2017. december 20., szerda

Beszámoló a III. COBRA Etheric Liberation Hungary Csoporttalálkozóról

2017. december 17. Budapest, Lurdy Ház
Erre a napra írta legutóbb Cobra, hogy a „Galaktikus Központhoz vezető multidimenzionális portál fog megnyílni december 17. és 25. között, melynek fordulópontja december 21-én lesz, amely drasztikusan meg fogja változtatni a plazma síkot a holdpálya alatti tér legnagyobb részén”.

Talán nem véletlen, hogy a találkozó helyszíne nagyon közel volt az „Event café”-hoz - Esemény kávézóhoz.

A délelőtti programon negyvenen voltunk. Egy rövid meditációval kezdtük, amelyet Untwine tartott és szinte már ekkor érezhető volt az Ibolyaláng a teremben, az összetartozás és az Egység érzése. Az ország minden szegletéből, Debrecenből, Siklósról, Budapestről, Egerből, Kecskemétről, Gyálról, Szentendréről, Zalából, Nyíregyházáról, Siófokról, Bódvarákóról, Székesfehérvárról, Vértesacsáról, Dunaújvárosból, Szegedről és Gyöngyösről érkeztek erre a rendezvényre, ahol a felkészülésről volt szó. A tapasztalatok átadása, egymás erősítése, új kapcsolatok kialakítása mind-mind erősítette azt a „Fényhálót”, amely Magyarországon kezd kialakulni és növekszik.
Történeteket hallottunk arról, ahogyan mi magunk is változunk, ahogyan felnövünk a feladatokhoz. Mi magunk vagyunk a változás, amelyet erősítünk másokban, aki csak a közelünkbe kerül. Tartani a Fényt, szeretetet sugározni és készülni a feladatra… néhány pontban összefoglalva a célt, amely mindenki előtt ott lebeg. Zalaegerszegen is lesz egy támogató csoport, amelyet Alex Horsch és párja, Pápai Marika szeretne bővíteni a jövőben… és egyre több világítótorony lesz. A debreceni csapat bemutatott egy apró segítséget az energiák erősítéséhez… egy egyszerű pörgető szeretetkristállyal és szimbólumokkal megerősítve… remek kis eszköz az örvénylés és az energiák terjesztéséhez. Tancsa István Dunaújvárosból adott javaslata szintén a csoportok sikeréhez járul majd hozzá, amellyel több helyi találkozót fogunk szervezni, mint amilyen a délutáni program is volt. 
A délutáni találkozóig Alex Horsch és Pápai Marika mutatkozott be, akik elkötelezett hívei annak a zenének, amely Fényt és harmóniát közvetít a szívekbe. Amikor a Fény hanggá változik, gyógyít, békével tölt el, rezgései felébresztik önvalónkat, tudatunkat pedig valami ősi, régen volt érzésekhez vezeti, hogy felébredjünk. Minden zenéjük és a maguk készítette több tucat hangszerük 432 Hz-en szólal meg. (Róluk itt olvashatsz bővebben: http://www.alexhorsch.hu/index.php/hu/ )

A találkozón láthattuk Puskás Melinda csodálatos alkotását, amelyet tavaly készített és csak most értette meg, hogy miért kellett elhoznia… az Élet Virágát. hogy segítsen az embereknek a 12+1 fénysugár lehorgonyzásában, amelyről Untwine is írt korábban a blogjában. 

Az Élet Virága a harmóniába kerülésnek, a tökéletesedésnek, a Nagy Egésszel való egyesülésnek a szimbóluma. Egy magas rezgésű elvet, egy teremtési folyamatot szimbolizál.
Az sem véletlen, hogy ez a szimbólum ennyire fontossá vált napjainkban. Hiszen, mi most itt a Földön, egy nagy teremtésben vagyunk. Az Aranykor alapjait teremtjük meg, amihez harmóniára és egységre van szükség itt a Földön, sőt az egész Galaxisban.
Összefogással, egymás támogatásával, segítésével, együtt létrehozhatjuk azt a világot, amiben élni szeretnénk, szabadon, szeretetben, békében egymással és minden létezővel.

A délutáni programra 118-an jöttek el. A program Untwine meditációjával indult és megjelentek egy magasabb rezgésszintet tapasztalhattak meg, amely végig megmaradt a teremben és a szívekben. Többen írtak a találkozó után, hogy mit adott nekik ez a délután.
Az első előadó Kovács Adrienn volt, aki az Eseményt Támogató Csoportokról beszélt saját példáján keresztül. A nehézségekről, felismerésekről, örömökről és a arról a hozzáállásról hallhattunk, amely ahhoz kell, hogy egy ilyen csoportot alakíthassunk. Ő a gyáli csoport vezetője, aki színes programokat szervez vasárnaponként, hangtálakkal is színesítve a találkozót. 
(A csoport FB oldala: https://www.facebook.com/groups/1138296729621986/ ) 

Adrienn után Nagy László beszélt az önbecsülésről és a szeretetről. Ő kecskeméti és a belső tartásról szóló tanításai mellett, gyógymasszőrként, gerincjavító tornáival a fizikai tartást is segíti. Arról beszélt, hogy miért fontos a mai világban, hogy harmónia, béke, elfogadás és egység legyen bennünk. Saját életébe és a szívébe nyerhettünk bepillantást, megismerve egy csodálatos embert… amit ő is elmondott rólunk és biztatott, hogy lássuk meg magunkban a gyermeket, azt a csodát, amik vagyunk.

A szünet előtt Karsai Péter jelentkezett felszólalásra és egy gyönyörű verset szavalt el nekünk megérintve a lelkünket: Naphimnusz címmel, amelyet most ide is beillesztek, mert méltán reprezentálja azt az érzést és küldetést, amelyért ez a csoporttalálkozó is létrejött.
NAPHIMNUSZ

Szeress úgy, mint a Nap!
A Napsugár nem kérdezi,
Hogy mennyit ér a fénye
A Napsugár nem kérdezi,
Hogy mit kap majd cserébe
A Napsugár nem mérlegel,
Csak tündökölve árad.
Simogat és átölel,
de nem kér érte árat.

Szeress úgy mint a Nap, feltétel nélkül
Úgy, mint a Nap, ami szívedből épül.
Úgy mint a nap, fényből születve
Úgy, mint a Nap, áldást teremtve.

Minden ember fénysugár,
a mindenségnek része
Azt hiszi, hogy porszem,
pedig a mindennek egésze.
Minden ember fénysugár,
egy a végtelennel.
Minden ember fénysugár,
de ebben hinni nem mer.

Szeress úgy mint a Nap, feltétel nélkül
Úgy, mint a Nap, ami szívedből épül.
Úgy mint a nap, fényből születve
Úgy, mint a Nap, áldást teremtve.
Szeress áldást teremtve!

A program következő állomása egy vezetett meditáció volt, az Istennő Meditáció, amelyet Rácz Anita tartott. Ezt az elmélyülést minden Rózsa Rendje találkozón megtesszük és most itt is meghallgathattuk. 

A meditációt követően a Rózsa Rendje magyarországi csoportja mutatkozott be Tóth Gyöngyi vezetésével és elmondták a lányok és néhány fiú is, hogyan változott és változik az életük és mit jelent nekik a Rózsa Rendje. Gyöngyi röviden összefoglalta a Rend történetét, amely az ősi időkbe nyúlik vissza.

A főelőadó Untwine volt, aki az egyik legnagyobb Fénymunkás a Földön és sokan érezhették azt a Krisztus-tudatosságot, amelyet képvisel.

Alázatos és egyszerű előadásában olyan szintekre emelt minket és a tudat olyan mélységeit láttatta velünk, amely után sokan másként gondolnak a fizikai síkra, ahol élünk. Kinyitott számunkra egy ajtót, ahol megpillanthattuk és megérinthettük azt a világot, amely a valóság, az igazi Lét minden egyes érző lény számára. Beszélt a teremtésről, amely mindenkinek a sajátja és amellyel mindenki tudna élni. Egy magasabb nézőpontból szemlélhettük meg az Életet és már csak az a kérdés, mi magunk milyen döntéseket fogunk hozni saját életünkkel kapcsolatban… vezetők, spirituális emberek és mindenki más nélkül. Mikor fogjuk végre kialakítani a kapcsolatunkat a Felsőbb Énünkkel, a tiszta forrásunkkal.

Ezzel a témával kapcsolatban Untwine 2018. január 20-án, Budapesten tart majd egy egész napos programot és mindezek mellett mindazt elmondja, amit idő hiányában nem tudott elmondani ezen a csoporttalálkozón. Ez a magyarországi előadása lesz az első abban a sorozatban, amelyet számos más országban is meg fog rendezni. A magyar előadással kapcsolatban itt lehet érdeklődni, de hamarosan részletesebb információkkal is tudunk majd szolgálni: (parlagisas777@gmail.com) . 
Untwine angol nyelvű blogja: http://recreatingbalance1.blogspot.hu/
A minden vasárnap, magyar idő szerint 17 órakor végzett Felemelkedés Meditációt több, mint százan együtt végeztük, amely nagyon felemelő volt, nagyon erős energiákat lehetett tapasztalni és az Egységérzés szívet melengető volt ezekben a percekben.

Untwine és a meditáció után Zsigó Bence szőtte tovább a fonalat, saját példáival fűszerezve az előadását, amely nagyon jól illeszkedett Untwine tanításaihoz. Sok esetben fókuszált a döntések megtételének fontosságára és arra, hogyan ne hagyjuk magunkat befolyásolni, megtéveszteni és mindehhez miért fontos a Felsőbb Énünkkel való kapcsolat kialakítása. Elmondta, hogy ő hogyan kezdte pl. az étkezéssel, meditációkkal ezt a belső utat. Ő is beszélt az önbecsülésről és a szeretet fontosságáról, amely átlendít a nehézségeken és ahhoz is nagyon fontos, hogy másokat is tudjunk igazán, önzetlenül szeretni.

A találkozó következő részében a gyógyulásról Steve említett néhány szót és kiemelte H. Ricsi, volt hajléktalan esetét, hogyan változott meg az élete a Szeretetkristálynak is és főleg önmagának köszönhetően, amelyhez szintén a Light Mandala (Fény Mandala) nyújt(ott) folyamatos hátteret.

A következő részben a tagok által feltett kérdésekre Untwine adott választ és tisztáztuk a foton öv/tachyon öv és a Fényerők szerepét is az Eseményben, amely nagyon hasznos volt.
A találkozó vége felé több Szeretetkristályt elosztó és csoporttag is vitt magával a kis kristályokból, amelyek szintén a kollektív tudatmező energiáját emelik.
A találkozó zárásaként, mint az előző két találkozón is, a Gyógyítsd meg a világot! című Michael Jackson dalt játszottuk le, két körben állva, középre elképzelve a Földet, ezt a csodálatos bolygót.

A Fény győzelme!
Fényképek a résztvevőktől...


  
 2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a beszámolót! :) Öröm nézni ahogy időseknek és fiataloknak együtt dobog a szíve a Fény eljöveteléért, és a boldogság megéléséért. Áldás! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jo titeket latni, anyira de anyira orulok nektek. Koszonom hogy lathattam, a beszamolot. lelkesito orom hozo, latni hogy mozog valami. Koszonom !

    VálaszTörlés