2018. január 17., szerda

Mjolnir Művelet

Fordította: Takács Anikó, Rácz Anita

A Mjolnir Művelet a Fényerők egy speciális művelete arra, hogy érvényre juttassák a Galaktikus Kódex megvalósítását a karantén Földön.
Mjolnir, vagy más néven Thor kalapácsa (vesd össze: a norvég Thort, a római Iuppiterrel, a görög Zeusszal, az egyiptomi Wsirrel, és a késő atlantiszi Astarral) a Galaktikus Konföderáció egy titkos technológiája, amely biztosítani fogja, hogy a karantén Föld szektorban a galaktikus Kódex újra tiszteletben legyen tartva.
A Mjolnir technológia egyik aspektusa, hogy bármilyen sötét lényt képes észlelni, egyszerűen csak azáltal, hogy megméri annak a kvantum anomáliának a mértékét, melyet a lény áraszt ki gondolataival, érzelmeivel és tetteivel. A Mjolnir technológia egy másik aspektusa egy olyan üzembiztos "energiacsapda-tartály" és "feldolgozó" technológia, amely bármilyen sötét lényt el tud távolítani a saját birodalmából és "fel tudja azt dolgozni" a Galaktikus Kódex értelmében. Ez a "feldolgozás" általában a Ganümédész "szétválogató" létesítményében zajlik.
A Mjolnir művelet 2017 novembere óta teljes kapacitással zajlik.
Elég!
A holdpálya alatti térben azok a Fényerők, akik a Galaktikus Konföderációhoz tartoznak, megfontoltan közelítik meg a különféle sötét frakciók minden tagját, és lehetőséget adnak számukra, hogy elfogadják a Fényt, különben elviszik őket a Galaktikus Központba, hogy "újraépítsék" őket:
A fő frakció, akik mostanában problémákat okoznak, az ún. Illuminátus Szakadár Komplexum (IBC). Az IBC egy chimera irányítás alatt álló negatív frakció, akik elszakadtak a felszíni illuminátus hálózattól és az 1996-os arkhón invázió idején a föld alá mentek. Létrehozták saját föld alatti városokból álló hálózatukat, melyeket nagysebességű vonatok kötnek össze. Föld alatti hálózatuk független az Egyesült Államok hadseregének föld alatti hálózatától (melyet az 1950-es évektől építettek és az Ellenállás 2000 után megtisztított), független a chimera föld alatti hálózatától (melyet 26.000 évvel ezelőtt építettek és most már szinte teljesen megtisztította az Ellenállás) és független az agarthai föld alatti hálózattól (melyet 26.000 évvel ezelőtt hoztak létre és az elmúlt néhány évtizedben terjesztettek ki, amikor az Ellenállás csatlakozott ehhez a hálózathoz):
A felszín alatt, az Illuminátus Szakadár Komplexum összeállt az őslakos földi drakonidákkal és reptiliánokkal, valamint azokkal a drakonidákkal, illetve reptiliánokkal, akik az 1996-1999 közötti időszakban léptek be a Naprendszerbe, az utolsó arkhón invázió során. 2014-ben az Illuminátus Szakadár Komplexum legfelső szintjeit átvette a chimera. 1996 óta, az IBC saját titkos űrprogramot fejlesztett ki, amely együttműködött mind a drakonida flottával, mind pedig az úgynevezett sötét flottával. Jelenleg ez a titkos űrprogram, álcázott hajók egy jelentős flottájával, a holdpálya alatti térben jelenlevő legerősebb negatív frakció, és ez áll a Mjolnir Művelet fő fókuszában.
Pillanatnyilag az Illiminátus Szakadár Komplexum kb. 200.000 illuminátus és drakonida tagból áll, akiket a chimera irányít. Az IBC felelős a gyerekek többségének eltűnéséért 2015 óta, akiket rabszolgaként használtak föld alatti bázisaikban.
Az IBC-vel kapcsolatos információkat eddig nem lehetett közzétenni, mivel azt, ezekre a foglyokra mért elmondhatatlan mértékű szenvedéssel torolták volna meg. A Mjolnir Művelet egyik része, e foglyok többségének kiszabadítása volt az Ellenállás által, 2018 elejétől kezdődően, a plejádiak pedig a plejádi csillaghalmaz közelében található egy bizonyos bolygóra viszik őket regenerálódni és gyógyulni.
Az Illuminátus Szakadár Komplexum felelős nagyrészt a Fénymunkásokat és Fényharcosokat érő skaláris és irányított fegyverek általi támadásokért, különösen a 2017 novemberében kezdődött támadáshullámért.
Az Illuminátus Szakadár Komplexum kapcsolatban áll körülbelül 1 millió őslakos reptiliánnal is, akik a felszínen élnek, főleg Afrikában és Latin-Amerikában, de más kontinenseken is, és vámpírokként ismertek:
További titkos űrprogramok jellemzően a Földhöz közelebb működnek az Alacsony Föld körüli Pályán és ezek eltávolítása felelős a jelenleg zajló űrháború látható jelenségeiért:
A hawaii-i rakéta egy Hawaii-ra irányított titkos űrprogrambeli fegyver volt, amelyet a Galaktikus Konföderáció eltávolított mielőtt belépett volna a légkörbe.
A rejtélyes Zuma műholdat (USA 280) sikeresen pályára állították és részt vesz a jelenleg zajló űrháborúban. Egészen a közelmúltig itt lehetett lekövetni ennek a műholdnak a pozícióját:
Egy másik műhold, az NROL-47, szintén be van vonva az űrháborúba az Alacsony Föld körüli Pályán:
Ezt a műholdat vagy a chimera által irányított Nemzeti Felderítő Hivatal (NRO) pozitív frakciója fejlesztette ki, vagy nem.
Az NRO az egyik olyan fő szervezet, melynek elsődleges célja, hogy fenntartsa a Föld karantén státuszát és folyamatosan figyelje a Galaktikus Konföderáció közbelépését a karantén földi területen.
Az NROL-47 küldetésének emblémáján a következő olvasható: Mali Nunquam Praevalebunt, ami latinról lefordítva annyit jelent, hogy "a gonosz sosem nyer", vagy "a sötétek sosem győzedelmeskednek".

Az emblémán lévő kép Szent Györgyöt ábrázolja, aki legyőzi a sárkányt, amely emberi áldozatokat követelt:
Ha ezt mai modern nyelvezetbe helyezzük át, a pozitív humanoid fajok győzelmét jelenti a ragadozó drakonida fajok felett a galaktikus háborúk ezen utolsó fázisában.
Ezt a bejegyzést a Mjolnir Műveletről szóló videóval zárjuk, ami sokak számára érdekes lehet:

A Fény győzelme!

17 megjegyzés:

 1. Oly régóta tart már ez a vakítás. Irkálnak mindenfélét, de nem történik semmi. Sőt orgiát ül a rossz, a sötét, a gonosz. Minden mennyiségben. Ahol a buták társadalma a nyerő, és a művészt szándékosan pusztítják, a bankok iszonyatos rémtettei, a hozzájuk kapcsolódó gyűlöletkeltő közösségekkel, sosem éltek ilyen jól, mint most.
  Nem látok, nem érzek semmi olyasmit, ami ezeket az irományokat alátámasztaná. Különben is, ha valaki tenni, akar, és képes rá, akkor miért nem teszi?????? ergo mi a fenéért hagyják még mindig terjengeni a sok aljas szemét emberellenes lényt? röhej h 200000-es illuminátusról beszél, akkor mi az oka, hogy 8 milliárd ember nem képes elpusztítani a Földről ezt a sok szennyes mocskos hazug aljasságot?
  Jogos a kérdésem, netán ti is az aljasokhoz tartoztok, hogy csak irkáltok mindenféle meseszerű tettekről meg szervezetekről, amikről szinte mindenki tud már, de cselekedni nem cselekedtek semmit? TELJESEN ÉRTELMETLENNÉ VÁLT AZ ÉLET, MÁRPEDIG ÉN NEM LESZEK TOVÁBB SENKI RABSZOLGÁJA. AZ ÉLET ÉL ÉS ÉLNI AKAR, DE HA NEM HAGYJÁK, ENGEM SENKI NEM FOG TOVÁBB GYÁRAKBAN MOCSKOS SZEMÉT HELYEKEN HASZNÁLNI AZ ALANTAS CÉLJAIHOZ, AMINEK SZINTÉN NINCS ÉRTELME.
  MŰVÉSZ VAGYOK. LÁSSUK MENNYIT ÉREK NEKTEK? PÉNZÉRT ADNAK ÉLELMISZERT, ÉS MÁST IS. TÁMOGATTOK ENGEM, HOGY VÉGRE AZT TEHESSEM AMIRE SZÜLETTEM?
  Keressetek bátran én nem félek semmitől, mert nincs miért. ennél rosszabb ellehetetlenített állapotban még a börtönökben sem élnek!!!!!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csilla, amikor nem a szeretet nyelvén beszélsz, az azt jelenti, szerintem, hogy a markukban tartanak téged. Sokakkal tették ezt, s teszik még ma is, nagyon sok még a frusztrált, reménytelenségben leledző ember. Azt hiszem, hogy ennek a manipulációjuknak is igen kifinomult technikája van, mint sok egyéb, más manipulációnak. Egyszerűen nem tudunk vele mit kezdeni, ha a hatása alatt vagyunk.

   Azonban az erről való tudatosság mégis segítség lehet. Nekem könnyű elfogadni azt, hogy segítségre van szükségünk, mert mi a sok ezer éve kiforrott aljasságaik tekintetében úgy vagyunk, ahogy helyesen írtad: "..ennél rosszabb ellehetetlenített állapotban még a börtönökben sem élnek!!"

   Csilla, az "irományokat" csakis az támaszthatja alá számodra, ha rendszeresen követed őket. Cobra nagyon sok üzenetét közvetítette már az Ellenállási Mozgalomnak. 2012 óta több száz ehhez hasonló részletességű helyzetjelentést adott már, s megértem, hogy aki nem rendszeresen követi, az nem látja meg benne az előrehaladó következetességet. Kérlek fogadd el tőlem, aki évek óta rendszeresen olvasom, hogy óriási haladás van a felszabadításunk tekintetében, és logikusan kifejtett magyarázatokkal szolgál az Ellenállási Mozgalom, Cobra által, az előrelépések ilyetén tempójával kapcsolatban. A dolog rendkívüli bonyolult, a sok ezer év alatt összekuszálódott volta, s nem utolsó sorban a sötét erők el nem hanyagolható óriási szervezettsége, s az ebből fakadó ereje megköveteli a győzelem érdekében az alaposságot és a tudásra alapozott megfontoltságot. Ez a következetességgel párosult megfontoltság jelenti számomra a biztosítékot a sikerhez.

   A 'türelem által "termett" rózsa', meggyőződésem szerint hamarosan meg fog mutatkozni a segítségüknek köszönhetően, s inkább legyünk türelmesek, mint hogy bekövetkezzen a nagyon sokadik, elhamarkodott, nem kellően megalapozott, elszigetelt rabszolga-szabadságharc.

   Törlés
  2. Kedves Csilla, ha az a 8 milliárd ember tudná, hogy rabszolga, onnan számolva 1 óra múlva megtörténne az, amit írtál és elsöpörnék a szemetet... de amíg csak 1-2 %-uk érzi azt, amit Te... nehéz szülés lesz.

   Törlés
  3. Művészeted elég vad lehet... Nem biztos hogy fény oldalán vagy. Követelőzés? Adj uram azonnal? Nem az ő feladatuk hanem a miénk is.
   Mondok egy furát.
   Jelenleg Orbán messze pozitivabb mint az ellenzékiek legjava..
   ha ezen sem tudsz elgondolkodni akkor még nem állsz készen a tiszteletre. A mindennapi küszködésnek lesz következménye, ha pl. meditálnál akkor megéreznéd a sok pozitiv változást. Ezeknek az információk nagy részét csak intuicióval lehet megérezni! Ne 3D-ben gondolkodj, Teljes paradigma váltás jön.
   a Toplet bomba az egész 3D-t kitudja ütni! nem csak a mi bolygonkat! Ez pl. magyarázat, hogy miért nem röpködnek itt az ufok minden pillanatban, magyarázat a lassuságra.
   Persze lehet átverés is DE túl összetett és túl újszerű, scifi irokat meghazuttoló a dolog... Ezért igazabb mint a hirekben van! Szóval ne akarattal keresd az igazságot, hanem a sziveddel magadban. Fordulj befele. Probáld ki a spec meditációkat pl. jan 31 körül, ÉREZNI fogsz olyat amit eddig még nem!! Van visszaigazolás! Van Csillagpor parancs megtapasztalási lehetőséged!! Szóval fel a fejjel! Amit mi csinálunk az egy tudatos találgatás-megtapasztalás folyamata. Gondolj a rengeteg scifire!! honnan jön... ?

   Törlés
  4. And he "fly" to the 4th and 5th dimensions? (I mean, P.M.MR Orban ? ) He deserves it?

   Törlés
  5. Phil Scolari nem te fogod eldönteni, hogy megérdemli-e.

   Törlés
  6. Smaly Seven A 7,4 milliárd 1 %-a is 74 millió a 200 000 főt simán lenyomna.

   Törlés
 2. Mindenkinek a saját dolga rendben legyél művész

  VálaszTörlés
 3. Legyen benned türelem, békesség , szeretet. Ha ezek hiányoznak akkor nem érzed a spitituális változásokat, mert óriási az egód. Egymást segítve, szeretve, ölelve, segítve tudun segíteni ebben az égi háborúban. Áldás legyen rajtad.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó olvasni ezeket a párbeszédeket, abböl is tanulok!

  VálaszTörlés
 5. Kellemes olvasni, hogy vannak szép számmal, akik a türelmet gyakorolják és érzik a változást. Hálás vagyok, hogy rátaláltam erre az oldalra. Teljes bizonyosságom van afelől, hogy a világunk változik. Az emberek kedvesebbek, elfogadóbbak. Csak a szeretet számít, azzal győzünk majd. Köszönet.
  Kinga

  VálaszTörlés
 6. Csilla!Csinálj saját gazdaságot,tedd magad függetlenné,művészkedj szabadon.Állj a saját lábadra ne mástól kérd,hogy oldják meg a helyzeted és tarsanak el!Mindenki kűzd aki tudatos saját magát és családját támogatja.Tedd te is ezt magaddal!

  VálaszTörlés
 7. Csilla, kedves! A művészet a lélekből fakad. Mi táplálja a lelket? A szeretet. Várod, hogy segítsenek mások? Mutasd meg a művészetedet, szerényen, hagyd, hogy az szóljon helyetted,és tisztelni fognak az emberek.
  Mondhatod a kályhának: adj meleget!
  Előbb adj fát, és gyújts tüzet! - feleli a kályha, aztán kaphatsz meleget.
  A változást mindig magunkon kell kezdeni, és ha így teszünk, akkor megváltozik a környezetünk.
  Nem is hinnéd, mennyien segítenek, de az első lépést magadnak kell megtenned.
  Itt nyomon követheted az eseményeket, és láthatod, mi folyik értünk, érted: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/
  Szeretettel:
  Mariann

  VálaszTörlés
 8. Szívből remélem, hogy a fény galaktikus föderáció által megkezdett Mjolnir(az igazság kalapácsa) művelet az sikerrel fog járni és eredményes lesz a közeljövőben.

  A Föld az jelenleg még egy szélsőségesen duális világ, ahol a sötétség dominál sajnos. Bolygónk a sötét anomália által van ködbe/homályba burkolva és ágyazódva, amely alacsony vibráción tart bennünket; ebből kifolyólag pedig a Galaktikus Kódex törvényei azok nem tudnak kellőképpen kifejeződésre és érvényre jutni. És a fő problémát és nehézséget pont ez jelenti, hogy itt a Földön csak kevesen vannak tudatában a szent isteni törvényeknek és igazságnak, amely a minden létezőre kiterjedő egyetemes szereteten alapszik.
  A felsőbb isteni akarat az békét, rendet, igazságot, és harmóniát teremt szerte az Univerzumban, csak a létezés alsó síkjain, ahol sok a negativitás, ami a kozmikus anomália következménye, ott a Forrás/Teremtés fénye az csak korlátozottan tud jelen lenni és hatással lenni a világunkra.
  Ezért is születik le ide annyi fénymunkás(fejlett lélek), hogy segítsenek minél több fényt behozni és lehorgonyozni közénk a Földre. E célt szolgálják a tömegmeditációk is, mely a fény erősítésére és terjesztésére hivatott a bolygó energia rácsában ill. az emberiség kollektív tudatmezejében.
  Minden egyes emberi és más egyéb érző lény is a bolygón a fény egy közvetítő forrása ill. csatornája, amennyiben képes és hajlandó megnyílni, magába fogadni/integrálni a Teremtés fényét, és átadni-továbbítani azt a környezetének.
  És minél többen ébrednek rá az egyetemes isteni igazságra és küldetésükre, annál hamarabb fog tudni megtörténni a bolygónk felszabadulása a többezer éves elnyomás és rabság alól......

  Fény Győzelme!

  VálaszTörlés
 9. Megjegyzés Köszönöm a részletezését mindannak, amit Mjolnír közzé tett. Meglátásom szerint a legnagyobb kerékkötők, az emberekben a vallások, amelyek valótlan dolgokat állítanak, zsarolják az általuk kitalált és isteninek mondott dolgokkal, az emberek nem tudnak a félelmüktől szabadulni. Magam látom és tapasztalom, mit tesz a katolikus egyház, mit tett kettőezer év alatt a jézusi tanításbó, életvitelből, ami tanításnak a feltétel nélküli szeretet az alfája és omegája, a segítés, szolgálat, erő nem alkalmazás, nincs ellenség, csak felebarát, a könyörületesség, stb. Elhatalmasodott a mammon uralma. Barátaimmal, idegenekkel egyaránt ezt próbálom megértetni, hogy a szeretet -fény olyan erő, aminek nem lehet ellenállni. Elolvasva ezt az írást, még erősebben érzem ezt, jobban kell még magam is tisztítani, hogy a sötétség meg se tudjon közelíteni. Áldás, áldás áldás!

  VálaszTörlés