2018. január 4., csütörtök

PB Csillagpor parancs

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2017/12/command-pb-stardust-video-and-manga.html 

Elkészült a magyar feliratos manga is.


és emlékeztetőül a videó:
12 megjegyzés:

 1. Pár hete olvastam először. Mindig elmondtam, mikor a térdem rendetlenkedett. Még mindig tudom, hogy van térdem, de nagy csodaként fedeztem fel, hogy az "elefánt" dagadt lábam hetek óta normális méretű. Köszönöm PB CSILLAGPÓR PARANCS!

  VálaszTörlés
 2. Nekem is működik, és azonnal! Köszönöm!!!

  VálaszTörlés
 3. Kipróbáltam, nekem segített az ülőideg gyulladásom enyhítésében. Kellett hozzá 6-7 nap és már enyhült a fájdalom. Ma már teljesen rendben vagyok.
  A fiamnak évek óta fejfájása van. Általában az édességek hatására erősödött, még gyümölcsöt sem mert enni, mert a cukortartalma ártott. Kezdetektől alkalmazza a PB CSILLAGPOR PARANCS Protokollt. Mára teljesen megszűnt a fejfájása, ehet bármit. KÖSZÖNJÜK!!!

  VálaszTörlés
 4. Nekem a talpam faj 5 honapja. Inhuvely gyuladas van, hetek ota mantrazom ezen protokolt de nem hasznal. Elkeserito. ��

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezzel egyidejűleg az okot is kezelni kell. Sajnos sokat ront az állapoton a súlyfelesleg, a hideg vagy huzatos helyen tartózkodás, amit sok esetben nem is vesz észre az ember a padló magasságában. Felerősödhet a gyulladás stressztől is. Nagyon nehéz, de megtalálható a megfelelő cipő, ami nem feltétlenül gyógycipő, vagy méregdrága gyógycipőnek látszó tárgy. A pamutzokni is fontos, mert megfelelő hőmérsékletet biztosít. Segít a gyulladáscsökkentő tea és a rheumás panaszokra gyártott gyógynövény kenőcs, de ebből csak kevés és csak a legfájóbb pontokon. Remélem a paranccsal együtt alkalmazva lesz eredmény.

   Törlés
  2. Próbáld hogy közben a fájdamas területre koncentrálsz...

   Törlés
  3. Próbáld úgy hogy közben a fájdalmas területre koncentrálsz...

   Törlés
 5. Hihetetlen tényleg működik.....és azonnal.... a térd és a vese fájdalmam is elmúlt....

  VálaszTörlés
 6. Koszonom szepen mindenkinek a jo tanacsokat! Aldjon meg a Teremto mindenkit. Tenyleg van igazsag az okokat illetoen. 5evig Huto raktarban dolgoztam -21 fokban. Minded gyogyszeres,es gyogynovenyes kezelest vegig csinaltam. De ma reggelre 95% elmult a fajdalom! Aldja meg a Terrmto a a Feny testvereinket! Halasan Koszonom! Robert.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bízzunk benne, hogy hamarosan kezdetét veszi a mindenki által elérhető gyógyítás fejlett technológia segítségével és a "betegség, fáj, szomorúság, félelem, háború, stb." szavak többé nem léteznek ezen a bolygón! Minden létezőnek joga van egészségben, szeretetben élni és fontos, hasznos, szép dolgokat tenni!

   Törlés
 7. Ha most leirnám, hogy nekem nem működött, és igen átlátszó kifogásnak tartom a 20%-ot, és a járulékos humbugot, akkor mocskolódom.... Szomorú ez.

  VálaszTörlés