2017. november 12., vasárnap

Perseus Művelet
Elég!Készen állunk, hogy megtegyünk bármilyen szükséges intézkedést a Galaktikus Kódex alapján.
Itt Ashtar beszél, a parancsnokságom alatt álló milliónyi ember nevében.  

14 megjegyzés:

 1. A Fény Győzelme !!! https://youtu.be/wpqPECXn3jM

  VálaszTörlés
 2. Felhatalmazom Galaktikus tanacsot Aster vezetesevel hogy az ősszes rabszolga tarto tarsadalmat szamoljak fel kőszőnőm áldás beke szeretet legyen univerzumban

  VálaszTörlés
 3. Beszedes fotok.Nem kell a sorok kozott olvasnia, akikiet illet.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm amit tesztek értünk az emberiség és a föld bolygó nevében
  tegyétek amit tannetek kell.

  VálaszTörlés
 5. https://www.youtube.com/watch?v=wpqPECXn3jM

  VálaszTörlés
 6. Nagyon várom! A Fény Győzelme!!!!!! <3
  Zsuzsa

  VálaszTörlés
 7. a yaldabaoth teljes elpusztításáról van itt szó,ugye ?
  csak hát nem igazán értem én ezt.. Cobra -aki felettébb tárgyilagos- ,arról beszélt korábban sokszor; ha a yaldabaoth megsemmisül, utána minden elképzelhető ...

  VálaszTörlés
 8. A Poliplények és Minden Negativitás a Villanó Fénnyel fog "eltűnni".

  VálaszTörlés
 9. Szivbol Szeretunk teged ASHTAR Parancsnok ! ! !
  Nagyon varjuk mar hogy vegre felszamold ezt a MOCSKOS ISTENTELEN egetnivalo hulladek gonosz bandat akik meg mindig rabszolgasagba tartjak a Foldet ! ! !
  Nagyon varjuk mar hogy vegre talalkozhassunk Draga Csillagtestvereinkkel, ezert itt van az ideje hogy NE TURJETEK TOVABB a mocskos fenyegetesuket a gonosz foldi katonasagnak [se] ! ! !
  Kerunk szepen ASHTAR, mostmar Lepjetek kozbe ertunk, nagyon szeretunk titeket es mindenkit aki tagja a Galaktikus Fegeracionak !
  Mink is oda akarunk vegre tartozni, SEGITSETEK Kerunk Szepen ! ! !

  VálaszTörlés
 10. Hàlàs szívvel köszönöm amit értem, és a földi emberekért tesztek Dràga szívek. Màr türelmetlenül vàrom, hogy àtölelhesselek benneteket, szívem minden szeretetével. Az örömtől könybelàbadt szemmel, vàrni a talàlkozàst, tudom szavak nélkül is megfogjuk érteni egymàst. Ashtar parancsnoknak üzenem, hogy szeretem, és tisztelem, hogy felvàllalta ezt a nehéz küldetést, amit a földi emberekért, és a földanyàért, valamint az univerzum egyensúlyàért vàllalt szeretet teljes munkàjàért. Szeretünk benneteket kedves PLEJÀDI testvéreink. Köszönöm a gyógyítàst, a PB Csillag por parancs, nekem tökéletesen bevàlt. Üdvözlettel egy tesvéretek

  VálaszTörlés
 11. Hala, Hala, Hala draga szeretett Testverkek es Noverkek,kik az Ashtar Parancsnok alatt dolgoztok faradhatatlanul, alig varom a legkozelebbi talalkozast. A Feny gyozelme !!!

  VálaszTörlés
 12. 2012-től mindig van valami. Először csak annyi volt, hogy nem tudták, h vanna arkhónok. Utána bombák, utána yaldabobi. Kicsit kezd olyan lenni az egész, mint egy rossz pár, aki állandóan azt bizonygatja, h megváltozik. Elmondanám, h 2012-ben többszőr leírta Cobra, h már pedig így vagy úgy, de 2012-ben lesz a tömeges letartóztatás. Voltak lelkes emberek, akik még a konferenciájára is elmentek. Viszont utána nem csinálták a blogot tovább. Ír jó dolgokat, de a megoldást mindenki csak saját magának tudja elhozni. Nem lesz soha tömeges letartóztatás, mert a rendszerünk nem élné túl. A legtöbb ember skizofrén állapotba kerülne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök az ilyen hozzászólásoknak, mert legalább a lustábbaknak is újra és újra ismételni tudjuk a régebbi információkat, akik nem akarják elolvasni a posztokat:

   1998-ban tudták meg a Fényerők, hogy 100 %-osan végig lehet vinni a felszabadítást. Egy olyan terepen "dolgoznak", amiről korábban nem tudtak mindent, tekintettel, hogy erre az energiamezőre fizikailag lehetetlen volt belépniük olyan szinten, hogy el is érjenek valamit. Ide születni lehetett csak. Közben fedezték fel azt a 26000 éves "berendezkedést" részleteiben, ami itt van.

   Cobra SOHA nem írt dátumokat, kérlek olvass utána.

   Voltak emberek, akik blogot (egyet) írtak, aztán feladták... erre nem tudok mit mondani, jelenleg több, mint féltucat blog van, ami ebben a témában érdekelt... sajnálom, ha a lúzerekre és a feladókra koncentrálsz. Most is egy ilyen oldalra kommenteltél, ahol lehet még évek múlva is erről fogsz olvasni, hogy jön az Esemény. Akkor mi lesz? Mikor adják fel az emberek? Igen, sokan fogják még feladni és élnek majd tovább, mint a mesében... ahol sasként elhiszik, hogy csirkék egy csirkefarmon. Döntsd el, hogy csirkeként éled tovább az életed, vagy az leszel, aki vagy!
   És ne félj, a rendszer nem bírja ki a tömeges letartóztatásokat és pont ez a cél, igen. Ez a civilizáció viszont mindent kibír... világháborúkat, éhínséget, hazugságokat... pont az igazságot ne bírná ki?

   Törlés
 13. Milyen kihatással van minderre az uj Cryptovilág,és honnét ez a technologia??? Miért jött létre ez a Cryptovaluta és mi a jövője-jük!!! Ez a tehnologia a Cryptovilágban mit fog hozni vagy mire kell az a sok grafikus-videokártya,ami által valamit működtetünk!!!

  VálaszTörlés