2018. január 8., hétfő

Helyzetjelentés

Fordította: Takács Anikó és Rácz Anita

2018 sok áttörésnek lesz az éve. A Fényerők egy hatalmas egyesített mező létrehozásán dolgoznak Naprendszer szerte egy fontos művelet második fázisában, melyet már néhányszor megemlítettem ezen a blogon és Mjolnir kódnév alatt fut. Ennek a műveletnek a második fázisa január 3-án kezdődött és március elején fog befejeződni (kis késéssel a korábbi, február végére becsült befejezéshez képest). Mindezt ösztönösen írták meg az alábbi cikkben:

2018 A Fény győzelme!!!
A Fényerők a holdpálya alatti térben az összes plazma toplet bombát és szinte az összes rendellenes plazmát eltávolították. Az Ellenállás meghatározása szerint a holdpálya alatti tér külső határa épp a holdpályán belül van, belső határa pedig 3 földsugárnyi távolságra van a planetáris középponttól.
Az összes toplet bomba és a plazma anomália túlnyomó része, a plazmoid entitásokkal és a negatív Titkos Űrprogram frakciók egyes részeivel együtt, jelenleg a Föld felszínének közelében koncentrálódnak és nem terjednek ki a bolygó középpontjától 3 földsugárnyi távolságon túlra, ahogy az az alábbi cikkekben le van írva:
A háború várhatóan az alacsony Föld körüli pályán fog folytatódni:
Viszont lassan át fog tevődni a bolygó felszíne alatt lévő bázisokra.
Folyamatban van a Fátyol nagyfokú tisztítása is minden szempontból és a Fényerők mindent megtesznek, amit tudnak, hogy bizonyos trendeket visszafordítsanak.
Az arkhónok egyik terve az volt, hogy teljesen leállítsák az emberek érzelmi életét és értelmes interakcióját. Ezért vezették be az okostelefonokat:

Főleg a fiatalabb generációkat célozzák meg, mert azok, akik 1996 után születtek, nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek a pozitív plazma, az éteri és asztrális energia környezetével kapcsolatban, amely lehetővé tenné számukra az egészséges érzelmi és társadalmi szokások kialakulását.
(A témában magyarul itt olvashatunk: https://pcworld.hu/pcwlite/az-okostelefon-elpusztitja-a-fiatalokat-232532.html - a szerk.)
Az arkhónok egy másik terve az volt, hogy kifejlesszék a kriptovalutákat, ami átvehetné a jelenlegi pénzügyi rendszert, megszüntetné a készpénzt és egy globális, látszólag decentralizált, de tulajdonképpen teljes mértékben ellenőrzött pénzügyi rendszert vezetne be:
2016 áprilisában a bankárok e titkos találkozóján úgy döntöttek, hogy a blokklánc technológia lesz a készpénz megszüntetésének fő eszköze:
Saját kriptovalutájuk kifejlesztésén dolgoznak:
A kriptovaluták segíthetnek a központi bankároknak az arany ellen vívott háborújukban:
Mivel félnek a Keleti Szövetségtől:
Úgy tűnik, hogy a blokklánc technológia ismeretlen és decentralizált, de köztudott, hogy minden számítógép (nem csak a Windows alapúak) szoftvere rendelkezik "kiskapukkal":
Valamint minden számítógép (nem csak azok, melyekben Intel processzorok vannak) rendelkeznek hardveres "kiskapukkal":
Ezzel együtt a kriptuvalutáknak és a blokklánc technológiának van jövője. Az Ellenállás elkezdte bevonni a kriptókat a pénzügyi újraindítással kapcsolatos terveibe és ki fogja ragadni a blokklánc technológiát a cabal kezeiből az Esemény idején.
A Ripple egy olyan kriptovaluta, melynek megvan a lehetősége, hogy a bolygó mintegy tartalékvalutája legyen és átvegye a SWIFT helyét:
Az Ellenállásnak vannak bizonyos tervei az Esemény idejére a Ripple-lel kapcsolatosan, amelyeket még nem árulhatok el.
A kriptovaluták nagyon jövedelmező befektetések lehetnek jelen pillanatban, ha tudod, hogyan kell a vertikális piacokon kereskedni (megvenni a szóbeszédet, és eladni a híreket), illetve ha fel vagy készülve arra a 25%-os kockázatra, hogy a pénzed elvész, vagy ellopják.
Mindeközben a jezsuiták és a Máltai Lovagok egy új háborút próbálnak kieszközölni.
A római-perzsa háborúk energialenyomatát próbálják kihasználni:
melyek a siíta-szunnita konfliktus alapjául szolgálnak:
Azok a vérvonalak, amelyek eredete a Római Birodalomba vezethető vissza, a szunnita oldalt támogatják (az USA-izraeli-szaúdi tengellyel), miközben azok a vérvonalak, akik az ősi Perzsiából származtathatók, a siíta oldalt támogatják (az Irán-Libanon/Hezbollah-szíriai tengellyel). Mindeközben a csúcson lévő arkhón családok Rómában pedig kihasználják a konfliktus mindkét oldalát.
Erik Prince a jezsuita/SMOM (Máltai Lovagrend) összeesküvés fő irányítója, melynek célja, hogy a Közel-Keleten újabb háborút indítsanak:
Nagy befolyással bír Donald Trump felett és ő javasolta neki, hogy hozzon létre egy új kémügynökséget, amely inkább jezsuita barát, és kevésbé Clinton/Bush/Rockefeller Illuminazi frakció barát lenne:
Talán emlékeztek, évekkel ezelőtt azt állítottam, hogy a jezsuiták fel fogják dobni az Illuminazi frakciót, hogy mentsék a saját bőrüket.
Ez az oka, amiért Erik Prince Blackwater/Academi zsoldosai kimesterkedték Szaúd-Arábiában az Illuminazi frakció tömeges letartóztatását.
Most pedig a jezsuita/Rothschild támogatott frakció Szaúd-Arábiában, Izraelben és az USA-ban Iránnal próbál háborút kieszközölni:
Iránt is belülről próbálják destabilizálni, megismételve ugyanazt a forgatókönyvet, amely 2011-ben Szíriában a kezdeti tüntetéseket brutális háborúvá változtatta. A mostani tüntetéseket Iránban az Academi zsoldosok idézték elő és ezt durván félremagyarázzák a nyugati médiában:
A valóságban, Iránban a legtöbb tüntető tulajdonképpen a jelenlegi rezsimet támogatja, amely tényleg egy sokkal jobb választás, mint a Nyugatról importált színes forradalom és "demokrácia".
Az Egyesült Államok szintén újra akarja indítani a háborút Szíriában:
A Fényerők közölték, hogy az új siíta-szunnita háborút meg lehet akadályozni, ha a felébredett közösség kellő mértékben tudatában van a jezsuiták terveinek.
Rengeteg beszámoló található az alternatív híroldalakon arról, hogy a cabal kulcsembereit Guantanamora szállították.
A forrásaim NEM tudják ezt megerősíteni, pontosan úgy, mint ahogy NEM tudták 2012-ben a Drake Bailey által kiadott Zöld jelzést sem megerősíteni.
De teljes mértékben MEG TUDJÁK erősíteni egy úgynevezett PassionatePachyderms-től származó információkat:
Az Arizonai Nemzeti Őrség katonai rendőrségének 55 tagja megérkezett Guantanamora és átvette a Minnessotai Nemzeti Őrség katonai rendőrség 122 tagjának helyét, akik néhány nappal korábban hagyták el Gauntanamot.
Amikor ténylegesen megkezdődnek a tömeges letartóztatások, arról olvashattok majd a tömegmédiában.
Függetlenül attól, hogy a felszínen még nem változik látványosan a helyzet, akkor lesznek áttörések, amikor a Mjolnir csapása eléri a földfelszínt.
Addig is segíthettek a PB Csillagpor Parancs terjesztésében, hogy eltávolítsuk a fizikai fájdalmat.
PB CSILLAGPOR PARANCS
krónikus fájdalom csillapítására 
PARANCS. ENYHÜLÉS. ISMÉTLÉS

A Fény Győzelme!


COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport

6 megjegyzés:

 1. Igyekszünk tehetségeinktől függően erőt adni a fénynek,hogy győzelemre vigye az érett felemelkedésre készen álló embereket.

  VálaszTörlés
 2. Ha a fordításban segítenek a magyarok- lehetne segíteni az etimológiai értelmezésben is, mivel rengeteg múlt-és jelen esemény ÉRTELMEZHETŐ - ODA-VISSZA-KÖRBE OLVASÁSSAL.Sokkal gyorsabb lehetne a felfedés. A Titkos társaságok alapszabálya a TÜKÖR ÍRÁSON-TÜKÖR MOZGÁSON- TÜKÖR TETTEKEN- és azon értendő, hogy 4 D-ben SOHA nem jelentenek ki IGAZAT- mert újra ismétlődik a 3-D-s eseményekben. / csak ha ismételni akarnak- mint pl. Római események/ a Hanglemezt meg kellene pöccinteni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. azt nagyon nem értem, hogy 4 D-ben SOHA nem jelentenek ki IGAZAT....megmagyaráznád?

   Törlés
 3. Nagyszerű, hogy magyar fordítók segítenek.Gyorsabb lehetne a folyamat, ha etimológiailag magyar nyelven vizsgálnának eseményeket-múltat,jelent, írásokat, neveket...stb. Aki ismeri a magyar nyelvet, amatőrként is rájöhet, hogy az oda-vissza,körbe -TÜKÖR ÍRÁS, TÜKÖR OLVASÁS, TÜKÖR JÁRÁS / óramutató járással megegyező-kiáradás, óramutató járással ellenkező befogadás a SZÓ IGÉVÉ VÁLIK - mit jelent! Vagyis kijelent valamint 4 D-ben -ahol kiárad- befogad 3 D-ben / vannak bizonyos technikák, amiket a magyar Ősiségben használtak- éppen ezeknek ismeretében. Pl. tudták, hogy ami piros 3 D-ben az 4-ben kék- ami női minőségben sárga- az férfiben zöld.....stb. Mint pl: ERIC név értelmezhető RÉ IC vagyis a Hatalom gyökere RÉ és úgy is mint RÉ a KI energia használója - RÉ a reptilián HERCEG .....stb. Köszönöm, ha segíthettem./ Megjegyzés- itt van az orrunk előtt - csak értelmezni kellene helyesen/

  VálaszTörlés
 4. A szeretet ereje legyen mindazokkal, akik ezt az óriási, összefüggő rémséget akarják, de Ők ellene tesznek. Hála, áldás legyen számukra, Velük dolgozunk azzal, amivel tudunk. Köszönöm azismertetést, még párszor meg kell nézzem, mert nem minden lájkot nyitottam meg.

  VálaszTörlés