2018. január 24., szerda

Fényháromszög Csoportok

Fordította: Takács Anikó
A bolygót körülvevő Fényrács, valamint a Fénymunkások közötti védelem és harmónia erősítése érdekében, kialakíthatunk háromszög csoportokat, amelyek energetikailag a Lélek szintjéről kapcsolódnak egymáshoz.
Ehhez először is szükség van 3 emberre, akik ismerik egymást, és kapcsolatban vannak egymással fizikailag és/vagy interneten keresztül, és akik mindhárman megegyeznek abban, hogy egy Fényháromszöget fognak alkotni. Amennyiben ez lehetséges, ajánlott, hogy minden csoportban legyen legalább egy nő, és egy férfi.
Azután pedig végezzék az alábbi meditációt legalább naponta egyszer, 2-5 percig. Amennyiben mindhárman egy időben végzitek, erősebb hatást érhettek el, de csinálhatjátok egymástól függetlenül, a számotokra megfelelő időben is. Jobb, ha háromszöget alkottok, még akkor is, ha bizonyos napokon nem végzitek el a meditációt, vagy ha épp csak 2 percig végzitek.


1. Hozd a gondolataidat, érzelmeidet, energiameződet és a fizikai testedet nyugodt, ellazult állapotba.
2. Mondd el a következő mantrát, vagy egy hasonlót, hangosan, vagy magadban:
Én vagyok a Lélek
Isteni Fény vagyok
Isteni Akarat vagyok
Isteni Szeretet vagyok
Önmagam, (mint lélek) által meghatározott tervezés vagyok
Miközben elmondod e sorokat, vizualizáld, hogy a Lélekcsillag csakrád egyre fényesebbé és nagyobbá válik, és Fénnyel tölt meg, végig a központi csatornád mentén.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fénysugarat, mely kiárad a Lélekcsillag csakrádból és kapcsolódik a háromszögetek másik két tagjának Lélekcsillag csakrájához, egy Fényháromszöget alkotva, amelyben Fény áramlik.
4. Jeleníts meg magad előtt gondolatban egy ragyogó fehér Fényörvényt, ahogy kiárad a Lélekcsillag csakrádból, és az óramutató járásával megegyező irányba, lefelé forogva elárasztja a testedet és az aurádat. Ezt vizualizáld magad és a háromszög másik két tagja számára is.
5. Képzeld el, ahogy a háromszögetek Fénye szétterjed a bolygón, és kapcsolódik más Fényháromszögekhez, valamint a bolygó egyéb Fénypontjaihoz, és egy Fényhálózatot alkotva teljesedik ki. Vizualizáld, ahogy más Fénylények e bolygó felszíne felett és alatt, ragyogó fehér Fénysugarakat küldenek a Lélekcsillag csakrájukból, összekapcsolódva a bolygó felszínén, a mi Fényhálózatunkkal.
6. Ha úgy tetszik, elmondhatod A Nagy Fohász mantrát:

A NAGY FOHÁSZ


A Fényforrásból, mely Isten elméjében él
áradjon fény az emberi elmékbe.
Szálljon Világosság a Földre.

A Szeretetből, mely Isten szívében él
Sugározzon szeretet az emberek szívébe.
Térjen Krisztus vissza a Földre.

A központból, ahol Isten Akaratát ismerik,
Cél vezérelje a kis emberi akaratokat -
A cél, amit Mesterek ismernek és szolgálnak.

A központ, melyet emberfajnak hívunk
A Fény, s Szeretet Tervét teljesítse be,
S gonoszság lakának ajtaját zárja le.

A Fény, Szeretet és Erő
állítsa helyre a Tervet e Földön.

Helyettesítheted az "Embert" Emberiséggel, és "Istent" a Forrással, ha akarod. Ez a behívás segít Fényt lehozni a magasabb spirituális síkokról az alacsonyabb síkokra, és megteremteni az Eseményt/Aranykort.
A Lélekcsillag csakra Fénye a Lélek kiáradása, mely nem igazán van kitéve a személyiség torzulásainak, így megbízható és biztonsággal használható az egymással való kapcsolódáshoz.
Ha szeretnéd, része lehetsz több háromszögnek is egyidejűleg. Össze is olvaszthattok több háromszöget, létrehozva ezzel 12, vagy 24 fős csoportokat, ha mindannyian ismeritek egymást. Ideális esetben, amennyiben ez lehetséges, ezeknek a csoportoknak a felét nők, felét férfiak alkotják. 12 emberből álló 12 csoport is összeolvadhat, létrehozva ezzel egy 144 főből álló csoportot.


E folyamat által támogathatjuk és védelmezhetjük egymást, megtanulhatunk együtt dolgozni és egyre jobban összekapcsolódni, mint Lélekcsalád, és erősíteni a Fényt a bolygón.
A Fény Győzelme! 

8 megjegyzés:

 1. Nagyszerű lehetőség! Szeretném megtalálni a két testvért, akivel megalkotjuk ezt aháromszöget, hogy jobban segítsüka-erősítsük a Fényt a Bolygón.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Margit! Erika nevű hozzászóló küldött Neked kommentben egy üzenetet és egy telefonszámot. Nyilvánosan nem szeretném közzétenni, amennyiben szeretnéd, kérlek írj egy üzenetet a parlagisas777@gmail.com címre és megadom Neked.

   Törlés
  2. kedves István,köszönöm. Szeretettel: Erika

   Törlés
 2. Valójában nem is háromszög az a háromszög, hanem gömbként kell elképzelni. Síkban háromszög, de térben gömb, és most térben vagyunk. Szerelem gömböt képzelj el, és úgy kapcsolódnak, ahogy az élet virágai, de térben, és felülről nézve tényleg virágoknak, világoknak látszanak. Ehhez azért nem árt egy kis térlátás. Van egy szerelem tér, amit kialakítasz magad körül úgy mint a szeretet teret. Elkezded a jóságtérrel, a szeretet térrel, majd a szerelem térrel. Ezek egymásra épülnek, és mindegyik jelen van egyszerre. Aki ezekbe a tereidbe lépnek, azok egyszerre tudják, hogy milyen jó vagy, mennyire tudsz szeretni, és milyen szerelmes tudsz lenni. A "Páros víz szer" többek között rendbe rakja a jóságod, a szereteted, és a szerelmed. Ha meg van a tered, és van benned rengeteg szerelem, akkor a belső kapud folyamatosan nyitva van, és a tereidbe a mag, a mennyország boldogsága be fog a nyitott kapun áramlani, és folyamatosan a mennyországban leszel, bárhová is mész. A társaidat nem véletlenszerűen választod, mint ahogy a cikk sugalja. Valójában a víz használata, amivel a pecsétet tesszük meg mutatja ki is az a két párod, akivel kapcsolódsz. Azt, hogy most hol is vannak a párjaid, merre találkozol velük, azt a mennyországban tudod meg. Biztos hallottál a hétpecsétes titokról.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most háromszögeket kell elképzelni és egy féyhálót, mert ezt könnyebben elképzelhető és kevesebb energia kell hozzá, hogy fenntartsuk a vizualizációt. Minden többi, amit leírtál, most "túl sok" és egyszerűen csak el kell képzelni, amit leírtunk a bejegyzésben. A cikk nem sugall emmit, mert ez a három ember ismeri egymást, ahogy le is van írva. A Lélekcsillag csakra kapcsolatban van a Felsőbb Énnel és az sokkal jobban tudja, mint hogy mi itt okoskodunk... ezért nem kell túl sokat egóból erőlködni, egyszerűen csak engedni, ahogy ez a háromszög fénylik és minden többi háromszög is a Föld körül. Csak egyszerűen... :)

   Törlés
 3. Isis Astaráért és Cobráért is meditálhatunk ilyenképpen.
  https://prepareforchange.net/2018/01/27/cobra-urgent-request/

  VálaszTörlés
 4. Honapok ota probalom magam korul ebreszteni az embereket. Gyakorlatilag nulla sikerrel. Meg a kozvetlen csaladtagok sem hajlandok ebredni. Pont olyan mint “eggyik fulen be-masikon ki”. Mi lehet Ennek az oka?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha a magadon végzett "fényesítő munka" rendben van, akkor már csak türelem és szeretet...
   meg mint a galambetetés, szórd el a magokat, majd felszedik, ha ennél erősebben próbálod megetetni őket, elrepülnek :) pedig éhesek, főleg a szeretetre.

   Törlés