2018. március 2., péntek

Rövid helyzetjelentés

Fordította: Rácz AnitaTeljes erővel zajlik a föld alatti illuminátus szakadár koplexum megtisztítása.
A Fényerők senkinek nem adhatnak ki sok információt a felszíni műveletekkel kapcsolatban anélkül, hogy ezzel magukat a műveleteket veszélyeztetnék. A Fényerők arra figyelmeztettek, hogy lényeges információk hiányában sok összevissza információ fog keringeni az interneten. Ezért nagymértékben javasolt, hogy használjuk ítélőképességünket. A Fényerők arra is intenek, hogy ne spekuláljunk azzal kapcsolatban, hogy mikor fog megtörténni az Esemény.
Az egyetlen dolog, amit kértek, hogy osszak meg, az alábbi: "a Mjolnir technológia egy ötödik dimenziós Clifford tórusz, melyet a negyedik és a harmadik dimenzióba projektálnak. A bolygó felszínének felszabadítása a Goldilocks-alapelvet fogja követni."
(Az alacsony dimenziós topológiáról itt olvashatunk – de csak nagyon matematikusoknak ajánlott: https://hu.wikipedia.org/wiki/Alacsony_dimenzi%C3%B3s_topol%C3%B3gia – a szerk.)
(A Goldilocks-alapelvről itt lehet többet megtudni: http://szalayadam.hu/a-goldilocks-alapelv/ - a szerk.)

Ha szeretnétek a Végső Áttörés felszíni topológiáját tanulmányozni, érdekes lehet számotokra elolvasni az alábbi könyvet:
(Magyarul még nem jelent meg, csak a trilógia első része. A fenti könyv a trilógia 3. része. - a szerk.)
A közeljövőben sok olyan információt fogok tudni megosztani, melyek nem közvetlenül a felszíni műveletekkel kapcsolatosak. A Fényerők azt kérték, hogy tegyek közzé információt az Istennő misztériumokról és egy "másik" olyan információt, ami eddig szigorúan titkos volt. Ez az információ komoly reakciókat fog kiváltani sok olyan emberből a felszíni lakosság körében, akik ezt a blogot olvassák.
Maradjatok nyugodtak.

A Fény győzelme!

17 megjegyzés:

 1. KÖSZÖNET ... NYUGALOM - TÜRELEM ... A FÉNY GYŐZNI FOG !!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépen köszónöm a felvilágosítást!

  VálaszTörlés
 3. Kíváncsian várjuk azt a komoly információt!

  VálaszTörlés
 4. https://www.amazon.com/Deaths-End-Remembrance-Earths-Past/dp/0765386631/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1520002301&sr=8-1&keywords=Deaths-End-Remembrance-Earths-Past

  https://bookline.hu/szerzo/cixin-liu/12848002

  VálaszTörlés
 5. Hála és köszönet mindenért amit a föld emberiségéért tesztek és az összes élőlényért.A fény győzelme!☺

  VálaszTörlés
 6. Tudom, ez most nem kapcsolódik ehez a helyzetjelenteshez. De el kell mondanom itt Írorszagban nagyon szokatlan ,és viszonylag nagy hó esett-esik. Egy napja nincsenek nyitva boltok-benzinkutak -éttermek. A meglátásom ,hogy az emberek elkeserítően felkészületlenek. Nincs egy kilo kenyér otthon,semmi-semmi. Mi lessz itt az Esemény idején?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ha a múltjuk után ebből sem tanulnak az írek,akkor semmiből sajnos,viszont így a saját tartalékaidra jobban kell figyelned..

   Törlés
 7. Hidegzuhanyként kaptuk a drakonidákat, emberevő reptiliánokat, archónokat, a chimérákat a srangelet és toplet bombáikkal, az éteri implantátumainkat, melyek összeköttetésben vannak a topletekkel, a földi karantént, a föld alatti klónozó és egyéb black op bázisokat a temérdek emberi rabszolgával, a Jezsuitákról kiderült hogy az archónok végrehajtó szervezete, hogy a vallások mind az elmekontrollt szolgálják, a biblia fele hazugság...stb....stb....Mi lehet az az információ, amit Cobra ilyen óvatos felvezetés után mer csak tálalni, és kéri, hogy maradjunk nyugodtak...

  VálaszTörlés
 8. Talán a meggyőződéseket, hitrendszereket irritáló információról van szó...

  VálaszTörlés
 9. Hát ez az, de a Cobrát követők nagyrészt már "átestek a tűzkeresztségen". Mi az, ami még megmaradt a korábbi hitrendszerekből és meggyőződésekből? Igazából nem akarok spekulálni, az évek során megtanultam türelmesen kivárni az információt. Azonban arra még nem volt példa, hogy Cobra ily módon készítse elő a talajt a mondandójának. Valami azt súgja, hogy ez nem a múlttal, hanem a jövővel van kapcsolatban...Meglátjuk...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szerintem minket már semmi nem tud meglepni. de sosem lehet tudni.. fény győzelme! és kitartást mindenkinek!

   Törlés
  2. Talán, hogy el fogjuk veszíteni azt a háborút, vagy evakuálni kell az egész bolygó lakosságát?

   Törlés
 10. Nem kell ezt annyira komolyan venni,az amerikai egyébként is túl érzékeny és túlreagál,már a gyerkőcöket is agyonpátyolgatják...viszont amit most érzek ezzel a haarpos nyugiztató hóeséssel kapcsolatban,hogy kb. 1 hete nagyon nagy a csend,de ez olyan igazi vihar előtti,közben pedig a politikai mátrixban tombol a káosz..

  VálaszTörlés
 11. Áldás és bekesswg

  VálaszTörlés
 12. Áldással vagyok, minden információ felé, megköszönöm azt a rendíthetetlen és óriási figyelemmel végzett munkát, amit értünk tesznek. Nem vagyok türelmetlen, amagam dolgát végzem, hogy segíthessek minden dolgoban, amiben tudok. Nincsolyan nap, hogy az istennővel ne beszélgetnék, a Fénnyel sokat kommunikálok, és a meditációkat végzem, ahogy tudom.Szeretetet növesztem magamban, Mindenkinek sok Áldás Margit

  VálaszTörlés
 13. A Szeretet legyen Veletek, és Bennetek!

  VálaszTörlés