatod oda másoknak, hogy kihasználják azt.
  Fontos döntéseket nem hozhat senki pusztán hit alapján. Segítek, jó?

  Az emberrel az a baj, hogy mindig az alapokon bukik el. Mert bölcsnek hiszi azt, aki kérdésre kérdéssel válaszol. Az emberi igazság mindig érdekeket szolgál. Ahány ember annyi érdek. De az Isteni igazság egyetemes igazság.
  Az emberrel az a baj, hogy mindent fordítva csinál. Tudást akar a szíve által, és szerelmet az esze által. De ha valóban tudást akarsz, akkor zárd be a szíved, és nyisd ki az elméd. De ha szeretni akarsz akkor nyisd ki a szíved, és zárd be az elméd. Csak a szívet lehet becsapni, írtam már egyszer talán. Legjobban azzal amit hallani akarsz. És ti itt a szíveteket használjátok nem igaz? Talán hülyeséget írok? Azért vagyok itt mert ti vonzottatok be. Mert érzem hogy szükség van rám. Mert az univerzum törvényei így működnek nem? Ti akartatok engem. Hát itt vagyok. Ha meg akartok ismerni, akkor csinálok facebookot a nevemre. Nem ígérem, de jobb lenne ott irkálni. Föl fogtok ismerni, mert nem vagyok átlagos. A medálom rajtam lesz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. István, a facebookon van egy dolog, amit rögtön a kezdésnél fordítva csinálhatsz, mint a többség. Vagyis rendesen. Íme: A regisztrációnál be kell írni a neveket, itt lehet 'fordítani', ahol a keresztnevet kéri, oda írd a vezetéknevedet, s ahol a vezetéknevet kéri, oda pedig írjad a keresztnevedet.
   Így tudjuk elérni, hogy a fb.-nevünk ne angolosan nézzen ki, mint János Sexty, hanem rendesen, magyarosan.

   Ezt utólag is meg lehet fordítani a fészbukon, aki kéri, annak segítek benne.

   Az Esemény után ugyan az országhatárok meg fognak szűnni, de a jelenlegi nemzeti jellegek megmaradhatnak, amennyiben senkit sem sértenek majd.

   Törlés
 8. Nem pontosan így csináljuk.... inkább azt mondanám, hogy egyensúlyba kellene hozni az elmét a szívvel. Nem vonzottunk be, egyszerűen csak aktiválódunk mindannyian, mint isteni lények és van, aki már közelebb érzi magát az Egységhez és elindul... leszakad a Mátrixról és kezdi megtalálni önmagát és megkeresi a hozzá hasonlókat.

  VálaszTörlés