2018. április 23., hétfő

Beszámoló a Békemeditációról és a budapesti Felemelkedés Konferenciáról

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2018/04/peace-meditation-and-budapest-ascension.html
Fordította: Rácz Anita

Nagyon kevés időnk volt arra, hogy összehívjuk az embereket a Békemeditációnkra és nem értük el a kritikus tömeget, de a meditáció így is komoly hatással volt a szíriai a geopolitikai helyzetre, oly módon, hogy minimalizálta az április 13-án, pénteken kialakult katonai eszkaláció hatásait (ez egy nagyon fontos nap a Templomosok idővonalán), stabilizálta a szíriai Istennő örvényt és több gyógyulást és békét hozott a területre.
A szíriai konfliktus mélyebb okkult okai ebben a cikkben vannak elmagyarázva:
Most, hogy megbukott ez a bizonyos katonai eszkaláció, az Erik Prince mögött álló arkhón fekete nemes családok/a Máltai Lovagok/a jezsuita erők megpróbálják Trumpot egy újabb szíriai katonai konfliktus irányába terelni.
Érdekes megjegyezni, hogy a Szíriában lévő legtöbb amerikai csapat az ország észak-keleti területén állomásozik, ahol a Hassuna-Samarra Istennő örvény található:
(Magyarul itt olvasható: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/isis-kobra.html - a szerk.)
A Szíriában lévő helyzet azon proxiháború utolsó fázisának a hadszíntere, amely a Putyint és Asszadot támogató Galaktikus Konföderáció/Plejádi flotta, valamint az Erik Prince-et támogató chimera/drakonida erők és a Szaúd-Arábiában és az USA-ban lévő negatív katonai erők között zajlik, két tűz között Donald Trump-pal:
Jelenleg ennyit mondhatok a bolygó felszínén lévő planetáris helyzetről.
A budapesti Felemelkedés Konferenciánk a legvadabb álmainknál is sikeresebb volt. Bebiztosítottuk az új pozitív idővonalat a bolygó számára oly módon, hogy egy teljesen új szinten aktiváltuk a planetáris Rózsa Rendje hálózatot. Jelenleg hihetetlenül fontos, hogy a lehető legtöbb fizikai Rózsa Rendje csoportot hozzuk létre. Ezeknek a csoportoknak hetente kell találkozni egy fizikai helyszínen és lehorgonyozni az Istennői energiákat a planetáris energiarácsba mind az Istennő Örvény, mind az Istennő visszatérése meditációval:
A sikeresen megalakult Rózsa Rendje csoportok fölvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com email címen és további instrukciókat fognak kapni.A konferenciánk sok embert felébresztett, sok lélekcsalád tagot összehozott és hatalmas Szeretetenergia áramlást horgonyzott le a planetáris energiarácsba. Ez az élmény mélyen megható volt, ahogy azt az alábbi beszámolóban is olvashatjátok:
Lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem a konferencián lehorgonyzott hatalmas Istennői energiák az oka annak, hogy Soros úgy döntött, hogy Budapestről Berlinbe helyezi át Nyílt Társadalom alapítványának irodáját, csupán néhány nappal a konferencia után:
Szegény Soros még csak nem is sejti, hogy Berlin is egy erős Istennő örvény és lehet, hogy hamarosan újra költöznie kell. Berlin az egyik fő európai föld alatti Ellenállási Mozgalom bázis helyszíne is, melynek tényleg befolyása van a felszíni űrprogramokra:
Isis Astara halála óta az Ellenállás a színfalak mögül tevékenykedik, hogy az alternatív médián keresztül leleplezzék az elektromágneses fegyverek, az irányított energiafegyverek és más olyan fegyverek létezését, amiket a cabal arra használ, hogy a legfelébredettebb civileket támadja:
És most "véletlenül" az olyan, fősodratú médián keresztül is, mint pl. a Popular Mechanics és a Russia Today:
Hamarosan újabb leleplezés várható.
Most, hogy az új pozitív idővonal biztosítva lett, újra nyitott vagyok interjúkra. Kérlek, a cobraresistance@gmail.com-ra küldjétek az interjúval kapcsolatos kéréseiteket. Minden interjú május 25. után fog készülni.
A Fény győzelme!

10 megjegyzés:

 1. Hogy Cobra nyitott az interjúkra, jó jel.. A felszíni hadműveletek, ezek szerint eddig sikeresek voltak.. Közeleg az Esemény ...

  VálaszTörlés
 2. Megtisztelő, hogy ott lehettem a konferencián, és részese lehettem ennek a sikernek. Köszönöm minden földi és nem földi lénynek, akik ezt lehetővé tették számomra.

  VálaszTörlés
 3. Aha, már jó pár éve közeleg... Egyszer csak ideér.. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem meditalsz eleget! Azert nem ert ide....

   Törlés
 4. Számomra az nem világos, hogy a fény erőktől miért nem lehet hallani arról, hogy most akkor Soros Györgynek sikerül-e iszlamizálnia egész Európát vagy nem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Válaszolok neked.nem sikerül.nem a soros a veszèly hanem coudenhove calergi sz.kömüves.lènyegtelen hisz soros már fèlig a sitten ül.nem ö a fönök!a háttèrben a cia áll amögött pedig több idegen faj akik zsarolnak minket sátánista modszerekkel.sötèt oldal starwars.nem egy dolgot kell kiragadni mindig.

   Törlés
  2. Korábban már beszélt róla egy interjúban. Nem fog neki sikerülni.

   Törlés
 5. Nem is soros a lènyeg,kit èrdekel ez a vèn reptoid!ami igazán lènyeges az a chemtrail ès a psichoelektromagnetic weapon effekt.erre kène meditálni gyerekek!ez a lètezö veszèly,ez bizonyitott számomra.ti itt nagy istennö örvènybe beletekeredve rohantatok ki cigizni ès telefont nyomkodni.èbresztö!valos problèmákra tèrjünk át!ezt egyszerübb megoldani mint a bombákat pènzügyi ujrainditást stb.tèvedek?cobra biztos ki tudná magyarázni de szavak es tettek közt van nèmi eltèrès.olyan csikos az èg ès ugy kapar a torkom,fáj a fejem h.ezt nehèz másra fogni.erre találjunk megoldást sürgösen ne az ingyombingyom galaxis megfoghatatlan lènyein akarjunk segiteni.nekem a nègy èves kisfiamra szorják ezt a mocskot ès elegem van ebböl.ott voltam mindkèt nap ès nem teljesen azt szürtem le mint ti.akik már tapasztaltak a spirituális tanfolyamokban azok èszrevesznek olyat is amit más naivak nem.le kell állitani magyar földön a chemtrailt azonnal.az èn vagyok jelenlèt nevèben parancsolom h.cselekedjünk ez ügyben.cobra elutazott a csaj is berlinbe a fesztiválra mi meg itt szivogatjuk az aluminium,barium,stroncium,fipronil keverèket!kèrdès van?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha ott lettél volna, hallottad volna, amit a chemtrail-ről mondott.

   Törlés
 6. Tényleg nagyon durván chemtraileznek felettünk az elmúlt hetekben, az új hold óta. Az amúgy megfigyelhető, hogy általában mindig új és teli hold idején szokták jobban csíkozni az eget, nyilván az ekkortályt tapasztalható erősebb-intenzívebb energia áramlások miatt. :(

  Én is nagyon szeretném már, ha a fényerő megfékezné a sötétek pusztítását, és ha megfosztanák tőlük a kártékony játékszereiktől és eszközeiktől. Szerintem már így is eléggé kijátszhatták és kiélhették magukat a sötét vágyaikban......

  Áldást, Fényességet!

  VálaszTörlés