2018. február 5., hétfő

Együttműködés a Mjolnirral

Fordította: Takács Anikó
Cobra nemrég számolt be a Mjolnirról, a Fényerők új technológiájáról, melyet arra használnak, hogy felderítsék és eltávolítsák a sötét lényeket és energiákat, azzal a céllal, hogy felgyorsítsák e bolygó felszabadítását.
Kipróbáltam, és úgy érzem, működik, ha lehívjuk Mjolnirt, hogy segítsen a tisztításban és a védelemben itt lent a bolygó felszínén.
Bár a technológia maga új keletű, a neve alapján, amely az alapelvét képezi, illetve az energiasugár, amin alapszik, az úgy tűnik, ősi, sőt mi több örök érvényű.
Mjolnir az a villám, amelyet Thor arra használ, hogy érvényesítse az Isteni Akaratot. Ezoterikus értelemben véve ez nem csak egy villám az égbolton, hanem egy univerzális energia, a Kozmikus elektromos Fény, amely az Isteni Akarat megtestesülése, ami bárhol hozzáférhető. Ez lényegében "metaelektromosság", a magasabb spirituális aspektus, amely a fizikai elektromosság Forrása. Belső Akaratunkat elektromos impulzusok közvetítik a fizikai testünkben futó idegeken keresztül, az Isteni Akaratot pedig Kozmikus Elektromos Fény közvetíti az Univerzumban.
Az ősidőkben Thor, Zeusz, vagy ezek egyéb megfelelőinek papjai, az isteni villámot hívták védelmül, amely nem csupán egy elméletileg elképzelt dolog volt, hanem egy valós, konkrét energia, amelyet alkalmaztak.
Keleten ennek jól ismert neve és szimbóluma a Vadzsra, vagy a Dordzse, amelyet szintén hasonlóképpen használtak.


Használhatjuk úgy, hogy behívjuk, és vizualizálhatunk is több ragyogó, világoskék, elektromos Fénysugarat, amely az óramutató járásával megegyező irányban forog az aurában, vagy bármely más területen belül, amelyet szeretnél megtisztítani és védelmezni. Vagy kísérletezhetsz is vele egyéb módokon, ha erre érzel vezettetést.
Azok a Cintamanik, amelyek ki lettek küldve a közeli űrbe, úgy tűnik, hogy segítenek erősebb kapcsolatot létesíteni:
A Fényerők technológiája lehet, hogy azonnal, teljes mértékben elér bennünket, de lehet, hogy nem, de ha kitartóan lehívjuk, vizualizáljuk, minden bizonnyal kapcsolatot létesítünk a mögötte húzódó alapelvvel, amely erősödni fog, ha sokat gyakoroljuk. Mindamellett azzal, hogy a szabad akaratunkkal behívjuk, segítünk bevonzani a technológiát, segítünk, hogy a Mjolnir hamarabb és harmonikusabb körülmények között érje el a földfelszínt, ha egy bizonyos fokig az elektromos vezetőjévé válunk.
A Fény Győzelme! 

7 megjegyzés:

 1. Köszi a magyarázatot, eddig bevallom nem próbáltam, de ezután fogom.

  VálaszTörlés
 2. Tudom,hogy nem ide tartozó kérdés,de nagyon kíváncsi lennék Cobra vélleményére egy elmélettel kapcsolatosan. Például ,hogy 2016 2032 között be következhet-e egy a holdra és a Földre becsapodó meteorit okozta vizözön? A Te,és a Ti vélleményetek is érdekel. Köszönettel
  Róbert

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Korábbi interjúban nyilatkozott az ilyen helyzetekről Cobra, ahol elmondta, hogy a Fényerők az ilyen helyzeteket megfelelően kezelik (és eddig is megtették), tehát ilyen nem fordulhat elő. Nekünk annyi a dolgunk, hogy ébredjünk végre fel és tegyük meg azt, amit nekünk kell megtenni.

   Törlés
  2. Meg Értettem. Köszönöm Szépen.

   Törlés
 3. Kipróbáltam, nagyon erős és szép!

  VálaszTörlés
 4. Épp a napokban jutott eszembe a Dordzse szimbólum, hogy miként lehetne egy házat, hazát megvédeni a támadásoktól. Most a képen láttam hogy valójában két keresztből áll. Nekem csak egy kereszt jutott az eszembe. Ha megnézem a rovás kettős keresztjét, akkor érthető a két kereszt használata. Aki térben is mint életképet meg tudja jeleníteni, az még jobb. A térben való megjelenítés mindig hatásosabb, mint a síkban való megjelenítés. Talán nem véletlen, hogy ezt az információt tőletek kaptam meg, mert később szükség, szükségem lesz erre az egy-ház védelmekor. Egy ház van, tehát egyház van, ami fontos, és ez a haza - haz a - a haz. Mindegy, hogy az egy és a ház szavak között tartunk e szünetet, az akkor is ugyan azt jelenti, tehát hazát jelent. Az egyház szó jelentését is megváltoztatták, eltorzították, az eredeti jelentéshez képest, ezért írtam le itt is. Az a jó, ha az egy házadat, hazádat, ahová tartozol, a közvetlen környezetedet, a Kárpát-medencét, nagyobb léptékben a bolygót, még nagyobb léptékben a Tejút rendszert, majd a mindenséget tartod.

  VálaszTörlés